פרנקלי מיי דיר, היין הזה טעים
הוא לא זוכה ליותר מדי פופולאריות ובכל זאת הוא ראוי לתשומת הלב שלכם. טליה לוין טועמת קברנה פרנק
הוא לא זוכה ליותר מדי פופולאריות ובכל זאת הוא ראוי לתשומת הלב שלכם. טליה לוין טועמת קברנה פרנק
ניר קיפניס ויאיר גת חזרו לאולפן, שוחחו עם שליח סנהדרינק בחבל הבסקים, שמעו סיפורי ילדות מחולון, וקיבלו מתכון לטורטייה. איפה חוטינר? אם לא תקשיבו, אף פעם לא תדעו
חג האהבה למניינם שחל בסוף השבוע, פותח לא מעט הזדמנויות לשתות משהו. אסנת בחרה את אלה שנראה לה שהכי תאהבו
טליה לוין חושבת שאין דבר טוב יותר שאנחנו יכולים לעשות לעצמנו מאשר לצאת לטבע עם בקבוק יין, ומציעה כמה אפשרויות שוות במיוחד. תתחילו לארוז ואל תשכחו פותחן
מי שמחובר, יעוף
אחרי שטעמנו כמה בקבוקים פורטוגליים, ביקשנו ממירה איתן לכתוב כמה מילים על אזורי היין של המדינה ועל היינות שלה. השורה התחתונה: אין עוד תמורה כזו למחיר
קיפניס, גת וחוטינר, מתכוננים לוונטיינ'ס דיי, מוצאים את הקוקטייל המושלם, ומשוחחים עם אורחים שהם גם חברים, בפרק מאוהב במיוחד
הסקוטית חטיבת היין האלכוהול בחברת ישרקו, משיקה סדרת יינות פרימיום מבית היקב האיטלקי איל פוג'יארלו. הסדרה כוללת 5 יינות - 2 לבנים ו-3 אדומים
חבורת סנהדרינק חוגגת אהבה, עם אורחים מיוחדים, קוקטיילים מעוררים, תותים, שוקולד וכל מה שמדליק, ובוחרת את היינות הוורודים שיעשו לכם את החג
תפריט המיוחדים של סנהדרינק לסוף השבוע: יין אדום מפורטוגל, בר יין מצפת, וורמוט ממורדות האלפים ומסעדת דגים תל-אביבית שחוגגת שלושים. מה למזוג לכם?
ספוט רומנטי במרכז, יין אדום טעים מאיטליה, יין לבן לא יקר מפורטוגל, וסרט צרפתי מושלם. אנחנו בטוחים שגם אתם תאהבו את ההמלצות האלה
ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר על היינות שאנחנו מפחדים לפתוח, על יינות חדשים, יינות מתיישנים ועוד כמה דברים טובים ואורחים מיוחדים
התפריט תומך אלכוהול, האווירה ידידותית והמחירים נגישים. יש בר יין חדש בעיר והוא לא דומה לשום מקום אחר
מנמל תל-אביב לרחוב קפלן, מכוסית נגרוני עד בקבוק רוזה. אסנת גואטה ממליצה על המקומות והמשקאות שיעשו לכם את סוף השבוע
היקב המשפחתי הוותיק שלא מפסיק להפתיע, השיק שני יינות חדשים באווירת צפון איטליה: דולצ'טו וברברבה. טעמנו את החדשים של טפרברג
טליה לוין נפלה למתוק, החלה ליהנות מיינות מחוזקים, חושבת שגם לכם כדאי לעשות את זה, וממליצה על שלושה יינות שיכולים להחליף כל קינוח
הרבה איכות, הרבה טעם, מעט מחיר
איך עושים יין לבן מענבים אדומים? ולא פחות חשוב: למה לעשות את זה? שלושה יצרני יין ישראלים חזרו אלינו עם תשובות
יקב רקנאטי החזיר את מרכז המבקרים שלו לפעילות מלאה לאחר 14 חודשי השבתה והשיק סדרת יינות חדשה. מירה איתן ביקרה וטעמה
המסיבה, הליקר והשרדונה שיעשו לכם את סוף השבוע הרבה יותר טוב
בין עצב לשמחה, בין ייאוש לתקווה, טליה לוין מצאה כמה דברים שעזרו לה להחזיק את הטוב ולהעביר אותו הלאה
להיט כשר, משתלם וטעים במתחם שחם ההומה
השף ברק אהרוני, יארח במסעדת 'פרדס' שפים ישראלים מעולים, לסדרת ארוחות אפופות בניחוחות וטעמי הדרים. מה שותים? בדיוק על זה רצינו לדבר איתכם
מועדפי סוף השבוע של סנהדרינק: ארוחת בוקר בבר היין של השף רז רהב, סאקה שאי אפשר להפסיק לשתות ויין איטלקי שעושה פרצופים
טליה לוין שמה את הדעות הקדומות בצד ומצאה את עצמה טועמת, שותה ואוהבת פינו נואר מקומי
אסנת גואטה סוגרת שבוע עם ורמוט באווירה תאילנדית, יין מבעבע ישראלי ובר יין ירושלמי שפתוח בשבת. תשתו משהו?
טליה לוין חצי מצטרפת אל 'אתגר ינואר היבש', עם המלצות שאינן יבשות כלל על יינות מקומיים מופחתי אלכוהול
עשרים שנה אחרי הביקור הראשון שלה, מירה איתן חזרה אל אחד היקבים האהובים עליה והצליחה לגלות חלק מסודות ההצלחה שלו
לאחר ארבעה עשר חודשים, שבהם עמד סגור, מרכז המבקרים החדש של יקב לוריא, באזור התעשייה דלתון נפתח באופן רשמי. צרו קשר ובואו בהמוניכם
קובי קלייטמן מגלה את הסוד לטיול נטול התלבטויות ברומא, וממליץ על כמה יינות, מסעדות, מאפיות ופיצות שאסור להחמיץ
לקראת חגיגות הסילבסטר שבפתח, קבלו מהדורה חגיגית ומיוחדת של יין צרפתי לבן מבעבע מחבל בורדו. לחיים!
אסנת גואטה מתכוננת לגזרות המס ולהעלאות המחירים שמחכות לנו בשנה הבאה, עם המלצות שתייה כדאיות במיוחד לסוף השבוע האחרון של 2024
היא יודעת שסיכומי שנה לא מעניינים אף אחד, ובכל זאת הסכימה לתרום לנו את סיכום השנה שלה. טליה לוין סוגרת את 2024 ועושה תוכנית לשנה הבאה
ללא פשרות, ללא בושה, ללא מתיחה של הארנק
לקראת תחילתה של השנה האזרחית החדשה, פתחנו יינות מבעבעים, טעמנו קוקטיילים חגיגיים ואכלנו כמה דברים טובים. היה מבעבע
מומלצי סוף השבוע של סנהדרינק: טקילה מה-NBA, מבעבע ורוד מהגולן ובר בריטי מראשון לציון. לקרוא ולשתות
גל פינטו, דייג ובשלן, מכין ארוחות ומארח על המרפסת שלו בתל-אביב. מה שותים בערב כזה? תשאלו את טליה לוין
חובבי יין בעולם מתייחסים אל קושו, זן הענבים היפני, כאל גימיק. צור לסטר ביקר באזור היין ימאנאשי, וחזר עם רושם שונה לחלוטין
מליפשיץ עד פיקאסו, מפיבן עד שגאל, מ-DEDE עד קנדינסקי. קובי קלייטמן מברר מה הקשר בין מה שבחבית למה שעל התווית
זו הייתה שנה בלי הרבה מצב רוח - אבל כשבצפון הופסקה האש, כשחנוכה מתקרב וכשהסילבסטר נראה באופק, הישראלים חוזרים להתעכב מול מדפי היין והאלכוהול. מה הם מעדיפים לשתות? כמה יין צורכים בשנה? ומי האנשים שמוכנים לשלם עשרות אלפי שקלים לבקבוק אחד?
בר בראשון לציון, יקב בגליל העליון, ויסקי 'משחקי הדיונון' ויין פאנקי לפנתיאון. כל מה שצריך לדעת כדי לשתות נכון
טליה לוין לקחה רכבת, עלתה לעיר הבירה, שתתה קצת יין וחזרה עם המלצות שכדאי לשמור במועדפים
בקבוקים ראויים שמתאימים לכל מזג אוויר
עתירי אלכוהול, שמנמנים, מתיישנים וחצי יבשים. אורית גרינבוים-לירון ממליצה על יינות לבנים חורפיים מרחבי העולם. וגם על יין ישראלי אחד שאסור לפספס
הבירה ישראלית שהפתיעה בגרמניה, הוויסקי הישראלי שחזר זכאי מהאג, זיכרונות אהבה מליסבון, ועוד. הפודקאסט של סנהדרינק. שימו אוזן. מה אתם, עיזים?
ליקר טירמיסו מאירלנד, פינו נואר מניו זילנד ובר יין חדש ברמת השרון. כל מה שאתם צריכים לדעת כדי לשתות כמו שצריך גם בסוף השבוע הזה
היא עבדה ביקבים גדולים בעולם ובישראל, ועכשיו היא עולה על הבמה לגמרי לבד. קבלו במחיאות כפיים סוערות את הייננית העצמאית שעושה בלנדים בצורה קצת אחרת
נכון, החורף שלנו הוא לא בדיוק אירופאי, אבל אם תתפסו איזה יום גשום, עם אוכל טוב וחברים, כדאי שתשקלו לפתוח בקבוק יין טוב
נוסעים צפונה? אל תוותרו על ביקור ביקב הזה. נשארים בבית? אל תוותרו על המלצות השתייה שלנו
פגישה מקרית במקלט ללא קליטה סלולרית, הזכירה לטליה לוין את אזור התעשייה הגלילי, שהפך בשנים האחרונות למרכז של עשיית יין ישראלי איכותי. הלוואי שכולנו נוכל לחזור אליו בקרוב