יקרים אך שווים: המיוחדים החדשים של יקב רקנאטי
טליה לוין מפרגנת לעצמה, טועמת יינות חדשים שאינם מתאימים לכל כיס, ומציעה דרך חסכונית ליהנות מהם
טליה לוין מפרגנת לעצמה, טועמת יינות חדשים שאינם מתאימים לכל כיס, ומציעה דרך חסכונית ליהנות מהם
כאן, חיים ובועטים
לכבוד חג השבועות שנקרא גם 'חג הקציר', טעמנו יינות חדשים, ניסינו להתאים אותם לגבינות ומאכלי החג, ולא פחות חשוב: חילקנו אותם לקבוצות מחיר
בירה בנמל? יין על החוף? קוקטייל בסלון? לא חשוב הסדר. העיקר שיהיה לכם סופשבוע שתוי
לא באנו לכאן כדי לשחק. כמו בכל שבוע אנחנו מסדרים לכם את סוף השבוע עם המלצות אלכוהולית מנצחות
הנאה צרופה ותמורה טובה מאוד ל-105 שקלים
שליחת סנהדרינק הרחיקה אל מישור החוף הדרומי לערב שלוקח את טעימות היין למקום אחר לגמרי
אין כמותם ללגימה באביב
שנים סיפרו לנו על יתרונות היין האדום לבריאות לעומת הלבן, אלא שמחקר חדש, שכלל סקירה של 42 מחקרים שונים בהם השתתפו כ-100 אלף איש, מטיל בכך ספק - עם כמה חריגים
שתי כותבות ניסו להתאים ארבעה יינות לארבעה בנים. איך זה נגמר בסוף? אם לא תקראו, אף פעם לא תדעו
חבורת סנהדרינק התכנסה באולפן וואלה+ לקראת חג הפסח, סטתה מעט מהנוסח המקובל, אבל הצליחה להמליץ על כמה יינות נהדרים ומשקאות נוספים לשולחן החג. צפו, יהיה כיף
הרבה יינות, בכל רמות המחירים, שיקלעו לכל מיני טעמים
היינות החדשים של יקב בארי, הרום הטוב בעולם, והסרט שיעשה אתכם צמאים. נסו את ההמלצות שלנו בבית. וגם בחוץ
גם אם הלילה הזה לא יהיה כולו לבן, אתם חייבים להשאיר מקום על השולחן ליינות לבנים. אילו יינות לבנים בדיוק? מירה איתן תעזור לכם לבחור
הוא אולי לא יאהב את ההגדרה, אבל טליה לוין חושבת שיעקב אוריה עושה יינות פורצי דרך, ושהסדרה החדשה שלו שהושקה השבוע מוכיחה את זה בגדול
קו גבול אחד, והרבה מאוד מכנה משותף
ביקור ביקב אורן בנתיב העשרה והמלצה על שני יינות אדומים שכדי לשתות לפני בוא הקיץ
למרות שהאזור היה די בטוח, מבקרים הדירו את רגליהם מצפון הארץ ולא מעט עסקים באזור נפגעו כלכלית. מירה איתן ממליצה לכם לחזור לבקר בצפון ומשתפת כמה סיבות טעימות לעשות את זה
שי ונקרט, אביו של עומר ונקרט שנחטף ממסיבת הנובה ושהה 505 ימים בשבי החמאס, שוחח איתנו על על התמודדותו של עומר עם חוויות השבי והמאמצים להחיות את העסק המשפחתי לשיווק יקבי בוטיק
ים תיכון, במיטבו
איטליה במיטבה, ובול לחורף שלנו
טליה לוין חושבת שאין דבר טוב יותר שאנחנו יכולים לעשות לעצמנו מאשר לצאת לטבע עם בקבוק יין, ומציעה כמה אפשרויות שוות במיוחד. תתחילו לארוז ואל תשכחו פותחן
מי שמחובר, יעוף
אחרי שטעמנו כמה בקבוקים פורטוגליים, ביקשנו ממירה איתן לכתוב כמה מילים על אזורי היין של המדינה ועל היינות שלה. השורה התחתונה: אין עוד תמורה כזו למחיר
ספוט רומנטי במרכז, יין אדום טעים מאיטליה, יין לבן לא יקר מפורטוגל, וסרט צרפתי מושלם. אנחנו בטוחים שגם אתם תאהבו את ההמלצות האלה
ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר על היינות שאנחנו מפחדים לפתוח, על יינות חדשים, יינות מתיישנים ועוד כמה דברים טובים ואורחים מיוחדים
הרבה איכות, הרבה טעם, מעט מחיר
איך עושים יין לבן מענבים אדומים? ולא פחות חשוב: למה לעשות את זה? שלושה יצרני יין ישראלים חזרו אלינו עם תשובות
יקב רקנאטי החזיר את מרכז המבקרים שלו לפעילות מלאה לאחר 14 חודשי השבתה והשיק סדרת יינות חדשה. מירה איתן ביקרה וטעמה
בין עצב לשמחה, בין ייאוש לתקווה, טליה לוין מצאה כמה דברים שעזרו לה להחזיק את הטוב ולהעביר אותו הלאה
מועדפי סוף השבוע של סנהדרינק: ארוחת בוקר בבר היין של השף רז רהב, סאקה שאי אפשר להפסיק לשתות ויין איטלקי שעושה פרצופים
טליה לוין חצי מצטרפת אל 'אתגר ינואר היבש', עם המלצות שאינן יבשות כלל על יינות מקומיים מופחתי אלכוהול
עשרים שנה אחרי הביקור הראשון שלה, מירה איתן חזרה אל אחד היקבים האהובים עליה והצליחה לגלות חלק מסודות ההצלחה שלו
לאחר ארבעה עשר חודשים, שבהם עמד סגור, מרכז המבקרים החדש של יקב לוריא, באזור התעשייה דלתון נפתח באופן רשמי. צרו קשר ובואו בהמוניכם
היא יודעת שסיכומי שנה לא מעניינים אף אחד, ובכל זאת הסכימה לתרום לנו את סיכום השנה שלה. טליה לוין סוגרת את 2024 ועושה תוכנית לשנה הבאה
ללא פשרות, ללא בושה, ללא מתיחה של הארנק
גל פינטו, דייג ובשלן, מכין ארוחות ומארח על המרפסת שלו בתל-אביב. מה שותים בערב כזה? תשאלו את טליה לוין
חובבי יין בעולם מתייחסים אל קושו, זן הענבים היפני, כאל גימיק. צור לסטר ביקר באזור היין ימאנאשי, וחזר עם רושם שונה לחלוטין
מליפשיץ עד פיקאסו, מפיבן עד שגאל, מ-DEDE עד קנדינסקי. קובי קלייטמן מברר מה הקשר בין מה שבחבית למה שעל התווית
בר בראשון לציון, יקב בגליל העליון, ויסקי 'משחקי הדיונון' ויין פאנקי לפנתיאון. כל מה שצריך לדעת כדי לשתות נכון
בקבוקים ראויים שמתאימים לכל מזג אוויר
עתירי אלכוהול, שמנמנים, מתיישנים וחצי יבשים. אורית גרינבוים-לירון ממליצה על יינות לבנים חורפיים מרחבי העולם. וגם על יין ישראלי אחד שאסור לפספס
היא עבדה ביקבים גדולים בעולם ובישראל, ועכשיו היא עולה על הבמה לגמרי לבד. קבלו במחיאות כפיים סוערות את הייננית העצמאית שעושה בלנדים בצורה קצת אחרת
יין לב מספרד שהוא גם כשר וגם הוכן במסגרת חקלאות בת קיימא
פרופיל מחמיא במיוחד של יקב שהפליא לחדש את ימיו
לא בכל יום יקב מסחרי וותיק מכריז שהוא מפרק את עצמו לשני מותגים. אבל כשזה קורה אנחנו דואגים להיות שם, כדי לוודא שמדובר בשינוי אמיתי
השקת יין חדש, ציון יום הולדתו השמונים ותחילת שיתוף פעולה עם קבוצת מסעדות מובילה, הביאו את אלי בן זקן, מייסד היקבים קסטל ורזיאל, לשתף תובנות לגבי העבר, ההווה והעתיד של היין הישראלי. היה מרתק
אנשי מקצוע שמקבלים החלטות לגבי תפריטי היין שלנו, נפגשו בתל-אביב, נחשפו לטרנדים עולמיים, פגשו אורחים מהעולם וטעמו עשרות יינות חדשים. גם מירה איתן הייתה שם כדי לסכם
יין מרגש מהרי יהודה, בירה עם נשמה מקיבוץ מנרה, וודקה שתחזיר אתכם לגיל עשרים ולאגר שתזכיר לכם את מינכן. נראה לנו שאתם מסודרים עד יום ראשון
טליה לוין פיתחה סטייה קולינרית חדשה וחושבת שראוי לכולנו לאמץ אותה. במיוחד בימים הללו