משתגעים מאהבה: ולנטיינ'ס דיי באולפן סנהדרינק
חבורת סנהדרינק חוגגת אהבה, עם אורחים מיוחדים, קוקטיילים מעוררים, תותים, שוקולד וכל מה שמדליק, ובוחרת את היינות הוורודים שיעשו לכם את החג
חבורת סנהדרינק חוגגת אהבה, עם אורחים מיוחדים, קוקטיילים מעוררים, תותים, שוקולד וכל מה שמדליק, ובוחרת את היינות הוורודים שיעשו לכם את החג
ספוט רומנטי במרכז, יין אדום טעים מאיטליה, יין לבן לא יקר מפורטוגל, וסרט צרפתי מושלם. אנחנו בטוחים שגם אתם תאהבו את ההמלצות האלה
היקב המשפחתי הוותיק שלא מפסיק להפתיע, השיק שני יינות חדשים באווירת צפון איטליה: דולצ'טו וברברבה. טעמנו את החדשים של טפרברג
איך עושים יין לבן מענבים אדומים? ולא פחות חשוב: למה לעשות את זה? שלושה יצרני יין ישראלים חזרו אלינו עם תשובות
יקב רקנאטי החזיר את מרכז המבקרים שלו לפעילות מלאה לאחר 14 חודשי השבתה והשיק סדרת יינות חדשה. מירה איתן ביקרה וטעמה
המסיבה, הליקר והשרדונה שיעשו לכם את סוף השבוע הרבה יותר טוב
בין עצב לשמחה, בין ייאוש לתקווה, טליה לוין מצאה כמה דברים שעזרו לה להחזיק את הטוב ולהעביר אותו הלאה
טליה לוין שמה את הדעות הקדומות בצד ומצאה את עצמה טועמת, שותה ואוהבת פינו נואר מקומי
אסנת גואטה סוגרת שבוע עם ורמוט באווירה תאילנדית, יין מבעבע ישראלי ובר יין ירושלמי שפתוח בשבת. תשתו משהו?
טליה לוין חצי מצטרפת אל 'אתגר ינואר היבש', עם המלצות שאינן יבשות כלל על יינות מקומיים מופחתי אלכוהול
עשרים שנה אחרי הביקור הראשון שלה, מירה איתן חזרה אל אחד היקבים האהובים עליה והצליחה לגלות חלק מסודות ההצלחה שלו
לאחר ארבעה עשר חודשים, שבהם עמד סגור, מרכז המבקרים החדש של יקב לוריא, באזור התעשייה דלתון נפתח באופן רשמי. צרו קשר ובואו בהמוניכם
היא יודעת שסיכומי שנה לא מעניינים אף אחד, ובכל זאת הסכימה לתרום לנו את סיכום השנה שלה. טליה לוין סוגרת את 2024 ועושה תוכנית לשנה הבאה
מירה איתן ירדה לירוחם לשתות פחית של צוהריים ולטעום את היינות המדבריים של אחד היקבים המפתיעים בישראל
חובבי יין בעולם מתייחסים אל קושו, זן הענבים היפני, כאל גימיק. צור לסטר ביקר באזור היין ימאנאשי, וחזר עם רושם שונה לחלוטין
היא עבדה ביקבים גדולים בעולם ובישראל, ועכשיו היא עולה על הבמה לגמרי לבד. קבלו במחיאות כפיים סוערות את הייננית העצמאית שעושה בלנדים בצורה קצת אחרת
נוסעים צפונה? אל תוותרו על ביקור ביקב הזה. נשארים בבית? אל תוותרו על המלצות השתייה שלנו
פגישה מקרית במקלט ללא קליטה סלולרית, הזכירה לטליה לוין את אזור התעשייה הגלילי, שהפך בשנים האחרונות למרכז של עשיית יין ישראלי איכותי. הלוואי שכולנו נוכל לחזור אליו בקרוב
לא בכל יום יקב מסחרי וותיק מכריז שהוא מפרק את עצמו לשני מותגים. אבל כשזה קורה אנחנו דואגים להיות שם, כדי לוודא שמדובר בשינוי אמיתי
השקת יין חדש, ציון יום הולדתו השמונים ותחילת שיתוף פעולה עם קבוצת מסעדות מובילה, הביאו את אלי בן זקן, מייסד היקבים קסטל ורזיאל, לשתף תובנות לגבי העבר, ההווה והעתיד של היין הישראלי. היה מרתק
אנשי מקצוע שמקבלים החלטות לגבי תפריטי היין שלנו, נפגשו בתל-אביב, נחשפו לטרנדים עולמיים, פגשו אורחים מהעולם וטעמו עשרות יינות חדשים. גם מירה איתן הייתה שם כדי לסכם
בני משפחה, חברים, ייננים ואנשי יין, התגייסו להצלת היקב הביתי של גדעון פאוקר שנורה למוות בידי מחבלי החמאס, והפכו אותו ליקב מסחרי. יין ישמח לבב אנוש. האמנם?
טליה לוין פיתחה סטייה קולינרית חדשה וחושבת שראוי לכולנו לאמץ אותה. במיוחד בימים הללו
קוניאק הנסי מתארח בתדר, יקב רקנאטי מתארח ביקב קסטל ומבשלת הוריזונט מהונגריה מתארחת בישראל עם בירת משמשים
מירה איתן חיפשה מפלט מהתקופה העצובה הזו, והצליחה למצוא אותו בכמה יינות שסיפקו לה נחמה
טליה לוין מתכוננת לסתיו עם ארבעה יינות גרנאש מומלצים
קובי קלייטמן הרחיק אל מה שנחשב לגבולה הצפוני של ישראל בימים אלה, ופגש יינן בתחילת דרכו, שעושה יינות מרתקים, מבלי להתחייב על הסגנון
שתיית יין בימי מלחמה עלולה להיתפס כחוסר אחריות או כנהנתנות שאינה במקומה. אם בכל זאת אתם מעוניינים במפלט רגעי מהמציאות הלא קלה, לקובי קלייטמן יש כמה רעיונות בשבילכם
לאחר תהליך שנמשך שנה, הושקו לאחרונה היינות מסדרת 'לילה' של עמותת Terra Uma, שנעשו על ידי לוחמים ולוחמות, מתמודדי פוסט טראומה. מירה איתן טעמה והתרגשה
טליה לוין מציינת את סוף תקופת החגים בסימן העצמה נשית, עם חמישה יינות מעולים של חמש יינניות אהובות
כל שתיין שחוזר מפראג, מספר על בירה, אבסנת ובחרובקה. אבל קובי קלייטמן הוא לא כל שתיין. את הביקור שלו בבירת צ'כיה הוא הקדיש ליין ומתברר שגם לכם כדאי לעשות את זה. כל ההמלצות בפנים
היא נמלטה מהאספלט, עלתה על כביש הערבה והגיעה ליקב משפחתי עם סיפור טוב ויין טוב. טליה לוין לא אובייקטיבית
איפה אתם בחול המועד? אם עדיין לא קיבלתם החלטה, כדאי שתעברו על רשימת אירועי סוכות שהכנו עבורכם
אירועי הימים האחרונים הביאו את טליה לוין להתנחם בכמה בקבוקי יין שכל אחד מהם מאתגר בדרכו הייחודית את הזרם המרכזי. מדור קיצוני
יקב קסטל שעושה יינות מעולים כבר יותר משלושים שנה, התארח בחנות 'דרך היין', שמוכרת אותם, לערב של סיפורים מרתקים ויינות שקשה לשכוח
מירה איתן שצפתה בסרט הדוקומנטרי העוסק בענף היין הישראלי, חושבת שלמרות שהוא אינו חף מבעיות, שווה לראות אותו
טעימת ראש השנה של סנהדרינק, הסתיימה עם היינות הישראלים הכי יקרים. האם הם באמת שווים? איך זה לטעום יין ישראלי מבציר 2011? אם לא תצפו לא תדעו
חבורת סנהדרינק מעלה את רף המחיר, וממליצה על יינות מקומיים לא זולים, שיוסיפו המון עניין לשולחן החג. אגב, מדובר גם ביופי של מתנות
חבורת סנהדרינק מתכוננת לראש השנה המתקרב וממליצה על יינות לחג. פרק שני: יינות מומלצים עד 100 שקלים
תעשיית היין הישראלית נאבקת על קיומה. לקראת חגי תשרי, טליה לוין מצאה כמה דרכים בהן תוכלו לסייע למי שצריך ולתת כבוד לתוצרת המקומית המעולה
דנה שרון, סמנכ"ל השיווק של יקב הרי גליל, שוחחה איתנו על בציר בימי מלחמה ועל שיתוף הפעולה של היקב עם חברת ההזנק הגלילית Beewise, במטרה להציל את הדבורים
אם יש בישראל יקב אורגני, ביו דינאמי שמחייה זנים מקומיים עתיקים מימי שלמה המלך, לצד יינות מעניינים מזנים בינלאומיים, תסמכו על טליה לוין שהיא תמצא אותו
היינות בסדרת 'דרום' של יקב יתיר, יביאו אל שולחן ארוחת ראש השנה שלכם טעמים וניחוחות שיכולים להגיע רק מהמדבר
קובי קלייטמן, שעודף סוכר בדם גורם לו להמציא מילים, ביקר ביקב הסמטה והופתע לגלות יין, ליקרים וריבות שתשמחו להעניק, כמתנת ראש השנה, לאנשים שאתם אוהבים. וגם לעצמכם
קובי ארביב, יינן יקב רקנאטי, מספר לטליה לוין איך זה לנהל בציר תחת אש, חושף סדרת יינות חדשה מהגליל ומצרף המלצות שתייה לערב ראש השנה
אורית גרינבוים-לירון סוקרת את הפיכתם המבורכת של היינות היבשים לברירת המחדל של רובנו, וממליצה על שני בקבוקים שווים במיוחד
בעיצומו של בציר ובמהלך הקמה של יקב חדש, היינן דרור אנגלשטיין מצא זמן לשוחח עם מירה איתן ולטעום איתה כמה יינות מלאי אופי שכדאי מאוד לאמץ
טליה לוין יצאה מתל-אביב וגילתה בית סודי עם אוסף של כעשרים אלף בקבוקי יין ומסעדה שאתם חייבים לבקר בה
ביקב שבמושב שדה משה, עושים בלנדים ייחודיים, שמאחוריהם עומדת מעט מאד אידיאולוגיה לגבי תהליכי הייצור. טליה לוין טעמה ושוחחה עם העוסקים במלאכה
הצבתם של זני ענבים מקומיים במרכז הבמה מחייה מחדש את אחת מתעשיות היין העתיקות והמפוארות בעולם. מירה איתן צופה שבקרוב גם אתם תתאהבו בלבנים מיוון