מסע בזמן: מהגל הראשון לגל החמישי של היין הישראלי
השפים עומר בן גל ויאיר יוספי (ברוט), יוצאו למסע בזמן בעקבות שורשי היין הישראלי. מהרגע בו התברר שאפשר לעשות כאן יין איכותי ועד לחיפוש אחר זהות מקומית
השפים עומר בן גל ויאיר יוספי (ברוט), יוצאו למסע בזמן בעקבות שורשי היין הישראלי. מהרגע בו התברר שאפשר לעשות כאן יין איכותי ועד לחיפוש אחר זהות מקומית
חברות קהילת נשות היין של ישראל, התארחו ביקב קסטל, שמעו מהמנכ"לית על דרכה בעולם הניהול, שוחחו עם היינן והמייסד על דרכו בעולם היין, וטעמו לא מעט יינות, שחלקם טרם יצא לשוק. ביקור עם ערך מוסף
כ-20 טון ענבים הושמדו וכ-25 דונם של כרמים ביקב קסטל נשרפו במהלך השריפה הגדולה ביום רביעי האחרון. בשל שנת השמיטה המתקרבת והלכות נוספות, נטיעות חדשות יתאפשרו רק לקראת 2023, ושיקום הכרמים צפוי לקחת לפחות כשש שנים. בעל היקב שומר על אופטימיות: "החיים ממשיכים"
שלוש משפחות ישראליות הסתכלו לקורונה בעיניים, התחפרו חזק באדמה ויצאו ממנה חזקות יותר
אבי אפרתי לוגם את יינות יקב קסטל החדשים, ומאתר את הבעייתיים והמוצלחים שבהם
אבי אפרתי לוגם את היינות החדשים של יקב דלתון המתועש ויקב הבוטיק המוערך קסטל, ומסמן עבורכם את הטובים והמומלצים מביניהם
בטעימת היין השבועית אבי אפרתי טועם את היינות הישראליים החדשים של יקבי ברקן, קסטל, גבעות והרי גליל
בטעימת השבוע שישה יינות חדשים משלושה יקבים מקומיים אחד של יקב יתיר, שניים מגבעות ושלושה מקסטל
היקבים כבר מתחילים להתכונן לחגים ואבי אפרתי לוגם יינות מיקב רקנאטי ומיקב הבוטיק המיוחס קסטל. במבחן התוצאה מתגלים יינות שמעניקים תרומה משמעותית לתעשייה המקומית