זה הסתיו עם הגרנאש: יינות לעונת המעבר
טליה לוין מתכוננת לסתיו עם ארבעה יינות גרנאש מומלצים
טליה לוין מתכוננת לסתיו עם ארבעה יינות גרנאש מומלצים
לקראת חגי תשרי, מירה איתן טעמה והמליצה על יינות מקומיים נגישים וטעימים, ממגוון זנים ואזורים ובמגוון מחירים: 39-190 שקלים
יינות ייחודיים, מעניינים ובעלי יכולת התיישנות מרשימה. טעימה "שלא לפי ההיגיון הרגיל" השאירה אותנו פעורי פה
שליחנו המיוחד חזר מארץ השמש העולה עם ים של חוויות, שליחתנו המיוחדת חזרה מרחוב קרליבך קצת שיכורה ופיית היין חזרה לעניינים. הקשיבו הקשיבו!
קלילים וידידותיים, מינרליים ופריכים, אלגנטיים ומורכבים? מירה איתן ממליצה על עשרים יינות ישראלים, שתשמחו להעלות על שולחן החג שלכם
הפיצה כבשה את תל אביב? קובי קלייטמן לא מרים ידיים ומחבר בין יינות פרימיטבו (אתם יכולים לקרוא לו גם זינפנדל) ישראלים, למאכל האהוב
יקב קסטל אירח ייננים וכרמים אירופאים שעובדים עם כרמים ללא הרכבה. מירה איתן הייתה שם וניסתה לברר האם היינות שלהם אכן טובים יותר, או שמא מדובר בגימיק
לא מעט ייננים שעובדים ביקבים מסחריים, פונים בשנים האחרונות לעשייה של יינות אישיים. קובי קלייטמן יצא לברר מדוע ואיך הם עושים את זה. סנונית ראשונה בסדרה: דרור אנגלשטיין
היינן זאב דוניה מיקב סוסון ים, מחבב מאוד את זני עמק הרון וגראנש בפרט. אורית גרינבוים לירון, שהתקשרה אליו כדי לשמוע קצת על הזן, מצאה את עצמה בכרם פראי שנראה כמו מחלקת יולדות ביום עמוס
היא אכלה בבית שאן, שתתה במייזון קייזר, וחזרה עם המלצות שוות במיוחד. טליה לוין סוגרת עוד שבוע