רק לקחת כף ולהתחיל לחפור: פשטידה כתומה וגבינתית קלה
היא מוכנה מעדשים כתומות, ומעליה גבינת צ'דר עזת טעם וקוביות לחם שנהפכות לפירורים קלויים, זה טעים בדיוק כמו שזה נשמע
היא מוכנה מעדשים כתומות, ומעליה גבינת צ'דר עזת טעם וקוביות לחם שנהפכות לפירורים קלויים, זה טעים בדיוק כמו שזה נשמע
כמו כל פשטידה, אופן ההכנה קל במיוחד והתוצאה תמיד גדולה מסך חלקיה. פה השילוב המשגע של כרובית ועדשים עושה את ההבדל
שמבורכ הוא מאפה בצק ממולא בכל טוב מהמטבח הכורדי-סורי. כאן הוא מוכן בקלות עם קמח שמרים ובמילוי נהדר של מחית עדשים כתומות ובשר מפורק
המשפחה שלי מאוד התלהבה מהמרק הכתום הזה. אני התלהבתי אף יותר
נשארתם עם מנה אחת של מרק עדשים? תוסיפו אורז או בורגול ותכינו מג'דרה!
מה קורה כששתי בשלניות שהן גם אמהות נפגשות? מתקבל מרק מלא כל טוב ועשיר בערכים תזונתיים שמכינים בקלי קלות ובמהירות
מותג חטיפי הבריאות FREE, השיק לאחרונה בישראל, לשוחרי הבריאות בפרט ולכל מי שצורך תחליפי לחם בכלל, את סדרת מיני'ס: קרקרים פריכים על בסיס קטניות. בהמשך להצלחת הסדרה, מושק בימים אלו, טעם חדש, קרקרים פריכים מעדשים כתומות, עשויים 70% קטניות ורכיבים טבעיים בלבד
רגע לפני ההכנות ליום הכיפורים, מציע עז תלם להכין גם את הגוף לקראת הצום עם מנת דאל- תבשיל עדשים מזין ועשיר בתיבול הודי עדין
הקטניה הקטנה והכי ממזרה שיש לנו במטבח היא הבסיס לאינספור מנות ומשתלבת נהדר כמעט בכל סלט, תבשיל או מרק. יש לנו כמה עובדות שכדאי שתדעו עליה
עדיין חם בצהריים אבל הילדים חוזרים רעבים מבית הספר. אורלי פלאי-ברונשטיין מתקתקת מנת עדשים כתומות וירקות קלויים מרעננת