התחדשות, וטעם: 3 תוספות אביביות לשולחן הסדר
רמה בן צבי נהנית מההתחדשות ומכינה לחג שלוש תוספות פרחוניות שילוו את המנות העיקריות עם הרבה צבע וטעם
רמה בן צבי נהנית מההתחדשות ומכינה לחג שלוש תוספות פרחוניות שילוו את המנות העיקריות עם הרבה צבע וטעם
אספנו עבורכם את 27 מתכוני המרקים הכי טובים שלנו: מרק עוף קלאסי, כולל זה עם הטריק שילדים אוהבים, מרקים טבעוניים, מרקים עם בשר בבישול ארוך, מרק חרירה שיש בו הכול, מרקים שמכינים ב-10 דקות וגם כאלה שאפשר להכין כשאין כמעט כלום בבית. אל תתנו לגשם להפתיע אתכם
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קציצות קיפודים אווריריות מאורז ובשר ברוטב עגבניות, קציצות עדשים טבעוניות או קציצות עוף ותירס בציפוי כמו של שניצל - שלוש אופציות שונות וטעימות למאכל האהוב בעולם
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נטע לויה מלמדת אותנו כמה קל להכין מרק מוליגטוני - מרק הודי עשיר וארומטי של עדשים אדומות עם קארי מסאלה וקרם קוקוס
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורלי פלאי-ברונשטיין מתכוננת לחג עם מתכונים קלים ופשוטים, בלי יותר מדי מרכיבים. והפעם - לביבות מושלמות שאי אפשר להגיד להן לא (וגם לא צריך)
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נוף עתמאנה במתכון למרק עדשים, תפוחי אדמה ומנגולד שאוכלים מתובל בהרבה מיץ לימון. תענוג חורפי מהמטבח הלבנטיני
קל להכנה, משביע, מחיה את הגוף ואת הנפש ומתאים בול בחורף הזה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מרק העדשים של ארז גולקו הוא מסוג המאכלים שהם גם בריאים, גם טעימים, וגם לא מצריכים עבודה רבה או חומרי גלם קשים להשגה. תוכלו לשחק עם המתכון, לשנות או להוסיף דברים, ובכל דרך שתבחרו התוצאה תהיה מענגת ומפנקת
השעה הכתומה הגדולה הגיעה, הנה הצעות מצוינות להתמודד איתה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רותם ליברזון מכינה קציצות עגלגלות ואדומות מעדשים ועשבי תיבול, ומכניסה את כל הטוב הזה לרוטב חמוץ-מתוק משגע
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אוהבים מג'דרה? חכו שתכירו את הקושארי כי זה אפילו טוב יותר. אל האורז, העדשים והבצל המטוגן נוספות גם אטריות דקיקות שחומות וטעימות (מישהו ביקש אורז עם אטריות ולא קיבל?) שמגישים עם רוטב גרגירי חומוס אדום וסמיך. ארוחה שלמה ומזינה שהולכת לכבוש אתכם
השף עומר עילואן מחמם אותנו עם תבשיל עדשים, אטריות וערימות בצל מטוגן בשם חוראג' באסבעו ("שורף בקצות האצבעות"), על שם כל אלה שלא הצליחו להתאפק
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שלושה צבעים, שלושה זנים ושלושה מתכונים מעולים. עז תלם מזכיר לנו שבמטבח, העדשה היא הנסיכה האמיתית ומכין מסבחה מעדשים כתומות, סלט עשיר מעדשים ירוקות עם ברוקולי וקציצות עדשים שחורות ברוטב קארי אדום וקוקוס
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
למה להתלבט איזה מרק להכין, אם אפשר להכין מרק חרירה - מרק סמיך ועשיר שיש בו גם ירקות שורש, גם בשר ועוף, גם קטניות וגם איטריות
מה שנחשב בעבר כאוכל של עניים מקבל היום מקום של כבוד בכל מסעדה, ובצדק
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לימים גשומים שבהם כיף להיכנס מתחת לשמיכה, רות אוליבר רוקחת נזיד עדשים עשיר ומשביע עם תפוחי אדמה ובשר שחובה לנגב עם לחם טרי
אינס שילת ינאי פגשה בשלנית דרוזית מכפר ראמה, שלימדה אותה להכין את המג'דרה המושלמת שלה, ומאז היא להיט הבית שלה והאינסטגרם. עכשיו תורכם ללמוד
מרק העדשים הזה ילווה אתכם במהלך העונה כולה - משביע, מנחם, מרגיע, ומוכן בקלי קלות
מחמם, טעים ומלא בערכים תזונתיים: מתן שופן מכין סיר מלא אנרגיה, שגם נארז מעולה לעבודה
לימור לניאדו תירוש, המתכונאית ובעלת הבלוג המצליח "מטבח מקומי" במתכון לסלט עם ירקות ופירות שמשקפים את סוף הקיץ
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף אבי ביטון במתכון לאורז עם עדשים שחורות שהופך לסלט טעים ועוקצני עם עגבניות קצוצות, פלפל חריף, פטרוזיליה ומיץ לימון. כשהוא עורם הכל מעל טחינה ומזלף שמן זית זו כבר חגיגה
מרק נפלא בדיוק לימים סוערים ולא יציבים שכאלה
הסלט הזה הופך ברגע כל ארוחה לחגיגה, אבל יכול להיות בקלות גם ארוחה בפני עצמה, פשוט כי יש בו ה-כל
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הרבה מצל מטוגן, סיר אחד, עדשים ובורגול. מתכון של שני סנדרס למג'דרה בסגנון דרוזי שהיא לא רק תוספת עשירה אלא ארוחת שלמה
מרק החרירה של פיליס גלזר הוא בדיוק מסוג המרקים שהמשפט -"תאכל מרק, תהיה חזק" - נולדו עבורם, אבל לא פחות חשוב, הוא ידרוש מכם הרבה פחות זמן בישול ממרק החרירה המסורתי
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אולגה טוכשר במעדן שמתאים בדיוק למזג האוויר שבחוץ
לכבוד נר אחרון של חנוכה, תוכלו להפתיע את בני המשפחה והאורחים בלביבות מתוקות עשויות קמח עדשים, לפי מתכון מקראי עתיק ולהרגיש כמו דוד המלך
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מעדן מהמטבח העיראקי שהולך ללוות אתכם מהיום והלאה, בכל פעם שתרצו להתנחם בתבשיל טעים ומזין שמכינים בלי הרבה מאמץ ממרכיבים פשוטים שתמיד יש בבית
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יש לא מעט אנשים בשולחן החג שלכם שהולכים להתמוגג מאושר מהממולאים האלה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מה מכינים לארוחה קיצית קלילה שתעשה רושם כאילו השקעתם אבל בפועל נדרשתם רק לערבב? ברור שאת המנה הזו ואתם עוד לא מבינים כמה פעמים תכינו אותה הקיץ
מתכון של הדיי עפאים לסיר עשיר ונפלא של קובה אורז במילוי עדשים נהדר. את הכופתאות הממולאות הוא מבשל במרק חמצמץ עם שפע ירוקי האביב
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יש לכם שקית עדשים בבית? לנו יש כמה טיפים ששווים זהב ו-10 מתכונים מעולים, שאת חלקם לא הייתם מאמינים שאפשר להכין מעדשים
בשיתוף יכין, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רוצים להכין מתכון עשיר בטעמים ומחזק במיוחד לגוף - בלי להסתבך אפילו לרגע? השף עומר מילר מציג לכם את הפתרון, כולל קישוט מרשים שהופך את כל המנה לשווה עוד יותר
מותג הפוד-טק הצעיר של קבוצת לורד, זכה במקום הראשון במסגרת תחרות החדשנות הבינלאומית של תאגיד קראפט-היינץ העולמי, שהוקדשה השנה לקידום מזונות העתיד מקטניות. בעקבות הזכייה, נכנסת הקבוצה לשיתוף פעולה עם התאגיד שיפיץ את full wrap ברחבי העולם
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בלי צורך בביצה או בבשר - אורלי פלאי מכינה קציצות מנגולד ועדשים פריכות ומושלמות לכל המשפחה, שהולכות להפתיע אתכם ובגדול
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורז, עדשים שחורות, המון המון בצל מטוגן ושחום וגם שלל עשבי תיבול טריים - הכול נכנס יחד לסיר
קטניות מתקשרות פעמים רבות לטבעונות או צמחונות, אבל האמת היא שהן מומלצות לכולם, במיוחד למי שנמצא בדיאטה. הנה כל מה שאתם צריכים לדעת על המזון הכי משביע, בריא ודל בקלוריות שקיים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השנה, במקום להביא ממרחים קנויים למנגל של יום העצמאות, מכינים אותם בבית. במדריך הבא תקבלו את כל הטיפים והסודות לממרחים מושלמים, החל מחומוס מנצח ועד לסלט שעועית לבנה במרקם קטיפתי
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מה אם נגיד לכם שיש לנו חומר גלם טעים, בריא, זמין (ואפילו זול) שאפשר להוסיף בקלי קלות לאינספור מאכלים ולהפוך אותם לעשירים יותר בערכים תזונתיים? כן, גם בורקסים שהילדים שלכם יעופו עליהם - לא מאמינים? כנסו
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בא לכם המבורגר שמנמנן לארוחת צהריים או ספגטי בולונז? אתם ממש לא צריכים להתחיל להתעסק עם הפשרות מהמקפיא וגם לא לרוץ לקצב. אורי שביט עם שני מתכונים בלתי נשכחים משקית אחת של עדשים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בלי "תוסיפו לפי העין": קבלו מתכון מדוייק למרק חרירה (על הגרם) שאין סיכוי שלא תצליחו להכין בעצמכם בבית! מדור חדש מרים למסעדות הישראליות - בכל שבוע נבחר משלוח מיוחד של מנה ממסעדה, ונלמד אתכם איך להכין אותו בבית
בשיתוף מאלטי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
זה לא סתם עוד מתכון לחומוס ביתי - אבי ביטון מלמד את הסוד לחומוס אבו ביטון המקורי שלו וגם משדרג את המנה האהובה עם שלוש תוספות שוות שיוצרות יחד ארוחה משפחתית שלמה
התפרענו, השתוללנו, טיגנו וטרפנו ללא הבחנה. עכשיו לקחנו צעד אחורה ונתנו לאינס שילת ינאי לקבל את העונה הגשומה
בשיתוף מאלטי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בפעם הבאה כשאתם רוצים לפנק את המשפחה והחברים במנת חומוס ביתית, החליפו חלק מגרגרי החומוס בשעועית לבנה ואל תשכחו להוסיף שום טרי - הקרם הקטיפתי שיתקבל הולך לגרום לכם להתמכר לתמיד
בשיתוף רמי לוי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הבלוגרית רות אופק במתכון לסלט שהוא חגיגה שמחה של צבעים, טעמים ומרקמים מחומרי גלם זמינים ומזינים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אפרת ליכטנשטט מכינה מתכון פשוט, בריא וטעים לפלפלים ממולאים באורז ועדשים שחורות שמתבשלים להנאתם ברוטב עשיר של רכז רימונים וסילאן
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בימים כאלו, שאין לנו תמיד בשר זמין, כמה טוב שאפשר לשלוף מצרכים כמו אורז ועדשים מהמזווה, ולהכין בקלי קלות תבשיל משביע, מזין ועשיר בחלבונים
בשיתוף עמותת יהדות ישראלית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אנחנו הישראלים מכורים לחומוס. איך אפשר להאשים אותנו? זה כל כך טעים! אבל לא תמיד חומוס הוא עניין פשוט: השרייה, בישול ארוך, סודה לשתיה. תתפלאו לשמוע שיש פתרון קל ובריא שלא נופל בטעמו ובאיכותו מהחומוס המוכר ואהוב. חומוס שעשוי מעדשים שאפילו ילדים אוהבים
בשיתוף עוף טוב, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אבי ביטון עם מתכון מפתיע ושונה לראש השנה, פילטים של עוף על תבשיל עדשים שחורות, עם יין לבן ותבלינים שיעשירו את שולחן החג בניחוחות משכרים
אנחנו עדיין מנסים להתרגל לשגרה, ותמיד רצוי לעשות את זה לצד אוכל מזין וטוב. קבלו את החלק השני בסדרת המתכונים שלנו עם EATS קפיטריה, והפעם - שני כריכים מיוחדים, טעימים וקלים להכנה