הם כבר הכניסו טוסט והמבורגר לאותה מנה, אבל עכשיו הם באמת הפתיעו אותנו
האנשים שהתיכו יחד שניים מפתרונות המאנץ' היעילים ביותר לא עצרו, וחזרו עם תפריט חדש, ומנות שגרמו לקשוח שבמבקרים לחייך
האנשים שהתיכו יחד שניים מפתרונות המאנץ' היעילים ביותר לא עצרו, וחזרו עם תפריט חדש, ומנות שגרמו לקשוח שבמבקרים לחייך
מחמם, טעים ומלא בערכים תזונתיים: מתן שופן מכין לאמצע השבוע סיר מלא אנרגיה, שגם נארז מעולה לעבודה
עם פסטה או מעל לחם קלוי, המיטבולס הטבעוניים האלה הולכים לככב אצלכם במטבח בזכות שילוב מנצח בין חצילים, פטריות ואגוזי מלך
שלושה שותפים אוכלי כל פותחים בר קוקטיילים טבעוני, זו לא התחלה של בדיחה אלא הסיפור מאחורי הפתיחה של בר חדש בסגנון לונדוני, וכן, הכל שם טבעוני גם הפיש אנד צ'יפס
כשזה מגיע למנגל יום העצמאות, אין שום סיבה שטבעונים ירגישו מחוץ למשחק. הכירו את האלטרנטיבות הטעימות והבריאות ל"על האש" המסורתי, שיגרמו גם לחובבי הבשר לקנא
בשיתוף B144זה אולי ההמבורגר הטבעוני הכי טעים שתאכלו
בשיתוף רמי לויאף סופ"ש לא שלם בלי עוגה טובה באמת שתלווה את כוס הקפה או התה, אספנו לכם כמה מתכונים מוצלחים במיוחד, כל שנותר לכם זה רק לבחור, ולהדליק את התנור כמובן
יום הטבעונות הבינלאומי הוא תירוץ מצוין לבקש מהשף של מסעדת קודארי, הדרוזית הטבעונית את הגרסה הנהדרת שלו לשובלטי - קלאסיקה מהמטבח הערבי, עם כמה שדרוגים קלים
בית הקפה הסטריטס מגיש המבורגר פטריות מושלם, עם כרוב סגול בטעם מעושן ולנו יש את המתכון בשבילכם
מסעדת אורנה ואלה אמנם נסגרה, אבל ספר המתכונים החדש שהשיקו השתיים יאפשר לכם להנות שוב ושוב מאותם מתכונים נוסטלגים ואהובים, והפעם קבלו את המתכון הסודי שלהן לביסקוויט טבעוני שעושה בפה טעם של עוגיית הפתי בר האהובה
אלירן דיב גדל בבית דרוזי של אוכלי בשר, אבל השבוע הוא פתח את קודארי, מסעדה טבעונית גלילית בתל אביב עם כל המאכלים מהבית רק בפורמט טבעוני
אחרי שדאגנו לכם לשלל אופציות של כריכים לקחת לבי"ס או לעבודה - הגיע הזמן לדאוג לארוחה הכי חשובה ביום - מתכון של בית הקפה The Streets לקערת דייסה חמה וטבעונית, עשירה בשיבולת שועל, פירות, גרנולה והרבה בריאות
לכבוד החזרה לספסל הלימודים, חברנו אל מיכל אפשטין, בעלת האיטס קפיטריה בבית חנה, להפקת מתכונים שישדרגו את תיק האוכל של הילדים עם ארוחת עשר איכותית ומלאת סטייל, נתחיל עם מאפינס שוקולד בננה טבעוניים ועסיסיים
ויוידה, מעדנייה בייתית בתל אביב המגישה אוכל מהצומח, היא הגשמת חלום עבור שחר קיכלר, ועבור לא מעט אנשים שרוצים לאכול בריא אבל אין להם זמן לבשל, עכשיו מבקשת קיכלר שתעזרו לה לשמור על המקום, ויש לה גם מתכון לסלט ברוקולי נהדר שיפתח להם את הצ'אקרות הבריאות
בסוף חודש אוגוסט מתחיל גדיד התמרים בערבה התיכונה והשנה מבטיחים לנו החקלאים תוצרת מתוקה במיוחד. יעל ואיתמר חביב מ"משק חביב" המייצר סילאן טבעי, ממתיקים לנו את סוף הקיץ עם 3 מתכוני סילאן מיוחדים וקלילים
מיקי שמו משיק את הספר "אפייה טובה" עם גרסאות בריאות יותר למתכונים קלאסים ואהובים; כך הפנקייק של שבת בבוקר משתדרג בזכות חלב שקדים וקמח כוסמין, תוסיפו פירות טריים ומייפל טבעי ויש לכם ארוחת בוקר חלומית ואפילו בריאה
מיקי שמו משיק את "אפייה טובה" ספר אפייה חדש עם גרסאות בריאות יותר למתכונים קלאסיים ואהובים - קבלו מתכון ראשון מתוך הספר למיני מאפינס וניל טבעוניים, בלי מעבד מזון ובלי מיקסר, מערבבים את הכל בקערה ושולחים לתנור
המצה בריי, גרסת הפסח לפרנץ' טוסט האהוב, מקבלת הפעם כיוון טבעוני, עם חלב סויה במקום ביצה, ארוחת בוקר נהדרת לימי החג, וגם פתרון לכל המצות שיישארו אחרי פסח. המתכון באדיבות מצות אביב
השף שניר אנג-סלע נותן לנו את המתכון לממרח סקורדליה יווני, שמוגש במסעדת לירי לאונג' החדשה שלו ומצהיר כי מדובר חד משמעית בגרסה טעימה יותר לחומוס ואידיאלית לניגוב, ולקראת פסח - יש לו אפילו אלטרנטיבה בשבילכם במקום הפיתה
בספר הבישול החדש שלה איה קרמרמן מתרגשת, משתפת הדוגמנית והמגישה לשעבר, במתכונים זריזים וקלילים שהיא מבשלת למשפחתה בבית, והפעם - מתכון לעוגת תפוזים מושלמת ב-5 דקות עבודה
קוביות פיקנטיות של טופו מצופות סילאן, סויה ומעטה זהוב של שומשום מוקפצות יחד עם אטריות זכוכית דקיקות, בוטנים ונענע קצוצה, ולא זו ממש לא מנה במסעדה, את המנה הזו אתם יכולים להכין בעצמכם בפחות מ-20 דקות
כתבה פרסומיתגם מי שלא טבעוני הולך להתאהב במנה הזו שמשלבת בין סלק צלוי, אפרסמון כתמתם, טופו, פיסטוקים ועלי בזיליקום טריים. חגיגה של צבעים, טעמים ומרקמים שלא תשאיר אף אחד אדיש מסביב לשולחן
בשיתוף תנובההבועה התל אביבית מקבלת חיזוק בדמות בית קפה צמחוני - טבעוני חדש עם ארוחות בוקר פוטוגניות, קערות סופר פוד, פרנץ' טוסט שעוד יככב הרבה בפיד שלכם, וכמובן קקטוסים בשביל האווירה
שבוע אחרי הפתיחה של סולטנה, ההייפ מסרב להירגע, רעות סהר עמדה חצי שעה בתור, בשביל לנגוס בשווארמה הטבעונית והמדוברת. שווה את ההמתנה? תלוי את מי שואלים
יריב מלילי הבעלים של בית תאילנדי וקאב קאם שומר בדרך כלל את סודות הבישול התאילנדי לעצמו. הפעם הוא הסכים לשתף אותנו במתכון למנה טבעונית של אטריות אורז עם תבשיל טופו. נדרשת מעט הצטיידות לפני, אבל התוצאה שווה את הכל
המבורגר מקינואה, שניצל ברוקולי ותרד ונקניקיות על בסיס צמחי: התוכנית האסטרטגית של זוגלובק ל-2018 כוללת הסתערות על הטרנד הטבעוני והשתלבות בשוק המוצרים ללא גלוטן
אבי ביטון מעמיד סיר צבעוני ועשיר של ירקות שורש חורפיים, כרוב סגול, עלי תרד ירוקים וערמונים. ספק אם תשימו לב אחרי שתטעמו, אבל בקדירה המופלאה הזאת אין בכלל בשר
משקאות חורף לא מסתכמים בשוקו או תה ויכולים להיות טובים לנפש וגם לגוף. אומינה מגישה שני מתכונים מתוך ספרה החדש "סופרפוד": משקה קקאו מפנק וצ'אי מסאלה מתובל
לורה גודמן בת ה-47, שמנהלת עם ארוסה מסעדה איטלקית באנגליה, פרסמה בפייסבוק פוסט בו התגאתה כי נתנה לסועדת טבעונית מאכל לא טבעוני. זה נגמר במבול של ביקורות רעות ובמחשבות על התאבדות
שגעון ההמבורגרים ששוטף את ישראל עושה חשק להכין אחד תוצרת בית והוא ממש לא חייב להיות עם בשר. אורלי פלאי מכינה אותו עם שעועית שחורה ונותנת גם טיפ לבורגרים יציבים
בלי סוכר לבן, בלי צבע מאכל, בלי חומרים מלאכותיים. קבלו שלושה מתכונים מצוינים לשלגונים טבעוניים, כאלה שגם יצננו וגם ישאירו אתכם נקיים מרעלים
מסעדת ננוצ'קה הגרוזינית התמקצעה בשנים האחרונות בטיפול בירקות לאחר המעבר לטבעונות. לקראת חודש הוינטג' קבלו 4 מתכוני סלטים שיהוו פתיחים נהדרים לכל ארוחה
מסעדת סרווסריה בת"א מפורסמת באוכל לא מתחנף שטבחים אוהבים לאכול וגם לשתות משהו לידו. השף רוברט קלוגר מארח את אבי ביטון למסבחה לימה וצ'ייסר
אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קדירה צמחונית וצבעונית עם פלפלים וגרגרי חומוס שגם ילדים אוהבים. מומלץ לאכול עם הרבה אורז או לנשנש בטמפרטורת החדר
תפילות הטבעונים נענו והשבוע התבשרנו על המבורגר חדש שנראה ורדרד מבפנים ומדמם בדיוק כמו המקור, בלי בשר בתוכו. החדשות היותר טובות: הוא כבר מוגש במסעדה
העונה החמה דורשת כמה שינויים מתבקשים גם בהרגלי האכילה. מוותרים על הגבינות והנקניקים הבנאליים ומתמסרים לכריך טבעוני עם פרוסות סלק אפויות, טחינה ונבטים
איך משלבים אורח חיים בריא, מזין וטבעוני בתוך מרוץ החיים המטורף? על השאלה הזו הסדנה "המזווה האורגני" של איזבל אדלר ושני בנאי מנסה לענות
במקום שוב להגיש אורז כתוספת, השף יוסי שטרית מלמד אתכם כיצד להכין בורגול גס, עשיר בתבלינים חמים, עם המון בצלים מקורמלים
בימים אלו, המחברת כיפאח דסוקי עובדת על ספר חדש בשם "מטבח של שלום", והיא סבורה שדווקא המטבח הטבעוני יצליח להביא את השלום בין יהודים לערבים. בינתיים, קבלו מתוך הספר מתכון לקובה תפוח אדמה במילוי טבעוני
קבלו את הפסטאבולה: סלט פסטה קצרה מאוד עם המון עשבי תיבול טריים ועגבניות ובתיבול הכי ים תיכוני שיש - הרבה שמן זית ולימון
בדומה לשני הרגלים האחרים, גם חג השבועות, מעבר לאספקט הדתי של מתן תורה, נקשר לחקלאות המקומית. השף עודד חצבני חוזר למקורות עם מתכונים טבעוניים שהם שירי הלל ליבולי האדמה
סלט פסטה קר הוא הדרך הקלילה להנות מפסטה גם בצהריים חמים במיוחד. הפעם המנה הפופולרית זוכה לשדרוג מיוחד עם פסטו ים תיכוני מנצח ועגבניות שרי מתקתקות וצלויות
הכי ביתי שיש: מי לא אוהב קונכיות פסטה ברוטב עגבניות? במתכון הנוכחי, הרוטב הקלאסי מקבל תפנית פיקנטית עם שבבי צ'ילי וטוויסט קראנצ'י עם פירורי לחם פריכים
השפית שיראל ברגר, מי שמחזיקה את המטבח של המסעדה הטבעונית והמוערכת מיס קפלן, הגיעה לשלב חצי הגמר בתחרות השף הצעיר של סן פלגרינו. בשיחה באולפן של וואלה! NEWS היא מספרת איך יוצרים שינוי ומהי האג'נדה שמובילה אותה
טבעונים, כך תשרדו את שבועות: זיו סנדלר מהקונדיטוריה הטבעונית סידס מסביר כיצד ממירים מתכון רגיל לטבעוני, ומקנח בבונוס - עוגת מוס גבינה טבעונית, ללא תוספת סוכר או קמח
אחרי הבשר והשחיתות של יום העצמאות, הגיע הזמן לאזן. נעמה נויהאוז מכינה בקלי קלות עוגה טבעונית בחושה בקערה מקמח כוסמין עם פירות ואגוזים
קינוחים מאכזבים או סלטים מעוררי תיאבון? בית קפה יפני החליט לקחת את הסלטים הבנאליים ולעשות להם מייק אובר שיהפוך אותם למעוררי חשק ותאווה
רק בריאות: אורלי פלאי-ברונשטיין מתחילה לחסל את החמץ, ומכינה קבבונים טבעוניים מבורגול ועדשים כתומות שמקבלים טוויסט בזכות תוספת של אריסה מקפיצה
עונת הירוקים החלה: אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת איך מכינים שעועית ירוקה ופריכה ברוטב עגבניות מיוחד עם תמרינדי ושקדים
רינה ואליס, זוג השפיות הצעירות שפתחו לאחרונה מסעדה בירושלים, מביאות מתכון לסלט עשיר ומזין עם אורז אדום מתפצח, טחינה ותמרים