קציצות ברוטב אדום וסיר בולונז מעושן: הגיע הזמן שתגוונו את המטבח שלכם
ההסתגרות הישראלית בבתים הולידה לא מעט תופעות חיוביות בחדר הכי חשוב בבית, ואנחנו רוצים לחזק את המגמה
ההסתגרות הישראלית בבתים הולידה לא מעט תופעות חיוביות בחדר הכי חשוב בבית, ואנחנו רוצים לחזק את המגמה
לקח כמה שנים טובות עד שהשידוך הזה באמת יתרחש, אבל יכול להיות שהציפייה הייתה שווה את זה
האנשים שהתיכו יחד שניים מפתרונות המאנץ' היעילים ביותר לא עצרו, וחזרו עם תפריט חדש, ומנות שגרמו לקשוח שבמבקרים לחייך
המשלוחים של "ג'ירף" מסתובבים ברחבי הארץ כבר כל כך הרבה זמן, עד שכמעט לא שמנו לב שמשהו מאוד משמעותי השתנה בהם
תשכחו מכל מה שידעתם על אוכל טבעוני, מי שאומר לכם שאי אפשר לחיות בלי בשר פשוט לא יודע על מה הוא מדבר או שעדיין לא ביקר באום כולתום, מסעדה טבעונית וחומוס בר שמצאנו ברחוב מוריה 60 בחיפה
בשיתוף מסעדת אום כולתוםרגע לפני שחג הטיגונים נכנס בדלת ואופף את המטבח באדים של שמן, קבלו את הגרסה של הבשלן ארז גולקו ללביבות בטטה ושיבולת שועל, שאופים בתנור, והן אפילו מתאימות גם לטבעונים. מסתבר שגם בחנוכה אפשר להיות בריאים
רות אוליבר היא האמא שכולנו היינו רוצים, כזאת שהמקרר שלה תמיד מלא בקופסאות אוכל שרק צריך לחמם. הפעם היא פותחת עבורנו את דלת המקרר ושולפת תבשיל גרגרי חומוס זריז ופיקנטי עם לימון כבוש שאוכלים מעל דלעת צלויה
סוגתהטבית הוא אחד הסימנים המובהקים של החורף הנמצא בפתח, נאור כהן מהשומר 1 חושב שגם לצמחונים מגיע ליהנות מהפינוק החורפי האולטימטיבי ויוצר את הגרסה שלו לחמין העיראקי, שמקבלת טעמים עמוקים בזכות תוספת של פטריות ירדן ופורצ'יני. רק אל תגלו לסבתא
השומר 1 הוא אחד מדוכני האוכל האהובים והמצליחים בשוק הכרמל, אל שלל המנות הפופולריות בתפריט הצטרפה לאחרונה גרסה מחודשת של קציצות כרובית טבעוניות בסגנון עיראקי, לא נותר לנו אלא להתחנן למתכון, ברור שהשגנו
לחם אנטפסטי חגיגי וצבעוני למרכז השולחן כמנת פתיחה, סיר של בצלים ממולאים ושחומים עם בורגול ופירות יבשים לעיקרית ותוספת משגעת אחת. אם רק עכשיו נכנסתם לאווירת החגים ואתם מרגישים שפספתם, ריכזנו עבורכם 3 מתכונים מנצחים
סוגתאם התחקירים האחרונים בנושאי הדגים מטרידים אתכם - מצאנו עבורכם 3 מתכונים כיפיים שמהווים תחליף מושלם - קציצות, דיפ אנד צ'יפס, וסלט סושי
ארוחת קיץ זריזה וקלילה שלא דורשת יותר מעשר דקות הכנה היא פתרון אידיאלי לעונה החמה. יריב מלילי מכין פאד פאק, ירקות מוקפצים ברוטב מהיר
החופש הגדול מביא עמו לא אחת סיטואציות שבהן אנחנו נדרשים למשא ומתן עם הילדים שבסופו תמיד איכשהו מגיעה הגלידה המפייסת. רויטל אדמוני מציעה לוותר על רגשות האשמה ולהשקיע בקסטה ביתית
רגע לפני שעונת המשמשים מסתיימת רוצו להכין את העוגה העסיסית והלחה של הקונדיטור גל גבריאלי. אבי ביטון מפרגן ומקבל מתכון לעוגה טבעונית ממכרת
לארוחת קיץ זריזה ומזינה מכין השף ענר הרקוב ממסעדת מונאר תבשיל עדשים כתומות מתובל באורגנו טרי ולצדו סלט פלפלים קלויים וזיתים
שטראוס משיקים לראשונה טילון קורנטו טבעוני, והקבוצות הטבעוניות בפייסבוק כמרקחה. היינו חייבים לטעום בעצמנו, התוצאות מפתיעות
במקורותיו המקראיים, חג שבועות נועד לחגוג את התוצרת החקלאית של הארץ, הפירות, הירקות ובעיקר החיטה, אשר מועד הקציר שלה מתאים בדיוק לתקופת החג. הנה כמה טיפים ומתכונים שחוגגים את תנובת האדמה ברוח המקורות
הספר הכי פרקטי במטבח שלכם, זה שמושלם לטבעונים, זה שישמח כל סבתא או דודה בשלנית וכמובן, וספר החובה למי שלא יכול בלי לפתוח את הבוקר עם שייק ירוק. 4 ספרי מתנה שווים לחג
ספר הבישול החדש של אורי שביט מביא שלל מתכונים צבעוניים וטבעוניים תחת המוטו 'זה חייב להיות גם טעים'. מצורפים מתכונים לבורקיטס כרובית ושבלולי פילו במילוי ארטישוק
השילוב המושלם של גלידה ועוגיית אוריאו, שוקולד מריר בלי סוכר, מארז ארוחות בוקר כיפי למשרד והקפסולות שהצליחו לעצבן את מכונת הנספרסו שלנו. כל מה שחדש על המדף
יש בראנץ' יפני חדש, ארוחה רוסית, ארוחת בשרים מושחתת בצפון וארוחה טבעונית בכנסת, שבוע האוכל הצרפתי, ורשת הצ'יפסים שנסגרת. פותחים שבועי חובק עולם
לא צריך פפרוני וגבינות מפונפנות כדי להנות מפיצה טובה. הינה רשימת עשר פיצריות מעולות וטבעוניות עם בונוס - גבינות טבעוניות שמכינים במקום
תבשיל חורפי כהלכתו לא מוכרח לכלול בשר. אורלי פלאי ברונשטיין רוקח מירקות, עגבניות ועדשים תבשיל ארומטי עתיר ניחוחות בתוך פחות משעה שמתבקש להגיש עם ירקות שורש, פסטה או אורז
לורה גודמן בת ה-47, שמנהלת עם ארוסה מסעדה איטלקית באנגליה, פרסמה בפייסבוק פוסט בו התגאתה כי נתנה לסועדת טבעונית מאכל לא טבעוני. זה נגמר במבול של ביקורות רעות ובמחשבות על התאבדות
שוקולדים ופרלינים מקקאו אורגני, עוגות איכותיות, תבשילים מסורתיים ואפילו מוצרי קוסמטיקה: בתאריכים 4-5 בדצמבר קניון אילון יהפוך לחגיגה של צבעים, ניחוחות וטעמים שכו-לם יאהבו
אל טרנד ההמבורגרים שמציף את הסצנה הקולינרית מצטרף שחקן חיזוק חדש, הפעם בגרסה טבעונית ובריאה כולל הפתעה משמחת בגזרת הצ'יפס
הדבר הכי כיפי בתור סטודנט הוא לזרוק מלא מרכיבים בריאים לקערה ולטרוף. מתכון של בית הקפה עלמה לסלט שורשים צבעוני ומזין לצד לביבות עדשים וירקות
לא רק טופו יכול לבוא לעזרתכם באפייה ללא ביצים. 7 פתרונות יצירתיים שיהוו תחליף מושלם
בשורות טובות לטבעונים מאיזור ראשון לציון, מסעדת נועל'ה החדשה שנפתחה בעיר מציעה שפע מנות ללא מוצרים מן החי
כשהמסעדנית ננה שרייר ממסעדת ננוצ'קה רוצה לפנק את האורחים שלה היא מכינה להם מנה שהיא מכנה 'אצבעות עונג'- גלילות זוקיני במילוי גבינת קשיו מתובלת ברוטב עגבניות מעט חריף. תענוג מושלם לא רק לטבעונים שבנינו
מסעדה טבעונית חדשה בלי טופו וסייטן, שמתמקדת בירקות, נשמעה כמו הבטחה גדולה. בפועל, בעוד שהאווירה במסעדת באנה מספקת את הסחורה בגדול, כל השאר רחוק מזה
אחרי כל החגים מתחשק נשנוש כיפי ולא מזיק מדי - שירה עזרא קיסוס מעניקה מתכון ללביבות ללא גלוטן, שכיף לנשנש בקיץ בליווי יוגורט קר
בעוד רוב עוגות הגבינה הטבעוניות מכילות כמויות עצומות של שומן, העוגה הזאת לא רק טעימה, אלא גם בעלת ערך תזונתי עשיר. קבלו מתכון עם הדבר הכי קרוב לדבר האמיתי
המטבח הגרוזיני מפורסם במבחר בצקים מרטיט. ננה שרייר ממסעדת ננוצ'קה הטבעונית, מעניקה מתכון משמח לחצ'פורי מנגולד שיככב בשבועות, לרגל פסטיבל אוכל וספרות שמתקיים בירושלים
לפני שהפך לטבעוני, חגי לפלר היה חולה על פסטרמה. אז מה עושים עם אהבה ישנה שאי אפשר לממש? מחקים אותה במספר צעדים פשוטים
הטרנד הבריא וההומני צבר אהדה רבה לאורך השנים, אבל יכול להיות שהתומכים בו הלכו רחוק מדי? חגי לפלר, ספורטאי טבעוני, ואמיר מויאל, סאטיריקן ופובליציסט התומך באכילת בשר, מתווכחים. ומה דעתכם בנושא?
מעבר להנאה והבריאות שבאכילת חריף, הקסם של הקציצות הללו הוא שהן לא דורשות יותר מדי כדי להכין אותן. חגי לפלר עם מתכון שדורש בסך הכול 6 מרכיבים ו-10 דקות של אפייה או טיגון קל
בלי צורך בביצה או בבשר - אורלי פלאי מגישה קציצות מנגולד ועדשים פריכות ומושלמות לכל המשפחה, שהולכות להפתיע אתכם ובגדול
בחודשים האחרונים נפתחים יותר ויותר מקומות טבעוניים. האם זה רק בראש שלנו? כנראה שלא. לא פחות משמונה מסעדות המגישות אוכל טבעוני נפתחו לאחרונה בתל אביב ומחוצה לה, הרשימה המלאה לפניכם
האימפריה הטבעונית ממשיכה להתפשט: תכירו את גודנס, דיינר חדש שנפתח בת"א המגיש סלופי ג'ו, המבורגר ואפילו קרפ בגרסה ללא בשר
פיאסקו כה דוחה כמו מנת הסטייק סייטן ב-416 הטבעונית, לא זכור לאבי אפרתי בכל שנותיו כמבקר; המסעדה החדשה שמנסה ללכת בלי ולהרגיש עם נוחלת כשלון חרוץ עם מנות מלאכותיות ומהונדסות
גולן דור, האקס של ננה שרייר, ממשיך גם הוא את מגמת הטבעונות שהובילה בת הזוג שלו לשעבר, ופותח עם שותפים מסעדה טבעונית כשרה בדרום ת"א. פרטים ראשונים
בר הקוקטיילים הטבעוני הראשון יצא לדרך, אסף גרניט מגיע לבשל עם חמודי בחיפה, ערב מחווה חד פעמי למטבח של רמה ביפו-תל אביב של חיים כהן ועוד המון ארועי אוכל ברחבי הארץ. פותחים שבוע לוהט במיוחד
מאפה השכבות הבריטי המפורסם בציפוי שבילי פירה רך, מקבל טוויסט צמחוני. אורלי פלאי מגישה מנה שהיא ארוחה, שגם ילדים יתחברו אליה
בשורת ההמבורגר הטבעוני מגיעה גם לרשת מוזס. שלחנו את עורך וואלה טק הטבעוני לדגום את הקציצה החדשה. שווה?
זאת הייתה שנה שבה מישלן ואוכל הרחוב התערבבו זה בזה, הגולשים הצליחו להשפיע על שפים והאוכל הלך ותפס מקום מרכזי בתרבות. סיכום אירועי האוכל הגדולים של 2016
עד היום מסעדות טבעוניות בישראל נטו לכיוון הזרוק. תאומים שקיבלו השראה מארצות הברית החליטו שהגיע הזמן להציע ז'אנר חדש ועתידים לפתוח את 416, מסעדה מוקפדת ואיכותית הכוללת גם בר קוקטיילים על טהרת הטבעונות
בין אם הם טבעונים מילדות, קצבים שחזרו בתשובה או הפחיתו באכילת בשר, העבודה במסעדה טבעונית משפיעה על כל מי שלוקח בה חלק. הכרות עם האנשים שמבשלים לכם את האוכל במסעדות הטבעוניות. אורי שביט עורכת אורחת בוואלה אוכל
מסתבר שילדים יכולים לגדול ולהתפתח יפה גם בלי בשר - התזונאית טל חייקין מעניקה טיפים שיפיגו את כל החששות ויש גם מתכון לשניצל טבעוני מושלם. אורי שביט עורכת אורחת בסוכה של וואלה אוכל
בועז פלד, פעם שף תל אביבי ושהעתיק את חייו לרמת הגולן מגיש 5 מתכוני שטח טבעוניים ומשגעים, שכל אחד יכול ליישם, רק תדליקו מדורה, אנחנו בדרך. אורי שביט עורכת אורחת