המועצות החקלאיות דוחפות את מחירי הפירות והירקות למעלה
לפי הדוח המועצות השונות בתחום החקלאות מגנות על החקלאים ולא על הציבור: "מפרסמת באופן עקבי תעריפים גבוהים יותר מאלו שמפרסם משרד החקלאות, פעלה לשכנע את מקבלי ההחלטות לפעול באופן שייטיב עם החקלאים"
לפי הדוח המועצות השונות בתחום החקלאות מגנות על החקלאים ולא על הציבור: "מפרסמת באופן עקבי תעריפים גבוהים יותר מאלו שמפרסם משרד החקלאות, פעלה לשכנע את מקבלי ההחלטות לפעול באופן שייטיב עם החקלאים"
המללפונים שלכם הפכו לרכים וגמישים? מי היה מאמין שעם שיטה כך כך פשוטה תוכלו להחזירם למצבם הקריספי, הבריא והטעים
הם בריאים יותר מחסה, תרד ואפילו ברוקולי. אז איך זה שעד היום לא הכנסתם לסלט שלכם עלי חרדל, שנחשבים לפצצת ויטמינים ונוגדי חמצון ואפילו מסייעים לירידה במשקל?
מרביתנו חושבים שאם נעביר קצת מי ברז על התפוח זה מספיק כדי לנקות אותו ממה שלא יהיה עליו. אבל האמת היא שזה ממש לא נכון. ככה עושים את זה ביסודיות
האם אפשר לאכול כמה ירקות שרוצים ומה יותר בריא - קפוא או טרי? וגם - פרט חשוב מאוד על מי שאוכלים הרבה ירקות כל היום ועדיין עייפים. תזונאית עם כל הפרטים
יועץ מזון ביצע ניסוי כדי לקבוע מהי הדרך הנכונה ביותר לאחסן שקית פתוחה של עלי חסה כך שיישארו טריים לאורך זמן. הנה השיטה המנצחת
מדרג המזונות הישראלי הוא שיטה מבוססת מדעית, שפותחה כדי לעזור לציבור בישראל לבחור נכון את המזונות על צלחתו, ולחיות חיים בריאים באיכות חיים טובה. הנה כל העצות שאתם צריכים
ככל הנראה רובנו נגיש על שולחן החג מאכלי גבינה שנקשרים אצלנו לשבועות אבל האמת היא ששבעת המינים - פירות בריאים במיוחד - היו פעם מרכז הבמה וחבל שנשכחו. הנה כל היתרונות שלהם
חג השבועות הוא זמן טוב להפנות מבט אל עבר החקלאות הישראלית, שאנשיה מזדקנים ונלחמים על קיומם, למרות עלייה ברווחים. מה השתנה בשדות ובמטעים במלחמה, ואיך תוכניות הבישול הפופולריות שינו את הרגלי הצריכה שלנו?
לא מספיק שכתוב על האריזה שהמוצר עשיר בחלבון, דל בפחמימות, 100% טבעי או מכיל מרכיבים כמו מגנזיום, כורכום או מאצ'ה. תזונאית קלינית עם כל הטיפים לקנייה מחושבת ובריאה בסופר
לעודד ילדים לאוכל ירקות זה לא משימה פשוטה. אז מה עושים ואיך מעודדים ילדים לאכול ירקות? דיאטנית מסבירה
אם מאסתם במלפפון ובכרוב המשעממים, שניר אנג סלע במתכון פשוט אך מושקע לשלל ירקות שורש שפשוט כיף לנשנש
השף הלבן בשיתוף Smart, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אספנו עבורכם במיוחד שלל מתכונים נהדרים שעשויים על טהרת הירקות המזינים כדי שתוכלו גם אתם לשלב אותם בתפריט היומי שלכם וגם לאירועים מיוחדים
גם לכם נותרו שאריות מכל תבשילי החג? הנה כמה טיפים לשמירה נכונה עליהן ורעיונות למתכונים מעולים מכמה שילובים מפתיעים
דוח של משרד החקלאות האמריקני שמתפרסם בכל שנה מראה לנו עד כמה מעט אנחנו יודעים על התזונה שלנו - גם זו הנחשבת בריאה. בואו לגלות מי הירקות הכי מלאים בחומרי הדברה
אתם אוכלים במחשבה שאפשר לאכול כמה שרוצים מהם אבל בפועל הם מכילים עד למחצית מהפחמימות בלחם לבן. דיאטנית מסבירה איך לצרוך אותם נכון וכמה לאכול מהם
הסטטיסטיקה מראה שאתם, כן אתם, זורקים לפח 37% ממוצרי המזון שקניתם בכסף מלא. ד"ר מאיה רוזמן עם השיטות והטכניקות להארכת החיים של פירות וירקות
בשיטה קלה לביצוע תוכלו לאחסן חסה ולשמור על טריותה למשך שבועיים שלמים, כך שתוכלו להפסיק לזרוק ערימות של חסות דלוחות לפח
כי אנחנו תמיד מבקשים לתת לילדים שלנו (וגם לעצמנו) אוכל אמיתי, ביתי ומנחם אחרי יום לימודים (או עבודה) ארוך
הקיצוץ החד בתקציבו של המכון הוולקני הוא תמצית המחדל של הממשלה בקביעת מדיניות הפוכה מזו הדרושה למשק: החקלאות בישראל צריכה לעמוד בחזית הטכנולוגיה הבינלאומית ולהוריד את יוקר המחיה
כרוב ניצנים הוא אחד מהמזונות העתיקים של האדם ולא בכדי. הוא עתיר ויטמינים, מינרלים וסיבים ומסייע במניעת מחלות כרוניות
בנה של טיגן שבקרוב יחגוג שש לא אוכל ירקות. בכלל. אז הלכנו לחפש מה הדרך הכי טובה לשכנע אותו ואת הילדים הבררנים באוכל
המלחמה בדרום ובצפון מאתגרת לא רק את אזרחי ישראל והלוחמים, אלא גם את החקלאים. החקלאות הישירה שהחלה עוד בימי הקורונה, עלתה על הגל הפטריוטי ומביאה תוצרת חקלאית טרייה אל מרכזי הערים. האם מדובר באמת בחקלאות ללא תיווך? לא תמיד
טעמה המעט מעושן של הפריקי יחד עם הירקות הצבעוניים יוצר קדירה משובחת ולא מכבידה שכיף לאכול באמצע השבוע, בשבת או בכל רגע שמתחשק לצלול לסיר של נחמה
רשת הסופרמרקטים 'שוק העיר' מקבוצת ביכורי שדה, מציגה המשך צמיחה עם פתיחתו של הסניף ה-15 שלה שהוקם במתחם אור ים סנטר באור עקיבא. הסניף החדש משתרע על שטח של כ-1,600 מ"ר
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הכנת מקלובה היא עניין די מתסכל למי שלא אוהב טיגונים. בדיוק בשבילם מכינה אורלי פלאי מקלובה בנוסח מקוצר ובגרסה בריאה הרבה יותר, שבה הירקות נכנסים ראשית לשיזוף בתנור. תתפלאו, אבל אפילו הילדים יתמכרו
כך לפי דו"ח שבחן את אובדן המזון בישראל ב-2022; המלחמה עלולה לפגוע ביכולת של אנשים לצרוך מזון בריא, שכן 30% משטחי החקלאות של ישראל הם בקווי העימות
סל הירקות הבסיסי שלנו התייקר ב-33.5% ב-2023 - את הנזקים נרגיש לא רק בכיס אלא בבריאות; על איזה ירקות אנחנו משלמים היום הרבה יותר?
כשמדברים על גזר כולם חושבים על שיפור הראייה, אבל לירק הטעים והבריא הזה יש עוד הרבה יתרונות שחשוב לא לפספס
אתר הקולינריה 'כרמלה' מרחיב את המותג הפרטי עם שתי קטגוריות חדשות בהשראה חורפית שמצטרפות לקראת החורף הקרב כדי לחמם את הבית ואת הלב: סדרת מרקים טבעוניים וקולקציה טעימה של עוגיות ביתיות
הירקות המגודלים בעוטף מהווים לא רק מקור פרנסה עבור חקלאים רבים וטובים, אלא גם מקור לאנרגיה, ורכיבים בעלי חשיבות רבה במניעת מחלות
כחלק מאסטרטגית התרחבות והפצה ארצית, רשת "נוי השדה" המציעה תוצרת חקלאית טרייה ואיכותית, ממיטב חקלאי ארצנו, השיקה השבוע סניף חדש, ה-15 במספר, בסביון. הסניף החדש נפתח במתחם G בעיר בשטח של 100 מטר בהשקעה של כמיליון שקלים
אם אתם סובלים מעצירות במשך ימים, אין טעם שתסבלו. תזונאית מובילה מבהירה כי שילוב של שני מרכיבים במשקה יריץ אתכם לשירותים
אחרי פרשת העגבניות שהגיעו מטורקיה והועברו לארגזים תוצרת הארץ, כעת מסתבר שהחיילים ממשיכים לקבל פירות וירקות מיובאים
כל ירק שתבחרו יתרום לגוף שלכם לא מעט בריאות, אבל יש כמה כאלה שחוץ מכמה וויטמינים וסיבים תזונתיים גם ממש עובדים בשביל הגוף שלכם במניעת מחלות. אספנו את המיטב שבמיטב
טוב כמובן לשגרה, ועוד יותר טוב לימים האלה: מדריך מקיף מהאחד שיודע
עוף! שוקיים, כרעיים, פרגיות או שלם - הכל הולך והכל בתבנית אחת או סיר. בלי להסתבך ובלי להתחכם, תמיד טעים, ובהגשה הנכונה - גם הכי חגיגי שיש
אל תתנו לעגבניות שלכם להתקמט במקרר: אם תקפידו על שני כללים פשוטים - העגבניות שלכם יישארו טריות לאורך ימים, וכל מה שאתם צריכים לעשות זה לאחסן אותן מעט אחרת
אתר "שוקיט" השיק מבצע יוצא דופן, כדי להילחם במחירים הגואים של הפירות: שתי רמות מחיר, על פי גודל הפרי ולמרות שעל פי האתר, איכות הפירות היא זהה. ההפרשים במחירים לקילו מגיעים לעשרות אחוזים
מחלות לב הן הגורם השני (אחרי סרטן) למוות בגברים ונשים. אמנם לגנטיקה שלכם השפעה רבה על מחלות אלו, אבל גם לאורח החיים שלכם - התזונה ואימוני הכושר - השפעה ניכרת על בריאות הלב. אז מה צריך לאכול וכמה ואיך להתאמן כדי לסייע ללב לתפקד כמו שצריך?
אתר האונליין 'שוקיט' לשיווק פירות וירקות, הוקם בשנת 2017 כסטארטאפ שהציג יתרון טכנולוגי ונרכש ע"י חברת עטרה בשנת 2020. עם הרכישה, הוצאו לפועל מהלכים אסטרטגיים שחיכו במגירה והוקמו חנויות פיזיות לשירות צרכני קצה. רגע לפני השנה החדשה, מוצגת חנות נוספת בלב ת"א
ירקות ירוקים ועליים הם חוד החנית של התזונה מן הצומח, אבל לא דין חסה כדין ברוקולי. מחקר מצא את ה"ירק הבריא בעולם". מה גרם לו לזכות?
לפני שבועיים פרסמה המועצה הישראלית לצרכנות המלצה לרכוש ירקות ופירות בימי השוק שמתקיימים ברוב רשתות השיווק. יצאנו לבדוק. זה נכון, אבל יש כמה מכשולים. כך תוכלו גם ליהנות מההנחה וגם לא לשלם תמורתה ביוקר
בשיתוף גליל, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כדי למנוע שיווק אבוקדו לא בשל, מועצת הצמחים מגדירה למגדלי האבוקדו מועדי קטיף וממדי הבשלה לפיהם לא לקטוף ולא לשווק זני קיץ וביניהם זן "גליל" לפני ה-20.8.23: "כך תהיו בטוחים שהפרי שהה מספיק זמן על העצים"
בשיתוף Wolt, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתכון זריז לתבשיל טבעוני ומהיר של גזר וכרוב, ברוטב קוקוס וקארי צהוב
כשליש ממקרי המוות המוקדם בעולם נובעים ממחלות לב ושבץ. כעת מחקר ענק שהתפרסם מגלה אילו סוגי מזון אתם חייבים לאכול כדי לשמור על הלב שלכם
בחודשי הקיץ החמים אין כמו סלט יווני, סלט איכרים גס וטעים, מהירקות הטריים ביותר, שמן זית איכותי, גבינה מלוחה וזיתים. יותר מזה אנחנו לא צריכים
לכבוד יום העצמאות האמריקאי שחל היום (4.7) משיק אתר האונליין 'כרמלה' מארז ברביקיו ייחודי לערב של חגיגות, בשיתוף המבורגר הפרימיום של Redefine Meat
מדובר בעסק כבד למדי מבחינת מחיר ובעסק כבד לא פחות מבחינת האחריות, אז הבאנו מומחים כמובן
קרפור ישראל מציגה את "שלישי marché'" - מבצעים על מוצרי שוק טריים ואיכותיים שיתקיימו מעתה בכל יום שלישי. בין המוצרים: פירות וירקות, בשר, דגים ועופות טריים, גבינות ומאפים