ע-ד-ס ב-ח-א-מ-י-ד: מרק החורף המושלם של נוף עתאמנה
נוף עתמאנה במתכון למרק עדשים, תפוחי אדמה ומנגולד שאוכלים מתובל בהרבה מיץ לימון. תענוג חורפי מהמטבח הלבנטיני
נוף עתמאנה במתכון למרק עדשים, תפוחי אדמה ומנגולד שאוכלים מתובל בהרבה מיץ לימון. תענוג חורפי מהמטבח הלבנטיני
קל להכנה, משביע, מחיה את הגוף ואת הנפש ומתאים בול בחורף הזה
מבחינתנו עונת המרקים נפתחת באופן רשמי, ואין ראוי יותר ממרק בשר תימני של מסעדת סאלוף ובניו כדי לפתוח אותה כמו שצריך
הפאט צ'וי הוא סוג של "ירק שיער" שמוגש בדרך כלל בתוך מרק. זה נראה ממש דוחה, אבל הסינים טוענים שזה מעדן. צפו
יש לכם רפרטואר מרקים מצומצם שדורש הרחבה? הנה מתכון פשוט ומהיר שיעשה את העבודה למרק תאילנדי עם חזה עוף, חלב קוקוס וחצילים
מרק בצל אמיתי של ממש, עם המון בצל מקורמל שהופך להיות מתקתק ופרוסות בגט מוקרמות. בול מה שאנחנו צריכים
כמה עולה להכין היום מרק? אתם לא רוצים לדעת. על ענבים ואבטיח כבר ויתרנו, אבל איך בדיוק אפשר לחיות פה אם כדי לשים סיר מרק על האש צריך לעבוד שעתיים בשכר מינימום
עומרי קזל שם סירים על הכיריים, ואנחנו מתפנקים
אם הכנתם פירה ונשאר לכם חצי סיר, אל תעזו לזרוק אותו, כי הוא בדרך להעשיר מרק ירקות טעים במיוחד
מרק העדשים של ארז גולקו הוא מסוג המאכלים שהם גם בריאים, גם טעימים, וגם לא מצריכים עבודה רבה או חומרי גלם קשים להשגה. תוכלו לשחק עם המתכון, לשנות או להוסיף דברים, ובכל דרך שתבחרו התוצאה תהיה מענגת ומפנקת
הוא משביע, מחמם ומזין. מרק בחורף הוא מתנה אמיתית שכולה בריאות. אבל רק מרק אחד תוכלו לאכול בלי סוף, ובגלל שהוא כל-כך ממלא, תוכלו לוותר על מזונות אחרים ולרדת במשקל
מרק עשיר, משביע, מפתיע וטעים מאוד, שקל מאוד להכינו משילוב בין שתי קופסאות שימורים (עגבניות וחלב קוקוס) המחוזקות בירקות טריים
מרק עשיר ומנחם שמתאים לארוחה מפסקת ולכל יום בסתיו הקרוב
מרק חרירה מרוקאי שיש בו הכול, מרק עוף עדין עם קציצות קיפודים וגם אופציה מזינה ומפנקת למרק על בסיס עדשים, בורגול ואורז מלא למי שנמנע מבשר. שלושה מרקים שכל אחד מהם הוא ארוחה שלמה טעימה ומשביעה והדרך הנכונה ביותר להזין את הגוף לפני שמתחילים לצום
רוצים להתכונן לצום תשעה באב ולרפד את הבטן כמו שצריך? הנה כמה מתכונים של מנות שיעזרו לכם לאגור כוחות, להתמלא אבל לא להתפוצץ. צום קל לכולם
הבמיה עכשיו בעונה וזה הזמן למרק רגל תימני כמו שצריך, כזה שמחיה את הנפש ואת הקיבה
השף ברק אהרוני והשפית ססיל לוי, עושים לנו ארוחת ליל סדר בניחוח צפון אפריקאי, נתחיל עם מרק תפוחי אדמה ארומטי מלא בטעמים
מתכון שהופך את החיים לקלים ומייצר לכם מרק שעועית בזמן שיא
כל הלילה בתנור או בסיר על הכיריים. עם נתחי בשר מיוחדים, או ממה שיש בבית. בכל מקרה תבחרו לכם מתכון אחד לפחות, לפני שהחורף נגמר
נכנסנו למטבח של פליקס רוזנטל ויצאנו משם עם מתכון למרק זנב שור עם טעמים עשירים ועמוקים, שיחמם אתכם ביום קר
כי מי יכול לעמוד בפני קערה מהבילה של קרם כרובית וכרישה? בטח כשקר. עכשיו חכו כשתקראו איך מתן שופן הולך להפוך אותו אפילו לטעים ועשיר עוד יותר
אין כמו סיר מרק לסייע בהתגברות על הקור, ואין כמו מסעדת אדום הירושלמית לדעת איך מכינים אותו
מרק מיסו יפני דורש בסך הכל כמה דקות הכנה. כל מה שצריך לעשות הוא לבקר בחנות המתמחה במוצרים מהמזרח הרחוק ולהתחיל במלאכה
במסעדת גרקו היוונית מחממים את האווירה החורפית עם תפריט עונתי המשלב בין תבשילים למרקים. מצא חן בעינינו במיוחד המתכון למרק השעועית היווני שבחרנו לאמץ הביתה
אז נכון, המרק הזה דורש צלייה של הירקות בתנור לפני שזורקים אותם לסיר, אבל שמעו - שילוב טעמים כזה מטריף לגמרי שווה את המאמץ הקטן. רוצו להכין את המרק המושלם הזה
בחודשים האלה יש לנו סיר קבוע במקרר, אבל אם רוצים מרק מושקע יותר, זה המתכון
לאשכנזים יש מרק עוף, לתימנים מרק רגל, ולמרוקאים יש את החשו - מרק סולת עם שום וכוסברה שנחשב לאנטיביוטיקה של הסבתא המרוקאית
חידודים קטנים, שיפורים קטנים, שתי מנות חדשות. גדולות כמובן
הסופלייר קם בתוך סיטואציות בלתי אפשריות במטרה להעניק לנו את מה שאנחנו הכי זקוקים לו כעת - מרקים ונחמה
תשוקה לוהטת לקערה לוהטת, עם סנסציה בפסגה
מהביל, מאכיל ומפנק, מרק הבצל הזה הוא כל מה שצריך בחורף, למרות ואולי הודות למרכיבים הכה מועטים ופשוטים שלו
כל מי שביקר ברציף הדייגים בסן פרנסיסקו מכיר את המרק בקערת לחם. היועץ הקולינרי יגיל יצחקוב מסביר איך מכינים את הקערות האפויות האלה, מבלי שיקרסו כשהמרק נמזג לתוכן
הכי קל, הכי מהיר והכי מפתיע. איילה ג'ני מכינה מרק תפוחי אדמה שהולך להפתיע אתכם, ובגדול. עד שלא תנסו לא תדעו
אורלי פלאי מכינה פלאק מונג, אפונה צהובה שמתבשלת עם תרד ושפע תבלינים
מי שרוצה לחיות חיים בריאים ארוכים מאוד צריך כנראה לנסות קערה של מרק מינסטרונה נוסח סרדיניה, מנה מזינה שהמשפחה המבוגרת ביותר בעולם נהנית ממנו מדי שבוע
מרק מיסו יפני עם קוביות טופו מתובלות, אטריות ופטריות שיטאקי, בלא יותר מ-10 דקות הכנה, מושלם כשאין זמן ורוצים ארוחה מהנה ומושקעת
אתם ממש לא חייבים לצאת וללקט את הפטריות שצצו להן אחרי הגשם, כי את המרק החלומי הזה מכינים קצת אחרת
בין שלל מתכוני המרקים שנשלפים עם בוא החורף, כזה עוד לא טעמתם. ליאת שירית מפתיעה עם מרק גרגרי חומוס סמיך וקרמי בחלב קוקוס, מתובל בקארי וג'ינג'ר, ויש גם תוספת קריספית מושלמת לשים מעל
המשפחה שלי מאוד התלהבה מהמרק הכתום הזה. אני התלהבתי אף יותר
בתאילנד נוהגים לפתוח עם תבשיל המרק הזה את הבוקר, אבל אנחנו נשמח לאכול אותו לארוחת צהריים או ערב. ציר ארומטי, אורז לבן, קציצות פרגית וביצה טרייה שמתבשלת בחום של המרק. תענוג ששמור לימים קרים
מרק העדשים הזה ילווה אתכם במהלך העונה כולה - משביע, מנחם, מרגיע, ומוכן בקלי קלות
יש לנו פטנט שהופך את מרק התירס הזה לעשיר, סמיך וקרמי במיוחד תוך זמן קצר
זה המן לשלוף את מתכוני המרקים - מרק עשיר, משביע וחמצמץ שמתאים לארוחה מפסקת, לישיבה בסוכה או סתם להתנחם בו כארוחה שלמה בערב סתווי
האיטלקים יודעים שלא צריך חומרי גלם יקרים בשביל ליצור שלמות בצלחת, ויוגב ירוס מתנחם במרק איטלקי כפרי וסמיך, שמכינים מעגבניות סוף הקיץ ומלחם שראה ימים טריים יותר - שילוב מופלא וטעים, שתרצו לצלול עם הכף לתוכו
על המרק הזה ביום כיפור לעולם לא מוותרים. איילה ג'ני בגרסה פשוטה וקלה למרק האינטרייה שאמה הייתה מכינה בכל יום כיפור לארוחה המפסקת
אמרתם בישול ביתי, אמרתם קובה סלק. כאן אביב ברושינסקי מיאמי מציגה את המתכון שלה. הטיפ הסודי - תתבלו אותו איך שהמשפחה שלכם אוהבת, שכולם יהיו מרוצים
מרק לקוסקוס עשיר בטעמים עם ירקות ועוף - אורלי פלאי ברונשטיין עם מתכון פשוט וקל שאחרי שתכינו אותו פעם אחת, כנראה יהפוך להיות המרק לקוסקוס הקבוע שלכם
יוגב ירוס עם כל מה שמופלא בפרובנס. מתכון למרק שמציג לראווה את המטבח של הסבתא הצרפתיה שכולנו היינו רוצים
ארוחת ליל סדר או צהריים של יום חול, טבעוני או צמחוני, ראשונה או עיקרית. נראה לנו שמצאנו מרק ללא נקודות תורפה
לערבים שכבר מתחילים להתקרר מכין אבי ביטון שרבה טריפוליטאית, מרק מהביל וטעים, המבוסס על עגבניות, קצת תבלינים ואורז, בכלום עבודה יש לכם סיר משפחתי ומנחם