מרק בטטה עם ירקות צלויים
השף שאול בן אדרת מראה לכם איך מכינים מרק טעים ופשוט, אבל כזה שיכול גם להרשים בארוחת שישי או חג
השף שאול בן אדרת מראה לכם איך מכינים מרק טעים ופשוט, אבל כזה שיכול גם להרשים בארוחת שישי או חג
אם יש מישהו שמבין במרקים שמתאימים בול לקור הזה, אלו הם הירושלמים. היישר מעיר הבירה מתכון למרק בשר עם גרגירי חומוס וכדורי בשר קטנים ועסיסיים שמתבשלים יחד עם עלי תרד בשרניים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כנג' עטילה ממסעדת ביטלס בכפר מסעדה ברמת הגולן חזר ממאות ימי מילואים ישר למסעדה שלו, ובחר להביא לנו מתכון פשוט ומנצח
מרק צרפתי קלאסי המבוסס על תפוחי אדמה בתנור שמתבשל יחד עם כרישה, בצל, יין וטימין
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
משתמשים בשימורי שעועית לבנה נהדרת, מוסיפים ירקות שמעניקים הרבה טעם, פרמזן לטעמי עומק ואומאמי, וקיבלתם קערה מושלמת
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עם שפע של תבלינים ועדשים ירוקות, הבשלן איתי דגן מראה לנו איך מכינים את המרק הייחודי הזה
בדיוק מה שאנחנו צריכים. מרק טוב, מחמם, ומושקע שהוא ארוחה שלמה
הוא תחליף מושלם לחמאה, משתלב מצוין בבצקים, תענוג לטגן איתו ויש המוכנים להישבע שזה השמן הטוב ביותר שהם פגשו היכרות עם שמן הקוקוס ושלושה מתכונים שווים
אספנו עבורכם את 27 מתכוני המרקים הכי טובים שלנו: מרק עוף קלאסי, כולל זה עם הטריק שילדים אוהבים, מרקים טבעוניים, מרקים עם בשר בבישול ארוך, מרק חרירה שיש בו הכול, מרקים שמכינים ב-10 דקות וגם כאלה שאפשר להכין כשאין כמעט כלום בבית. אל תתנו לגשם להפתיע אתכם
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מי שלא נשבה עדיין בקסמיו של הפאת'ה, זה הזמן למרק המיוחד הזה
היום הזה הולך לדרוש מכם בסופו משהו סמיך ומנחם. כדאי שתהיו שם בשבילו
עם קרעפלך או עם אטריות ביצים תוצרת בית, מרק העוף של מסעדת קיטון הוותיקה מכיל בתוכו את הבית שכל אחד מחפש - מרפא, מנחם ומרגיע. המתכון הזה הוא בשביל כל אותם המחפשים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מרק שהוא ארוחה שלמה, עם שעועית אדומה ונימוחה, ירקות וטבעות של קבנוס שמרימות את כל המנה הזו למחוזות חדשים
איתן ונונו מקבל את החורף עם מרק מולים בציר עגבניות ויין לבן עשיר בטעמים מעושנים, ומסביר בעזרת טריק פשוט איך לעבוד נכון עם הצדפות בבית
שלושה צעדים פשוטים בדרך למרק המושלם ליום קריר
מרק הבצל הצרפתי של השף ג'יימי אוליבר הוא עשיר, חמאתי ומנחם במיוחד והוא זכה לאינספור מחמאות ברשת. אתם לגמרי יכולים להכין אותו בעצמכם בבית די בקלות. הנה המתכון
ארבעה מרקים קלאסיים וגם מפתיעים שהם ארוחה בפני עצמה . זה הזמן להעמיד סיר ולהפיץ ריחות בכל הבית
סהר רפאל רוקח מרק סמיך ועשיר המשמש בימי החורף גם כארוחה שלמה. אפשר להגיש עם לחם שום או קרוטונים
מרק עם דברים שיש בבית, סופריטו עוף ותפוחי אדמה עם הרבה בצל שחום, ועוגת קינמון עם אגוזים לסיום. מה צריך יותר?
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נטע לויה מלמדת אותנו כמה קל להכין מרק מוליגטוני - מרק הודי עשיר וארומטי של עדשים אדומות עם קארי מסאלה וקרם קוקוס
הטבחית הביתית ג'יימי מילן שיתפה את המתכון הממש קל שלה להכנת "מרק ירקות קרמי אנטי-דלקתי", שמכיל שבעה סוגים שונים של ירקות
שמונה ימים (לפחות) של תדהמת שמן הביאו את כולנו לחשוק בתפריט שלוש מנות מאוד-מאוד מסוים. בתיאבון!
אין מאכל יותר מחמם בימי החורף הקרים מאשר מרק מהביל, והפעם מתכון פשוט וטעים למרק אפונה יבשה עם קבנוס
בלוגר הנסיעות דניאל פינטו ביקר במסעדת וואטאנה פאניץ' (Wattana Panich) המפורסמת בבנגקוק שמשמרת את ציר המרק שנותר בסוף היום ליום למחרת - מזה 50 שנה. על אף הפחד, הוא הסכים לטעום מהמנה העתיקה ויצא עם תובנות ובלי קלקול בטן
תבשיל שיכול להיות ארוחה שלמה, ומתכון של מסעדת רפאלו
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נוף עתמאנה במתכון למרק עדשים, תפוחי אדמה ומנגולד שאוכלים מתובל בהרבה מיץ לימון. תענוג חורפי מהמטבח הלבנטיני
קל להכנה, משביע, מחיה את הגוף ואת הנפש ומתאים בול בחורף הזה
מבחינתנו עונת המרקים נפתחת באופן רשמי, ואין ראוי יותר ממרק בשר תימני של מסעדת סאלוף ובניו כדי לפתוח אותה כמו שצריך
הפאט צ'וי הוא סוג של "ירק שיער" שמוגש בדרך כלל בתוך מרק. זה נראה ממש דוחה, אבל הסינים טוענים שזה מעדן. צפו
יש לכם רפרטואר מרקים מצומצם שדורש הרחבה? הנה מתכון פשוט ומהיר שיעשה את העבודה למרק תאילנדי עם חזה עוף, חלב קוקוס וחצילים
מרק בצל אמיתי של ממש, עם המון בצל מקורמל שהופך להיות מתקתק ופרוסות בגט מוקרמות. בול מה שאנחנו צריכים
כמה עולה להכין היום מרק? אתם לא רוצים לדעת. על ענבים ואבטיח כבר ויתרנו, אבל איך בדיוק אפשר לחיות פה אם כדי לשים סיר מרק על האש צריך לעבוד שעתיים בשכר מינימום
עומרי קזל שם סירים על הכיריים, ואנחנו מתפנקים
אם הכנתם פירה ונשאר לכם חצי סיר, אל תעזו לזרוק אותו, כי הוא בדרך להעשיר מרק ירקות טעים במיוחד
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מרק העדשים של ארז גולקו הוא מסוג המאכלים שהם גם בריאים, גם טעימים, וגם לא מצריכים עבודה רבה או חומרי גלם קשים להשגה. תוכלו לשחק עם המתכון, לשנות או להוסיף דברים, ובכל דרך שתבחרו התוצאה תהיה מענגת ומפנקת
הוא משביע, מחמם ומזין. מרק בחורף הוא מתנה אמיתית שכולה בריאות. אבל רק מרק אחד תוכלו לאכול בלי סוף, ובגלל שהוא כל-כך ממלא, תוכלו לוותר על מזונות אחרים ולרדת במשקל
מרק עשיר, משביע, מפתיע וטעים מאוד, שקל מאוד להכינו משילוב בין שתי קופסאות שימורים (עגבניות וחלב קוקוס) המחוזקות בירקות טריים
מרק עשיר ומנחם שמתאים לארוחה מפסקת ולכל יום בסתיו הקרוב
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מרק חרירה מרוקאי שיש בו הכול, מרק עוף עדין עם קציצות קיפודים וגם אופציה מזינה ומפנקת למרק על בסיס עדשים, בורגול ואורז מלא למי שנמנע מבשר. שלושה מרקים שכל אחד מהם הוא ארוחה שלמה טעימה ומשביעה והדרך הנכונה ביותר להזין את הגוף לפני שמתחילים לצום
רוצים להתכונן לצום תשעה באב ולרפד את הבטן כמו שצריך? הנה כמה מתכונים של מנות שיעזרו לכם לאגור כוחות, להתמלא אבל לא להתפוצץ. צום קל לכולם
הבמיה עכשיו בעונה וזה הזמן למרק רגל תימני כמו שצריך, כזה שמחיה את הנפש ואת הקיבה
השף ברק אהרוני והשפית ססיל לוי, עושים לנו ארוחת ליל סדר בניחוח צפון אפריקאי, נתחיל עם מרק תפוחי אדמה ארומטי מלא בטעמים
מתכון שהופך את החיים לקלים ומייצר לכם מרק שעועית בזמן שיא
כל הלילה בתנור או בסיר על הכיריים. עם נתחי בשר מיוחדים, או ממה שיש בבית. בכל מקרה תבחרו לכם מתכון אחד לפחות, לפני שהחורף נגמר
נכנסנו למטבח של פליקס רוזנטל ויצאנו משם עם מתכון למרק זנב שור עם טעמים עשירים ועמוקים, שיחמם אתכם ביום קר
כי מי יכול לעמוד בפני קערה מהבילה של קרם כרובית וכרישה? בטח כשקר. עכשיו חכו כשתקראו איך מתן שופן הולך להפוך אותו אפילו לטעים ועשיר עוד יותר
אין כמו סיר מרק לסייע בהתגברות על הקור, ואין כמו מסעדת אדום הירושלמית לדעת איך מכינים אותו
מרק מיסו יפני דורש בסך הכל כמה דקות הכנה. כל מה שצריך לעשות הוא לבקר בחנות המתמחה במוצרים מהמזרח הרחוק ולהתחיל במלאכה
במסעדת גרקו היוונית מחממים את האווירה החורפית עם תפריט עונתי המשלב בין תבשילים למרקים. מצא חן בעינינו במיוחד המתכון למרק השעועית היווני שבחרנו לאמץ הביתה
אז נכון, המרק הזה דורש צלייה של הירקות בתנור לפני שזורקים אותם לסיר, אבל שמעו - שילוב טעמים כזה מטריף לגמרי שווה את המאמץ הקטן. רוצו להכין את המרק המושלם הזה