שני סירים באחד: ריזוטו מינסטרונה ארומטי
קדירה אחת, שתי מנות חורף מובהקות - יוגב ירוס לא יודע לדחות סיפוקים ועם ירידת הטמפ' הוא שולף סירים וכפות עץ ורוקח איחוד ארומטי בין הריזוטו למינסטרונה. התוצאה מפעימה
קדירה אחת, שתי מנות חורף מובהקות - יוגב ירוס לא יודע לדחות סיפוקים ועם ירידת הטמפ' הוא שולף סירים וכפות עץ ורוקח איחוד ארומטי בין הריזוטו למינסטרונה. התוצאה מפעימה
עז תלם עורך לנו היכרות מעמיקה עם האפונה הירוקה והצהובה, עם כמה טיפים קצרים ושלושה מתכונים מושלמים, יש מצב שאתם הולכים לגלות צדדים חדשים לקטנייה המעולה הזאת
בשיתוף סוגתמרק יכול להיות נהדר גם כמנה עיקרית אורלי פלאי ברונשטיין מכינה מרק מינסטרונה איטלקי עם שעועית, עגבניות, ירקות שורש ואטריות