מהמרפסת הפתוחה של מרקטינו נשקפת מדינה אחרת. אולי שמעתם עליה
קצת שקט בתוך כל הרעש
קצת שקט בתוך כל הרעש
העיר המטווחת בישראל רוצה רק להתעורר, ולחיות
פריחה צבעונית בחוץ, פריחה צבעונית על הצלחת
מניו ג'רזי עד המטבח הביתי
עם שפע של כדורי בשר קטנטנים וטעימים והמון גבינות איטלקיות, מאפה הפסטה הזה, ישר מהמטבח של טוני סופרנו, הוא בדיוק מה שחלמתם עליו
זו לא מסעדה חדשה לגמרי, אלא אותה הגברת הוותיקה והמוצלחת בשינוי אדרת מצוין
לא צריכים לבשל את הקנלוני לפני, והגבינות שממלאות אותו הן רזות. אנחנו רואים פה מתכון מנצח
סיפור חיים נטפליקסאי ופסיפס וייטנאמי-תימני-ישראלי-איטלקי הוליד תפריט בהתאם, מעולה כמובן
בצקים לוהטים, גבינות נמתחות וטרפת של תוספות: החדשות הטעימות של ישראל
פמילי סטייל, אנימל סטייל
בשנתיים הא נרשמה עלייה מצטברת של 56% בהיקפי היבוא של גבינות לישראל. לרגל שבוע האוכל האיטלקי שמתקיים זו השנה ה-8 ברציפות, נציבות הסחר האיטלקית בישראל, תקדם את קטגוריית הגבינות האיטלקיות. גם השף מסימיליאנו די מתאו, זוכה מאסטר שף, לוקח חלק במהלך
מגדלי ענק שקיבלו קצת צבע, טיול עם הכלב שקיבל קצת עניין ובעיקר, סוף סוף, חניה שמצדיקה את עצמה
לשבת על הבר ולראות חיית סרוויס אמיתית בפעולה
הם קוראים לה "איטלקיה משוגעת". אתם יכולים לקרוא לה "תל אביבית שבמקרה מצאה חניה מחוץ לתל אביב"
תחשבו סיציליה, קזבלנקה וטריפולי על אותה צלחת, אבל בעיקר תשחבו על בית
יוגב ירוס מלמד להכין פוקאצ'ה בעלת תוספת סודית בבצק שמוסיפה לה נימוחות מיוחדת מבפנים ושומרת על מרקם פריך ונהדר מבחוץ
עסקית צהריים נדירה, אפריטיבו נדיר עוד יותר, וזה עוד לפני כל מה שקורה פה בערב
מתחילים לחוש בוותק ואין פה סממנים נורדיים מגניבים של מקומות שנפתחים כעת, אבל מה בדיוק רע בזה?
יעד חדש ומסקרן בירושלים, פסטיבל חנוכה שעושה גם חג מולד ולפחות שני תפריטים חדשים שהכניסו אותנו ישר לאוטו
הפיצה נאפולי, ההשראה לונדון והקריצה ראש פינה, אבל בסוף כל מה שמעניין אותך זה הניגוב
השף הסלבריטאי, אלדו זילי, ממליץ למשפחות לבשל אוכל איטלקי באצווה - כלומר להכין כמות גדולה בפעם אחת ולהקפיא להמשך השבוע. לדבריו, לא רק שזה לא יפגע בטעם - זה גם יחסוך לכם הרבה כסף. הנה השיטה שלו
נווה המדבר הטעים של משה בראל כולל חניה אינספור, קפה מצוין, לב רחב ויד רחבה עוד יותר. צריכים עוד משהו?
שגרירי הרצון הטוב של העיר ראו את הרחובות עולים באש, והביאו מטף מספיק גדול בשביל לכבות הכול, ולהעלות שוב חיוך על הפנים
הפופ-אפ הכי נכון של הקיץ רק התחיל, ואנחנו כבר מפנטזים על הרחבות
מותג העגבניות CIRIO הוא איטלקי ואייקוני, מהמובילים בקטגוריה שהוקם בשנת 1856 ומתמחה במוצרי מזון איכותיים, בעיקרם שימורים המבוססים על 100% עגבניות איטלקיות. עכשיו הוא חוזר לישראל עם מגוון מוצרים שחומר הגלם העיקרי בהם גדל על קרקעות שטופות שמש בשדות איטליה
נזיד איטלקי סמיך ועשיר מתכון פשוט, קל וחכם לתבשיל שהוא ארוחה שלמה מחומרי גלם זמינים שמגע הקסם האטלקי נגע גם בהם
שבע שנים אחרי שפתח את סנטה קתרינה, השף תומר אגאי משיק מסעדה חדשה, עם חצר לוהטת, אוכל מדרום איטליה עם קריצה לתוניסיה, וטאבון אחד שאי אפשר בלעדיו. תזמינו מקום, שלא תגידו שלא אמרנו
בג'סטה פסטה תהנו לא רק מפסטה איכותית הנעשית במקום, מגוון אפשרויות רטבים ותוספות שיקלעו בול לטעמכם, בצק איטלקי איכותי ואווירה בסטייל, אלא גם מחווית צפייה בהכנת האוכל מול עיניכם וצבעוניות מנקרת עיניים. לעצלנים - אפשר גם להזמין משלוח. קפצנו לבדוק את האוכל
אתם יכולים לעשות כאן ארוחת בוקר מושקעת, לאנץ' חמוד או ארוחת ערב של ממש, עם יין בצד ולא מעט איטליה מסביב
אנחנו לא יודעים איזה משטר תזונה תיכננתם לקיץ הזה, אבל יכול להיות שאתם צריכים לעדכן קצת את הציפיות: החדשות הכי טעימות בישראל
מירושלים ועד ראש פינה - ג'ויה מביאה את איטליה האותנטית והקלאסית לכל אזור בארץ ומאפשרת לכולנו ליהנות מחופשת קיץ איטלקית בגובה העיניים, משביעה, מפנקת ומוקפדת
מדובר בטריק ממזרי, אבל כל הדברים הכי טובים בחיים מתחילים ככה, לא?
בירה, אייס קפה וגלידה זה מובן מאליו בחום הזה, אבל אנחנו מצאנו עוד כמה אטרקציות טעימות: החדשות הכי טעימות בישראל
הנדיבות פה נדירה, השירות רחוק מאוד מתל אביב והתפריט עושה חשק להכול. עכשיו בואו נדבר על האוכל
עולם מסורתי מאוד ושמרני מאוד טולטל לאחרונה עם ההמצאה הזאת, אבל אתם לא חייבים להיות בהלם
יום הולדת עגול ומחשבות על שינוי הולידו תפריט ניו ג'רזי מסקרן במיוחד באחד המקומות האהובים בעיר. זאת התוצאה
שנים ארוכות של מסעדנות הכינו את הקרקע להגשמת חלום קטן אך ממזרי. עכשיו רק שמישהו יחזיר סוף סוף את הכיסאות לחיים
המטבח האיטלקי נחשב לאחד המוכרים והאהובים בעולם - מי מאיתנו מסוגל לסרב לפיצה טובה או פסטה איטלקית אמיתית? הכירו את פבריציו פורנרי - שף פרטי איטלקי שייקח אתכם למסע ריחות, צבעים וטעמים אטלקיים שיגיע עד אליכם ויעביר לכם ערב איטלקי מיוחד אצלכם בבית
זה לא מה שהם חלמו עליו ביום הפתיחה, אבל כרגע זה הכי קרוב שאפשר (ומאוד-מאוד מוצלח בזכות עצמו)
כולם מבינים עד כמה אוכל מהווה חלק מהותי מהאירועים אותם אנו חוגגים, לכן בין אם יש לכם אירוע חשוב בקרוב או שסתם בא לכם להזמין את החברים והמשפחה לארוחה מפנקת ואתם מחפשים פתרון יצירתי ומרענן, כדאי שתכירו את השף אייל אג'י
קדירה אחת, שתי מנות חורף מובהקות - יוגב ירוס לא יודע לדחות סיפוקים ועם ירידת הטמפ' הוא שולף סירים וכפות עץ ורוקח איחוד ארומטי בין הריזוטו למינסטרונה. התוצאה מפעימה
פסטות איטלקיות לצד מוקפץ מהמזרח, הום פרייז, חציל ממולא בגבינת עיזים - מנות אלו ועוד מגוון מנות ממטעמי העולם המותאמות לחייך הישראלי ניתן למצוא במסעדה "האיטלקיה בבית שאן". "האיטלקיה בבית שאן" בכשרות בד"צ בית יוסף ומהדרין מארחת במקום ועושה משלוחים לכל האזור
הילדים ואתם מתים על אוכל איטלקי? מצאנו עבורכם 7 מקומות, מצפון ועד דרום, ששווה לנסוע במיוחד אליהם כדי ליהנות מסעודת מלכים. אז למה אתם מחכים? שיהיה בתיאבון
"רפאלו" במתחם "קסטרא" בחיפה הצדיקה את שלל השבחים שהגיעו לשולחן מערכת ה"מומחים". הארוחה הראשונה שלנו בעידן פוסט הקורונה הוכתרה כהצלחה אדירה. שמחים לדווח לכם על ההתנסות שלנו
לאיטליה כנראה לא נוכל לטוס בזמן הקרוב, וגם לביקור במסעדה לערב של פסטות ופרמז'ן עוד נצטרך קצת לחכות, אבל הנה כמה הצעות שוות לארוחות איטלקיות מלאות ומנחמות עד הבית
בשבועות האחרונים פנינו אל 2,500 קוראים ורובם החזירו לנו תשובות נפלאות עם המלצות חמות על מסעדות איטלקיות ברחבי הארץ. מי שקיבלה את מירב הקולות היתה מסעדת "קריולו", בניהולו של רז זיקרי הבעלים
סמוך למתחם הבורסה, ברחוב ביאליק המיתולוגי, ניתן למצוא אוכל איטלקי שהוא לא רק טעים אלא גם בריא תודות להרכב המיוחד של החומרים מהם עושים את המזון
השפית המוערכת עינב ברמן הצטרפה לאחרונה לצוות השפים של מסעדת נונו האיטלקית, ואנחנו זכינו לקבל את המתכון שלה לניוקי פולנטה משגע, ברוטב אלפרדו ופטריות צלויות
השף עידו פיינר מצטרף לרוברטה וינצ'י האיטלקית בכרכור, מושבוצ מציגים ארוחת בשרים מפוארת, הסועד הנודד מציעים את בראנץ' החלומות ופיצה האט מוכיחים שעוד לא אמרו את המילה האחרונה. פותחים שבוע
אחרי שהחמארה "תלפיות" זכתה לאהבת הקהל והפודיז, שוק תלפיות החיפאי מתחדש במסעדה איטלקית חדשה, שחוץ מפיצות נפוליטניות נהדרות עם קצוות שמנמנים, תציע גם תוצרת טרייה מהשוק, רביולי, ניוקי, ריזוטו ועוד