מסעדות
ארכיון הכתבות של מסעדות563 כתבות משויכות לתגית זו
חסר טעם: מסעדה חדשה נפתחה בירדן - תחת השם "7 באוקטובר"
בתיעוד של רשת חדשות ירדנית נראים עובדי השווארמיה כשהם לובשים חולצות אחידות ועליהם כיתוב "7 באוקטובר". זו אינה הפעם הראשונה שבה חוגגים בירדן טרגדיות של העם היהודי. קפה בעיר זרקא בירדן מציע ללקוחותיו קפה בשם "Hola Gosta" ועליו מרשמלו מגן דוד בוערים
"תזד**ינו": הווידוי המלוקק של קית' מקנאלי רגע לפני ניתוח
ניתוח להסרת אבנים בכליות הביא את המסעדן המצליח לעורר זעם נוסף ברשתות, כשהחליט לתמוך בחברו הבמאי וודי אלן, בהמשך לפרשה על תקיפה מינית. מה הלו"ז אחי? וואלה! סלבס מותשת
שפים מזהירים: אלה המנות שבחיים אל תעזו להזמין במסעדה
שפים שמבינים דבר או שניים באוכל טוענים שכשמזדמן להם ללכת למסעדות, הם בחיים לא מזמינים את המנות האלה - גם כי הן לא איכותיות מספיק וגם כי הן לא שוות את המחיר המופקע שלוקחים עליהן. הנה מנות הפתיחה והעיקריות שאולי כדאי לכם לשקול לוותר עליהן
תן ביס יוצאת בקמפיין תמיכה במסעדות ארצנו וקוראת לישראלים להצביע בקיבה
לאחר יותר מחודשיים של אי ודאות ועסקים שהיו סגורים לסירוגין, פלטפורמת המשלוחים תן ביס קוראת לתמוך במסעדנים איתם היא עובדת, ולסייע להן בחזרה לשגרה
מה ששותים באילת: בר היין ששווה לטוס רק עבורו
טליה לוין חושבת שבתקופה הזו אנחנו חייבים לתמוך במקומות שאנחנו אוהבים. וממליצה על בר יין אילתי ומסעדה תל אביבית שהיא אוהבת במיוחד
לצה"ל באהבה: למרות המשבר בענף, המסעדנים התגייסו לסייע
אחד הענפים שספג את הפגיעה הקשה כתוצאה מהמלחמה הוא המסעדנות. למרות זאת, המסעדנים היו בין הראשונים שהעמידו את האופרציה האזרחית שלהם לרשות הצבא ותושבי הדרום. קבלו מנה גדושה של גאווה ישראלית
המסעדות ריקות וסגורות: "מי חושב לאכול בחוץ בימים כאלה?"
אין לקוחות, אין עובדים, אין שליחים של וולט והעשייה העיקרית היא הכנת מנות לחיילים. בעלי המסעדות מסתכלים בעסק הסגור ולא יודעים איך ימשיכו. טור אישי
טבעת החנק מתהדקת סביב המסעדנים. העובדים משלמים את המחיר
הספקים לא מוכנים לשוטף +90, הבנקים לא נותנים אשראי ובעלי המסעדות כורעים תחת הנטל: "עדיין לא הגענו לתחתית". ומי ניזוק? אלה שהבוס צריך לשלם להם
דרום כתום: תן ביס מרחיבה את פעילותה לאשקלון
פלטפורמת משלוחי האוכל "תן ביס" משיקה לראשונה את שירותיה באשקלון. מעתה, יוכלו תושבי העיר להזמין משלוחים ממגוון רחב של מסעדות בעיר עם שליח עד הבית. לרגל השקת השירות, המזמינים ייהנו מ-20% הנחה
כיצד הפכו מטבחי הרפאים לסיוט של חובבי האוכל
מודל חדש לאספקה של מזון מהיר ממותג מעניק הזדמנות פז ליזמים רעבים, אבל אם תשאלו את מיסטר ביסט, זה עלול להם ביוקר. אז מה הקטע של מטבחי רפאים והאם זה באמת העתיד של ענף המסעדנות כמו שהבטיחו התחזיות?
עילת המרירות: שבוע נגרוני בישראל
כל מה שצריך לדעת לקראת הפסטיבל הבינלאומי לכבוד הקוקטייל האהוב, קצת על הקוקטייל האהוב בכבודו ובעצמו, ומתכון קלאסי, כדי שתוכלו לעשות אותו בעצמכם
תל-אביב גרוב: הקוקטיילים שאסור לפספס
סדרת אירועי הפופ-אפ הקולינאריים, שכבשה את ניו-יורק ולוס אנג'לס, מגיעה לראשונה לתל-אביב, העיר שבה נוצרה. המלצה שלנו: אל תוותרו על הקוקטיילים
למסעדה הזאת יש רשימת המתנה של 4 שנים - אבל היא שווה את זה
קבלו הצצה למסעדה הבריטית שבלתי אפשרי להזמין בה שולחן, אלא אם כן אין לכם בעיה להיכנס לרשימת המתנה של 4 שנים. פנוי לכם ב-20 באוגוסט 2027?
שף קיבל ביקורת ואסר על טבעונים להיכנס למסעדה שלו: "שיילכו לעזאזל"
טבעונית שילמה 120 שקלים על מנת ירקות במסעדה והתלוננה. בתגובה השף אסר על כל הטבעונים להיכנס למסעדה שלו "מסיבות מנטאליות" ותקף: "תרגישי חופשי לשתף את החווייה המחורבנת שלך". זה נגמר באלימות מול אקטביסטית ערומה
איך הופכים מוסד ותיק למותג בועט ועדכני
חיבור להווה, מענה לקהל מגוון, ויצירת עומק, תוכן וקהילתיות - אלה היו הערכים שהנחו את טל אקר ושותפיו בזמן שמיתגו מחדש את "מקום בלב", מוסד קולינרי מהוותיקים בשרון, שעבר בשנה האחרונה מתיחת פנים רוחבית. כעת הוא משתף בתובנות מהתהליך, וממליץ ליזמים לקחת סיכונים
ככה מבקרת חדרי השירותים היוקרתיים בעולם מדרגת אותם
אבי וואלין פתחה עמוד טיקטוק הנועד לסקר חדרי שירותים במסעדות וחנויות יוקרה. היא מתעדת את עצמה עושה מספר 2 בשירותים המעוצבים ומעניקה ציון בסיום החווייה
הכי חוגגות, הכי מוכנות והכי טעימות שיש: מדריך מסעדות כשרות לפסח 2023
מחפשים מסעדה כשרה לפסח? כאן תמצאו רשימה מתעדכנת של מסעדות כשרות, שפתוחות בחול המועד, ומגישות אוכל טעים וכשר
"שירתה בשירות לאומי": תושבת קריית ים נאשמת בהצתת מסעדה בגלל כשרותה - ושוחררה
פרווין גברהיווט בת ה-37, נכנסה למסעדת "אמריקן בורגר" ורכשה צ'יפס - שהובהר לה כי יטוגן בשמן בשרי. למרות זאת, לפי כתב האישום, היא ריססה בפתח המסעדה "לא כשר", "טרף" שפכה בנזין והציתה. בית המשפט הורה על שחרורה למעצר בית
המצב הכלכלי והרפורמה: כ- 30% ירידה בהכנסות המסעדות
ימים קשים עוברים על המסעדנים בישראל: אחרי שנה מצוינת ששיקמה את נזקי הקורונה, נרשמת בחודשים האחרונים ירידה חדה בהכנסות. הסיבות: המשבר בהייטק, ההאטה הכלכלית, אווירת הנכאים בשל הרפורמה וירידה בתיירות. מנכ"ל האיגוד: "אווירה של דכדוך כללי"
צ'יפס ועוגיות זה לחלשים: המלצות קולינריות לאמסטרדם
טליה לוין טסה לאמסטרדם, גילתה סצנה קולינרית מפתיעה במיוחד, וחזרה עם המלצות שפעם הייתם גוזרים ושומרים. הוסיפו למועדפים
המטבח מתרחב: סניפים חדשים ל'גרג קיטשן' בהשקעה של 4 מיליון שקל
רשת קפה גרג, בבעלותם של של יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי, פותחת 4 סניפים חדשים למותג מסעדות הביסטרו הכשרות למהדרין 'גרג קיטשן'. הסניפים החדשים מצטרפים ל- 2 סניפים קיימים וההשקעה בפתיחתם נאמדת בכ-4 מיליון שקל
הכוננות בשטחים, הסטייק שעולה 100 שקלים והאישה שנוסעת במשך 5.5 שעות לעבודה | וואלה! תיקתקנו
וואלה! תיקתקנו בהגשת ירדן ויזל - ההפך מכל מה שחשבתם על מבזק חדשות. הדור הבא של עולם המבזקים, שיביא את כותרות היום של אתר וואלה! מהחדשות, התרבות, הלייף סטייל ועד הסלבס בצורה קצרה, קלילה ובפורמט חדשני שלוקח השראה מעולמות הטיקטוק
מנה למענם: שפים ומסעדות מובילות בישראל מתגייסים למען ניצולי השואה
עמותת "לחיות בכבוד" פותחת בפרויקט מיוחד לרגל יום השואה הבינלאומי, בשיתוף השפים והמסעדות המובילים בישראל. במסגרת הפרויקט, בין התאריכים 22-27.1.23, יוסיפו לתפריט המסעדה, מנה מיוחדת בניחוח מזרח אירופי, כמחווה לשורדים, וכל הכנסותיה יוקדשו לסיוע לניצולי שואה
זינוק של עשרות אחוזים בהלנת שכר: איזה ענפים התרסקו?
מצבם של העסקים בישראל הורע במהלך המלחמה, ובענפים שונים, בראשם תחום המסעדנות, נרשמת הלנת שכר קיצונית. שי ברמן, מנכ"ל איגוד המסעדות והברים: "המדינה העצימה את המשבר התזרימי"
ג'וקים, עובש וחלודה: סניף "קפה קפה" בחיפה נסגר בצו משרד הבריאות
משרד הבריאות הוציא למקום צו סגירה, בשל "ליקויים חמורים המהווים סכנה מידית לבריאות הציבור". בביקורת שנערכה בסניף שבגרנד קניון, נצפו במטבח מוצרים פגי תוקף, ציוד חלוד, מזון שהוכן לפני זמן רב ומקררים בטמפרטורה גבוהה מהמותר - גם במקומות בהם נשמרו גבינות וביצים
אז למה *באמת* הפוך עולה פה כל כך הרבה? עכשיו יש תשובה. מבפנים
אסף בריט החליט לפרק לגורמים את עיוותי יוקר המחייה, ולספר לכולם כמה באמת צריכה לעלות מנה של "התחתית", ואוכל בכלל במדינה הזאת
בשל ליקויים תברואתיים: מסעדת "סקובר" באשקלון תסגר בצו משרד הבריאות
הביקורת שנעשתה במסעדת הדגים נערכה בעקבות דיווח על סועד שלקה בתחלואת מעיים לפני כחודשיים. במהלך הביקורת עלו ליקויים רבים בהם אי שמירה על תנאי תברואה, הזנחה, ולכלוך רב במקום, אותם התחייב הבעלים לתקן - אולם בביקורת נוספת שנערכה בעסק נראה כי המצב החמיר
הבחירה הנכונה: איפה אוכלים ביום הבחירות?
מול הים, בגבוה, בראנץ' כיפי, או עסקית שווה עם הילדים: איך מבלים את יום הבחירות? הנה כמה הצעות (אחרי או לפני שמצביעים כמובן)
התבקשה להתכסות במסעדה בגלל השדיים שלה - וברשת יצאו לטובת המקום
משתמשת טיקטוק סיפרה שסעדה במסעדה יוקרתית כשלפתע התבקשה לכסות את החזה שלה בצעיף של אדם אחר שאיבד אותו. היא נותרה המומה מקוד הלבוש הקפדני של המקום ושיתפה את תסכולה ברשת - רק שהצופים תמכו במסעדה
אנחנו יודעים איפה אכלנו את הארוחה הגרועה של השנה, אבל מי מסעדת השנה שלנו?
שנת תשפ"ב הרגישה רוב הזמן כמו רצף היפראקטיבי כבד, לא מווסת, לא לגמרי אחראי של פתיחת מסעדות, ובכל זאת, אבי אפרתי מסכם שנה ובוחר את רגעי השיא (והשפל)
הקשר הפורטוגלי: יין ואוכל בטשרנחובסקי 6
מעט מאוד שפים ישראלים מתייחסים ברצינות ליין שמוגש במסעדות שלהם. קובי קלייטמן מלקט אותם בפינצטה ושומע מהם על הקשר בין יין ומסעדנות. אורח ראשון בסדרה: אייל מרמלשטיין, טשרנחובסקי 6
מסעדת מזאג': הדרוזית שאתם לא מכירים בצפון, וחבל
שילוב של מטבח דרוזי, סורי וערבי ותפריט טבעוני מיוחד וטעים - לצד כל המסעדות המוכרות בכפר ראמה, יש סיכוי שפספסתם את מזאג'. הנה כל הסיבות לבוא לבקר כאן
סוסוני ים על שדרות רוטשילד
היא אכלה בבית שאן, שתתה במייזון קייזר, וחזרה עם המלצות שוות במיוחד. טליה לוין סוגרת עוד שבוע
ג'ין, טוניק וראשונות
שני מותגי משקאות, שבע מסעדות ואתר אחד להזמנות מקוונות, השיקו פרויקט קיצי, על בסיס ג'ין טוניק ומנות ראשונות, בעיקר מהים. יצאנו לברר עד כמה זה באמת שווה
בלי חול ויש מה לאכול: 10 מסעדות עם נוף לים
קרוב מספיק בשביל לראות את הים, אבל רחוק מספיק בשביל שלא ייכנס לנו חול לבגדים, קבלו 10 מקומות לביס ודרינק מושלמים מול הנופים הכי יפים בישראל
חאמון באספמיה: שותים ואוכלים את אנדלוסיה
מירה איתן חזרה משבועיים באנדלוסיה, והביאה לנו צילומים מעוררי תיאבון והמלצות שכדאי מאוד לשמור
הרבנות הראשית מציגה: קנס של 2000 שקלים למסעדה שפרסמה לחמניות כשרות לפסח
המסעדה הטבעונית "גודנס" פרסמה לקראת פסח כי יימכרו במקום לחמניות כשרות לפסח, זאת על אף שהמקום אינו כשר, הרבנות הראשית קנסה אותם ב-2000 שקלים, על "הונאת הציבור", ולנו נגמרו המילים
עממיות, טברנות, מודרניות וקוקטיילים: ההמלצות של אבי אפרתי לאתונה
אחרי שני ביקורים גרגרניים במיוחד באתונה, חזר אבי אפרתי עם רשימת המלצות חובה למבקרים בבירת יוון. כמי שמעכלים את רף המחירים הבלתי נסבל במסעדות בישראל, אתם הולכים לשפשף את העיניים בכל פעם שתקבלו את החשבון
הישראליות החדשות: 10 מסעדות לקחת אליהן תיירים
עכשיו כשהתיירות חוזרת לישראל, יש לנו הזדמנות נהדרת להשוויץ במטבח הישראלי החדש שצומח כאן. אז הרכבנו רשימה קצת אחרת, של 10 מסעדות שעושות מטבח מקומי, טרי ועונתי. שווה לגזור ולשמור, לא רק לתיירים כמובן
יוזמת שקד-קארה: הקלות משמעותיות ברישוי עסקים
איילת שקד ואביר קארה הודיעו על הקלות מיידיות ברישוי עסקים. על פי שרת הפנים וסגן השר, מדובר בהקלות הנוגעות לעשרות אלפי עסקים בשווי של מאות מיליוני שקלים. עיקר ההקלות: ברישוי למסעדות ובתי קפה הארכת רישיונות של עסקים רבים והורדת דרישות בתחומי הייבוא והייצור
המסעדות הכי כיפיות לפתוח שולחן בחוה"מ פסח
25 מסעדות לפתוח בהן שולחן משפחתי לפני, אחרי או במהלך הטיול
במסעדות מתקשים לחזור לשגרה - ולא בגלל מחסור בסועדים
עוד לפני הקורונה נתקלו המסעדנים בקושי לגייס ישראלים צעירים לעבודות המטבח, למרות שהציעו שכר לא רע, אבל החל"ת - ובעיקר הלך הרוח שהביא עמו, הרחיק עוד יותר את העובדים הצעירים מהמסעדות. חלק מהמסעדות צמצמו משמרות או פנו לפיתרונות אחרים - ולא בגלל מחסור בסועדים
איזה ענף במשק נפגע הכי הרבה ממדיניות בידודי הקורונה?
הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה מפרסמת סקר בנושא שינויי המחירים ממנו עולה כי 53% מבעלי העסקים מעידים שהעלו מחירים ב-2021. 60% מבעלי העסקים צופים שהם יעלו מחירים השנה. וגם: מהו הענף שספג את הפגיעה הקשה ביותר מהמאומיקרון?
מה אוכלים באילת? 11 המלצות שוות ומפתיעות
העונה החמה נפתחה, וסביר להניח שתמצאו את עצמכם באילת מתי שהוא במהלך החודשים הקרובים, אז איפה אוכלים, מה מנשנשים ולאן יוצאים לדרינק של ערב? 11 המלצות שוות באמת
מה גורם למסעדת שף מצליחה להפוך לשיפודיה?
פורים כמובן! והנה עוד כמה אירועי פורים טעימים שכדאי לפקוד השבוע
חולם (ומגשים) ביוונית: שוק, בייקרי, מעדניה וטברנה - במתחם אחד
שוק אוכל יווני, בייקרי עם מאפים מסורתיים ומתוקים, מעדנייה עשירה ואוזריה עם מנות קטנות לנשנוש לצד האלכוהול. צביקי עשת, הבעלים של מסעדת גרקו פותח את מתחם החלומות לחובבי האוכל היווני, וכבר דוהר אל עבר היעד הבא והכה מתבקש
תרימו להן: 16 עסקי אוכל נשיים (והכי טעימים)
תחום גברי? תחשבו שוב. יום האישה הבינלאומי שיחול השבוע הוא מבחינתנו בסך הכל תירוץ מושלם לפרגן ל-16 עסקים נשיים ומהממים ברחבי הארץ. לא רק מנהלות את העולם, גם עושות את האוכל הכי טעים
האתר הזה מציע מקומות ספונטניים במסעדות מבוקשות, אז למה השפים כל כך כועסים?
בימים האחרונים עלה לאוויר אתר שמציע מקומות, מהיום למחר, במסעדות הכי מבוקשות, תמורת עמלת תיווך, שפים רבים זעמו - והאתר ירד, אבל רק לבינתיים. בדקנו מה הסיפור מאחורי האתר והאם מדובר פה בספסרות או מענה לצורך חשוב?
באהבה: 5 מסעדות מומלצות לוולנטיין
המסעדה עם הנוף היפה בארץ, הנציגה מהבירה, הפנינה של נתניה והביסטרו בקצה נמל קיסריה. מתכננים לצאת לארוחה רומנטית בחג האהבה? אתם פשוט חייבים לקרוא את הכתבה הזו