לא רק בגלל הטעם: המסעדה הזאת זכתה בפרס עיצוב יוקרתי
מסעדת לוטה במלון גלי כנרת מרשת ישראל קנדה מלונות זכתה בפרס היוקרתי לשנת 2023 בתחרות הבינלאומית של עיצוב מסעדות בבתי מלון. סער צפריר, המעצב של המלון, קיבל את הפרס בלונדון
מסעדת לוטה במלון גלי כנרת מרשת ישראל קנדה מלונות זכתה בפרס היוקרתי לשנת 2023 בתחרות הבינלאומית של עיצוב מסעדות בבתי מלון. סער צפריר, המעצב של המלון, קיבל את הפרס בלונדון
דותן כהן התייחס לבהלה שאירעה אמש, כשנהג שאיבד שליטה התנגש חזיתית במסעדת "מרלן" בגבעתיים. "אנשים לא הבינו אם זה פיגוע, רבע שעה לפני האירוע המקום היה מפוצץ", אמר
מספר מסעדות בעיירה היוקרתית סן טרופה הכריזו על תעריף מטורף למינימום הזמנה. הם גם מסרבות לשרת לקוחות חוזרים ש"לא השאירו מספיק כסף"
מסעדת הבשר סמיר אמיס ומסעדת רותאנא פלס, השייכות לאותו בעלים, נסגרו בצו בית המשפט. עוד נטען כי נמצאו במסעדות ליקויי תברואה חמורים שהובילו להשמדת 100 קילוגרם בשר. הבעלים ערער על ההחלטה: לא סבירה באופן קיצוני
ביהמ"ש העליון קבע: עיריית רמת השרון לא תוכל להרוס את המסעדה הפרסית הפועלת בעיר מזה כ-60 שנה. בין המסעדן לעירייה מתנהלים מזה עשרות שנים הליכים משפטיים בדרישת העירייה לפנות אותם כתוצאה ממספר סיבות - שלא שכנעו את בית המשפט, כאמור. תגובת העירייה בכתבה
מסעדה הודית מאנגליה בשם Spice Cottage העלתה לפייסבוק סרטון קידום שהותיר בהלם את לוסי ווטסון, שהגיבה: "מתי הסרטון צולם? בעלי המנוח מתועד בו". התגובה שלה הטריפה את הרשת - ואז התברר מה בדיוק קרה שם
מוגש מטעם weshow, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסעדת סמואל'ס ברעננה מציעה אוכל ביתי גם לשבת ושירות משלוחים עד הבית, ומעניקה פתרונות וקייטרינג לאירועים
מוגש מטעם weshow, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם עדיין לא טעמתם אוכל בוכרי, זה הזמן להגיע אל ראיחונה, מסעדה בוכרית ואולם אירועים באשדוד אשר שומרים היטב על המסורת האותנטית ומאפשרים לכם ליהנות ממטבח מטורף עם מגוון טעמים ייחודיים
כן, הגעתם למקום הנכון. בתיאבון!
מוגש מטעם weshow, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מה יותר טעים מאוכל ביתי, חם, מנחם ומזין? אם אלו הרגשות שאתם רוצים לחוש כשאתם אוכלים במסעדה, פופאיט היא בדיוק עבורכם. במסעדת פופאיט שבנס ציונה תוכלו ליהנות מאוכל איכותי מאוד, בריא יותר וטרי שמוכן במקום
אחרי ההצלחה של רוברטה וינצ'י בפרדס חנה, עידו פיינר פותח את עמק בראסרי במשמר השרון, ומשלים באופן סופי את המהפך מתחילת הקריירה
אומניה היא תוספת מרעננת לנוף המסעדות בגליל, העיצוב עכשווי, המנות טובות, בחומרי הגלם אין פשרות והתמחור הגון ממש
השינוי שמחולל עינב אזגורי ב"יוליה" עוד בתחילתו, אבל כבר עכשיו אפשר לראות שם את הניצוצות של השף המוערך
ניתן לה עוד כמה חודשים כדי להפוך לכזאת, אבל כבר עכשיו חזרנו בשורה משמחת מחיפה
יותר מדי דברים במקום הזה, גורמים לנו להמר עליו כהבטחה הגדולה של סוף קיץ 2022
מוגש מטעם weshow, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יהודה דנינו, הבעלים של מסעדת "אמיגוס" בקריית שמונה לא עוצר בפס החם, "יש לי ידיים של טבח, אבל אני יזם בנשמה"
מעט מאוד שפים ישראלים מתייחסים ברצינות ליין שמוגש במסעדות שלהם. קובי קלייטמן מלקט אותם בפינצטה ושומע מהם על הקשר בין יין ומסעדנות. אורח ראשון בסדרה: אייל מרמלשטיין, טשרנחובסקי 6
אחרי 44 שנות פעילות מסעדת פקין תסגור החודש דלתות בפעם האחרונה, ומבחינתנו מדובר בסיומה של תקופה. אז עד מתי אפשר לבוא לאכול אגרול שמנוני עם רוטב זרחני? ומה סיפר לנו בעצב הבעלים שלה, בעיצומו של משבר הקורונה?
המטען הונח ביום חמישי האחרון במסעדת רטטוי שבמושב אמונים, נוטרל - ובכך ניצלו חייהם של אזרחים רבים ברגע האחרון. בעלי המקום זומן לשימוע והעסק נסגר ל-15 יום תחת צו מנהלי
נכון לכרגע, אברטו מנסה להיות העתק דהוי של "המסעדות ההן בתל אביב" וגם זה יוצא לה עקום
דרינק במזגן מול השקיעה, לצד כמה מנות קטנות של דגים טריים, ירקות איכותיים ופסטה טרייה. מסעדת מנרה החדשה נשמעת לנו כמו בילוי הקיץ המושלם
הארוחה בקוקו תאי של נדב ודניאל לא הייתה רעה אבל גם לא טובה מספיק
נכון לכרגע, ראסיף 33 יומרנית מדי, רחוקה מלהיות איכותית ומשקפת קפיצה מעל ומעבר לפופיק של השף המוכשר חמודי עוקלה
אם יצאנו מ-85/15, בלי שכאב לנו בכיס, וכבר חלמנו על הפעם הבאה שלנו שם, זה אומר הכל
את האתגר להפוך את חוף הים בתל אביב למקום בילוי, שהאוכל בו הוא לא פשרה, אלא החוויה עצמה, לקחו על עצמם הצמד נדב ודניאל, עם האוכל התאילנדי המטריף שלהם, ומבחינתנו מדובר בחיבור מושלם
בזכות העיצוב, אי הנוחות, השירות הכאוטי ואיכות האוכל, זוכה אל טראס בתואר: חוויית הביזאר המובהקת ביותר בכל הזמנים
הקונספט הקולינרי הבינלאומי American Express Dining Experience, מגיע לראשונה לישראל לחוויה חד פעמית בהובלת שפים בינלאומיים שתתקיים בלופט המשקיף על רצועת החוף של תל אביב, בהשקעה מוערכת של כשני מיליון שקל
השף חמודי עוקלה חוזר לעיר הנמל עם האוכל שאנחנו הכי אוהבים בעולם
הלוואי שג'וס כאן בשביל להישאר, כמו שהיא בדיוק
בשיתוף מסעדת איזמיר, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בין אם אתם נוסעים לשלג בחרמון, להצטנן במים הקרים של נהר ירדן, או סתם מטיילים באזור - כדאי שתגיעו לאכול במסעדת איזמיר הוותיקה, שעברה מהפך, החלפת בעלים ונחשבת כיום לאחת המסעדות המומלצות באזור
אישה בת 58 וגבר בן 44 נפצעו בינוני וקל לאחר שנהגת איבדה שליטה על רכבה. בתיעוד האירוע ניתן לראות אותה דורסת אותם בעודם אוכלים במסעדת אמאל'ה שבעיר. מנהלת המסעדה לוואלה!: "הם ישבו ואכלו ופתאום הגיע הרכב במהירות והעיף אותם"
מיזם 'מועדון ארוחת הערב' של אמריקן אקספרס הושק ב-2019 במסגרתו, אחת לחודש, מתקיים מפגש ערב ייחודי, במהלכו מגישים השפים את מנות הדגל לסועדים, משתפים בסיפור הקולינרי שלהם וחושפים את מאחורי הקלעים של המסעדה. למיזם זה מצטרפת כעת מסעדת a החדשה של יובל בן נריה
במקום מלצרים אנושיים שיגישו אוכל לספורטאים, יהיו אלה רובוטים שידאגו לכל התהליך - בתוך מסעדה שתוקם במתחם אולימפיאדת החורף בבייג'ינג. צפו
"המסעדה הבאה" של רשת לוקחת את כוכבות האינסטנט של פליטי ריאלטי אוכל צעד אחד קדימה, כבר לא צריך עונה שלמה מוצלחת, מספיקה מנה אחת טובה ובואו נפתח לכם מסעדה, אז מה אם יש פה ענף שלם שעוד מלקק את פצעי הקורונה?
בשיתוף רשת 13, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מה יותר מנחם מכריך עם לחם מדהים והרבה מאוד דברים שנמצאים בתוכו? פז רובינזון יוצא למסע בין מסעדות שהתפריט שלהן מבוסס על לחם. צפו בכתבה, רצוי על בטן מלאה
הוא מכוון לכוכב מישלן, רוצה שהאורחים יצאו מהמסעדה שלו כשהם תולשים שיערות מרוב אושר, מבקש להתמסר לחוויה כאילו הגעתם להופעה, ולא חושף את התפריט עד לסיום הארוחה (אבל השגנו אותו בכל זאת), כל הפרטים על HIBA החדשה של יוסי שטרית
בשיתוף מסעדת איזמיר, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסעדת איזמיר שקיימת בסך הכול חודש וחצי ומנוהלת בידי עיסא, עוד לא בן 20, כבר נחשבת להבטחה גדולה. אז מה תוכלו למצוא בתפריט המגוון?
המדיניות של הפקדת כרטיס אשראי עבור הזמנת שולחן במסעדה הפכה לאחרונה רווחת יותר ויותר, אפילו רק לזוג שרוצה לשבת לדרינק ונשנוש, אז למה המסעדות עושות את זה ולמה אותנו זה מצליח כל כך להרגיז?
אם זה ימשיך ככה, לא רק שתהיה סוף סוף מסעדה טובה באמת בהרצליה, אפילו לתל אביבים תהיה סיבה להגיע לכאן
החיבור בין שף מצליח למלון בוטיק מוקפד מעולם לא היה לוהט יותר, וכעת תורו של השף אוראל קמחי לעמוד בראשה של מסעדת רוחאן החדשה, במלון בראון ירושלים. כשקפיצה לחופשה באירופה הפכה למשימה כמעט בלתי אפשרית כיף לדעת שגם בארץ אפשר לתפור בקלות חופשה קולינרית מושלמת
הקורונה ממשיכה לתת את אותותיה ולא מעט מסעדות נמצאות במאבק יום-יומי על מנת לשרוד, מי שלא תפתח את 2022 היא מסעדת שגב ארט של השף שגב משה שנסגרת לאחר 17 שנות פעילות
לדברי אביב, הוא הבחין באדם מרביץ לכלב מחוץ למסעדה שלו ברחוב הלל הזקן בת"א, והזעיק משטרה. החשוד אותר כמה מאות מטרים משם, ומול עיני השוטרים השף הכה את אותו אדם באגרוף בפניו. השניים נעצרו ושוחררו בתום חקירתם. אביב: "אני נגד אלימות, אבל לפעמים היא הכרחית"
אי אפשר שלא להוריד את הכובע בפני יובל בן נריה על a החדשה שלו, עיצובית ואווירתית מדובר במקום שהוא וואו. מבחינה קולינרית? מדובר במסעדה הכי טובה שלו עד היום. אז מה יהפוך אותה למושלמת באמת? כשהשף יבין שיש לו את זה וקצת ישחרר
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשמשלבים בין מזרח תיכון לאירופה, בין תל אביב לאיביזה, בין אומנות, טירוף קולינרי ואלכוהול משובח-מקבלים 99 סיבות לחייך. השף צ'ארלי פדידה על האוכל, די ג'יים מתחלפים על האווירה והתוצאה? בר 99, ברחוב החשמונאים 99, בתל אביב. הוספנו גם מתכון שווה להמחשה
לפני שלוש שנים זה היה אחד הבראנצ'ים המדוברים בעיר, אבל אז הגיעה הקרונה. כעת בית קנדינוף ממציאה את עצמה מחדש, עם גינה קהילתית סמוכה, שמספקת חומרי גלם עבור תפריט חורף חדש ומקומי, וכן, גם הבראנץ' חוזר
אחרי עבודה של שנים, ומגיפה אחת באמצע שדחתה קצת את התכניות, פותח הערב באופן רשמי השף יובל בן נריה את a שלו, בהשקעה של 12 מיליון שקלים. אז מה אוכלים ואיך משיגים מקום? הנה כל מה שאתם צריכים לדעת
בשיתוף zap rest, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מסעדת ROOTS היא מסעדת שף כשרה באחד החללים הכי מדהימים שיש - מצודה עתיקה בעכו. איך נראה החלום הקולינרי של יהודי, מוסלמי ונוצרי? בדיוק ככה
שבע שנים אחרי שפתח את סנטה קתרינה, השף תומר אגאי משיק מסעדה חדשה, עם חצר לוהטת, אוכל מדרום איטליה עם קריצה לתוניסיה, וטאבון אחד שאי אפשר בלעדיו. תזמינו מקום, שלא תגידו שלא אמרנו