הכול טוב כאן חוץ מהעיקר
בצלאל החדשה מציעה בריזה טובה, מוסיקה שמחה, מזטים טעימים והמון אלכוהול לא רע בכלל, וכל זה במעט מאוד כסף. אבל אז הגיעו השיפודים, ואיתם הרגע ממנו חשש אבי אפרתי 3 חודשים
בצלאל החדשה מציעה בריזה טובה, מוסיקה שמחה, מזטים טעימים והמון אלכוהול לא רע בכלל, וכל זה במעט מאוד כסף. אבל אז הגיעו השיפודים, ואיתם הרגע ממנו חשש אבי אפרתי 3 חודשים
"תפסיקו לבקר את בן הזוג שלכם", טוענת עורכת מחקר העוסק בהשפעת ביקורת על מצב בריאותי. היא מצאה שלבני זוג שסופגים ביקורת יש פי 2 יותר סיכוי למות מוקדם יותר מאלו שלא
בשבוע שעבר השיקה רשת דומינוס תפריט חדש בשם "ליד הפיצה" של כמה מנות שהן לא פיצה - כנפיים, צ'יקן בייטס, לחם שום חדש, צ'יזי רולס ועוד. טעמנו ובדקנו אם יש להן בכלל זכות קיום
תגידו מה שתגידו על נונו - מפעל הסעדה המוני, איטלקית גנרית שמנסה לרצות את כו - לם, בשורה התחתונה, כשרוצים להנות מפחמימות איטלקיות מנחמות - זאת לגמרי הכתובת שלכם
מה אנחנו כבר מצפים ממשלוח? שיגיע המבורגר טוב ואיכותי, עוף בגריל עסיסי ומתובל, כריך קורנדביף שאנחנו כבר חולמים על הפעם הבאה שננגוס בו, ושגם הצמחונית שבחבורה תהיה מרוצה. ובכן, אחרי שסימנו וי על כל אלה, אפשר להכתיר את המשלוח מגרינברג כמוצלח במיוחד
אם בא לכם להיזכר באוכל יפני מוקפד ורהוט, עשוי מחומרי גלם טריים, שגם מתומחר בהגינות רבה וגם מיומן במלאכת המשלוחים - אונאמי זה ה-מקום להזמין ממנו בימים אלו
השבוע התחשק לנו קצת אוכל איטלקי והלב סחב ללה רפובליקה די רונימוטי, טרטוריה אלגנטית, צנועה אך מוקפדת מאוד קולינרית, שהכול נעשה בה תמיד כמו שצריך, ללא קיצורי דרך. האם חווית האוכל האיטלקי היותר אישי ופחות המוני, עובדת להם גם במשלוחים?
280 שקלים קנו לאבי אפרתי ארוחה מספקת לארבעה אנשים בסוליקה, ואפילו נשארו ממנה עודפים ליום שלמחרת. אם אתם מתגעגעים לאוכל של הסתבא המרוקאית שלכם (או אם אין לכם אחת כזאת) זה בדיוק המקום להתארגן על אוכל של בית בימים אלו
עבור אוהבי האוכל בימי הקורונה, לא נשאר הרבה חוץ ממשלוחים, קרן אור קטנה שנותרה לנו לקשר עם קצת שפיות נהנתנית. שירות המשלוחים המאוחד של הקופי בר והבראסרי מצליח למקסם את חוויית הביסטרו המסוגנן גם כשהוא מגיע בקופסאות, ומספק תחושת בילוי אמיתית
כשהבת של תמי בכיתה ה' חזרה מבית הספר, היא סיפרה שאחת הבנות בכיתה לא מפסיקה להעיר לה על איך שהיא מתלבשת. "היא אומרת שאני נראית ממש מכוערת ככה, שזה בכלל לא באופנה". תמי שמעה את זה וליבה נחמץ, והיא כאן כדי לשתף בתובנה שלה כאמא
בשיתוף עמותת יהדות ישראליתבעידן בו כל המסעדות נראות כאילו יצאו מאותה שבלונה, המסעדה הזו היא מצרך נדיר, ברור שיש כאן כוונות טובות ושחומרי הגלם והאופרציה הם מהמושקעים, אבל האם זה הופך אותה למסעדה טובה?
אבי אפרתי טעם את היינות המתיישנים, עתירי העץ והמבע של יקב בן חיים מרמת השרון, מצא בהם כמה שמספקים תמורה טובה מאד לכסף ומסמן את הטובים שבהם
אי שם בעמק יזרעאל צמח לו בשנים האחרונות יקב המייצר יינות מזני ענבים שאוהבים חום. אבי אפרתי טעם וחזר עם מסקנות
ג'וי גארדן, החדשה בפארק הלאומי ברמת גן, מבקשת לשדרג את חווית הביקור בפארק החביב אך הצחיח קולינרית, מטרתם זו מושגת, רק שנדמה שמרוב כוונות לאפ גרייד קצת קפצו שם מעל הפופיק
יותר משווה לשים לב למתרחש ביקב חמש האבנים שבגבעת ישעיהו. לחיים!
אבי אפרתי יצא לטעום את היינות הבסיסיים של יקב רקנאטי וגילה לשמחתו שהמשוואה של זול זה רע לא תמיד נכונה
ללירי לאונג', מסעדת הבת של אחת המסעדות הכי מבוקשות מחוץ לת"א, יש עוד דרך לעבור, אפשר לשבת שם גם עכשיו, יש מנות חביבות והמקום נעים, אבל היא חייבת לצאת מאיזור הנוחות שלה אם היא רוצה להפוך מסתם עוד בית קפה למסעדה משובחת
חוויית הבילוי הנעימה בקלמטה הופכת את השלם לגדול מסכום חלקיו. כמה גדול? זה כבר עניין שלכם, אם בא לכם על בילוי במסעדה יוונית שהגישה בה סימפטית והתמחור הגיוני, כשהאוכל עצמו לא מאד חשוב, קלמטה היא המקום
ברוח טובה וחפצה הגיע אבי אפרתי ללוקס החיפאית, הבילוי שם אמנם היה נעים להפליא, השירות מצוין, והכוונות טובות, אבל מה לגבי האוכל? זה כבר סיפור אחר
רגע אחרי שנכנסים למסעדת לונא, אפשר לשכוח שהיא ממוקמת בתוך קניון, מהוויטרינות שלה נשקף נוף עירוני מהיפים בישראל, והאוכל המוגש בה הוא קלאסיקה מקומית מסורתית בפרזנטציה עכשווית, שרק ימשיכו ככה
בעידן של טלטלות בקולינריה המקומית בולטת מסעדת יפו תל אביב של השף חיים כהן, כאי של יציבות עם עקומת ביקוש יציבה, אבי אפרתי קפץ לבדוק מה מתרחש באחת המסעדות הפופולריות בארץ
אי אפשר שלא לחוש סימפטיה כלפי פאן קון מנטקה, מסעדה קטנה ואישית, בעלת כוונות טובות, המתרחקת מגנריות, אבל פערים כבדים מדי בין איכות המנות, מעידים לצד פוטנציאל שאין לזלזל בו, גם על חוסר בשלות מובהק
שבועות ספורים בלבד מהפתיחה וכבר ניתן להגדיר את הגלגול החדש של מנטנטן כהצלחה גורפת; המקום הזה מספק לא רק ראמן מצוין, אלא גם מנות קטנות נהדרות לליווי האלכוהול ואווירת בילוי קז'ואלי כיפית
אם נמאס לך מסלט (לנו נמאס, זה בטוח) הנה האלטרנטיבה הכי טרנדית לארוחת צהריים באמצע היום, קערת פוקי שתשאיר אותך קלילה יחסית, אבל לא רעבה. הכירו את פוקישופ
מועדון ארוחת הצהריים קפץ השבוע למתחם ה-VIP של יס פלאנט בראשון לציון ובירר את הסוגייה: האם שווה להשקיע 139 שקלים על סרט ובופה בלי הגבלה?
אבי אפרתי מחזיק אצבעות להצלחתה של מנסורה החדשה בת"א שהביקור בה ממחיש עד כמה, למרות הרוח והצלצולים, חסרות כאן מסעדות טובות באמת
שנה אחרי הביקורת הקודמת שלו במקום, אבי אפרתי מגיע לבר א וין, ומגלה אי של יציבות: בר יין אמיתי, שמחנך מחדש את הסועדים בפיאצה המגניבה של ת"א. מבחינתו מדובר בלא פחות מנס במציאות העכשווית
השבוע, אבי אפרתי לוגם את היינות של פינקה לאס מוראס מארגנטינה, ומגלה יינות במחירים נמוכים שנותנים תמורה מעולה לכסף, ויש אפילו טוויסט
בעקבות כתבה ארוכה ונוקבת שנגעה בהתמכרותו להרואין, במצבו הכלכלי ובמקוריות המפוקפקת של עיצוביו, החליט המעצב האמריקני מארק ג'ייקובס לסגור חשבון בפומבי עם העיתונאית, וכתב לה "את אישה חולה". סטייל זה לא
HTC החליטה ללכת על בטוח עם מכשיר הדגל החדש שלה, שנחת בשבוע שעבר בישראל, ויצרה מכשיר לא רע אבל כן משעמם. מתברר שהברק לא מכה שלוש פעמים באותו המקום
העיתונאי ומבקר האופנה לירוי שופן השיק מיזם תוכן חדש: אתר ביקורת אופנה; "תעשייה, שגם בישראל שווה מיליונים ואינה מנוצלת במלואה על ידי חלק מגופי התקשורת"
כשאתרי קניות מבקשים ממשתמשים להשאיר ביקורות, הם מצפים לשורה-שתיים, אך יש מי שלוקח את התפקיד ברצינות
אז מה חשבתם על שמלת החתונה של קרן פלס? ואיך התלבשו הנוצצים שבאורחים, בחתונת הזמרת אתמול. ניתוח הופעות
אחרי שנים של זפזופ בין ז'אנרים, יובל בנאי סוף סוף מחפש את עצמו ב"מעבר להרים", גם אם מה שהוא מוצא זה את עמיר לב. עינב שיף נפרד מהנעורים
במהלך סיור באוגדת איו"ש אמרה שרת החוץ לבני כי "המערכת הביטחונית מבינה שיש להקל על פעילות אזרחית של הפלסטינים"