גפנים בוגרות: בר היין היפואי חוגג יום הולדת. וכולם מוזמנים
הגפן, חצר היין היפואית חוגגת יום הולדת, בסופשבוע של יין, אוכל ועוד המון דברים טובים מתוצרת מקומית. מירה איתן עם הפרטים
הגפן, חצר היין היפואית חוגגת יום הולדת, בסופשבוע של יין, אוכל ועוד המון דברים טובים מתוצרת מקומית. מירה איתן עם הפרטים
סצנת ברי היין שמציפה את תל-אביב, חצתה את האיילון ומאיימת לכבוש את השכנה ממזרח. זיו לנצ'נר עם כל מה שאתם צריכים לדעת על אזור היין החדש של גוש דן
שליח סנהדרינק טס לפראג, התחמק ממלכודות התיירים, וחזר עם המלצות אלכוהוליות וקולינריות, במחירים שלא רואים מערבה מכאן
פרויקט צנוע של שיקום הפאבים ביישובי העוטף מתחיל לקרום עור וגידים ועל הדרך מציף כמה מבעיות היסוד של סיוע לאוכלוסייה עם צרכים משתנים. יצאנו לחפש כוס בירה ומצאנו ים של אהבה
אחרי 14 שנה של כבד קצוץ, קציצות פראסה, צ'ייסרים ובירות, שישקו עוזב את מתחם בית הכנסת הגדול. אלעד דור, הבעלים, מסכם את התקופה ומזמין את כולנו למסיבת פרידה שיכורה במיוחד. ניפגש שם
הכירו את המשקאות המרירים שיעזרו לכם להתמודד עם ארוחות החג הכבדות ויוסיפו עניין לכל קוקטייל. יש גם אחד עם חוויאג'
היא אוהבת ברי יין ואוהבת פיצה. כשהיא ראתה מקום חדש שמשלב את שתי האהבות שלה, טליה לוין לא יכלה להתאפק ותפסה לשיחה, לפני כולם, את האיש שעומד מאחורי המקום הכי מסקרן בעיר
טליה לוין רק רצתה לשבת על הבר ולשתות משהו קטן בלי שיטרידו אותה. בסוף יצאה מזה רשימה מכובדת של ברים שבהם לא שואלים אף אחת אם היא מחכה למישהו
אל תספרו לאף אחד: בבניין תל אביבי ישן, פועל בר סודי עם תפריט קוקטיילים מרתק ואוכל מצוין
לרגל הבחירות לרשויות כמקומיות, ביקשנו מחמישה ברמנים לספר לנו על הבחירות האלכוהוליות שלהם. לכו להצביע!
סיידר אלכוהולי שיזכיר לכם את אנגליה, יין שישדרג לכם את החמין ובר בשרונה שפתוח בשישי בצהריים. המלצות חמות לסופשבוע קר
קופ נטור הוא בר יין שמגיש אך ורק יינות טבעיים, אורגניים וביו דינאמיים. טליה לוין גילתה אותו במקרה וממליצה עליו בחום
שלושה יזמים ישראלים פיתחו סדרת קוקטיילים מוכנים למזיגה ישר מהברז, ומציעים מוצרים חדשניים שיהפכו את חייהם של הברמנים להרבה יותר קלים
טליה לוין נזכרת בחבר שעזב אותה בערב השנה החדשה, מארחת חברה בבר יין תל-אביבי וממליצה על כמה יינות שיעזרו לכם להתחיל את השנה ברגל ימין
ג'ין כנעני, בר יין כפר-סבאי ויין חורפי. המלצות שתייה לסוף השבוע
הם עברו מלחמות, משברים ומגיפה אחת. האם המצב הנוכחי זה מה שישבור אותם? יצאנו לקושש אופטימיות בכמה ממוסדות השתייה הכי וותיקים בישראל
טליה לוין חושבת שבתקופה הזו אנחנו חייבים לתמוך במקומות שאנחנו אוהבים. וממליצה על בר יין אילתי ומסעדה תל אביבית שהיא אוהבת במיוחד
זה לא הזמן לצאת לבלות, אבל אם אתם רוצים להתנתק, אפילו לכמה דקות מהמציאות האכזרית, הכנו בשבילכם רשימה של ברים בירושלים, חיפה ותל-אביב, שממשיכים לעבוד גם בימי מלחמה
שני טאפאס ברים בהשראה ספרדית נפתחו לאחרונה בתל-אביב. צור לסטר שוחח עם האנשים שמאחוריהם על החזון, הקשיים, ההצלחות. וכן, גם על המחירים
כל מה שצריך לדעת לקראת הפסטיבל הבינלאומי לכבוד הקוקטייל האהוב, קצת על הקוקטייל האהוב בכבודו ובעצמו, ומתכון קלאסי, כדי שתוכלו לעשות אותו בעצמכם
ביטר בר יגרום לכם להרגיש כמו בסלון של החברים הכי טובים שלכם, שיודעים, על הדרך, גם למזוג את המשקאות הכי טובים
צור לסטר לקח את אורי עוזיהו (בריקס) וארז זוארס (תרצה), לשיחה על ההבדלים בין ברי יין לבין מקומות שרק מגדירים את עצמם ככאלה
פסטיבל הוויסקי הראשון של ירושלים יוצא לדרך השבוע. וזה לא אירוע שכדאי לפספס
הבר החדש שנלחם ביוקר המחיה עם משקאות מקוריים, ההמבורגר הכי טוב באזור ועוד דברים טובים לאכול ולשתות. טליה לוין מתנחלת
יינות, קוקטיילים, מתנות ואירועים מיוחדים ליום האהבה. אם יש בזה אלכוהול, אנחנו אוהבים את זה
נשיא טקילה PATRON, סיפר לנו על הדמיון בין ישראלים ומקסיקניים, על מרוצי מכוניות ועל התוכניות שלו להיכנס לרשימת חמשת מותגי הפרימיום המובילים בעולם המשקאות
חוגגים ניצחון? מתאוששים מתבוסה? כוסית משקה, אתם יודעים, מתאימה לשני המצבים. ואנחנו כאן, כמו בכל סופשבוע, כדי להמליץ לכם על יין אחד, וורמוט אחד ומקום אחד שיעשו לכם את הסופ"ש
נכון, לרצף הימים שהסתיים ממש עכשיו אי אפשר באמת לקרוא שבוע, אבל היי, גם הוא נגמר. וזה מה שאנחנו ממליצים לשתות כדי לחגוג את זה
הודעה חשובה לנוסעים לאתונה בתקופת החגים: אל תוותרו על המלצות השתייה, הבילויים וכוחות הביטחון, של קובי קלייטמן
טליה לוין שתתה בבר הישראלי הראשון שמגיש אך ורק משקאות שמקורם בייצור עצמי, והיא חושבת שגם אתם צריכים לעשות את זה. גם אם אתם לא משתגעים על קוקטיילים
130 בירות בפחית, 20 בירות מהחבית, אפילו הברז בשירותים הוא ברז בירה. זיו לנצ'נר עלה לרגל למקדש הבירה החדש בראשון לציון. וחווה הארה
לידיעת הלא נוסעים לחו"ל. בשבוע הקרוב יתרחשו לא מעט אירועי יין ואלכוהול בארץ הקודש. לכו תדעו, אולי תוכלו לפגוש בהם את טליה לוין
חברי מועצת סנהדרינק נפגשו לערב של הטלת גרזנים ובירות. מה כבר יכול להשתבש? למרבה ההפתעה, לא הרבה. מירה איתן כוכבת נינג'ה
טליה לוין, חצתה את הגשר וגילתה סצנת בילוי מדליקה רבע שעה מהבית. אז מה אם היא בעיר אחרת
מירה איתן חזרה משבועיים באנדלוסיה, והביאה לנו צילומים מעוררי תיאבון והמלצות שכדאי מאוד לשמור
העונה החמה נפתחה, וסביר להניח שתמצאו את עצמכם באילת מתי שהוא במהלך החודשים הקרובים, אז איפה אוכלים, מה מנשנשים ולאן יוצאים לדרינק של ערב? 11 המלצות שוות באמת
אם יצא לכם לשתות בתל-אביב בשלושים השנים האחרונות, אין ספק שאתם מכירים אותו. קבלו את רשימת השתייה של אחד הברמנים הוותיקים והאהובים בעיר
הוא אכל בשר ציד עם לוחמי מאסי, קנייתים השקה אותם ביין ישראלי, הגיש תוכנית טלוויזיה על אלכוהול וחיי לילה בניירובי והוא לא מפחד מאריות. קבלו את רשימת השתיה של נועם אור
מבשלת בירה שהיא גם מסעדה ופאב נפתחה לאחרונה בתל-אביב. הלכנו לשתות משהו עם המייסדים, טעמנו בירה חמוצה עם סברס אדום וחזרנו קצת מאוהבים
מערבובים של ערק וקריסטל מנטה בצפת, עד סצנת הקוקטיילים של תל אביב. רשימת השתיה של הברמן שתמיד מחפש את האתגר הבא
יש לו מקעקעת קבועה בבלגרד, עבר קיבוצי, ניסיון במטבח ובר קוקטיילים נהדר בגבעתיים. עכשיו יש לו גם פלייליסט
מהמרגריטה של טרנטינו, עד הקוקטייל המסתורי של נוי דוידי. קבלו את הפלייליסט האלכוהולי של מור קורל - מיקסולוגית, יזמית, אשת תוכן, מדריכה ומפיקה
מסע במורד מחילת הארנב וטעימות של מותגי ג'ין נדירים, טוניק מתוצרת עצמית וקוקטיילים במחירים סבירים, הביאו את אסנת גואטה לחשוב שלפעמים העיר הגדולה לא הכי טובה בהכל
מוכנים לערב הגדול של השנה? אם גם אתם מחפשים מקום ליהנות בו בחגיגות הסילבסטר הקרוב, כדאי שתציצו בכתבה הזו, שעושה לכם סדר, מצפון ועד דרום
ישיבה ספונטאנית בבר וותיק, עוררה אצלה זיכרונות ממוסדות השתייה של פעם, שעוד לא סגרו סופית את הברז. והלוואי שגם לא ייסגרו. טליה לוין מתגעגעת
לאחסנה והובלה של יין, יש השפעה דרמטית על האיכות שלו ואף אחד לא מדבר על זה. חוץ מבוזנח. והוא יותר רותח מגג של מכולה בנמל אשדוד, באמצע אוגוסט
בתום מאבק עיקש, בעלי מועדונים, מפיקי המסיבות והתקליטנים מצחצחים את המיקסרים לקראת פתיחתם החל ממחר. הבליינים שהסתפקו עד כה במסיבות מחתרתיות יפגשו במדיניות מחמירה של תו ירוק. לאחר שנאלצו להתמודד עם סגירה מוחלטת ועם אתגר החל"ת, בתעשייה מחכים שהעסק יהיה רווחי
בהודעה משותפת של שר הבריאות ואיגוד הברים והמועדונים הם הודיעו על פתיחת הענף, עד ליום ראשון הבא ולאחר שתאושר הפעימה הבאה של ההקלות. "במצב תחלואה כזה הגיע הזמן לאפשר גם פתיחת מועדונים", אמר אדלשטיין. נציגות האיגוד: "הבינו את העוול שחווינו"
מקומות הבילוי שבו הערב לפעילות במסגרת הפעימה השלישית, וישראלים רבים יצאו לשתות כוס בירה ראשונה של אחרי הסגר. מרביתם הסתפקו במתחמי ההושבה החיצוניים תוך שמירת מרחק. בעלי הברים הביעו אופטימיות: "סומכים על הלקוחות שיעזרו לנו לשמור על העסקים"
בתי קפה ומסעדות נפתחו הבוקר לאחר שנסגרו לקבלת קהל מאז ספטמבר. לצד החשש של בעלי העסקים מסגירה נוספת והקושי בגיוס עובדים, הלקוחות נראו מרוצים. "כיף לשבת במסעדה אחרי הרבה זמן, צריך להיות ממושמעים ויהיה בסדר"