ארנצ'יני במילוי מוצרלה שנמתחת ונמתחת
אינס שילת ינאי חוברת לשף שלומי בן שלום ממסעדת פלומינו הירושלמית וביחד הם מלמדים אותנו איך מכינים את הארנצ'ני המושלם
אינס שילת ינאי חוברת לשף שלומי בן שלום ממסעדת פלומינו הירושלמית וביחד הם מלמדים אותנו איך מכינים את הארנצ'ני המושלם
השף מיכאל גרטופסקי מכין לנו קדירת דגים וקוסקוס שאמנם הגיעה היישר מחופי סיציליה, אבל יושבת בול על החורף הישראלי
brutti ma buoni מכוער אבל טוב, זה שמה של העוגיה הזו, ואין מדויק ממנו על מנת לתאר את הפער שבין המראה הלא מפתה שלה לבין הטעם המדהים. זהירות, ממכר
אם אי אפשר לטוס לטוסקנה והסגר שיכלל את ביצועי האפייה הביתית שלנו, זה הזמן להפשיל שרוולים וללמוד להכין לחם טוסקני כפרי עם קראסט עדין שילווה וינעים כל ארוחה. השף יוגב ירוס בטור מתכונים חדש מלא ניחוחות, טעמים וגעגועים לארץ המגף
השף של מסעדת נונו האיטלקית משתף אותנו במתכון לאחת המנות הכי מפנקות במסעדה, אם לא בעולם - קונקיליה - קונכיות פסטה ממולאות בשר אונטריב ברוטב שמנת וקוניאק, הנחמה מעולם לא הייתה טעימה יותר
בתוך 5 שנים הפכה מסעדת נונו מהוד השרון לאחת המסעדות האיטלקיות האהובות בארץ, איך היא עשתה את זה ואיזו מנה אסור לכם לפספס?
ברחבי הארץ יציינו זו השנה השביעית את שבוע הקולינריה הצרפתית, פופינה חוגגת יום הולדת, וגם שצ'ופק ורוסטיקו, ממשיכים לחגוג דרום אדום, ומה קורה כשיום הפיצה ויום המשפחה חולקים תאריך? פותחים שבוע טעים במיוחד
סולדים מלצאת בסילבסטר ומתכננים לבלות את ערב השנה החדשה בבית מול הטלוויזיה ולרחם על עצמכם? לקחנו גם אתכם בחשבון - קבלו מתכון מפנק ומושחת למק אנד צ'יז של טיטו איטליאנו, שיספק לכם בדיוק את מידת הנחמה הדרושה
השפית עינב ברמן, מי שהייתה שותפה להקמה של איטלקי מקומי, כבר לא חלק מהמקום. אבי אפרתי הלך לבדוק מה קורה שם בעידן שאחרי ברמן ומצא, חוץ מבעיית אווירה קשה, גם המבורגר מזעזע וספגטי פירות ים רע לתפארת. אם לבעלי המקום יש רצון לשרוד כדאי שמישהו שם יתעורר ומהר
הקלצונה האיטלקי, הוא אחד הכיסונים האהובים בעולם. למעשה מדובר בפיצה משודרגת, שקופלה לכדי כיסון. כאן הם מקבלים מילוי מפתיע ולא שגרתי בדמות ארטישוקים, רוטב פסטו אפונה ונענע ומוצרלה בשביל האיזון
איך מתחילים את השבוע במצב רוח טוב? מתפנקים עם ספגטי ברוטב עגבניות עשיר בכדורוני בשר קטנים וזהובים
המטבח האיטלקי ידוע בפחמימות ובצקים, אבל גם בשימוש בגבינות ושמנת. השף אילן חפץ ממסעדת פורטו מביא לכם 4 מתכונים איטלקיים עם טוויסט שיהפכו כל שולחן לחגיגה
לבלות עם הילדים בחוף הים של תל אביב היא לא הוצאה כבדה, אבל מה עם האוכל שאחרי? המונה טועם חושף את הסוד שלו: בית אוכל איטלקי הקיים כמעט 20 שנים המציע פוקאצ'ה מושלמת במחיר מגוחך
אנחנו לא מצליחים להירגע מהעובדה שפסח נגמר ואפשר לאכול שוב בצק אמיתי. קבוצת המסעדות רוסטיקו לא מסתפקת רק בבצק, וחושפת לנו את המתכון לאחד הקינוחים היותר שווים שלה: מאפה בצק עם נוטלה ומסקרפונה
לא מעט סדנאות בארץ מוקדשות לבישול האיטלקי, אחד המטבחים האהובים עלינו. קפצנו להתנסות בסדנה מעשית של פסטה באמצע מזכרת בתיה, אותה מעבירה ענבר בודנר אשר חזרה לארץ לאחר שנים במטבח הדרום איטלקי
אספרסו בעמידה ב-5 שקלים, פרושוטו באופן קבוע ופסטות של מאריו בטאלי: מעדניה איטלקית חדשה עתידה להיפתח במרכז תל אביב ומבטיחה פרודוקטים ממיטב היצרנים האיטלקים
גם אם החורף מסרב להתייצב פה, אין דבר יותר כיף מאשר להתחבק עם קערת מרק מהבילה ועשירה בהמון ירקות, דגנים וקטניות. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מרק מנחם בסגנון איטלקי