קלצונה ממולא מוצרלה, ארטישוק ופסטו
אחד הכיסונים האהובים בעולם הוא למעשה פיצה משודרגת, ומקופלת. כאן הם מקבלים מילוי מפתיע ולא שגרתי בדמות ארטישוקים, רוטב פסטו אפונה ונענע ומוצרלה בשביל האיזון
אחד הכיסונים האהובים בעולם הוא למעשה פיצה משודרגת, ומקופלת. כאן הם מקבלים מילוי מפתיע ולא שגרתי בדמות ארטישוקים, רוטב פסטו אפונה ונענע ומוצרלה בשביל האיזון
בשיתוף סטארקיסט, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
במקום סנדביץ' עם טונה, מכינה אינס ינאי מאפי קלצונה ריחניים ונפלאים לארוחת ערב שאפשר גם לארוז למחרת ולקחת לעבודה, ללימודים או סתם לפיקניק על חוף הים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שמועה על ביסטרו בעיר הצפונית, גרמה לנו להזמין מאפה משוגע מבצק פיצה מושלם ומילוי מפתיע. מדור חדש מרים למסעדות הישראליות - בכל שבוע נבחר משלוח מיוחד של מנה ממסעדה, ונלמד אתכם איך להכין אותו בבית
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לא משנה מה הטמפרטורה בחוץ, למאפה טרי עם מילוי של גבינות אף אחד לא יכול לסרב, הקונדיטורית הצעירה נעה עינת מלמדת אותנו להכין את זה כמו שצריך
השף אביב משה ממסעדת מסה וקוואטרו מציע שלושה פינוקים לאירוח בחג: עוגיות קשקבל מתובלות בעגבניות מיובשות ואורגנו, מאפה קלצונה במילוי חצילים שרופים וגבינת עיזים ולמי שרוצה להשקיע קצת יותר הוא מציע להכין לחם דק ממולא אנטיפסטי וגבינות. אז יאללה להפשיל שרוולים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הדבר השני הכי טעים שאפשר לעשות מבצק פיצה, זה קלצונה. אבי ביטון טעם את המאפה של השף דיויד פרנקל בפרונטו קיוסקו ובהשראתו מכין כיסונים שמנמנים במילוי בצל מטוגן, תפוחי אדמה וגבינות
מסתבר שקלצונה, ניוקי ופיצה מסתדרים לא רע גם בתוך שמן רותח - השף מנה שטרום נותן מתכונים לבצקים איטלקיים מטוגנים ומושחתים במיוחד
הדור הבא של הפיצה - השף מנה שטרום מקפה קמפנלו בת"א מכין קלצונה מבצק פיצה מקופל בשלל מילויים
אז מה אם בחוץ חמים ונעים: קבלו מתכון נוסף בסדרת מתכוני החורף של ערן ירוחם - קלצונה במילוי חצילים