כמו פיצה, אבל יותר טוב: מאפי קלצונה במילוי טונה ורוטב עגבניות
במקום סנדביץ' עם טונה, מכינה אינס ינאי מאפי קלצונה ריחניים ונפלאים לארוחת ערב שאפשר גם לארוז למחרת ולקחת לעבודה, ללימודים או סתם לפיקניק על חוף הים
במקום סנדביץ' עם טונה, מכינה אינס ינאי מאפי קלצונה ריחניים ונפלאים לארוחת ערב שאפשר גם לארוז למחרת ולקחת לעבודה, ללימודים או סתם לפיקניק על חוף הים
שמועה על ביסטרו בעיר הצפונית, גרמה לנו להזמין מאפה משוגע מבצק פיצה מושלם ומילוי מפתיע. מדור חדש מרים למסעדות הישראליות - בכל שבוע נבחר משלוח מיוחד של מנה ממסעדה, ונלמד אתכם איך להכין אותו בבית
לא משנה מה הטמפרטורה בחוץ, למאפה טרי עם מילוי של גבינות אף אחד לא יכול לסרב, הקונדיטורית הצעירה נעה עינת מלמדת אותנו להכין את זה כמו שצריך
הקלצונה האיטלקי, הוא אחד הכיסונים האהובים בעולם. למעשה מדובר בפיצה משודרגת, שקופלה לכדי כיסון. כאן הם מקבלים מילוי מפתיע ולא שגרתי בדמות ארטישוקים, רוטב פסטו אפונה ונענע ומוצרלה בשביל האיזון
השף אביב משה ממסעדת מסה וקוואטרו מציע שלושה פינוקים לאירוח בחג: עוגיות קשקבל מתובלות בעגבניות מיובשות ואורגנו, מאפה קלצונה במילוי חצילים שרופים וגבינת עיזים ולמי שרוצה להשקיע קצת יותר הוא מציע להכין לחם דק ממולא אנטיפסטי וגבינות. אז יאללה להפשיל שרוולים
הדבר השני הכי טעים שאפשר לעשות מבצק פיצה, זה קלצונה. אבי ביטון טעם את המאפה של השף דיויד פרנקל בפרונטו קיוסקו ובהשראתו מכין כיסונים שמנמנים במילוי בצל מטוגן, תפוחי אדמה וגבינות
מסתבר שקלצונה, ניוקי ופיצה מסתדרים לא רע גם בתוך שמן רותח - השף מנה שטרום נותן מתכונים לבצקים איטלקיים מטוגנים ומושחתים במיוחד
הדור הבא של הפיצה - השף מנה שטרום מקפה קמפנלו בת"א מכין קלצונה מבצק פיצה מקופל בשלל מילויים
אז מה אם בחוץ חמים ונעים: קבלו מתכון נוסף בסדרת מתכוני החורף של ערן ירוחם - קלצונה במילוי חצילים