פסטה קלה של קיץ עם גבינת ריקוטה
בקיץ מוותרים על רטבי הפסטה הכבדים ומכינים בקלות, ויחד עם רן נחמיה ממלון ממילא בירושלים, פסטה עם ירקות חלוטים נהדרים, פסטו פיקנטי וריקוטה שתעדן את המנה לכדי שלמות
בקיץ מוותרים על רטבי הפסטה הכבדים ומכינים בקלות, ויחד עם רן נחמיה ממלון ממילא בירושלים, פסטה עם ירקות חלוטים נהדרים, פסטו פיקנטי וריקוטה שתעדן את המנה לכדי שלמות
גל זהבי עם מתכון פטנט מהיר לריזוטו פסטו שמוכן במהירות שיא במיקרו, כי למי יש כח לעמוד ולערבב
דרך טעימה וקלה לשלב קייל בארוחה. פסטה עם פסטו קייל טעים, ירוק ורענן לארוחת ערב או צהריים
ארוחת פסטה מפוארת היא מה שאיילה ג'ני מכנה "פסטה צנצנות" - שולפים מהמקרר צנצנת פסטו, לימון כבוש, צלפים וטונה ויש לכם מנה עשירה בטעמים ים-תיכוניים שכל אחד יכול להכין
יש פה את כל הירוק המוכר והטוב, ריקוטה במקום שמנת, שמן זית במקום חמאה וגם הרבה תשומת לב
שידכנו חזה עוף, פסטה ופסטו וקיבלנו ארוחת צהריים שלמה ומושלמת ב-10 דקות עבודה
שידכנו חזה עוף, פסטה ופסטו וקיבלנו ארוחת צהריים שלמה ומושלמת ב-10 דקות עבודה
כן, אנחנו יודעים שלא חשבתם אף פעם להכין פסטו מעלי גפן, בשביל זה יוגב ירוס כאן
בסיר הג'חנון של איילה ג'ני המטבח התימני והמטבח האיטלקי, משלבים כוחות למנה מנצחת של מאפה קובנה שחום ושמנמן ממולא פסטו בזיליקום רענן
אל תתפשרו על דג יבשושי בתנור - נטע לויה עם מתכון לקרם אפונה מהמם, ועליו פילה דג דניס עם עור פריך במיוחד ופסטו נענע-שקדים מרענן. זה הזמן לשלוף כוס יין לבן
יש פה את כל הירוק המוכר והטוב, ריקוטה במקום שמנת, שמן זית במקום חמאה וגם הרבה תשומת לב
הוא עשיר בטעם, פשוט להכנה ויושב במקרר בדיוק עד הרגע שאתם צריכים אותו. אינס שילת ינאי מפצחת
30 דקות על המחבת ויש לכם תפוחי אדמה מקורמלים ורכים-רכים. רוצים לשדרג אותם עוד קצת? מתן שופן עושה גם את זה
בת חן דיאמנט מכינה חגיגה ירוקה לשולחן החג - לזניה עשויה דפי פסטה משובחים עשירים בתרד וביצים (שאתם ממש לא צריכים להכין לבד) וביניהם רוטב בשמל עם פסטו וכמובן הרבה גבינות
פסטה נהדרת, פסטו בזיליקום, עגבניות שרי צלויות בתנור וכדורי מוצרלה. כך נראה סלט הפסטה המושקע והמעולה של אפרת ליכטנשטט ולנו יש את כל שלבי ההכנה בשבילכם
לא משנה מה הטמפרטורה בחוץ, למאפה טרי עם מילוי של גבינות אף אחד לא יכול לסרב, הקונדיטורית הצעירה נעה עינת מלמדת אותנו להכין את זה כמו שצריך
אנחנו נמצאים בישורת האחרונה של ההכנות לקראת חג שבועות, וזה בדיוק הזמן לשלוף את התותחים הכבדים - ואנחנו מתכוונים כמובן לקראנץ המלוח של קונדיטוריית ביסקוטי, במילוי גבינת מנצ'גו ופלפלים קלויים. ליגה אחרת
הקלצונה האיטלקי, הוא אחד הכיסונים האהובים בעולם. למעשה מדובר בפיצה משודרגת, שקופלה לכדי כיסון. כאן הם מקבלים מילוי מפתיע ולא שגרתי בדמות ארטישוקים, רוטב פסטו אפונה ונענע ומוצרלה בשביל האיזון
למי שמעדיף לנוח בסוף השבוע ולא לעבוד קשה מדי במטבח מקדישה מירב שיינר את המתכון הבא: מקלות מלוחים עם גבינות ופסטו שמנשנשים עם סלט
רוצים להכין בטטות ממולאות ומתבטים במה למלא אותן? לא צריך ללכת רחוק - בתוספת טעימה אפשר להשתמש בבטטות עצמן כמילוי מעולה. השף והיועץ הקולינרי אריק ברגר מראה איך למלא בטטה בעצמה ולהוציא אותה טוב
סלט פסטה קר הוא הדרך הקלילה להנות מפסטה גם בצהריים חמים במיוחד. הפעם המנה הפופולרית זוכה לשדרוג מיוחד עם פסטו ים תיכוני מנצח ועגבניות שרי מתקתקות וצלויות
מי יכול לאכול אוכל חם כשהטמפרטורות עולות? רות אוליבר מכינה סלט קר של פסטה עם פסטו תרד עגבניות שרי ובטטה. מהיר, פשוט, טעים וצונן
ממרח הקסמים המהיר הזה יגרום לכל לילדי השכונה לאהוב ירקות ויוסיף טעמים משובחים לכל ארוחת ערב שגרתית. אורלי פלאי מארחת את נטע שפורן
האם יש דרך אחת נכונה להכין רוטב פסטו? במה אפשר להחליף את הבזיליקום והצנוברים? מאמן המטבח עוזר לכם להכין ממרח איטלקי מהאגדות
מיכל בוטון מנצלת את ימי הסתיו לאפיית הנשנוש המושלם: פרחי שמרים מלוחים עם פסטו ופרמזן, שיוצאים מהתנור חמים וחמאתיים
שניה לפני שנמאס מטרנד הקייל מגישה לכם פיליס גלזר את תרופת הפלא הבאה צמח המורינגה, מזון העל שמרפא הכל ומעניקה מתכונים לפסטו וסלט רב טעמים
בימות אמצע השבוע, בהם יש חשק לאוכל פשוט אבל קצת אחר, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין פסטה עם פסטו אגוזי מלך וכוסברה מלא ניחוח
סטודנטים תפרנים או עובדים במשרד ואוכלים סנדוויץ' כל יום? 3 ממרחים שישבו לכם במקרר ויהפכו כל סנדוויץ' משמים לגן עדן בין פרוסות
במקום פסטו רגיל שעשוי מבזילקום ושום, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה פסטו מקומי מטרגון ומשדכת אותו לפסטה תוך רבע שעה
לבריאות יום א' יש שיח בזיליקום פראי וגרסה פרטית לגמרי לפסטו, עם קשיו וכוסברה, שמשדרגת את הסנדביץ' ואת החיים
ירוק, זרחני, אהוב והולך כמעט עם כל דבר. סדרת הממרחים של לעשות או לקנות יוצאת לדרך והיום: פסטו