הוודקה מחכה בפריזר. עד שהיא תצא ממנו תנו לאבי ביטון לעשות נובי גוד
הסגר השלישי אולי חיזל"ש את המסיבות, אבל השנה הארורה הזאת חייבת להיגמר עם "לונה פארק של טעמים" (וקוקטיילים כמובן)
הסגר השלישי אולי חיזל"ש את המסיבות, אבל השנה הארורה הזאת חייבת להיגמר עם "לונה פארק של טעמים" (וקוקטיילים כמובן)
למרות הקשיים, תעשיית הקולינריה בישראל מסרבת להיכנע לנגיף הקורונה והשלכותיו, ומנסה להתגבר על המכשולים בדרכים יצירתיות. 3 פופ אפים של משלוחים זמניים ומגניבים, מושקים בימים אלו, ואנחנו חושבים שממש כדאי לכם לבדוק אותם
מחפשים ארוחת צהריים מעולה לכל המשפחה? אושיית הרשת דניאל עמית והשף אבי ביטון מכינים סיר אושפלאו בגרסה הזריזה שלו, אבל תאמינו לנו - היא ממש לא נופלת מהמקור בטעם שלה
בשיתוף עוף טובלכל סבתא יש את הקובה שלה, אבל אנחנו התאהבנו בקובה אורז במילוי בשר של סוליקה. גם אם לא קיבבתם בחייכם - זה בדיוק הזמן להתחיל
בשיתוף סוגתוואלה! NEWS משיקה היום את "עוברים יחד את הסגר", מיזם חדש עם תכנים מגוונים לכל המשפחה, אשר יעזור לכולנו לעבור את התקופה הקרובה. והיום - השף אבי ביטון מלמד כיצד להכין ארוחת שאריות מכל האוכל שנותר מארוחת ראש השנה. צפו
לא תמיד מנה טובה דורשת הרבה עבודה - אבי ביטון במתכון זריז למאפה סורי חגיגי של אורז ובשר טחון מתובל בבהרט
בשיתוף סוגתהשף אבי ביטון במתכון לאורז עם עדשים שחורות שהופך לסלט טעים ועוקצני עם עגבניות קצוצות, פלפל חריף, פטרוזיליה ומיץ לימון. כשהוא עורם הכל מעל טחינה ומזלף שמן זית זו כבר חגיגה
בשיתוף סוגת280 שקלים קנו לאבי אפרתי ארוחה מספקת לארבעה אנשים בסוליקה, ואפילו נשארו ממנה עודפים ליום שלמחרת. אם אתם מתגעגעים לאוכל של הסתבא המרוקאית שלכם (או אם אין לכם אחת כזאת) זה בדיוק המקום להתארגן על אוכל של בית בימים אלו
חושבים שהכנת קובה דורשת הרבה זמן והתעסקות? עכשיו כשהקורונה יצרה לרבים מאיתנו זמן פנוי בעל כורחנו, נגמרו התירוצים. במקום שתיפול רוחנו, זה הזמן להיכנס למטבח ולהתחיל לקבב. אבי ביטון מסביר איך להכין קובה עיראקית במרק צהוב להעלאת המורל
אבי ביטון מכין בסוליקה מאפה בצק עלים זהוב ממולא בשר המכונה 'חלת בשר'. עכשיו גם אתם יכולים להכין כזו בבית ואפילו בקלות, בלי בצק שמרים והתפחות, חלת הבשר הזאת דורשת מינימום עבודה והיא הולכת להיות הכוכבת של שולחן השבת
לנגב בה את החלה של שבת, להניח מעל הקוסקוס או לשבור לתוכה ביצים בשביל שקשוקה - אבי ביטון מלמד איך להכין מטבוחה כמו בסוליקה
אבי ביטון מכין לנו את אחת ממנות הדגל של מעדניית סוליקה שלו, קציצות בשר עם אורז, עם מרכיב סודי שמקנה להן מעטפת פריכה וטעימה במיוחד
מפרום הוא מסוג המאכלים שרק מלשמוע את השם, העיניים זוהרות מהתרגשות וזו בדיוק הסיבה שאספנו עבורכם ארבעה מתכונים למנה המפורסמת - אין פה קיצורי דרך אבל כולם שווים את העשייה והציפייה
איך לבחור את השף, איך לבחור את האוכל והכי חשוב - מי המוזמנים שאותם אסור לשכוח? לקראת החתונה בר זומר עברה לשלב הטעימות, וקיבלה את הטיפים החשובים מכולם אצל אחד שיודע דבר או שניים על ארוחות - השף אבי ביטון. וואלה! סלבס ללא גלוטן
בשיתוף Grey Gooseאבי ביטון מכין תבשיל זריז של פרגיות עסיסיות עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות, סיר מלא בכל טוב, שיסדר לכם ארוחת סופ"ש נהדרת לכל המשפחה
בשיתוף עוף טובבית המשפט אישר את הסדר הטיעון של אבי ביטון ושני בניו, שנאשמו בהריגת פדל בחתונת הדמים לפני שנתיים. האב ובנו ירצו שש שנות מאסר. "ההר הוליד עכבר", אמר האב. בן נוסף, החתן באירוע, צפוי להשתחרר בקרוב שלוש שנים ממעצרו. אימו של פדל: "סומכת שזה העונש המקסימלי"
אבי ביטון מכין לנו ארוחה שלמה בסיר אחד ובקלי קלות: נתחים של פרגית עם מגוון ירקות, הרבה עשבי תיבול ואורז או במילה אחת - פילאף
בשיתוף עוף טובהאב אבי ביטון ושני ילדיו, ירין ביטון ותמיר פרץ, המואשמים בהריגת אורח בחתונת הבן, אלמוג פדל בן ה-21, צפויים לקבל עונשי מאסר מופחתים לאחר שעלה קושי ראייתי בתיק והשלושה חזרו בהם במפתיע מהודאתם האחרונה בהסדר מקל גם כן. בימ''ר חשבו שמדובר בתיק רצח קלאסי
שנת 2018 הביאה עמה לא מעט מסעדות מעניינות לסצנה הקולינרית, הנה ה-15 הבולטות שבהן, אז בכמה כבר יצא לכם לאכול?
במסגרת חיפושיו אחר הסנדוויץ' הטוב בארץ מגיע אבי ביטון אל לחם בורקין בבנימינה, המאפייה הוותיקה שפועלת כבר מעל שני עשורים מציעה מלבד לחמים נהדרים סנדוויץ' מושחת ונהדר במיוחד, ויש גם מתכון למי שרוצה לנסות את זה בבית
בייגל שומשום טרי שנאפה במקום עם פרוסות אבוקדו, ביצת עין, פרמזן ומעט אבן יוגורט; השף אבי ביטון, חובב סנדוויצ'ים מושבע, יוצא לחפש את הסנדוויץ' הכי טוב בעקבות ההמלצות שלכם והפעם מגיע להיכל הלחמים והמאפים - לחם ושות'
שמן עץ הזיתבסופו של יום עבודה מפרך גם השף הכי גדול, כמו כל פועל, רק מפנטז על סנדוויץ' עמוס כל טוב שביס ממנו שווה יותר מכל מנה במסעדה. השף אבי ביטון יוצא לחפש את הסנדוויץ' הכי טוב בעקבות ההמלצות שלכם ומתחיל בכריך טונה - פריקסה של מקדש הלחמים, ברד סטורי
אבי ביטון מגיע לאיטלקית הכי לוהטת של ת"א - צ'יקטי וסוחט מהשף את המתכון לויטלו טונטו, הקלאסיקה האיטלקית שסוחטת מחמאות בקלי קלות ואופציה נהדרת להגשה בסוכה
תשע"ח שזה עתה הסתיימה הביאה עמה לא מעט מסעדות חדשות לסצנה הקולינרית - מסעדות שף לצד שכונתיות ומרעננות, בבירה הקולינרית תל אביב, אבל גם מחוצה לה. אז מה הייתה המסעדה שאתם הכי אהבתם השנה?
אבי ביטון בטייק אופ המושלם על הסנדוויץ' הטוניסאי המסורתי, עם לחמניות פריקסה משגעות, שאופים בתנור. יותר בריא והרבה יותר טעים
שמן עץ הזיתהמתכונים שבסופו של דבר חוזרים אליהם שוב ושוב הם אלה שמוכנים תוך 10 דקות, שלא מצריכים כישורים מיוחדים, והם עשויים ממצרכים שתמיד יש בבית, כזו היא פסטת העגבניות עם טונה של אבי ביטון
שמן עץ הזיתאבי ביטון קופץ לפרגן למונאר, אחת מהמסעדות ההודיות הכי תוססות בארץ ומקבל מתכון לבטטה מסאלה - מנה קלה לביצוע, ועשירה בטעם
אחת המנות המושלמות ביותר שאכלתם בתאילנד ואתם לא זוכרים את שמה היא כנראה הפאד סי יו - אטריות רחבות מוקפצות עם ברוקולי, בשר בקר וביצה. אבי ביטון קפץ לביקור במסעדת צ'אנג בה בחיפה וחילץ מתכון
שמן עץ הזיתלגיטימי שאבי ביטון לא ינסה לעשות אדורה 2 במסעדת קפה פופולר החדשה בתל אביב, בטח כשהחרב הכלכלית מונחת על צווארו ודורשת ממנו ללכת על בטוח. אבל האם לילד הזה קיווינו?
השף אבי ביטון חוזר לתחום המסעדנות ופותח את מסעדת קפה פופולר בתל אביב. אז מה מחכה לכם שם?
בתור חובב מושבע של הקציצות על האש, אבי ביטון הגיע לבדוק אם מה שמספרים על הקציצות מאזור התעשייה בקריית אריה באמת נכון. אז מה הסוד של מפגש התאומים?
אורי בורי הוא המלך הבלתי מעורער של מסעדות הדגים. אבי ביטון מגיע לפרגן ויוצא עם מתכון למנת דג פשוטה ומלאה בטעם
אחת מהערים הכי מעניינות בארץ מבחינה קולינרית היא עכו. אבי ביטון מסייר בשוק שלה ומגיע למסעדה קטנה ומיוחדת שמעניקה לו מתכון למנה עכואית מסורתית
בשיתוף שמן עץ הזיתאבי ביטון מסכם עוד שנת פירגון עם המתכון שהכי אהבתם השנה: המבורגר מושלם שמכינים במטבח הביתי בהשראת מסעדת ביסטרו סיטרו
כולם אוהבים לנגב חומוס בחומוסיות, אבל אין גאווה גדולה יותר מלהכין אותו בעצמכם. אבי ביטון מפציר בכם לפנות זמן ולהשקיע, ומעניק מתכון פשוט וטעים לחומוס גרגירים
בשיתוף שמן עץ הזיתפסטה ביתית מזוהה לרוב עם מכונה, אבל אפשר להגיע לתוצאה נהדרת בבית בלי להתאמץ. אבי ביטון מפרגן למסעדת פיאטו ברחובות ומכין פסטה פיצ'י
מסעדת יריחו פועלת רק חודשים ספורים, אבל מנת כדור הים הקרוע הפכה כבר לשם דבר. אבי ביטון מפיח חיים חדשים בסלט הטאבולה ומוסיף לו שדרוג טרי וכיפי
מבחינת הישראלי המצוי שבועות אפשר לחגוג כל השנה. אבי ביטון מכין בהשראת קפה עץ התות ברחובות את עוגת הגבינה האהובה בגרסה עשירה, מהירה ונטולת גלוטן
עם כמה תוספות לסיר הקציצות שלכם הוא יהפוך באורח פלא ממנה יומיומית ופשוטה לגולת הכותרת בארוחה חגיגית. אבי ביטון שולף עוד טריק מהשרוול
מסעדת גורדוס שמפורסמות במנות מוגזמות ומילקשייקים מושחתים מארחת את אבי ביטון, למנה משוגעת של המבורגר. בהשראתו, הוא מכין קציצות סלמון ביתיות
הקינוח הכי סיציליאני שיש הוא הקסטה, והוא מככב גם במסעדת נונו המצליחה בהוד השרון. אבי ביטון מפרגן למסעדה ולכם בגרסה משלו לקינוח ומשבץ מלית ריקוטה בין שתי עוגיות תחרה
אין פאוור קאפל חזק בעולם האוכל כמו השילוב המטריף בין בצק ובשר. אבי ביטון מפרגן למסעדת פאו וואו בראשון ומעניק מתכון ללחמעג'ון מטריף לסוכות
במסעדת גוז' ודניאל בשרון, בעלת הנוף היפהפה, מקבל אבי ביטון השראה לברד פודינג ונותן לכם את הגרסה שלו לקינוח שהכי כיף לשבור אתו את הצום
ראש השנה של אבי ביטון לא שלם בלי המנה הראשונה הזאת - סיגרים מרוקאים ממולאים בבשר. ויש לו גם טריק שיהפוך את הבשר לעדין במיוחד
רוצים להרגיש איטליה בלי להחתים דרכון? אבי ביטון מבקר במסעדה המופלאה בתל יצחק, ומכין בהשראתה מנת פסטה עם גרמולטה שתגרום לכם ללקק את האצבעות
אבי ביטון מבקר במסעדת סילו בחולון ומכין בהשראתה מנת ארנצ'יני מופלאה, עם קיצור דרך משגע - אין צורך להכין ריזוטו, אפשר להסתפק באורז לבן
לטורקים יש שווארמה וליוונים גירוס. אבי ביטון מצא במקום הכי לא צפוי, טברנה יוונית קטנה ושמחה שמגישה גירוס בתוך פיתה מגולגלת כמו ביוון וחזר עם מתכון פשוט וקל להכנה בבית
מחפשים לשדרג קצת את הדג שלכם? אבי ביטון משדך לדג הסלמון הסטנדרטי רוטב אסיאתי של קרמל מיסו שמרים את המנה לגבהים חדשים
אין הרבה מסעדות רוסיות אותנטיות, אבל מסעדת יורש בבת ים היא בהחלט אחת מהמצטיינות שבהן. אבי ביטון מפרגן למסעדה ומכין בהשראתה מנה ראשונה וקלילה עם תפוחי אדמה
לצורת הגשה מעוררת השתאות מכין אבי ביטון מנה של סנדביץ' בלי לחם, העשוי משתי שכבות דג דניס ובתוכן מסתתר סלט תרד לימוני ורענן