קפה פופולר, תל אביב: בראנץ' מהטובים שיש בעיר הזאת, עדיין
בוקר טוב, יותר
בוקר טוב, יותר
שפים על קו המים, עשייה מקומית על נחלת בנימין, ויסקי אירי על הכיף כיפאק ויין יווני על המרפסת. כל מה שצריך לדעת לפני שמתחילים לתכנן את סוף השבוע
השף המוערך חבר לשגריר גלנפידיך בישראל, ויחד השניים הכינו טרטר בקר לצד קוקטייל עם גלנפידיך 12. המתכונים בפנים
אבי ביטון אירח את עומר גנור, שגריר הוויסקי גלנפידיך בישראל, והכין יחד איתו פילה בקר מעולה עם קוקטייל Bean and Gone שבבסיסו גלנפידיך 18
השף המוערך אירח את עומר גנור, ויחד השניים הכינו מנה חלומית לצד קוקטייל מושלם
לנגב בה את החלה של שבת, להניח מעל הקוסקוס או לשבור לתוכה ביצים בשביל שקשוקה - אבי ביטון מלמד איך להכין מטבוחה כמו בסוליקה
אבי ביטון עם מתכון עתיק איזמירי טורקי מבית אימו, לסינייה כופתא שממלאים בתבנית אחת גדולה עם בשר טחון נהדר
אבי ביטון מכין בסוליקה מאפה בצק עלים זהוב ממולא בשר המכונה "חלת בשר". עכשיו גם אתם יכולים להכין כזו בבית ואפילו בקלות
כששני שפים כמו ביטון וגורפינקל מאחדים כוחות למנה ביתית של קציצות דג ים ברוטב פלפלים ועגבניות, שווה לשים לב
כמה מהשפים הכי טובים בישראל ירדו לסוף שבוע של אוכל בעיר הדרומית, אבל זאת הייתה רק המנה הראשונה
לא תמיד מנה טובה דורשת הרבה עבודה - אבי ביטון במתכון זריז למאפה סורי חגיגי של אורז ובשר טחון מתובל בבהרט
השף אבי ביטון במתכון לאורז עם עדשים שחורות שהופך לסלט טעים ועוקצני עם עגבניות קצוצות, פלפל חריף, פטרוזיליה ומיץ לימון. כשהוא עורם הכל מעל טחינה ומזלף שמן זית זו כבר חגיגה
לכל סבתא יש את הקובה שלה, אבל אנחנו התאהבנו בקובה אורז במילוי בשר של סוליקה. גם אם לא קיבבתם בחייכם - זה בדיוק הזמן להתחיל
דויד גיל היה כבר בתל אביב ובירושלים, אבל עכשיו הוא מביא לאילת את כל השגעונות שלו (וגם עוגת גבינה משוגעת)
מסיבות, ארוחות, הכרזות וארוחות: החדשות הטעימות של ישראל
שדרה מפורסמת. בית מלון. הרבה מתוק והרבה אלכוהול. יש מפגשי פסגה יותר טובים מזה?
שדרוגים, תחליפים, קיצורי דרך וכמה השקות מוצלחות במיוחד: טועמי "חדש על המדף" חגגו
מפרום הוא מסוג המאכלים שרק מלשמוע את השם, העיניים זוהרות מהתרגשות וזו בדיוק הסיבה שאספנו עבורכם ארבעה מתכונים למנה המפורסמת - אין פה קיצורי דרך אבל כולם שווים את העשייה והציפייה
17 שנה אני עוקב בהערכה אחר עבודתו של אבי ביטון, קפה פופולר של התקופה הנוכחית היא ללא ספק שיא הקריירה שלו, והארוחה הטובה ביותר שאכלנו אצלו עד היום
במסגרת המסע המיוחד של אבי ביטון ומאלטי בעקבות סודות החומוס של ישראל, פגש השף את בינו, שנחשב לאחד מעמודי התווך של הקולינריה הישראלית. התוצאה מרשימה ומה הקשר לסלרי? צפו
השף הגיע לחנות "דג ברשת" בחיפה והכין במקום מנה מהירה ומשובחת של דג כבוש בחומץ, שמיר ובצל, טרי ועסיסי במיוחד. עכשיו תורכם לנסות
במסגרת המסע המיוחד של אבי ביטון ומאלטי בעקבות סודות החומוס של ישראל, הם הגיעו הפעם לאלטער, של השף ענר בן רפאל, שמגדל את הירקות בגינה מאחורי המסעדה והציג מתכון מפתיע לחומוס דלעת. צפו, ונסו בעצמכם
צפו: במסגרת המסע המיוחד של השף אבי ביטון ומאלטי לגילוי סודות החומוס בישראל הגענו הפעם למסעדת המוציא בירושלים, שם השף אבי לוי הימם את כולם עם חומוס במיה שאי אפשר להפסיק לזלול
צפו: אבי ביטון ממשיך להגיש לכם מתכונים מיוחדים עם ברמונדי ישראלי והפעם הוא הגיע לחנות דגים שהפכה לאימפריה, כדי להכין תבשיל דג טעים עם רוטב טיפה מרוקאי, טיפה ישראלי, טיפה ים-תיכוני - הכל ביחד, בדיוק כמונו
אם אתם מחפשים את המנה הראשונה המושלמת לארוחה החגיגית, אבי ביטון כאן בשבילכם עם מתכון קל, טעים ועסיסי לסביצ'ה ברמונדי ישראלי. צפו בו מכין את המנה עם לירון מדגי המושבה בפתח תקוה
צפו: המסע המיוחד של השף אבי ביטון ומאלטי לגילוי סודות החומוס בישראל לקח אותם הפעם למסעדת בכרם, בשוק הכרמל ואל השף קרלוס שהציג שילוב טעמים מרתק, שלא נתקלים בו בכל יום
צפו: במסגרת המסע המיוחד שלו עם מאלטי לגילוי סודות החומוס בישראל הגיע אבי ביטון עד למטבח של השף המפורסם ויחד עם הכינו חומוס עם בשר כבש. אז מה הטיפ המנצח של אהרוני לחומוס ביתי?
צפו: אבי ביטון המשיך את המסע המיוחד שלו עם מאלטי לגילוי סודות החומוס בישראל והגיע לקליפסו, מסעדת החוף של עומר מילר. שם, בין שלוק לשלוק של מאלטי, הם עבדו על המרקם והצבע המדויקים, ועל שילוב הטעמים שהופך את כל העסק לחלומי
האוכל הזה עבר התעללות ישראלית ארוכת שנים. עכשיו הגיע הזמן להישען אחורה וליהנות קצת
הסגר השלישי אולי חיזל"ש את המסיבות, אבל השנה הארורה הזאת חייבת להיגמר עם "לונה פארק של טעמים" (וקוקטיילים כמובן)
למרות הקשיים, תעשיית הקולינריה בישראל מסרבת להיכנע לנגיף הקורונה והשלכותיו, ומנסה להתגבר על המכשולים בדרכים יצירתיות. 3 פופ אפים של משלוחים זמניים ומגניבים, מושקים בימים אלו, ואנחנו חושבים שממש כדאי לכם לבדוק אותם
מחפשים ארוחת צהריים מעולה לכל המשפחה? אושיית הרשת דניאל עמית והשף אבי ביטון מכינים סיר אושפלאו בגרסה הזריזה שלו, אבל תאמינו לנו - היא ממש לא נופלת מהמקור בטעם שלה
וואלה! NEWS משיקה היום את "עוברים יחד את הסגר", מיזם חדש עם תכנים מגוונים לכל המשפחה, אשר יעזור לכולנו לעבור את התקופה הקרובה. והיום - השף אבי ביטון מלמד כיצד להכין ארוחת שאריות מכל האוכל שנותר מארוחת ראש השנה. צפו
280 שקלים קנו לאבי אפרתי ארוחה מספקת לארבעה אנשים בסוליקה, ואפילו נשארו ממנה עודפים ליום שלמחרת. אם אתם מתגעגעים לאוכל של הסתבא המרוקאית שלכם (או אם אין לכם אחת כזאת) זה בדיוק המקום להתארגן על אוכל של בית בימים אלו
חושבים שהכנת קובה דורשת הרבה זמן והתעסקות? עכשיו כשהקורונה יצרה לרבים מאיתנו זמן פנוי בעל כורחנו, נגמרו התירוצים. במקום שתיפול רוחנו, זה הזמן להיכנס למטבח ולהתחיל לקבב. אבי ביטון מסביר איך להכין קובה עיראקית במרק צהוב להעלאת המורל
אבי ביטון מכין לנו את אחת ממנות הדגל של מעדניית סוליקה שלו, קציצות בשר עם אורז, עם מרכיב סודי שמקנה להן מעטפת פריכה וטעימה במיוחד
איך לבחור את השף, איך לבחור את האוכל והכי חשוב - מי המוזמנים שאותם אסור לשכוח? לקראת החתונה בר זומר עברה לשלב הטעימות, וקיבלה את הטיפים החשובים מכולם אצל אחד שיודע דבר או שניים על ארוחות - השף אבי ביטון. וואלה! סלבס ללא גלוטן
אבי ביטון מכין תבשיל זריז של פרגיות עסיסיות עם תפוחי אדמה ברוטב עגבניות, סיר מלא בכל טוב, שיסדר לכם ארוחת סופ"ש נהדרת לכל המשפחה
בית המשפט אישר את הסדר הטיעון של אבי ביטון ושני בניו, שנאשמו בהריגת פדל בחתונת הדמים לפני שנתיים. האב ובנו ירצו שש שנות מאסר. "ההר הוליד עכבר", אמר האב. בן נוסף, החתן באירוע, צפוי להשתחרר בקרוב שלוש שנים ממעצרו. אימו של פדל: "סומכת שזה העונש המקסימלי"
אבי ביטון מכין לנו ארוחה שלמה בסיר אחד ובקלי קלות: נתחים של פרגית עם מגוון ירקות, הרבה עשבי תיבול ואורז או במילה אחת - פילאף
האב אבי ביטון ושני ילדיו, ירין ביטון ותמיר פרץ, המואשמים בהריגת אורח בחתונת הבן, אלמוג פדל בן ה-21, צפויים לקבל עונשי מאסר מופחתים לאחר שעלה קושי ראייתי בתיק והשלושה חזרו בהם במפתיע מהודאתם האחרונה בהסדר מקל גם כן. בימ''ר חשבו שמדובר בתיק רצח קלאסי
שנת 2018 הביאה עמה לא מעט מסעדות מעניינות לסצנה הקולינרית, הנה ה-15 הבולטות שבהן, אז בכמה כבר יצא לכם לאכול?
במסגרת חיפושיו אחר הסנדוויץ' הטוב בארץ מגיע אבי ביטון אל לחם בורקין בבנימינה, המאפייה הוותיקה שפועלת כבר מעל שני עשורים מציעה מלבד לחמים נהדרים סנדוויץ' מושחת ונהדר במיוחד, ויש גם מתכון למי שרוצה לנסות את זה בבית
בייגל שומשום טרי שנאפה במקום עם פרוסות אבוקדו, ביצת עין, פרמזן ומעט אבן יוגורט; השף אבי ביטון, חובב סנדוויצ'ים מושבע, יוצא לחפש את הסנדוויץ' הכי טוב בעקבות ההמלצות שלכם והפעם מגיע להיכל הלחמים והמאפים - לחם ושות'
בסופו של יום עבודה מפרך גם השף הכי גדול, כמו כל פועל, רק מפנטז על סנדוויץ' עמוס כל טוב שביס ממנו שווה יותר מכל מנה במסעדה. השף אבי ביטון יוצא לחפש את הסנדוויץ' הכי טוב בעקבות ההמלצות שלכם ומתחיל בכריך טונה - פריקסה של מקדש הלחמים, ברד סטורי
אבי ביטון מגיע לאיטלקית הכי לוהטת של ת"א - צ'יקטי וסוחט מהשף את המתכון לויטלו טונטו, הקלאסיקה האיטלקית שסוחטת מחמאות בקלי קלות ואופציה נהדרת להגשה בסוכה
תשע"ח שזה עתה הסתיימה הביאה עמה לא מעט מסעדות חדשות לסצנה הקולינרית - מסעדות שף לצד שכונתיות ומרעננות, בבירה הקולינרית תל אביב, אבל גם מחוצה לה. אז מה הייתה המסעדה שאתם הכי אהבתם השנה?
אבי ביטון בטייק אופ המושלם על הסנדוויץ' הטוניסאי המסורתי, עם לחמניות פריקסה משגעות, שאופים בתנור. יותר בריא והרבה יותר טעים
המתכונים שבסופו של דבר חוזרים אליהם שוב ושוב הם אלה שמוכנים תוך 10 דקות, שלא מצריכים כישורים מיוחדים, והם עשויים ממצרכים שתמיד יש בבית, כזו היא פסטת העגבניות עם טונה של אבי ביטון
אבי ביטון קופץ לפרגן למונאר, אחת מהמסעדות ההודיות הכי תוססות בארץ ומקבל מתכון לבטטה מסאלה - מנה קלה לביצוע, ועשירה בטעם