הכי טעימות שיש: לביבות כרובית טבעוניות
קמח תפוחי האדמה משמש פה כדבק שמחזיק את תערובת הלביבות הנהדרת הזו ומפיק לביבות כרובית נהדרות במיוחד לחג החנוכה
קמח תפוחי האדמה משמש פה כדבק שמחזיק את תערובת הלביבות הנהדרת הזו ומפיק לביבות כרובית נהדרות במיוחד לחג החנוכה
אתם אולי עדיין מסתובבים עם שרוול קצר, אבל על מדפי הירקות, הסתיו כבר כאן, וזה אומר שכמה מהירקות והפירות האהובים עליכם חוזרים - והם הרבה יותר טעימים עכשיו. ולא פחות חשוב - מקומיים
הכרוביות הלבנות והטעימות מתחילות להגיע לשיא, וזה בדיוק הזמן לתת להן את הכבוד הראוי ולהגישן במלוא הדרן למרכז השולחן. במסעדת רוזנברג החליטו להסביר לכם, אחת ולתמיד, איך עושים כרובית בתנור בצורה נכונה
לא תאמינו כמה קל להרים ארוחה מהירה שכל בני הבית אוהבים: כנפיים שחומות עם פרחי כרובית צלויים בתבנית אחת
השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם מכינה סלט בריאות המורכב מגרגרי חומוס, פרחי כרובית טריים, עגבניות מיובשות ועלי סלרי רעננים
ג'יימי אוליבר פותח את המקרר ומכין מאפה פסטה חלומי לכל המשפחה מכל מה שהוא מוצא בפנים
פרחי כרובית צלויים עם טחינה, סלסת עגבניות, כוסברה ונגיעות של עמבה. טעים עם פיתה, חלה וגם סתם ככה
זו ממש לא הלזניה הקלאסית. זה מתכון ללזניה שכל כולה נהנתנות ואנינות עם רוטב גבינה עשיר, כרובית צלויה, שקדים קלויים ועלי מרווה פריכים. פרגנו לעצמכם
הודיה לינור ירושלמי מיאמי עם המתכון הכי ביתי שיש לסיר יפה של כרובית מפורקת לפרחים, ביחד עם קציצות בקר ועוף, והכול בליווי לימון כבוש
הודיה לינור ירושלמי מיאמי עם המתכון הכי ביתי שיש לסיר יפה של כרובית מפורקת לפרחים, ביחד עם קציצות בקר ועוף, והכול בליווי לימון כבוש
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
את הכרובית הנפלאה אין צורך להציג, רות אוליבר מראה כמה זה קל למלא אותה בבשר ולטגן, ומי שמוכן לעבוד עוד קצת במטבח ירוויח תבשיל כדורי כרובית ברוטב הדרים בלתי נשכח
אינס שילת ינאי לוקחת כרובית טריה (כן כן) והופכת אותה לסלט טאבולה נהדר ומרענן שמכיל מעט פחמימות, ויכול לעבוד גם בתור ארוחת ערב או בוקר מרעננת לימים החמים
סיר יפה של ירקות עם הרבה טעם לצד עוף מושחם והכול ברוטב משגע אדום ולימוני. מתכון חובה לחובבי הכרובית והקולורבי
לא משנה אם תקראו להן קציצות או לביבות, מדובר בפינוק זהוב וטעים עשוי כרובית, גבינות ועשבי תיבול שאנחנו מוכנים לאכול לארוחת בוקר, צהריים או ערב. לא תנסו?
חובבת אוכל הכינה כרובית בדרך ייחודית ושיתפה את המתכון בטיקטוק. במקום להתייחס למתכון הצופים שלה ממש התעצבנו שהיא השתמשה במילה סטייק כדי לתאר את מה שהכינה. היא בתגובה: "לא אכפת לי. זה עדיין טעים"
אתם תראו שעוד לפני שהיא תגיע לשולחן כתוספת או סלט, היא כבר תיחטף כנשנוש ותעלם
כמעט כל דיאטה מתחילה בהוראה מפורשת להוריד את כמות הפחמימות. הבעיה היא שפעמים רבות אנחנו מוותרים על הדרך גם על סיבים תזונתיים - ששום דיאטה לא יכולה לעבוד בלעדיהם. אז הנה דרך לעשות את זה נכון
יותר עשירה מחביתה, הרבה יותר זריזה מפשטידה - הפריטטה היא שילוב מנצח בין שני העולמות וזו של אינס ינאי עם כרובית וגבינות, הולכת לגרום לכם אושר צרוף
בסיר הזה יש את כל מה שאנחנו אוהבים - קציצות עוף מטוגנות ועסיסיות וגם כרובית שאין עוד ירק כמותה. וכשהכל נכנס יחד לתנור, מתקבל מעדן שהוא ארוחה לכל המשפחה
אם אתם מנסים להימנע מגלוטן או שסתם מתחשק לכם לגוון את התפריט שלכם ולהפוך אותו בריא, כרובית היא ללא ספק הירק המתאים לכך. שימו אותה בתנור או על האש וקיבלתם פצצת בריאות
מפרום הוא מסוג המאכלים שרק מלשמוע את השם, העיניים זוהרות מהתרגשות וזו בדיוק הסיבה שאספנו עבורכם ארבעה מתכונים למנה המפורסמת - אין פה קיצורי דרך אבל כולם שווים את העשייה והציפייה
אתם אולי עדיין מסתובבים עם שרוול קצר, אבל על מדפי הירקות הסתיו חוגג. במקום להתאבל על לכתם של האבטיחים והענבים, למה שלא תתחילו לאכול את מאכלי הסתיו שיעשו אתכם בריאים יותר?
פשוט וקל להכנה, נפלא כארוחת בוקר, נשנוש אחה"צ, ובגרסה המלוחה - אפילו ארוחת ערב לגיטימית, לילדים וגם למבוגרים, המאפין הוא המאפה האולטימטיבי, אז אספנו לכם 7 מתכונים אהובים במיוחד
אחד משידוכי האוכל הכי רומנטיים בעיר הוליד מנגל פחמים, פיתות עבות, תפריט קטן ותמחור שפוי. אתם עוד פה?
מהכרובית של אייל שני, עד מתכון למוקפץ של עז תלם. ממק אנד צ'יז מושחת של ג'יימי אוליבר ועד פשטידה של מיקי שמו. הכרובית איתנו כל השנה אבל בחורף, זו שעתה היפה ביותר, אז ניתן להשיג את הכרוביות הכי יפות. נצלו את העונה ורוצו להכין מטעמים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כשרעבים וקר, מחפשים מנה חמה ומפנקת. מרק כרובית מ-4 מרכיבים הוא הפתרון הכיפי והאידיאלי. כדי להסמיך אותו לא חייבים חלב או שמנת, אורלי פלאי שולפת טריק שווה במיוחד
יש חומרי גלם שהכי כיף לאכול כשקצת מתחיל להתקרר, ועוד יותר כיף להכין מהם מרק סמיך, עשיר ומהביל. בדיוק בשביל זה אספנו לכם 3 מתכוני מרקים שכולם עושים כבוד לעונה הקרירה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שני חומרי הגלם האהובים כל כך על מבוגרים וילדים, חוברים יחד לארוחה שלמה שעושה מינימום בלגן במטבח - נתחי עוף וכרובית שיוצאים מהתנור בציפוי פריך
רובנו מוסיפים לסלט עגבניה, מלפפון, גמבה ובצל, אבל כדי שהוא יהיה ממש בריא כדאי שתכניסו אליו עלים ירוקים שיכולים להגן על הגוף מפני מחלות לב, סוכרת ואפילו סרטן. תזונאית מסבירה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בין החגים לסוף השבוע יוגב ירוס מציע מנה קלילה ומאזנת של סלט פרחי כרובית צלויה ושעועית מש עם לימון כבוש, עשבי תיבול קצוצים וציזיקי
כרובית מטוגנת כולנו כבר יודעים (פחות או יותר) לעשות בבית, אבל כאן מדובר גם במתכון מושלם באמת, וגם בטיפים שיעשו הכול יותר טעים
בשיתוף מלח הארץ, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
זר כרובית שלמה שמקשט את מרכז השולחן. מפזרים מעל את המלח המתובל ומזלפים טחינה.
יש כאן מבחר מסחרר של סירים, תפריט שעושה כאבי ראש חיוביים ושירות שכבר לא רואים כאן. מה עוד צריך?
היא מצוינת לכל מי שרגיש לגלוטן, נהדרת לימים המורכבים של פסח וטעימה במיוחד בלי שום לוח שנה
מירב שיינר הרחיקה עד דאגסטן וחזרה משם עם צ'ודו מסורתי, שיקבל באהבה כרובית צלויה בתנור
כל כך חיכינו ששוב יירד הגשם כדי שנוכל כבר להכין את המרק הזה - כי מי יכול לעמוד בפני קערה מהבילה של קרם כרובית וכרישה? עכשיו חכו שתקראו איך מתן שופן הולך להפוך אותו אפילו לטעים ועשיר עוד יותר
לביבות כרובית אפויות מעולות וקלות להכנה של שר פיטנס, שלא תוכלו להפסיק לנשנש. גם בריא וגם טעים
אם הכל יילך לפי התחזיות, יש סיכוי שסוף סוף נזכה כאן לקצת חורף - ואנחנו מוכנים. אז גם אם עוד לא הספקתם להכנס למוד הסגרירי, הנה 3 אופציות למרקים שתוכלו להתארגן עליהם בזריזות
מתן שופן עושה זאת שוב וחוגג את העונתיות המתחדשת עם מתכון למנה לא שגרתית ומשגעת של כרובית צלויה עם קלמטינות ורוטב אריסה - כזו עוד לא טעמתם
ממרח אבוקדו על לחם קלוי - אאוט! המנה החדשה שכובשת את האינסטגרם של הפודיז כוללת כרובית מוקרמת בגרסאות שונות על לחם קלוי, והגולשים מאוהבים: "זה אלוהי"
במנה הזו יש את כל מה שאנחנו אוהבים - היא חגיגית ומרשימה, אפשר להכין אותה מראש ורק לחמם לפני ההגשה והכי חשוב היא טעימה בצורה יוצאת דופן. אחרי ארוחה אצל השף הקטוגני, עודד טלמור, ידענו שאת המנה הזו אנחנו חייבים להכין לחג
אולי זה החום שעשה לנו חשק למשהו קליל וטוב או הגעגוע לתקופה קצת אחרת ואולי שניהם גם יחד, אבל קמנו עם קרייב ללביבות בטטה, סלט הכול, סינייה כרובית וגרנולה ביתית אמיתית
עוד יום עובר, אבל ההתלבטות מה להכין לאכול לעולם נשארת. גם היום לא ניתן לכם לשבור את הראש לבד והכנו תפריט יומי חדש: פנקייק משפחתי גדול שנאפה בתנור לבוקר, סלופי ג'ו מזין בלחמניות לצהריים וחטיפי כרובית וגבינה לארוחת ערב
אז נכון, המרק הזה דורש צלייה של הירקות בתנור לפני שזורקים אותם לסיר, אבל שמעו - שילוב טעמים כזה מטריף לגמרי שווה את המאמץ הקטן, נצלו את הגשם שצפוי לחזור ורוצו להכין את המרק המושלם הזה
בשיתוף סמסונג, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עז תלם מכין יחד עם אבי ביטון מנת מוקפץ זריזה שלא מצריכה לא אורז ולא אטריות. אז מה מקפיצים? כרובית, ולה מוסיפים גרגרי תירס, אפונה, גזר ורוטב מעולה שהופך את המנה לחגיגה טעימה במיוחד גם עבור הילדים
השנה הקרובה תהיה ככל הנראה המשך ישיר של השנה הנוכחית' ובמרכזה יעמדו מגמות כמו הפחתה של אכילת מזונות מן החי לצד צמצום אכילה של מוצרים עתירי גלוטן. ככה זה ככל הנראה יראה
אם בא לכם להכין מנה מרשימה ומלאה בטעמים שלא יאמינו לכם שהכנתם בצ'יק, השף אבי לוי ממסעדת המוציא מציע לכם ללכת על כרובית צלויה עם קונפי שום וקרם לימון אלוהי
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המרק הכי מהיר, אלגנטי וקטיפתי, שאפשר להתפנק בו בימים קרירים: אוראל קמחי מכין מרק כרובית זריז עם שקדים, והשוס - קרוטוני בריוש מפנקים
לסלטים של ארוחת שישי או לבראנץ' של שבת בבוקר, מירב שיינר דנצ'נקו נזכרת בריח הבישולים וההכנות לסוף השבוע שמילאו את השכונה בה גדלה ברמלה ומכינה בהשראתם לחמניות רכות ותפוחות שכורכות פרחי כרובית זהובים. מושלם עם טחינה ועגבניות טריות
השומר 1 הוא אחד מדוכני האוכל האהובים והמצליחים בשוק הכרמל, אל שלל המנות הפופולריות בתפריט הצטרפה לאחרונה גרסה מחודשת של קציצות כרובית טבעוניות בסגנון עיראקי, לא נותר לנו אלא להתחנן למתכון, ברור שהשגנו