סלט כרוב מרענן במיוחד, ורוטב סודי
שילוב נהדר של בזיליקום וחרדל לצד לימון, והכול בקישוט של פיסטוקים, יוצר סלט מרענן וקליל, שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים בימים לוהטים כאלו
שילוב נהדר של בזיליקום וחרדל לצד לימון, והכול בקישוט של פיסטוקים, יוצר סלט מרענן וקליל, שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים בימים לוהטים כאלו
תבקשו סליחה מכל הסלטים שהכנתם עד היום, כי זה הולך להפוך לאחד הקבוע שלכם
סלט כרוב מרענן הוא אחד הדברים הכי כיפים בימי הקיץ החמים - פשוט, זמין וטעים, אבל לנו יש את הסוד שיהפוך אותו ללהיט ממכר באמת
במסעדת האחים עושים כבוד לכרוב כמו שרק הם יודעים: חומר הגלם שממש עד לא מזמן נדחק הצידה, מקבל כאן את מרכז הבמה, כשהוא נצלה בשלמותו בתנור והופך למעדן מופלא שיכול להוות תוספת חגיגית או עיקרית צמחונית
זמין כל השנה, טעים, לא יקר וממלא ברגע קערה ענקית. סלט הכרוב הוא הסלט שהכי כיף להכין ולנו יש שלושה מתכונים מעולים וקלים שאתם חייבים לאמץ
כרוב צלוי הוא מעדן של ממש, וכשהוא נצלה בתנור בחום גבוה עם עוף, חרדל, טימין וחזה אווז מעושן זו כבר ארוחה שלמה טעימה במיוחד
יש דברים שאנחנו עושים כבר מתוך שינה - וכך גם ברוב המקרים בנוגע לאוכל שלנו: כמו שלימדו אותנו, ככה אנחנו מכינים ואוכלים. אבל יש כמה דברים שכדאי לדעת לפני שניגשים למלאכת הבישול. אספנו כמה מהעובדות המעניינות ביותר בשבילכם
בלי יותר מדי ברדק יש סיר ענק! לייזה שוב מבריקה, והפעם לא פאנלים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם גם בשבילכם אוכל טעים ומושקע הוא הדרך לבטא אהבה, הסיר הזה הוא בשבילכם
מתכון פשוט וקל לאחד התבשילים שהכי כיף לאכול בחורף. סיר מהביל של נקניקות איכותיות, כרוב כבוש, תפוחי אדמה נימוחים ותבלין סודי אחד
וואלה! אוכל בשיתוף יכין, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רוצים להפציץ בארוחה עם סלט שאף אחד לא הכין כמותו? חן מזרחי במתכון לסלט עשיר, צבעוני ומלא בריאות שיחד עם כמה פינוקים ורוטב מדהים, הופכים אותו להצלחה מסחררת
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הכרוב הוא אחד הירקות שהכי כיף וקל למלא, ואורלי פלאי - ברונשטיין מחביאה בתוך עליו מילוי ביתי ונפלא של בשר ואורז עגול מלא ועוטפת אותם בטעמים חמצמצים
האנשים הטובים של הגרקו דלי לקחו את הלחנו דולמדס לסיבוב בשולחן ליל הסדר. אתם יכולים לנצל את זה כל השנה
מתן שופן הביט במזג האוויר בחוץ ונכנס למטבח. אתם רק צריכים לעקוב אחריו, להישאר רגועים ולהתחיל לגלגל
הם מאוד מאוד דומים במראה, וגם בערכים התזונתיים, ואין ספק ששניהם בריאים לכם, אבל האם קיים ביניהם שוני שהופך את אחד מהם לטוב יותר מהשני? בדקנו
אחת הסיבות שהמטבח הישראלי הפך אהוד כ"כ בעולם בשנים האחרונות, היא בזכות השימוש יוצא הדופן שעושים כאן עם ירקות, אז אחרי שהכרובית כבשה את העולם, הגיע הזמן לנצל כמו שצריך גם את הכרוב, תנו לשף גיא מלכה ממסעדת חדר האוכל ללמד אתכם איך עושים את זה
השף עידו פיינר ובת זוגו החקלאית שי שבח, הם אחד הזוגות הבולטים כיום בקולינריה הישראלית, קפצנו לבקר אותם במקום מושבם החדש בחוות קיימא בארותיים, זכינו לסייר איתם בין הערוגות, ויצאנו עם מתכון למרק עלי כרוב משגע, היישר מהחווה
מי שהתגעגע לשף אייל לביא, יוכל למצוא מעתה את האוכל הנפלא שלו במסעדת הבלקן שנפתחה לאחרונה בייעוצו הקולינרי. אנחנו שמנו עין בתפריט על מנה של כרוב סגול צלוי עם דבש, טימין וגבינת צאן, הכרוב נמצא כעת בשיאו וזה בדיוק הזמן להתפנק על המתכון
בטח כבר נמאס לכם לראות מאכלים שמתוייגים כמזונות על רק כדי שתשלמו עליהם יותר, אז מזל שמוסד מחקר מוביל פרסם לאחרונה רשימה של סופרפודס עם הוכחות וקבלות
התירס המתוק נמצא במיטבו וזו הזדמנות מצוינת לשלב אותו בארוחות מהירות, גם ברוטב פטנט לפסטה וגם לשידרוג של סלט כרוב פשוט
פירות וירקות זה בריא ואין אף משוגע שיעז לערער על הקביעה הזאת. כן, אבל... מתברר שבנסיבות מסויימות כמה מהם יכולים ממש להזיק לבריאות ואפילו להיות קטלניים או רעילים. זה מה שאתם צריכים לדעת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הכרוב הוא חומר גלם שימושי מאד במטבח הטורקי. לצד ממולאים וסלט כרוב חי אשר להכין ממנו גם את הסלט הפשוט והנפלא הזה, שמשלב כרוב מבושל ועגבניות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חודש האוכל הטורקי נפתח בתרועה רמה עם ממולאים קטנים וצבעוניים ברוטב עגבניות, שישתלבו בטבעיות בארוחה משפחתית או על שולחן החג
השפים יוגב ירוס ואייל סניור ממטבחצר שבמושב גינתון חוגגים את העונה הכי מתעתעת עם כרוב בלדי ממולא בטלה, חצילים שרופים, פיסטוק וצימוקים אוזבקיים
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כרוב בסלט זה נחמד אבל כשצולים אותו בתנור זו כבר אופרה אחרת. רות אוליבר מכינה כרוב צלוי עם הפתעות
בועז פלד, פעם שף תל אביבי ושהעתיק את חייו לרמת הגולן מגיש 5 מתכוני שטח טבעוניים ומשגעים, שכל אחד יכול ליישם, רק תדליקו מדורה, אנחנו בדרך. אורי שביט עורכת אורחת
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הוא אחד הירקות הכי פופולאריים בארץ: זול, קל להכנה ובעל מאות שימושים טעימים במטבח. כמה זמן הוא מחזיק במקרר? מה הופך אותו לסגול? ומה טעים להכין ממנו?
משפחת המלוכה של החורף הישראלי: הכרוב, על כל זניו, עלול להיתפש כירק משעמם ואפילו סתמי, אבל השף עומר אבישר ממסעדת קלארו יגרום לכם להתרגש ממנו עם מתכונים שעושים למשפחה הזו הרבה מאוד כבוד
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורלי פלאי אוהבת כרוב, ומשתדלת להוסיף אותו מתי שרק אפשר, גם לקדירת עוף ביין לבן. מנה קלה, מהירה וטעימה, שגדולה בכמה מידות מסך מרכיביה
אמנם גשם אין אבל לילות החורף הקרירים הם תרוץ מספק להכנת ארוחה עם מנות עיקריות שבדיות שעושות חם בלב: אייל גרש מכין קציצות עם תבשיל כרוב ביין ושומר ברוטב תפוזים
כלב ביגל שפיתח חיבה מוזרה לכרוב לא הצליח להתאפק וחטף את הירק הלא אטרקטיבי היישר משולחן האוכל. הורה כרוב גרסת הכלבים
לצד המנגל, לקחת לחברים או לשים בקופסה ולקחת לפיקניק - אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה 3 סלטי כרוב בגרסאות שונות
המדור הטבעוני לוקח את הירק הפשוט, הזמין והזול והופך אותו לסלטים מושקעים ומלאי ויטמינים. אורן גולדפינגר ראש כרוב
מגדלי הירקות מאיימים להשבית ל-3 ימים את עבודתם כמחאה על המחסור בעובדים הזרים. "צרכני הירקות יתגעגעו למחירי העגבניות, הכרוב והמלפפונים ששררו השנה"
הילה קריב מתהפנטת מכל הסגול שמסביב ומתחילה לקצוץ כרוב בקצב. 2 מתכונים: סלט כרוב ונענע ותבשיל עם חמוציות ואגסים
מתכון מנצח של הגולשת מירב מרדכי מעפולה
במשחקים וניסויים על חיטה או גריסים, אפשר להגיע לתבשילים בריאים ולא משעממים שאפשר לאכול חמים או קרים
המשחק של מירי חנוך נגיד שעכשיו חורף, נגמר ברדיאטור כבוי ובכרוב מלא רכות של אייל שני
למרות מזג האוויר הקפוא, כאלפיים פועלים בחברת מזון דרום קוריאנית הכינו את המאכל המסורתי "קימצ'י" שעשוי מפלפלים חריפים
צבי טריגר עם שני מתכונים לקול סלואו אחד הסלטים האהובים עליו. אתם יכולים לקרוא לו קולסלואו במילה אחת