ההשקעה משתלמת: כרוב ממולא כמו שעוד לא אכלתם
אם גם בשבילכם אוכל טעים ומושקע הוא הדרך לבטא אהבה, הסיר הזה הוא בשבילכם
בשיתוף סוגתאם גם בשבילכם אוכל טעים ומושקע הוא הדרך לבטא אהבה, הסיר הזה הוא בשבילכם
בשיתוף סוגתכרוב ממולא הוא אחת ממנות הממולאים האהובות עלינו. איילה ג'ני מכינה סיר של עלי כרוב במילוי בשר ואורז ורוקחת רוטב משובח ועשיר במיוחד לפי מתכון סורי חלאבי
הכרוב הוא אחד הירקות שהכי כיף וקל למלא, ואורלי פלאי - ברונשטיין מחביאה בתוך עליו מילוי ביתי ונפלא של בשר ואורז עגול מלא ועוטפת אותם בטעמים חמצמצים
בשיתוף סוגתמתן שופן הביט במזג האוויר בחוץ ונכנס למטבח. אתם רק צריכים לעקוב אחריו, להישאר רגועים ולהתחיל לגלגל
שמונה ימים (לפחות) של תדהמת שמן הביאו את כולנו לחשוק בתפריט שלוש מנות מאוד-מאוד מסוים. בתיאבון!
רוצים לעבור למזון בריא ולא יודעים מאיפה להתחיל? רחל טל שיר תדריך אתכם בספרה החדש "השיטה הסודית - המתכונים" - כך תכינו לזניה חצילים, סינייה כרובית וכרוב ממולא
המאסטר שף אבי לוי אוהב לקבל את פני השבת עם סיר ממולאים לפי המתכון של אימא מרים. עלי הגפן, הכרוב והבצל עוברים בישול ארוך במיוחד והתוצאה היא לא פחות מנפלאה
במדור חדש יגוללו כאן בשלנים את מתכוני העדה כמו שבישלו להם הסבתות. הפעם - מנות עיקריות מהמטבח ההונגרי