ממולאים של אבי לוי
אבי לוי אוהב לפנק את האורחים עם סיר ממולאים לפי המתכון של אמו. עלי הגפן, הכרוב והבצל עוברים בישול ארוך במיוחד והתוצאה היא לא פחות מנפלאה
אבי לוי אוהב לפנק את האורחים עם סיר ממולאים לפי המתכון של אמו. עלי הגפן, הכרוב והבצל עוברים בישול ארוך במיוחד והתוצאה היא לא פחות מנפלאה
יש כל כך הרבה שלבים במתכון הזה שאפשר להכין מראש ולחסוך זמן, שאין מה לפחד ממנו. התוצאה - מעדן אמיתי של בצלים ממולאים בבשר אונטריב עם אורז
את המנה הזו אתם הולכים להכין בחג עבור האורחים הטבעוניים, אבל מהר מאוד תגלו שגם הקרניבורים הכי גדולים סביב השולחן יתאהבו בסיר השחום עם הבצלים הממולאים
כיף ופשוט להכין ממולאים מבצל ועגבניות. צחי בוקששתר מרשת בלאק מערבב בשר טחון עם אורז, צימוקים, פיסטוקים ונענע, וממלא שכבה אחרי שכבה
במטבחה הקטן של אוסי באופקים יוצאות מנות גדולות, שמפנקות את חיילי הדרום באוכל עיראקי ומעניקה מתכון ביתי לבצלים ממולאים