רולדת עוף חגיגית במילוי בשר ופיסטוקים קלויים
יש לא מעט מתכונים לעוף ממולא, אבל המתכון הזה מתעלה על כולם
יש לא מעט מתכונים לעוף ממולא, אבל המתכון הזה מתעלה על כולם
אחת המנות הכי אהובות על שולחן ליל הסדר לא זקוקה לתמריצים, תיגבורים וזיקוקים. היא מושלמת בדיוק ככה
נשאר לכם אורז מאתמול? תמרה אהרוני מכינה ממנו ארוחה משפחתית שלמה במחבת
בשיתוף סוגתמסימני המנגל המתקרב: רשת הסופרמרקטים קשת טעמים מרחיבה את נוכחותה בקטגוריית הבשר ומשיקה תחת המותג "קשת קצבים" ליין חדש של מוצרי בשר לברביקיו שפותחו ביחד עם מפעל הבשר של משפחת דבאח בגליל. הסדרה תשווק תחת הסלוגן: "בשרים שעושים לך כבוד"
רציתם להשתמש בבשר טחון אבל זה יוצא יותר מדי גושי והטיגון לא אחיד? אמא אוסטרלית שיתפה טריק פשוט שבו היא משתמשת בכלי שמיועד בכלל לדבר אחר, והתוצאה מושלמת: "זה הדבר הכי יעיל שפגשתי"
כולם יודעים שהחלק הכי טעים בעוף ממולא, הוא דווקא המילוי שלא נכנס לעוף, זה ששמים בתחתית התבנית, שסופג אליו את כל הטעמים, אבל גם מקבל חלקים פריכים בקצוות. אז במקום לטרוח ולמלא את העוף, רונית אבידן-שיינפלד לוקחת רק את החלקים השווים באמת ומתקתקת תבנית חגיגית
מנה בשרית לכבוד האורחים לחג שקל להכין וקשה להפסיק לאכול
בשיתוף אדום אדוםבא לכם ארוחה בכמה דקות בלי הרבה מאמץ? תבשיל מהיר ועמוס טעמים של בשר טחון עם בצל מטוגן, גרגרי חומוס, צנוברים ופטרוזיליה מוגש מעל חומוס, הוא פתרון מושלם שגם הילדים וגם המבוגרים יטרפו בהנאה
כתבה פרסומיתרוצים להפתיע את המשפחה או את האורחים במנה בשרית משגעת? את השבלולים היפהפיים האלה מכינים מחומרים שיש בכל מטבח ב-20 דקות
מתכוניישןאין ארוחת חג בלי פשטידה טובה, והעובדה שבפסח מוותרים על אחד המרכיבים החשובים בהכנת פשטידה, לא אומר שאי אפשר למצוא לה תחליף ראוי. קבלו פשטידת מצות טעימה במיוחד
כשהילדים רעבים ואין זמן לבשל, מרכיבים סנדביץ' בשר טחון עסיסי בתוך לחמניה. אורלי פלאי מלמדת להכין תוך דקות את הסלופי ג'ו כריך שהוא קלאסיקה אמריקאית
אורלי פלאי ברונשטיין משדרגת שפרד'ס פאי אנגלי לגירסה ים תיכונית מאפה שכבות עם תפוחי אדמה, בשר טחון וירקות במעטה פריך
קדירת בשר טחון משביעה מתלבשת נהדר על החורף הישראלי השף יואב בלימן מבשל צ'ילי קון קרנה ברוטב עגבניות עם שעועית אדומה, שום והרבה פטרוזיליה
כיף ופשוט להכין ממולאים מבצל ועגבניות. צחי בוקששתר מרשת בלאק מערבב בשר טחון עם אורז, צימוקים, פיסטוקים ונענע, וממלא שכבה אחרי שכבה
מי אמר שבולונז צריך להתבשל רק עם עגבניות, יין וירקות? צחי בוקששתר מלכסן עיניים ומעניק לבשר הטחון פרשנות אסייתית קלילה, עם ראגו חלב קוקוס, קארי ושעועית ירוקה
השף צחי בוקששתר מרשת בלאק לא מתכוון להיכנס לפוליטיקה, אבל מאוהב עמוקות באוכל טורקי. הנה וריאציה ללחמעג'ון - בשר טחון מתובל בתוך בצק של פיצה