פירושקי מטוגנים עם בשר טחון
כיסוני הבשר האלו, שפופולריים גם כאוכל רחוב, יעבדו נהדר בחג החנוכה
כיסוני הבשר האלו, שפופולריים גם כאוכל רחוב, יעבדו נהדר בחג החנוכה
השף צחי בוקששתר מרשת בלאק לא מתכוון להיכנס לפוליטיקה, אבל מאוהב עמוקות באוכל טורקי. הנה וריאציה ללחמעג'ון - בשר טחון מתובל בתוך בצק של פיצה
מי אמר שבולונז צריך להתבשל רק עם עגבניות, יין וירקות? צחי בוקששתר מעניק לבשר הטחון פרשנות אסייתית קלילה, עם ראגו חלב קוקוס, קארי ושעועית ירוקה
לא לפחד להכין קובה מטוגנת במילוי בשר ממש מאפס. כאן אינס שילת ינאי במתכון מפורט שמראה לנו כמה זה קל, והטעם אוי הטעם
כשהם עשויים מאלף ועד תו, סיגרים מרוקאים חריפים הם מעדן שקשה לעמוד בפניו. ביחד עם סלט ירוק בצד ואיזו כוסית ערק וקיבלתם אירוח מושלם
עינב חקון במתכון לסיר ממולאים גם של פלפל שושקה המתוק במיוחד וגם של חצילים ממולאים בבשר נהדר
הפיקניקים בחול המועד פסח וההכנות ליום העצמאות, הביאו לגידול משמעותי בצריכת בשר בישראל. ההערכות הן כי בתקופה זו גדל היקף המכירות בשיעור של כ-80% בהשוואה לחודש ממוצע. בדקנו איך תוודאו שהבשר טרי לפני הרכישה - וכמה תשלמו עליו?
יש לא מעט מתכונים לעוף ממולא, אבל המתכון הזה מתעלה על כולם
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
נשאר לכם אורז מאתמול? תמרה אהרוני מכינה ממנו ארוחה משפחתית שלמה במחבת
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אחת המנות הכי אהובות על שולחן החג, ובינינו, הכי קלה להכנה
אחת המנות הכי אהובות על שולחן ליל הסדר לא זקוקה לתמריצים, תיגבורים וזיקוקים. היא מושלמת בדיוק ככה
מסימני המנגל המתקרב: רשת הסופרמרקטים קשת טעמים מרחיבה את נוכחותה בקטגוריית הבשר ומשיקה תחת המותג "קשת קצבים" ליין חדש של מוצרי בשר לברביקיו שפותחו ביחד עם מפעל הבשר של משפחת דבאח בגליל. הסדרה תשווק תחת הסלוגן: "בשרים שעושים לך כבוד"
רציתם להשתמש בבשר טחון אבל זה יוצא יותר מדי גושי והטיגון לא אחיד? אמא אוסטרלית שיתפה טריק פשוט שבו היא משתמשת בכלי שמיועד בכלל לדבר אחר, והתוצאה מושלמת: "זה הדבר הכי יעיל שפגשתי"
כולם יודעים שהחלק הכי טעים בעוף ממולא, הוא דווקא המילוי שלא נכנס לעוף, זה ששמים בתחתית התבנית, שסופג אליו את כל הטעמים, אבל גם מקבל חלקים פריכים בקצוות. אז במקום לטרוח ולמלא את העוף, רונית אבידן-שיינפלד לוקחת רק את החלקים השווים באמת ומתקתקת תבנית חגיגית
בשיתוף אדום אדום, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנה בשרית לכבוד האורחים לחג שקל להכין וקשה להפסיק לאכול
כתבה פרסומית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בא לכם ארוחה בכמה דקות בלי הרבה מאמץ? תבשיל מהיר ועמוס טעמים של בשר טחון עם בצל מטוגן, גרגרי חומוס, צנוברים ופטרוזיליה מוגש מעל חומוס, הוא פתרון מושלם שגם הילדים וגם המבוגרים יטרפו בהנאה
מתכוניישן, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
רוצים להפתיע את המשפחה או את האורחים במנה בשרית משגעת? את השבלולים היפהפיים האלה מכינים מחומרים שיש בכל מטבח ב-20 דקות
כשהילדים רעבים ואין זמן לבשל, מרכיבים סנדביץ' בשר טחון עסיסי בתוך לחמניה. אורלי פלאי מלמדת להכין תוך דקות את הסלופי ג'ו כריך שהוא קלאסיקה אמריקאית
אורלי פלאי ברונשטיין משדרגת שפרד'ס פאי אנגלי לגירסה ים תיכונית מאפה שכבות עם תפוחי אדמה, בשר טחון וירקות במעטה פריך
קדירת בשר טחון משביעה מתלבשת נהדר על החורף הישראלי השף יואב בלימן מבשל צ'ילי קון קרנה ברוטב עגבניות עם שעועית אדומה, שום והרבה פטרוזיליה
כיף ופשוט להכין ממולאים מבצל ועגבניות. צחי בוקששתר מרשת בלאק מערבב בשר טחון עם אורז, צימוקים, פיסטוקים ונענע, וממלא שכבה אחרי שכבה