קונוס עלי פילו ממולא קרם פטיסייר ביתי
שחר חן מלמד אתכם איך מכינים קונוס עלי פילו ואז ממלאים אותו בקרם פטיסייר איכותי שמכינים לבד בבית
שחר חן מלמד אתכם איך מכינים קונוס עלי פילו ואז ממלאים אותו בקרם פטיסייר איכותי שמכינים לבד בבית
מנה נפלאה כפתיח לארוחה או סתם נשנוש אלגנטי בין ארוחות. מאפה שיכול להיות מושלם לשולחן החג בשבועות
אבי ביטון מבקר אצל דילק, שמכינה את הבורקס הטורקי ששיגע בחודשים האחרונים את אזור המרכז. בהשראתה הוא מכין מאפה פילו במילוי תרד וגבינות
השף אריק ברגר אופה לכם באולפן וואלה! NEWS ספנקופיתה - מאפה מושלם וטעים לחג מבצק פילו וגבינות
נשאר לכם עוף במקרר? מצוין. אבי ביטון מלמד איך מכינים מאפה אלוהי עם עלי פילו פריכים והשאריות של אתמול. פשוט לגלגל, להכניס לתנור ולהתענג
מדי שבוע, יתפרסם בטור מתכון מנצח של אחד מחברי קהילת וואלה! אוכל בפייסבוק. השבוע: מתכון למאפה פילו במילוי בשר של הבלוגרית רות פוזדירקה
הוא מספק פריכות בלתי נשכחת למאפים ומשמש מעטה אוהב למאפים מכל מיני סוגים. עז תלם מלמד את הגולשים לאפות עם בצק פילו
הזמן עובר מהר ועונת המשמשים קצרה, אז אם לא תזדרזו תישארו בסוף רק עם ריבה. אלינוער רבין הזדרזה והכינה משמשים אפויים טמונים בפרחי פילו