ביצה עלומה: מדריך, טיפים, סודות ושיטה נטולת כשלונות
עז תלם מסביר איך להכין ביצה עלומה מושלמת בכל פעם (אין צורך בחומץ). וגם: למה תבנית מאפינס יכולה להיות כלי בישול הביצים הטוב ביותר שיש
עז תלם מסביר איך להכין ביצה עלומה מושלמת בכל פעם (אין צורך בחומץ). וגם: למה תבנית מאפינס יכולה להיות כלי בישול הביצים הטוב ביותר שיש
עז תלם, מאמן המטבח, משיב לשאלה האם מותר להחליף במתכון את בשר הטלה בבקר, מה ההתאמות הנדרשות, ואיך זה ישפיע על הטעם?
הגולשת תמר שאלה אותנו מה אפשר לבשל עם קולה? מאמן המטבח מסביר שיש המון אפשרויות למנות טעימות עם המשקה התוסס שלכם
התותים מתחילים לאבד את הזוהר שלהם? הבננות משחירות? במקום לזרוק, מאמן המטבח מציע לכם מבחר מתכונים לניצוח של פירות החורף
האם יש דרך אחת נכונה להכין רוטב פסטו? במה אפשר להחליף את הבזיליקום והצנוברים? מאמן המטבח עוזר לכם להכין ממרח איטלקי מהאגדות
הגולש רן ניסה להכין מרק בצל צרפתי וגילה שבמקום לעבור קירמול הבצל מתבשל. מאמן המטבח מסביר איך מקרמלים כמות גדולה של בצל כמו צרפתים
כשרוצים להתארגן מראש על רוטב לפסטה ולהקפיא, יש כמה דברים שכדאי לקחת בחשבון. מאמן המטבח עונה לשאלת הגולשים - איזה רטבים לפסטה אפשר להקפיא ?
מתלבטים אם לבשל עם בקבוק היין הישן שעמד חצי פתוח במקרר? מאמן המטבח מעניק תשובה לבשלן המתחבט בטור בישול אלכוהולי במיוחד
הגולש יגאל שאל איך אופים לחם מקמח טף המזין, כזה שיתאים גם לטבעונים ולא יתפורר לאחר אפייה. מאמן המטבח עונה ומעניק מתכון ללחם בירה מהיר ומזין במיוחד
מה עושים עם משפר אפייה שנקנה בתפזורת והאם בכלל צריך אותו לאפייה מוצלחת? מאמן המטבח עושה סדר
איך מבשלים דייסת שיבולת שועל? למה ערמונים מגיעים חלולים? וכל כמה זמן צריך להחליף את מזווה התבלינים בבית? מאמן המטבח במקבץ חורף
אין לכם תנור בבית אבל מתחשק לכם לאפות? רוצים לדעת אחת ולתמיד מה ההבדל בין טוסטר אובן לתנור? מאמן המטבח עושה לכם סדר באפייה
איך מקפיאים פירות בצורה הנכונה? מאמן המטבח פותח את העונה החמה עם כל הטיפים שצריך לדעת כדי לשלב פירות במאפים ועוגות במשך כל השנה
עד החורף הבא, ניצמד חזק לקערת הסלט ורצוי להיערך לכך בהתאם. אז איך מכינים רוטב מושלם? למה החסה תמיד נובלת לנו בסלט? מאמן המטבח עונה לשאלות הגולשים
פסח בפתח והלחץ עולה: כמה להכין? מה להכין? מתי לערוך את הקניות? עז תלם מעניק שלל טיפים שימושיים לארוחה מרובת משתתפים
מרגישים את היובש בפה? סימן שפסח הגיע. עז תלם עונה על הסוגייה עתיקת היומין: מה ההבדל בין קמח מצה לקמח רגיל, ומסביר מה אפשר להכין אתו לסעודת החג
השניצל יוצא יבש מדי? מתלבטים כמה שמן לשים? לא יודעים מה עדיף לציפוי פריך - פנקו או פירורי לחם? מאמן המטבח עונה על שאלות הגולשים וחושף את הטריקים לשניצל מושלם
זאת העוגה של הילדות, וכנראה אחת העוגות הכי קלות בעולם. עז תלם עונה לשאלות הגולשים והפעם מסביר את הסוד לעוגת ביסקוויטים נהדרת
הוא מספק פריכות בלתי נשכחת למאפים ומשמש מעטה אוהב למאפים מכל מיני סוגים. עז תלם מלמד את הגולשים לאפות עם בצק פילו
מזג האוויר הלא חורפי לא סיפק יותר מדי הזדמנויות לחמין, אבל עז תלם בכל זאת מנצל את סוף פברואר כדי לענות על מקבץ שאלות הגולשים לגבי החמין המושלם
הגולש אורן ברוידא תהה לגבי מוצרים המשלבים תמצית פטריות כמהין האם כדאי להשתמש בהם במטבח ובאיזה אופן. עז תלם עונה
לבקשת הגולשים ניגש עז תלם לפיצוחה של אחת מתעלומות האפייה העתיקות ביותר: איך נוצר החור המושלם של הפיתה?
למה הקציצות תמיד מתכווצות לנו בטיגון? עז תלם עונה על השאלה הנצחית ונותן את כל הכלים לטיגון קציצת בשר תפוחה ועסיסית
השבוע שאלו הגולשים איך מכינים צ'יפס של אלופים. עז תלם מנפץ מיתוסים ונותן כמה טיפים מהשף הבריטי הסטון בלומנטל להשגת טוגנים פריכים וטעימים
איך מכינים תבשיל בשר מנצח מבלי לייבש אותו? מה הנתח הכי מתאים? עז תלם מוביל את הגולשים צעד אחר צעד בדרך אל התוצאה המושלמת
בטור חדש יטפל עז תלם בחרדות המטבח שלכם ויוביל את הגולשים צעד אחר צעד בדרך אל התוצאה המושלמת. השבוע - איך עובדים עם בצק עלים?