הטריק של אמא יציל לכם את הקמח והאורז מחרקים מסוכנים
המזווה שלכם, בו אתם שומרים את הקמח, הפסטה האורז והתבלינים הוא כר גידול לחרקים מסוכנים ומזיקים, כמו קרדית הקמח, פשפשים, חדקוניות ועוד. למרבה המזל הפתרון הטבעי כבר נמצא אצלכם בבית
המזווה שלכם, בו אתם שומרים את הקמח, הפסטה האורז והתבלינים הוא כר גידול לחרקים מסוכנים ומזיקים, כמו קרדית הקמח, פשפשים, חדקוניות ועוד. למרבה המזל הפתרון הטבעי כבר נמצא אצלכם בבית
שמבורכ הוא מאפה בצק ממולא בכל טוב מהמטבח הכורדי-סורי. כאן הוא מוכן בקלות עם קמח שמרים ובמילוי נהדר של מחית עדשים כתומות ובשר מפורק
החרם החרדי על מאפיות אנג'ל נמשך, אבל בתאגיד הלחם לא מודאגים. מה עומד מאחורי המחאה, האם הציבור החילוני יתגייס לעזרת אנג'ל, ואיך כל זה קשור לשוויון בנטל?
כל מי שמנסה להוריד פחמימות יודע כמה זה קשה. אבל מה אם היו אומרים לכם שיש לחם ללא גלוטן שישיביע אתכם לכל היום? אנחנו קנינו, עכשיו נותר לראות מה הטעם של זה
חג הפסח והארוחות הגדולות שלו בפתח, ולא מעט אנשים חוששים לעלות במשקל. צוות התמיכה של מכון אברהמסון לגמילה מסוכר ומפחמימות מציע שיטה חדשה, שלא לומר "טריק", שיעזור לכם לאכול הרבה פחות בחגים הקרובים
יצרנית הקמח "שטיבל" הודיעה על עליית מחירים החל ממחר. לדבריהם, אחוז השינוי יעודכן במהלך הימים הקרובים. החברה טענה כי בשל מלחמת רוסיה-אוקראינה "שיעור העליות הגיע לשיא של 14 שנה", והאשימה גם את "חוסר התפקוד בנמלים, עלויות האנרגיה, החשמל והדלק"
בכל שנה נמכרות בישראל יותר מ-30 מיליון סופגניות, וכעת מסתבר שהאנשים שמכינים לנו את הפינוק השמנוני הזה עלולים לסבול מ"אסתמת האופים". למה זה קורה - ואיך נשמרים?
חלב צמחי יקר יותר מחלב רגיל, קמח בריאות יקר יותר מקמח בסיסי ושלא נדבר על גבינות וממרחים. אבל אפשר אחרת, וזה אפילו די קל. כך תשדרגו את המטבח שלכם בלי ביקור בחנות טבע יקרה
שיטוט קצר באינסטגרם יגלה לכם שכולם (כולם!) התחילו להשתמש לאחרונה בקמח שיבולת שועל. למה זה טוב ומה אפשר להכין עם זה? דיאטנית מסבירה
אם גם אתם בונים על הכנת עוגה לחג השני שחל השבוע, או סתם בשביל להמתיק את השהות בבית, אבל נתקעתם בלי ביצים, וגם הקמח מחוץ לתחום, הנה כמה טריקים שיעזרו לכם להתגבר על החוסרים
איך ממירים שמרים יבשים לטריים? על מה להקפיד בהמסה של שוקולד? איך מכינים עוגת גבינה גבוהה ללא סדקים ונפילות? על מה להקפיד בהכנת בצק שמרים? מה ההבדל בין המרנגים השונים ולמה משמש כל אחד? לכבוד צאת ספרה החדש, מומחית האפייה נטלי לוין עונה על השאלות הכי חשובות
השנה הקרובה תהיה ככל הנראה המשך ישיר של השנה הנוכחית' ובמרכזה יעמדו מגמות כמו הפחתה של אכילת מזונות מן החי לצד צמצום אכילה של מוצרים עתירי גלוטן. ככה זה ככל הנראה יראה
איפה כדאי באמת לשים את הביצים שלכם? מה עושים עם האגוזים, מתי צריך להכניס את השמפניה לקירור, מה עושים עם הקמח שנשאר והסוד הגדול לגבי אבוקדו - מומחית אחסון נותנת טיפים לטעויות שאנחנו עושים עם האוכל שלנו
רוצים להמיר כמויות במתכונים? זה המקום בשבילכם. כדי שתוכלו להכין את המאפה או התבשיל המושלם כדאי להיצמד לכמויות מדויקות. זה אולי נשמע מסובך אבל בעזרת המדריך הבא תוכלו לעשות זאת בקלות
כשתפוחי האדמה המבושלים שלנו יוצאים רכים מבחוץ וקשים מבפנים זה יכול ממש לתסכל. מומחי בישול חושפים טכניקה יעילה ופשוטה להכנת תפוחי אדמה צלויים מושלמים, פריכים מבחוץ ורכים מבפנים
בקמח חומוס יש מלא חומצה פולית, קמח שקדים מונע לחץ דם גבוה, קמח אמרנטה מפוצץ בחלבון, וזה לא הכל. הנה כל הקמחים שאתם חייבים להתחיל להכיר
התירס לא רק מהווה את הבסיס לפופקורן האהוב ולכל כךהרבה מרקים ותבשילים נהדרים. הקמח שמופק ממנו יכול לשמש להכנת מאפים, לחמים ועוגות - וגם לתרום לשיפור הבריאות כאשר צורכים אותו במידה
מלא, שיפון, כוסמין קל ללכת לאיבוד בין סוגי הקמחים הבריאים שתופסים מקום של כבוד על מדפי הסופר בשנים האחרונות. אז כדי שתקבלו את הבחירה האידאלית לבריאות, הנה היתרונות של כל אחד מסוגי הקמחים האלה
המאפים האהובים ביותר הם אלה עם השמרים, אבל כדי להכין אותם יש לדלג מעל משוכה לא פשוטה. 10 עובדות על הקמח שיאפשר לכם חיים קלים יותר בדרך לחלה הנכספת
לצד הקמח הרב תכליתי, הופיעו בשנים האחרונות קמחים ייעודיים להכנת מאפים שונים כמו קמח הפיצה. אז מה כל כך ייחודי בו ואיך נכון לאפות אותו? כל התשובות בפנים
סופרים קלוריות? חידשתם מנוי לחדר הכושר? יש דבר אחד שאולי לא לקחתם בחשבון כשיצאתם למלחמה בשומנים קצב חילוף החומרים. הנה 6 מאכלים שפוגעים במטבוליזם שלכם
הגלוטן הוא חלבון המצוי בעיקר בדגנים, כחיטה, שעורה, שיפון וכוסמין והבעיות שהגלוטן עלול לעורר נבנות עם השנים. מהם התחליפים הקיימים בשוק?
לחם, פסטות, עוגיות, מאפים: הקמח משחק תפקיד מרכזי בתזונה שלנו במהלך היום וכדאי שנכיר אותו קצת יותר. אורלי פלאי מתגייסת למשימה ומסבירה למה קמח מלא בריא יותר מלבן? איך נכון לעבוד עם קמח שיפון ומה ההבדל בין כל הקמחים היעודיים שקיימים היום בשוק?
קמח שעשוי מבננות ירוקות עתיד להחליף את קמח החיטה במתכונים שונים, והוא מציע יתרונות בריאותיים לחולי צליאק ולכאלה ששומרים על המשקל
הגולש יגאל שאל איך אופים לחם מקמח טף המזין, כזה שיתאים גם לטבעונים ולא יתפורר לאחר אפייה. מאמן המטבח עונה ומעניק מתכון ללחם בירה מהיר ומזין במיוחד
קמח מלא הוא בריא יותר מקמח לבן אבל יש כמה חוקים ברורים להחלפה ביניהם במתכונים. מאמן המטבח מסביר על קמח מלא קמח לבן וההבדלים ביניהם
מרגישים את היובש בפה? סימן שפסח הגיע. עז תלם עונה על הסוגייה עתיקת היומין: מה ההבדל בין קמח מצה לקמח רגיל, ומסביר מה אפשר להכין אתו לסעודת החג
מי מייצר צזיקי מצטיין? מה עושים הגרעינים בגבינת השמנת? איך לא חשבו קודם על בצק קפוא לפסטה? וכיצד קמח השמרים החדש מסייע לאפיית פיצה? מוצרים חדשים על המדף לכבוד שבועות
לפסק זמן המוכר מתווספת מהדורה חדשה, קמח של אסם מנסה לשבור את מיתוס השמרים ועבאדי אופים לא רק עוגיות - כל מה שחדש על המדף
יוקר המחייה בשמיים, הנטו תקוע ורק הישראלים אינם יוצאים מהבית להפגין. אנחנו שואלים אתכם, איזו קפיצה במחיר תרים אתכם מהכורסא בסלון. זכרו, יש לכם הצבעה בודדת
קמח עם אקסטרה קקאו, עוגת שמרים של מיקי שמו (לא הקונדיטוריה) וקורנפלקס למי שבעייתי עם גלוטן. כל מה שחדש על המדף
פסטיבל הקמח המסורתי נחגג לרגל יומה הראשון של תענית "לנט", הנמשכת 40 ימים ומקדימה את חג הפסחא הנוצרי
בבוקר שבת פסטורלי במיוחד התגנב אל צבי טריגר חשק בלתי נשלט לפנקייק. ופנקייק, כידוע, הוא אויבו של הרווק