בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אין כמו הריח הזה בבית: לחם ביתי ללא לישה, וללא מאמץ
לחם ביתי נפלא, כמעט ללא מאמץ. כי אין מתחרים לריחות של לחם טרי בבית
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לחם ביתי נפלא, כמעט ללא מאמץ. כי אין מתחרים לריחות של לחם טרי בבית
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שיחוק לפיקניק, בראנץ' או ארוחת ערב משודרגת של אמצע השבוע
אפשר ללכת לקנות בחוץ כמו כולם ואפשר להתפנק עם לחם רך וקליל מעשה ידיכם שימלא את כל הבית בריחות של מאפייה
אין כאן טיגון, אבל זה הדבר הנורמטיבי היחידי שאפשר להגיד על התבנית הזאת (ובדיוק בגלל זה אנחנו אוהבים אותה)
הכיכר הבצקית החמימה הזאת היא המעטפת האולטימטיבית לכל מה שאתם רוצים להכניס לכריך
לכבוד חג האסיף, מירב שיינר מלמדת להכין כיכר לחם חגיגית עם זיתים ועגבניות מיובשות בצורת כתר עלים יפהפה, שכל המשפחה תאכל יחד בסוכה
האיטלקים יודעים שלא צריך חומרי גלם יקרים בשביל ליצור שלמות בצלחת, ויוגב ירוס מתנחם במרק איטלקי כפרי וסמיך, שמכינים מעגבניות סוף הקיץ ומלחם שראה ימים טריים יותר - שילוב מופלא וטעים, שתרצו לצלול עם הכף לתוכו
בין שלל הסיבות לעלייה ביוקר המחיה, הנה אחת מקוממת במיוחד: כושר הקליטה של גרעיני תבואות בנמלי הים בישראל נמצא בשפל חסר תקדים. ההשלכות יתבטאו בקרוב בצורפת עליית מחירים של לא מעט מוצרים וייתכן אף מחסור בקמח ומוצריו
פינלנד כה רחוקה מאיתנו, אבל יש הרבה מהמשותף בין הלחם הפיני לבין החלה הכה אהובה, מבטיחים לכם שהלחם הזה יתחבב על רבים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לחם שמקבל המון מחמאות כל פעם מחדש בזכות צורת ההגשה המשגעת והטעם הנפלא. מושלם לערב ראש השנה
לחם מדופדף במלית בשר מתובל, טחינה גולמית ובצל ירוק שצורבים על המחבת עם מעט שמן עד השחמה. פינוק מושלם לשבת
בצק דקיק, בשר עסיסי ומתובל מלא בפלפלים עגבניות ושום, 5 דקות בתנור, והנאה אין סופית
הוועדה לפיקוח מחירים של משרד האוצר והכלכלה אישרה עלייה של 4.98% במחירי הלחם בפיקוח החל ממחר בבוקר. מחיר לחם אחיד פרוס של 750 גרם יעלה מ-6.77 שקלים ל-8.30 שקלים, ואילו חלה 500 גרם תעלה מ-5.35 ל-6.56 שקלים
בשיתוף חברת גליל, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בצל מקורמל, גבינות, אגסים, אגוזים ובצק כמובן. מי צריך יותר מזה?
מה נאכל בחג השבועות? "ביכורי קציר חיטין", כי עם כל הכבוד לגבינות, הקישים והעוגות, הלחמים המיוחדים תופסים מקום של כבוד על שולחן החג. יצאנו למסע בין סוגי דגנים, שמרים ומילויים
מחירי הסחורות בעולם יורדים, אבל בישראל עולים המחירים. הממשלה לא נאבקת ביוקר המחיה, אבל משלמת לאברכים כדי לא לעבוד. בהייטק עושים יופי של כסף, אבל משחירים את פני המדינה. מיום ליון הופך המשק הישראלי למשוואה עם יותר מדי נעלמים
החרם החרדי על מאפיות אנג'ל נמשך, אבל בתאגיד הלחם לא מודאגים. מה עומד מאחורי המחאה, האם הציבור החילוני יתגייס לעזרת אנג'ל, ואיך כל זה קשור לשוויון בנטל?
מאפה של כדורי שמרים עם גבינת מוצרלה נמסה בפנים, חגיגה של ממש לכל האורחים
בקצרה - סוכר ובשרים מעובדים. אבל ממש לא רק. כמה מהחוקרים המובילים בחקר הסרטן חושפים את הסכנות מאחורי המאכלים שכולנו מכניסים הביתה
כל מי שניסה בעברו דיאטה מכיר את הרגע הזה שבו אתה מנסה להבין איזה לחם הכי טוב לאכול, אם בכלל? דיאטנית עושה לנו סדר טוב טוב בכל סוגי הלחמים
כל מי שמנסה להוריד פחמימות יודע כמה זה קשה. אבל מה אם היו אומרים לכם שיש לחם ללא גלוטן שישיביע אתכם לכל היום? אנחנו קנינו, עכשיו נותר לראות מה הטעם של זה
אם חיפשתם סיבה להיגמל מגלוטן, כנראה שהמידע הבא יעשה את העבודה: מחקרים הראו שלחמים עשויים להכיל עקבות של שיער אדם או נוצות של ברווז ותרנגולת. ברשת מתחרפנים מהמידע הזה
הדרך ללחם הישראלי המושלם עוברת באיראן ובבוואריה, בכפר ביל"ו ובפלורנטין
שוב נכין עוגת שמרים או אולי דווקא נפנק בפאנה אל צ'וקולאטו? יוגב ירוס מלמד איך להכין לחם שוקולד איטלקי. מאפה הדומה לבריוש עם טעמים עדינים של קפה וקקאו המשובץ בשבבי שוקולד. כל פרוסה ממנו היא חלום
מדובר בבעיה מביכה שרבים סובלים ממנה. ולצד צחצוח שיניים וניקוי הפה אין הרבה מה לעשות איתה. או ככה לפחות חשבתם. מחקר חדש גילה מה צריך לאכול כדי להפטר מהריח הרע בפה, והאמת שזה גם טעים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
דמיינו רול מבצק פיצה לוהט שיוצא מהתנור ובפנים רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה חמה ונמתחת עם שלל תוספת
את הלחם הזה, קריספי מבחוץ ורך מבפנים, אנחנו מכינים דווקא כשאין לנו הרבה כוח
הקורונה כבר מאחורינו, אבל גל ההתייקרויות הוא תסמונת הפוסט-קורונה הכואבת מכולן. האמינו או לא, אבל רוב עליות המחירים אינן קשורות לסיפורים שמספרים לכולנו. הסיבה העיקרית ליוקר המחיה היא שגם הממשלה וגם כל מי שמרוויח בדרך, הבינו שהישראלים פראיירים
כך עולה מנתונים של הלמ"ס ושל מרכז המחקר והמידע של הכנסת: גם עניים מוציאים יותר על מוצרי לחם לא מפוקח, מאשר על המוצרים שבפיקוח
השר פורר קרא בריאיון ל-103FM "להיכנס להסכם מול המאפיות כדי לייצר תהליך שיפתח את השוק לתחרות בלי מעורבות ממשלתית", אך הודה כי הסרת הפיקוח "לא בהכרח" תוריד את מחיר הלחם. אתמול כינס לפיד דיון דחוף כדי לעצור על עליית מחירי הלחם
על רקע העלייה החדה הצפויה במחירי הלחם שבפיקוח והדיון הדחוף שמכנס ראש הממשלה, מתברר כי בניגוד לטענה, דווקא מחירי החיטה - חומר הגלם המזוהה ביותר עם משבר הסחורות החקלאיות שפרץ בעקבות המלחמה בין רוסיה ואוקראינה, צנחו בחודשים האחרונים בכ-40%
בדיון השתתפו בכירים ממשרדי האוצר, הכלכלה, הרווחה והמשפטים, ובחנו הצעות כלכליות וחקיקתיות כדי לבלום את ההתייקרות של הלחם המפוקח - שמחירו היה אמור לעלות היום ביותר מ-20%. רה"מ הורה על כינוס דיון נוסף בתוך שלושה ימים בו תגובש דרך מיטבית לעשות כן
בסיר הג'חנון של איילה ג'ני המטבח התימני והמטבח האיטלקי, משלבים כוחות למנה מנצחת של מאפה קובנה שחום ושמנמן ממולא פסטו בזיליקום רענן
הזינוק במחיר הלחם המפוקח ישפיע בעיקר על אזרחים המתמודדים עם קשיים כלכליים וצורכים כברירת מחדל מוצרי בסיס. "אי אפשר לדעת מה יקרה מחר, זה מלחיץ", משתפת חני מרחובות, ושני מקריית גת מוסיפה: "יש אנשים שאין להם מה לאכול ושרים מקבלים משכורת של 40 אלף שקל"
מחירי הלחם שבפיקוח מזנקים בחדות. מהם המחירים החדשים, מה מנסה יאיר לפיד לעשות במטרה לבלום את ההתייקרות וגם: ההודעה הדרמטית של רמי לוי
אחרי הדלק, החשמל, החלב והביצים, הודיעה היום שרת הכלכלה אורנה ברביבאי כי מחיר הלחם בפיקוח צפוי לעלות משמעותית בשבוע הבא. ברביבאי ציינה כי בשל גל ההתייקרויות העולמי המשפיע על עליית המחיר, היא לא אישרה להסיר את הפיקוח על הלחם, והוא יישאר מפוקח
יוקר המחיה: בדיקת המועצה לצרכנות חושפת עליית מחיר ממוצעת של כמעט 2% עליה במחיר הממוצע של המוצרים הנמכרים ביותר בישראל. העלייה הגדולה ביותר: במחירי האורז, הירקות הפסטה והעוף
מומחית לרווחה ובית שיתפה שיטה מעניינת לשמירה על טריות הלחם במשך שלושה שבועות - כמו גם טיפים לאחסון בננות, פירות יער וסלט. אתם הולכים להודות לה על זה
בצק דקיק, בשר עסיסי ומתובל מלא בפלפלים עגבניות ושום, 5 דקות בתנור, והנאה אין סופית
הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם? לכולם יש אינטרס לצייר תמונה של מאבק אדירים על מחיר הלחם המפוקח, אבל המאפיות מוצאות דרך לגרום לנו לשלם יותר והפוליטיקאים מעדיפים רפורמות שיוזילו אננס ופירות יער, במקום להילחם על המרכיבים החשובים בסל הקניות שלנו
איך משחזרים לחם מלפני 400 שנה? מה הוא מספר לנו על העבר שלנו והאם צפון בו הסוד לעתיד טוב יותר? תערוכה חדשה מתחקה אחר אורחות החיים הקדומים דרך לחמים עתיקים וחושפת פרטים מעניינים ומתכונים מסקרנים כולל אחד שווה במיוחד
בחורה אוסטרלית העלתה לאינסטגרם סרטון שבו היא חושפת טריק מדהים שבאמצעותו היא הופכת לחם ישן לפריך כמו במאפייה. וכנראה שזה גם טעים. צפו
מתכון לחטא האולטימטיבי - לחם נתלש בסגנון איטלקי מפוצץ גבינות, שום ושמן זית
לחם חם, גבינות מותכות וירקות צלויים, מצאנו את המתכון לאושר ולא יכולנו שלא לשתף
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
את הדימוי המסובך שיש לשמרים מבקש ארז קומרובסקי להפיג עם קמח המשלב אותם בילט אין. הוא מארח בביתו שבגליל את בת חן דיאמנט שמכינה מקלות פוקאצ'ה רכים, מבצק רך ונח לעבודה ועליהם מוצרלה, עגבניות שרי ועלי זעתר טריים
האם הלחם מתייקר? שר האוצר ליברמן יצא הבוקר לאזרביג'אן על מנת למצוא מקור חליפי לחיטה שסופקה מרוסיה ואוקראינה. יו"ר איגוד יבואני התבואות בישראל, מספק תחזית מרגיעה ומטרידה בו-זמנית: "לא צפוי מחסור בחיטה, אך המחיר שלה צפוי לעלות ולכן ייתכן שמחיר הלחם יעלה"
בשנים האחרונות נראה שיותר ויותר אנשים נמנעים מגלוטן, ויש גם הרבה יותר אנשים שמאובחנים עם צליאק או רגישות לגלוטן. למה זה קורה, ובאילו מקרים באמת כדאי לוותר על הרכיב השנוי במחלוקת הזה?
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הפיתרון המושלם לפסח - לחם שמכינים על מחבת מקמח תירס, כיף להכין אותו ועוד יותר כיף לאכול אותו
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הלחם הזה אינו דורש מרכיבים רבים, הוא קל מאוד להכנה, יש לו טעם מדהים, ארומה משגעת ופריכות מופלאה מבחוץ
יצרנית הקמח "שטיבל" הודיעה על עליית מחירים החל ממחר. לדבריהם, אחוז השינוי יעודכן במהלך הימים הקרובים. החברה טענה כי בשל מלחמת רוסיה-אוקראינה "שיעור העליות הגיע לשיא של 14 שנה", והאשימה גם את "חוסר התפקוד בנמלים, עלויות האנרגיה, החשמל והדלק"