חלה לשבת של ארז קומורובסקי
רגע לפני סוף השבוע, מכין השף ארז קומרובסקי חלה ריחנית ורכה עם טריק שישאיר לכם טעם של עוד
רגע לפני סוף השבוע, מכין השף ארז קומרובסקי חלה ריחנית ורכה עם טריק שישאיר לכם טעם של עוד
אחרי שהשף הנודע קרא לעיתונאי "איש קטן וחסר עמוד שדרה" - זה לא נשאר חייב, והגיב לו בדברים תקיפים משלו: "התפקיד שלי זה לדאוג שלא יעבדו על הסועדים, תמיד אהיה אובייקטיבי". צפו
*אבל עם איחולי בריאות ואריכות ימים. בכל זאת
כשנותנים לאנשים כחול-לבן ליצור עם דברים שהם כחול-לבן, במדינה כחול-לבן
שפים על קו המים, עשייה מקומית על נחלת בנימין, ויסקי אירי על הכיף כיפאק ויין יווני על המרפסת. כל מה שצריך לדעת לפני שמתחילים לתכנן את סוף השבוע
קבלו את ארוחת השנה, לפחות: החדשות הטעימות של ישראל
חגיגות, הזדמנויות ודיל כמעט בלתי אפשרי: החדשות הטעימות של ישראל
לא מתפנה, לא נפלט, לא מתמסכן. העיקר הוא מה ש*כן*
קובנה היא מאפה לא מתנצל. יש בה המון, אבל המון, חמאה מזוקקת, וזה מה שעושה אותה לכל כך טעימה. ארז קומורבסקי אופה ומוותר על הדיאטה
מהלחמניה ועד הצ'יפס, עם כל הבשר שבדרך כמובן
הרבה זמן לא ראינו כמות כזאת של פירגון ישראלי: החדשות הטעימות של ישראל
כי יש אוכל מוכן לארוחת חג, ויש אוכל מוכן לארוחת חג מבלאדי שיק
ברוכים הבאים למגדלי בצלאל. הכניסה אינה לציניקנים
עדיין לא נפתחה, וכבר מטריפה את העיר
ארז קומרובסקי מכין במטבחו במתת מאפי ביצ'ק משולשים במילוי דלעת ובשר, שיככבו במשתה הפורים שלכם - פשוט כי הם מושלמים לצד כוסית אכוהול (יותר מכל אוזן המן שאנחנו מכירים)
את הדימוי המסובך שיש לשמרים מבקש ארז קומרובסקי להפיג עם קמח המשלב אותם בילט אין. הוא מארח בביתו שבגליל את בת חן דיאמנט שמכינה מקלות פוקאצ'ה רכים, מבצק רך ונח לעבודה ועליהם מוצרלה, עגבניות שרי ועלי זעתר טריים
כבר שמענו אין ספור תגובות של מפורסמים שהואשמו בהטרדות מיניות, כל כך הרבה שאנחנו כבר יודעות לזהות איזו תגובה נכתבה על ידי משרד לניהול משברים ואיזו לא. נוסח ההתנצלות הוא אכן חשוב, ויש דרך לעשות את זה נכון. או פחות נורא, לפחות
בעקבות ההאשמות על הטרדה מינית של השף ארז קומרובסקי, שפים רבים, בהם לא מעט נשים, מתייצבים לצד השף בריש גלי ויוצאים להגנתו: "אצל ארז גילוי החיבה הוא פיזי, זה ידוע וגלוי, ופיזי זה לא בהכרח מיני"
תלונה על הטרדה מינית הוגשה לפני מספר שבועות נגד השף המצליח ארז קומרובסקי, כעת מתפרסמות עדויות נוספות המתארות התנהגות בוטה וסביבת עבודה רעילה. השף "בהתנהגותי לא הייתה כוונה מינית, התנצלות כנה מעומק לבי"
רוב אגדות האוכל היו עוצרות בשלב הזה כדי לנוח קצת. רוב אגדות האוכל הן לא ארז קומרובסקי
אשת הנשיא המנוחה עומדת במוקד אחת הפתיחות המרגשות בתל אביב. בתפריט: מאות מתכונים, וגם אוכל של ממש
רותי ברודו, אריאל רוזנטל, ארז קומרובסקי ולא מעט אנשי אוכל אחרים סירבו להיסחף בגל האלימות ובחרו להעביר מסר אחר
כור ההיתוך הבצקי הזה נולד כפופ-אפ במהדורה מוגבלת עם תנובה, אבל כדאי מאוד שמישהו יתעשת שם ויחשוב לחתום קבע
ראמן ציוני וכריך "פועלי קיסריה", מסבחה חורפית ותבשיל מאמות טוניסאי: ארז קומרובסקי שובר את הסגר עם המשלוח הכי טוב בישראל
למרות הקשיים, תעשיית הקולינריה בישראל מסרבת להיכנע לנגיף הקורונה והשלכותיו, ומנסה להתגבר על המכשולים בדרכים יצירתיות. 3 פופ אפים של משלוחים זמניים ומגניבים, מושקים בימים אלו, ואנחנו חושבים שממש כדאי לכם לבדוק אותם
אחרי שכבש את לב הצופים בפריים טיים, גויס לאחרונה השף ארז קומרובסקי כיועץ קולינרי למסעדת גריל עץ, מסעדת הבשרים החדשה של מלון מצפה הימים, אשר פתוחה לקהל הרחב, ומחזירה למושג "פארם טו טייבל" את הכבוד המגיע לו
מה צריך לחלה מושלמת? למה העוגה צונחת? באיזה שמרים עדיף להשתמש? ועוד שאלות שמעסיקות כל אופה ביתי. אתם שאלתם - ארז קומרובסקי עונה וגם נותן טיפים
אין דבר חשוב יותר בחופשה מאוכל איכותי ומפנק, גם במלון מצפה הימים המתחדש אשר ייפתח בספטמבר הקרוב יודעים את זה, ולכן גייסו את השף והאופה ארז קומרובסקי לעמוד בראש המתחם הקולינרי של המלון, הנה כל מה שאתם צריכים לדעת
סניף חדש בדיזנגוף סנטר לצ'יזקייק פקטורי, ארז קומרובסקי מתארח באותו השבוע אצל אביב משה במסה ובמסעדת יריחו ביפו, מושיק רוט פותח סניף של שמונה בבאקה אל גרבייה ועוד חדשות אוכל לוהטות
הדרך ללחמניות הקשר הנוסטלגיות מפעם קצרה מתמיד - המאסטר לאפייה, ארז קומרובסקי, עושה קסמים עם בצק ומכין את הבצק המושלם לסנדביצ'ים
במקום לקנות לחם קנוי לסנדביצ'ים, תשקיעו קצת בבני הבית - ארז קומרובסקי אופה לחם ביתי עם טריק פשוט שיהווה בסיס אידיאלי לכריכים
אחרי שטעמתם מבצק הסמבוסק הממולא בחומוס של המאסטר אין כבר דרך חזרה. ארז קומרובסקי מקצר לכם תהליכים עד לתוצאה המדהימה
ארז קומרובסקי אופה לחם מפריקי - חיטה שנקצרת בעודה ירוקה ומפיץ בבית ניחוחות מרגשים של חג
לבית ספר, לאירוח בסוכה או סתם ליום חול - ארז קומרובסקי מכין בקלי קלות את הנשנוש האולטימטיבי לכל זמן ולכל אירוע: לחמניות חמאת בוטנים וריבה בילט אין
למי ששכח לקנות לחם לפני שהאורחים באים, מציע ארז קומרובסקי פתרון אפייה מהיר עם קראסט: לחם זריז בלי התפחה, שתענוג לאכול עם חמאה וסלמון מעושן
ארז קומרובסקי ממשיך לטפל בפוביית השמרים שלכם, והשבוע מארח את עז תלם להכנת פוקאצ'ה מפוארת שבה השמרים כבר כלולים. ויש גם טאץ' שהופך את המאפה לחגיגי
ארז קומרובסקי חוזר בפופ אפ, ברשת בנדיקט משדרגים את האומלטים, בירושלים חוגגים את פסטיבל שאון חורף ובפלאפל גבאי יש ריפיל חופשי על המרק. הארוחות הכי שוות לשבוע הקרוב
פוקאצ'ה ביתית וריחנית עם הפתעות ועשבי תיבול טריים משדרגת כל ארוחה. ארז קומרובסקי מארח בביתו שבמתת את עמית ברנע ממאפיית שלום עלחם בחולתה והשניים אופים ביחד מאפה נהדר
ארז קומרובסקי מארח בכל שבוע אופה מהצפון בגינתו המופלאה שבגליל המערבי ויחד הם יוצרים מאפה על בסיס חומרי גלם טריים מהגינה. ראשון מתארח דוד אמזל מלחם טנא, שמכין פיצה דלעת ובצלים
מיוון השמחה ועד אירלנד הקרה: בחודשים האחרונים יצאו מספר ספרי בישול חדשים למדפים שיכולים להתאים לכל אחד, החל מאופה מתחיל או מגלה ארצות, דרך עקרת בית נואשת וכלה בטבחים עם רקורד מוכח בבישול
מערבבים שלושה קמחים, מוסיפים שמרים, מים צימוקים ורוזמרין. מהבצק הנעים מלפפים ברגים. זה הכל. ארז קומרובסקי אופה לחם נהדר שמתחנן לגבינה טובה
החריפות של הלחם הזה מגיעה מהפלפל החריף אבל גם מגבינת הכבשים בעלת הטעם העוקץ. ארז קומרובסקי אופה לחם גבינות כבשים משובח
לחם כרובית נשמע מוזר? ממש לא. ארז קומרובסקי עוטף כרובית אפויה בבצק עם המון דברים טובים, ומכניס לתנור בתוך סיר. על התוצאה שופכים טחינה וזוללים בשתי דקות
ארז קומורובסקי מאוהב בלחמניות האלה דווקא מאז שהרופא אמר לו שהרבה גבינה זה הרבה כולסטרול. לחמניות חלב וקשקבל קלות לחג
רוטב עגבניות וגבינת מוצרלה אולי הכי פופולריים כציפוי לפיצה, אבל ממש לא היחידים. ארז קומרובסקי אופה פיצה טבעונית בציפוי תפוחי אדמה שיגלה לכם עולם חדש
ארז קומרובסקי במתכון ללחם קראנצ'י, מתקתק ומתובל שמשלב בתוכו מרכיב מפתיע - דלעת צלויה ורכה שמוסיפה צבע ועניין
כדי שיצאו לכם לחמניות זהובות, עגלגלות ומספקות במיוחד, ארז קומרובסקי משדך וניל אמיתי לבצק מתוק, שיפיץ ניחוחות מטריפים ברחבי הבית
ארז קומרובסקי לוקח 5 מוצרים שיש לכל אחד בבית ומתקתק מהם לחמניות סקונס מהירות ואווריריות עם עשבים וגבינה. כעת נותר להוסיף חמאה וריבה, למזוג תה ולדמיין שאתם בלונדון
ארז קומרובסקי מארח את מיטב השפים בצפון, מעניק מתכונים לפריקסה, דגים וקינוח של תפוחים ממולאים ומחלק לכם כרטיס זוגי לסדנה בגליל