גרטי דונר: השווארמה הנסתרת של ישראל צצה שוב בהפתעה. עד הפעם הבאה
יש הרבה פופ-אפים סביבנו. אין פופ-אפ כזה
יש הרבה פופ-אפים סביבנו. אין פופ-אפ כזה
בימים האלה, גם זה משהו. בימים האלה, זה כמעט הכול
יש הרבה סיבות טובות לאיך ולמה הגענו למצב הזה. חלקן קבילות, אובייקטיביות ולגיטימיות. בואו נדבר על כל השאר
הפריזאית, הזוגית וזאת ששווה נסיעה מיוחדת, גם בשבת. כי מישהו צריך לעשות פה קצת סדר לפני שפותחים שולחן
אחרי התנסויות מוצלחות, דוד רוזנטל שוב הגיע לפתח תקווה. הפעם הוא השאיר את הבדיחות על העיר בצד, אבל התוצאה עדיין הייתה עגומה
צוות מד"א שהוזעק למקום העניק לגבר טיפול רפואי ראשוני ופינה אותו לבית החולים אסותא באשדוד כשהוא מחוסר הכרה. "ראינו את הגבר שוכב ומיד התחלנו בבדיקות רפואיות כשבמהלכן סיפרו לנו שהוא נחנק משווארמה", סיפרו הפרמדיקים. "שלפנו מהגרון שלו חתיכת בשר"
האוכל, כן, המחיר גם. אבל אין סיפור כמו הסיפור של חמודי
בשיתוף Wolt, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השף שגב משה מזמין הביתה ומכין במהירות מנה נהדרת של חומוס גרגרים טעים עם תוספת שווארמה עסיסית
זאת לא התחלה של בדיחה. זאת התחלה של מלחמה
לאחר הסרטונים הוויראליים שבהם הוא מבקר שווארמיות, גמליאל אדרי פתח את "הגלגל של שרדר". דוד רוזנטל נסע לראשון לציון חדור ברצון לסגור חשבון עם היריב הטיקטוקי. יש רק בעיה אחת: המקום שלו פשוט טוב מדי
במשך שנים דוד רוזנטל נאלץ לכתת רגליו ורכבו לרמת גן או לתל אביב, עד שהגיעה אליו שווארמה כמעט עד הבית. האם "מאמוש" נמצאת שם כדי להישאר?
ברוכים הבאים למגדלי בצלאל. הכניסה אינה לציניקנים
עדיין לא נפתחה, וכבר מטריפה את העיר
זה לא היה הטעם שדמיינתי, אבל לשווארמה שמעוני בגן יבנה יש תכונה חיובית אחת כל כך חזקה, שהיא לא מותירה ברירה אלא לפרגן
בדרך למשחק בחיפה עצרנו בדלית אל-כרמל. אחרי שגילינו ששני המקומות שהומלצו לנו כבר סגורים, הגענו לבגט אל-חדיד. איזה מזל
מוגש מטעם weshow, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הכירו את השווארמיה מאבו גוש של אמן השווארמה - לואי • עם טעם ייחודי, שירות מעולה ושמירה על מחירים נוחים - השווארמה של לואי היא הכתובת הבאה שלכם!
הוא עשה את זה שוב, בואו
שווארמה אליאס יצרה תוך זמן קצר רעש גדול שחייב את דוד רוזנטל לבדוק אם ההייפ מוצדק. אחרי שנכנס לגיהינום האורבני שלה, הוא הבין שלא תהיה פעם שנייה
כמו לא מעט רעיונות שנולדו באימפריה השמחה של צביקי עשת, גם הדבר הזה מצלצל חזק בהקשבה הראשונה, מתחיל להיות מובן כשמתיישבים לאכול, ומסיים ב"איך לא חשבו על זה קודם" כשהצלחת מתרוקנת
אין בחיפה כדורגל בלי שווארמה. רגע לפני עוד ביקור בסמי עופר, דוד רוזנטל קפץ לשווארמיה של פעם, שהזכירה לו את המשחקים באצטדיון של פעם. זריקת הנוסטלגיה הזאת התבררה ככואבת במיוחד
שווארמה היא כנראה אוכל הרחוב האהוב ביותר, אבל היא בדרך כלל מלווה בלא מעט רגשות אשמה. ביקשנו מהדיאטנית יובל גרטנלאוב דיין לגלות לנו כמה קלוריות באמת יש במנה, והאם יש דרך בריאה ליהנות משווארמה
בעקבות המלצה חמה אחת, דוד רוזנטל יצא למסע קולינרי בשוק בעכו. הוא טעם שווארמה מוצלחת וכנאפה אלוהי, אבל דווקא היעד העיקרי, חומוס אבו אליאס, לא סיפק את הסחורה
אחרי לבטים רבים הגיע דוד רוזנטל ל-Ask בדיזנגוף בתל אביב, שם גילה שני גלגלים שהם הפכים מוחלטים - האחד שמספק שווארמה איכותית, והשני ברמה ירודה במיוחד
חבר שהמליץ על שווארמה בון בון בהוד השרון השמיט פרט אחד חשוב. אחרי שדוד רוזנטל שם את רגשות הטינה בצד, הוא נחשף לצד הטוב של הרמאות
יותר מפעם אחת הומלץ לו לנסות את שווארמה אלארז בכפר קאסם, אבל דוד רוזנטל תמיד התעצל. עד ששעת הכושר הגיעה, ואז הוא גילה מנה עוצמתית עם תבלין סודי. פתאום הוא התחיל לחשוב אפילו על הציון 10
זאת לא יוון, ואין כאן טברנה עם רוח (וריח) של ים, אבל כל השאר מספיק קרוב למקור, ומספיק הוגן בשביל שתחזרו
טעימה, קטנה ויקרה? הנוסחה של שווארמה שמש הוותיקה הפסיקה לעבוד, אבל שני מהלכים משמעותיים הובילו את דוד רוזנטל לבדוק אם האימפריה קמה לתחייה
שנה של מבחנים ושבועות ארוכים של הרצה הובילו חברי ילדות ושותפים לגיבוש נוסחה טורקית-ישראלית מנצחת
מוגש מטעם weshow, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנת הדגל של השווארמה היא הדונר הטורקי הייחודי המכיל נתחי בשר עגל או הודו הנצלים על המוט המסתובב באיטיות ומאפשרים לכל הטעמים להתמזג יחד לכדי ארוחת רחוב איכותית ועסיסית שמגרה את כל נוזלי הפה
במהלך ביקור בפיתה מחניודה ביפו דוד רוזנטל הזמין נגד מצפונו מנה שהותירה בו רושם בינוני. בניגוד לעבר, הפעם הוא החליט לעשות כעבור מספר ימים הזמנה נוספת למנה אחרת. זה השתלם בגדול
יותר מדי פעמים שמע דוד רוזנטל את השם "שאולי", אז הוא נסע לבדוק ולראות אם ההייפ סביב השווארמיה המפורסמת מוצדק
טיפ קטן וחינמי הוביל את דוד רוזנטל לחולון, ובעודו מפנטז כיצד הוא מקים רשת מלאה במשת"פים שיודיעו לו על מקומות חדשים, הוא נחת ב"שווארמה בטעם של עוד". ואיך היה?
שני שיפודי ענק כבר מסתובבים כאן, וזה עוד לפני שההפתעות יתחילו
המשחק בין מכבי חיפה לפריז סן ז'רמן העניק לדוד רוזנטל הזדמנות לצאת למשימה החביבה עליו - דילוג בין פיתה לפיתה בעיר השווארמה של ישראל. הוא חזר נפעם, ולא רק בזכות הטעם
שווארמה ג'מיל בהרצליה קיבעה את עצמה לאורך השנים כמוסד קולינרי. דוד רוזנטל ביקר שם, ולצד מספר דברים טובים גילה שלפחות סטיגמה אחת על המקום בהחלט מוצדקת
אחרי שנודע באיכות ובמחירים הגבוהים, "איציק הגדול" פתח גם דוכן שווארמה במרכז יפו. הבשר, כפי שניתן לצפות, משובח, אבל הסכום המטורף ששילם והמנה המאוד לא מתגמלת הוציאו את דוד רוזנטל רעב ובעיקר כועס
זה לא רק האוויר, זה לא רק האנשים, זה לא רק הטמפרטורות. זה הכול
שווארמה טורו הפכה עם השנים לאחת מגאוות הדרום, וכעת התמקמה במעוז התל אביביות - רחוב דיזנגוף. דוד רוזנטל, שביקר בשעתו בסניף בקרית גת, בדק האם יצליח לשחזר את החוויה
העיסוק במחיר הלחם תפס נפח גדול בשיח הציבורי הרבה יותר מכפי שצריך, אבל דווקא דרכו אפשר לאפיין את המנגנון המעוות של התנהלות שוק המזון בישראל. שוק חופשי לכאורה, אבל ריכוזי באופן כזה שהמחירים משתנים בו תמיד לכיוון אחד. רמז: ממש לא לטובתנו, הצרכנים
אל שמש המיתולוגית במתחם הבורסה ברמת גן הצטרפו עוד שתי שווארמיות - אפנדי והנסיך. דוד רוזנטל יצא לבדוק וחזר ברגשות מעורבים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם אתם חושבים ששווארמה בפיתה או דווקא בלאפה זה ה-דבר, חכו שתטעמו שווארמה שהתבשלה בסיר אחד עם אורז. הבישול יחד הופך את נתחי הפרגיות לעסיסיים במיוחד והאורז מצידו, סופג את כל טעמי התבלינים ומקבל צבע משגע. זו לגמרי הופכת להיות ארוחת הצהרים המועדפת עלינו
או לפחות בתחום שבין חדרה לגדרה, שווארמה צארום מוכיחה שגם בלי להתבלט מדי ובלי יחסי ציבור אפשר לייצר לאפה מופלאה שתגרום לכם לרצות לחזור שוב ושוב, גם אם אתם לא גרים באזור
כן, זה מלא שמן, כן, זה לא חבר של הכולסטרול הטוב בגוף שלכם - וכן, זה שווה בטירוף
נחלה, מבחינה קולינארית, היא מקום טוב מאוד, כמעט מושלם, אבל הם כל-כך קמצנים שיצאתי משם רעב
הגיע הזמן לחשוף את הסוד הכי כמוס של הראשלצים, השווארמה של הרצל 2, כי אם אתם כבר שמים את הכסף שלכם על שווארמה, לפחות שתקבלו עבורו תמורה מלאה
בלי חרבות ובלי צעקות, רק אוכל, אנשים ורחוב
נמאס לכם ממחירי אוכל הרחוב בישראל? כדאי שתדעו שיש מדינה ממש קרובה בה תוכלו להשיג פלאפל בשלושה שקלים ומדינות בהן תוכלו תמורת פחות מדולר לקנות ארוחה בת שלוש מנות, או שלוש מנות שווארמה ואפילו בקבוק יין
לא ברור מתי ייצא לכם להיקלע לרמת השרון, אבל אם גם לכם היא נשמעת כמו מסך ברזל של אריסטוקרטיה, דעו שיש בה גם אחלה שווארמה
עסיסית, מתובלת וכל כך טעימה. ככה תכינו בבית שווארמה מנצחת שלב אחרי שלב כמו בשווארמיה
יש כאן סביח של בוקר עם הפתעה סודית, מעדניה עם ביס מושלם וגם סטייקים מצוינים במחירים שכבר לא רואים כאן, אבל זה לא הכול