ג'קי אזולאי שברה את קניון עזריאלי: "שאני אמכור פיתה ב-50 שקל???"
כי אולי היה צריך מישהי מחוץ לתל אביב כדי להכניס קצת היגיון, וטעם, לתוך הפחמימה
כי אולי היה צריך מישהי מחוץ לתל אביב כדי להכניס קצת היגיון, וטעם, לתוך הפחמימה
ילדים תמיד ישמחו לפיצה, וההורים לעד יירתעו ממשך הכנת הבצק. רות אוליבר משמחת את שני העולמות ומכינה פיצה מהירה על לאפה עם תוספות וגבינת מוצרלה מותכת
שגב משה מזמין מצרכים בקליק ומתקין ארוחת ערב זריזה - פיתה מנקיש עם זעתר לוהטת וסלט מטריף מעליה
לארוחת בשרים עם המנגל או לכריכים של בית הספר, אינס שילת ינאי במתכון אמיתי לפיתות בריאות מקמח כוסמין שממש פשוט לאפות
אפשר לגלגל, אפשר להניח, אפשר לחתוך. זה לא באמת משנה עם פיתה כזאת
עם כל הכבוד לפיתות קנויות, אין כמו פיתה חמה שהרגע יצאה מהמחבת, כשפסח מאחורינו ויום העצמאות לפנינו אין ברירה אלא לאמץ את המתכון הזה בדחיפות
מתכון לממרח שעועית לבנה של נטע לויה, שיילך נהדר על שולחן החג לצד השיפודים ונתחי הבשר. אל תפחדו מזמן ההשרייה הארוך, אופן ההכנה עצמו קליל ומהיר
מדובר באוכל רחוב מושלם לנשנוש, אבל יוגב ירוס רוצה שתשקיעו עוד קצת, ותהפכו את הבית למאפייה
במהלך ביקור בפיתה מחניודה ביפו דוד רוזנטל הזמין נגד מצפונו מנה שהותירה בו רושם בינוני. בניגוד לעבר, הפעם הוא החליט לעשות כעבור מספר ימים הזמנה נוספת למנה אחרת. זה השתלם בגדול
עראייס פיתה עם בשר עסיסי בלי להדליק את הגריל? מסתבר שזה אפשרי, והכל בזכות הטוסטר. נשנוש מהיר לילדים בחופש הגדול
למרות הסטיגמה על אוכל בתחנות דלק, דוד רוזנטל ביקר ב"פיתה בשר" בראשון לציון. ההתחלה הייתה טובה, אבל הוא יצא ברגשות מעורבים, ודווקא לא בגלל האיכות
בשקלול של "כמות-איכות-מחיר" החן שבפיתה הנתנייתית היא אחת מארוחת הצהריים הכי טובות שאכלתי לאחרונה
משהו נחמד וקליל שלא ידרוש מכם עבודה יתרה ויילך פחות או יותר עם כל מה שיש לכם
פריכה מבחוץ, בשרית מבפנים ואידיאלית לפתוח כל על האש ראוי לשמו
אחד משידוכי האוכל הכי רומנטיים בעיר הוליד מנגל פחמים, פיתות עבות, תפריט קטן ותמחור שפוי. אתם עוד פה?
יש לכם חצי שעה? זה יספיק בדיוק להכין את הפיתות הנפלאות והאווריריות של חן מזרחי ואפילו לא תצטרכו להדליק תנור. מה הסוד? כל התשובות כולל המתכון המלא ושלבי ההכנה המצולמים בפנים
כל מה שאתם צריכים לעשות זה ללכת לכיוון העשן שמתרומם מקצה הרחוב, ולהזמין
יש כאן קלאסיקות מצוינות כמו פרגית ושניצל, אבל גם מנת גירוס חדשה שעושה קצת יוון בלב
השבועות האחרונים הורידו לנו כל בדל של חיוך מהפנים. הודיה ויהודה גוהר החזירו אותו בענק
אפשר לעמוד בחצר הכי קסומה בבירה או לתפוס ספסל סמוך, לנשנש משהו עם בירה או להעמיס, אבל אי אפשר לסגור את "בארוד" ודניאלה לרר
אייל שני השיק אמש באינסטגרם מנת פיתה חדשה במילוי ספגטי בולונז. זה היה מהלך מספיק מפתיע בפני עצמו, אבל אז הגיעה התגובה של יאיר נתניהו
דוכן אוכל חדש על כיכר רבין מנסה להתגבר על שדי העבר ועל צרות ההווה באמצעות חזרה למקורות הטעימים והממכרים של ישראל. בינתיים זה עובד
לאט-לאט דברים מתחילים לחזור לשגרה, ובשבוע האחרון, בעקבות ההקלות, עוד ועוד מקומות שהיו סגורים בתקופה האחרונה, פותחים דלתות ומציעים לקהל לקחת את האוכל שלהם לדרך, הנה כמה מקומות תל אביבים שהתגעגענו אליהם במיוחד
ארז קומרובסקי עם מתכון למאפה המכונה מנקיש, שיכול לקבל על עצמו תוספות שונות - הפעם, הוא הולך על זעתר טרי ושמן זית, שיילך נהדר לארוחת בוקר, וגם כפיתות מעולות ליום העצמאות הקרוב
העשור הקולינרי הזה ייזכר כעידן בו ויתרנו על המפות הלבנות, ואפילו על הצלחות, והעדפנו לקבל את האוכל שלנו בפיתה, על הפיצה, או בתוך ההמבורגר, כי בישראל של שנת 2020 כבר לא צריך שתהיה לך מסעדה כדי להיות שף, מספיק דוכן ברחוב וגריל טוב. וואלה! אוכל מסכמים עשור
עזבו אותנו מאוכל מפונפן שמצטלם מעולה באינסטגרם, השיפודים זוקפים לאחרונה את ראשם וטוענים לכתר של אוכל הרחוב הישראלי, הנה ארבעה מקומות די חדשים שעושים כבוד לז'אנר
המונה מגיע לנחלת יהודה, המושב שהפך לשכונה בראשון לציון, ומגלה את שפיתה, לא ההיא מהכוכב הבא, אלא המקום שמוכר הכל בפיתה, וכרגיל יש לו הוראות מאוד מדויקות בשבילכם איך לאכול מהר, טעים, משביע וזול, תוציאו מחברות ותלמדו
לא מעט דוכנים של אוכל רחוב יש על הרצל ברחובות, אבל הרדאר של המונה אף פעם לא מאכזב אותו, וכך הוא מתגלגל ל"פיתה." הדוכן שמציע בוריקה וצ'וריסוס בפיתה אחת מושלמת שמצליחה לסחוב הכל, וזה עוד בלי שאמרנו מילה על החציל וההום פרייז
נסיעה מקרית לחיפה חושפת בפני המונה את יעקב קבב, המקום בו מפנקים בפיתה דשנה שסוחבת גם קבב וגם מרגז, יחד עם סלטים נהדרים, והכי חשוב - לא גורמים לך להרגיש פראייר
השפים דוד ויוסף פוזלים שוב לכיוון הסטריט פוד עם פיתה מונטנה - שיפודיה כשרה בלוקיישן המיתולוגי בנמל ת"א, אז איך נשמעת לכם שרשרת מרגז לוהטת בפיתה?
לפני כשבועיים נפתח הסניף השני של המזנון בניו יורק, מה שאומר שהפיתות של אייל שני נמכרות כעת בתשעה לוקיישנים שונים ברחבי העולם, תוסיפו לזה עוד 4 מסעדות מצליחות בארץ וסניף של הסלון שעתיד להיפתח בניו יורק, ותקבלו את אחד השפים הישראלים הכי מצליחים היום
עם כל הכבוד להמבורגר או לפיצה, אין ספק שמלכת הרחוב הבלתי מעורערת היא הפיתה. 3 מסעדות, שטרנד הכל בפיתה לא חלף על ידן, החליטו לפתוח בצמוד למסעדה דוכן רחוב שמציע את האוכל המוכר והאהוב ב - פיתה, כמובן
המונה מגיע אל "טעים לי" בלוד ומתוודע לראשונה לנקניקיות המרגז של דהן, פיתה צנועה שנותנת בראש להרבה להטוטני פיתה בארצנו, אם אתם מבינים למי הוא מתכוון
המונה חוזר מהצפון עם המלצה חמה לפלאפל שכנראה לא הייתם עוצרים בו במבט ראשון; פלאפל צהוב, עם הרבה עמבה בצד, רוטב שום לימוני, שהוא הולך לחלום עליו עוד הרבה מאוד זמן, ופיתה שהיא הכי טעימה בארץ. עם כל ביס שתתקדמו בפיתה לא תאמינו שאתם בעתלית, עד כדי כך זה טעים
אחרי כמה ימים של גשם, השמש שוב חזרה לזרוח, ואת יום שישי השמשי הקרוב שווה לנצל לביקור בשוק הכרמל, שלא מפסיק להתחדש, הנה 5 עצירות טעימות במיוחד, ששווה לפקוד
אל סצנת אוכל הרחוב התל אביבית, ההולכת ונעשית צפופה, הצטרף כעת שחקן חדש - אלנביס שמו, המציע ארבע אופציות של בשרים בתוך פיתה, ואם זה נשמע לכם קונספט מעט מוכר, חכו שתשמעו איפה הוא פתח אותו
בשורה קולינרית מפתיעה ומרגשת מגיעה אלינו מכיוון נס ציונה, תגידו יפה שלום לעיז'ו וביז'ו מזללת בשרים חדשה ומושקעת ותארזו לנו קורנביף מעיף לדרך
דוכן אוכל הרחוב האהוב והפופולרי הקוסם מתחדש עם שתי מנות: פיתה בשר ומסבחה. האם גם הפעם המהומה סביבן מוצדקת?
שעות של צפייה במשחקי המונדיאל דורשים נשנוש טעים, אבל לארוחה מול המסך יש כמה כללים חשובים. השף אוהד אמזלג מברבאטוב בהוד השרון הצליח לעמוד בכולם ולהכין מנה מושלמת לרגעי המתח לפני הגול
במקום קטן באשדוד תופס אבי ביטון שתי ציפורים במכה: חנות דגים עם סחורה טרייה שמגיעה מדי יום מהנמל ובסמוך לה מסעדת ז'קוב דגים שמכינה מהם מטעמים. ויש גם מתכון משגע לסופ"ש לדגים בפיתה
המזנון בצ'לסי מרקט מקבל כבוד מיוחד, עם כתבה בניו יורקר המוקדשת לאייל שני. ובינתיים בחוף המערבי גם השף אורי מנשה מביא כבוד עם מסעדה חדשה שנקראת בבל שגם היא מביאה טייק אוף חדש על פיתה
הפרידה מפחמימות ריקות הרגישה כמו נצח, וכדי לחזור לחיקו של הלחם הכנו עבורכם 8 המלצות שיספקו את הקרייב לחמץ משובח
יש למה לחכות: אחרי פסח יפתח בשרונה מרקט בתל אביב סניף של פיתה בסטה - הפיתות הארטיזנליות המיוחדות באשדוד. תתחילו לחלום על בוריקה בפיתה
אחרי שהכירו את המטבח הישראלי דרך יותם אוטולנגי ואסף גרניט, מוכנה לונדון לקבל בזרועות פתוחות את הפיתות. בשורת האוכל הישראלי בכיס הבצק מגיעה ללונדון, ותתפלאו- אייל שני לא מעורב, שלום מיכאלשווילי דווקא כן
אחרי שהביאו לעולם את בשורת האוכל האסיאתי בצורת מזללה נגישה ופופולרית, פתחו השבוע האחים אייל ושי קיצ'ס מדה באן את הדבר הבא: כרמל, דוכן פיתות חדש ומבטיח בשוק התל אביבי
אחרי שהפך לאימפריה יפואית עם ד"ר שקשוקה והשווארמה המפורסמת, בגיל 65 בינו גבסו לא שבע ומגיע לשדרות רוטשילד עם בינו בפיתה
בשר על האש הוא הזדמנות לחגיגה קולינרית לכל המשפחה, כזאת שלא מחייבת טרחה במטבח ושטיפת כלים ממושכת. הרכבנו עבורכם שלושה מתכונים נפלאים וזריזים מבשר עוף טרי ואיכותי שגדל ללא אנטיביוטיקה, אשר נכנסים בצורה מושלמת לפיתה
צולים את הפרגית במחבת פסים מתבלים היטב בתבלינים צבעוניים וכבר יש לכם ארוחה זריזה. מה נשאר? להכניס אותה לתוך פיתה חמימה עם ירקות ולהגיש כארוחה מפנקת
מסעדת הצועניה מיפו מלמדת את הדרך הטובה ביותר להרים ארוחה במחבת: נתחי פרגיות צלויות מתובלות לצד פיתות חמות וטריות
פלאפל מעברי, מקום קטן ונסתר מן העין, מוכיח שהכי פשוט שיש הוא גם הכי טוב שיש. המונה טועם הגיע לשם ויצא מרוצה בזכות פיתה דשנה, טחינה סמיכה וכדורי פלאפל שמטוגנים על המקום