שלחמך: פיצריה שכונתית מצוינת מתחבאת בתוך מרכז מסחרי מוסתר. אל תוותרו לה
רועי גורן לא התכוון לעשות את הפיצה הכי טובה בישראל ואפילו לא את הפיצה הכי טובה בתל אביב. במקום זה יצאה לו "סתם" פיצה מעולה
רועי גורן לא התכוון לעשות את הפיצה הכי טובה בישראל ואפילו לא את הפיצה הכי טובה בתל אביב. במקום זה יצאה לו "סתם" פיצה מעולה
14 קומות למטה יש מלכודות "עממיות" ומזללות "אותנטיות" שייקחו מכם הרבה על פחות. לכם מגיע דיל טוב יותר
אוטוסטרדה-אמריקנה בעיר הלבנה, מאפס למאה
בואו רעבים, רעבים מאוד. כל השאר יסתדר כמעט מעצמו
זה הדבר, זה מה שצריך וזה הכול
כי מה שקורה בחו"ל לא תמיד נשאר בחו"ל
האם זה אותנטי, אתה תוהה בהתחלה. האם זה חשוב בכלל, אתה עונה לעצמך בעודך מחסל
מחזה נדיר של אלכימיה ומיסטיקה (ובצק כמובן)
הלוחם חזר ליצור בסמטת הנשמות הטהורות. כל השאר יסתדר כמעט מעצמו
קערה עמוקה, שולחן רחב ואדם שעדיין רוצה להיות נדיב. מה צריך יותר?
ככה זה פה, הכול מתערבב בסוף
כן, זה המבורגר חדש בתל אביב. כן, הוא שווה את זה
כי אולי היה צריך מישהי מחוץ לתל אביב כדי להכניס קצת היגיון, וטעם, לתוך הפחמימה
דרום תל אביב כמרכז קופנהגן. אפשר לחלום, לא?
קרואסון, סופגניה, שמן, סוכר. ורק אז זה מתחיל
יש הרבה פופ-אפים סביבנו. אין פופ-אפ כזה
חצי עיר ניסתה לחקות, חצי עיר תתחיל עכשיו הכול מהתחלה
להקשיב ללב, להקשיב לבטן, ולא להקשיב לרגע לביביסטים
בימים האלה, גם זה משהו. בימים האלה, זה כמעט הכול
רוב היזמים ורוב המסעדנים היו מנצלים כאן מומנטום ושואבים. הם עושים כמעט את ההיפך
חווית חו"ל בתוך מדינת ישראל, רק אל תהיו פולנים
יש הרבה סיבות טובות לאיך ולמה הגענו למצב הזה. חלקן קבילות, אובייקטיביות ולגיטימיות. בואו נדבר על כל השאר
הם עצרו, עכשיו תורכם
מסדרונות וואלה רוחשים, הדלתות נסגרות והשמועות רצות מהר. הפעם בצדק
האוכל, כן, המחיר גם. אבל אין סיפור כמו הסיפור של חמודי
קצת עברית, קצת גרמנית ושנקה אחד שיודע לתרגם הכול
אם זה מה שקורה פה אחרי שבוע, אין סיבה לשתף פעולה עם מזימת 730 הימים
מי שמכיר מכיר, וחוזר. כל יום חוזר. מי שלא, אולי הגיע הזמן באמת
מה כבר יחדש לך עוף מטוגן, אתה תוהה בינך לבין עצמך רגע לפני. ואז בא הרעש, והשקט
כי היה ברור מההתחלה שאשקלון לא תהיה תל אביב, בלי קשר לדיל המפתה של הקוסקוס
סדרת Oh Mammi של דומינו'ס פיצה אולי לא תניע ילדים לבקש עוד בלסמי מלמעלה, וספק אם מבוגרים יוציאו מעתה אשכולות ענבים מהמקרר לקראת בואו של השליח, אבל זאת התחלה טובה מספיק
שמונה שנים של צעידה בטוחה דיגדגו קצת לעשות משהו חדש. זאת התוצאה
ברוכים הבאים למגדלי בצלאל. הכניסה אינה לציניקנים
טוב שבאתם, מה לקח לכם כל כך הרבה זמן?
כי לא הכול בחיים צריך להיות מסובך
כי למה לחכות שיזמינו אתכם למסיבת יום הולדת בפארק גבעתיים?
שמחת חיים שכבר בקושי רואים כאן, עם דיל בשר שכבר ממש לא רואים כאן
זיזו חט'ב ניצל את יום החופש שלו ושל אל קלחה לעוד יותר עבודה, ועוד יותר טעם
יחי זינו מביא לפסטיבל תל אביב EAT את יחידת הקומנדו של פסקדו, מה זה אם לא מרחב מוגן?
פנטזיה צרפתית על צ'יט-דיי שלא סופר קלוריות השכימה לבוקר ישראלי. התוצאה בהתאם
פרח אבו ניג'ם ושחאדה אבו שחאדה לא עזבו את הדיי-ג'וב שלהם עד שהרגישו שזה הרגע הנכון. למזלם, ולמזלנו
אחד משני הרחובות הכי טובים בישראל התחדש במזללה טורקית בלתי אפשרית בפיתוייה. אתם עוד פה?
כי בסוף, אחרי כל המילים, זה רק הבשר
הוא עשה את זה שוב, בואו
כמו לא מעט רעיונות שנולדו באימפריה השמחה של צביקי עשת, גם הדבר הזה מצלצל חזק בהקשבה הראשונה, מתחיל להיות מובן כשמתיישבים לאכול, ומסיים ב"איך לא חשבו על זה קודם" כשהצלחת מתרוקנת
רובם קוראים לזה "הפעם הראשונה שרותי ברודו יצאה מחוץ לתל אביב", אבל זה מרגיש קצת ההיפך
כמעט אלף יום של ניסויים ושיפורים, הצקות ושיגועים, הגיעו לקיצם עם ארבע מילים משמחות במיוחד. זה הזמן להתנפל
זכרונות ילדות, עבודה קשה ובלגן שמח נכנסו לתוך פחמימה. פלא שיצא ככה טעים?
שלוש שנים לאחר שהוציאה לדרך קאמבק ישראלי, הגיע הזמן שמישהו ייתן לה כבר תעודת זהות כחולה, לא?
אחת הקציצות המוצלחות בתל אביב בעבר נסקה, התבלבלה, נפלה, פשטה את הרגל, נמכרה ועכשיו היא חוזרת. הבנתם?