מתכוני דגים מושלמים שעושים בקלות בבית
על הגריל, בקציצה, או נא לגמרי. עומר מילר חושב שהגיע הזמן שתפסיקו לפחד ותתחילו לאהוב לבשל עם דגים ולהרשים את האורחים
על הגריל, בקציצה, או נא לגמרי. עומר מילר חושב שהגיע הזמן שתפסיקו לפחד ותתחילו לאהוב לבשל עם דגים ולהרשים את האורחים
ארבע שנים לאחר סגירתה של המסעדה המיתולוגית, החזירה בתם של הבעלים המקוריים את ריח האוכל הרומני לרחובות
מומלצי סוף השבוע של סנהדרינק: פופ אפ במבשלת קראפט, סינגל מאלט מחביות יין רימונים ויינות חדשים מפורטוגל. תבלו
האוכל, כן, המחיר גם. אבל אין סיפור כמו הסיפור של חמודי
לעשות את הדברים פשוט וטוב, הקהל כבר ימצא אתכם
חמישים שנה של אוכל, שלושים שנה של סכין, והאגדה עדיין כותבת את עצמה מדי יום
פליקס רוזנטל מכין לנו קציצות קבב מהמטבח הלבנוני, עמוסות עשבי תיבול ברוטב עדין שמוסיף להן עסיסיות וטעמים נפלאים. מסוג המנות שטועמים ומבינים דבר או שניים על החיים
שמחת חיים שכבר בקושי רואים כאן, עם דיל בשר שכבר ממש לא רואים כאן
השף הפרטי רונן ורה חושף את הסוד לקבבונים מושלמים. לכם נשאר רק להדליק את המנגל ולהכין טחינה טובה בצד
כי הוא לא רק אחד שיודע, הוא האחד שהכי יודע
איזה סוג בשר, טחינה דקה או גסה? מהו יחס השומן המושלם ואיך הכי נכון לתבל? אחרי שתקראו את הטיפים של שמואל המפורסם משוק הכרמל, תבינו איך מכינים את הקבב המושלם
כולם שמעו על הסטקייה הוותיקה הזאת חוץ ממנו. אחרי שהגיע לשם, דוד רוזנטל סופסוף מבין מה הוא פספס
חם מספיק בשביל לנפנף בחוץ, קר מספיק בשביל להתחיל לחשוב על חורף: טועמי "חדש על המדף" מחליפים ארונות
בשיתוף סטקיית הבוקרים, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שלוש משפחות הגיעו לארוחה משותפת עם רון יוחננוב בסטקיית הבוקרים: "החיבור היה מרגש". מה הם חשבו על הבשר במסעדה? צפו בכתבה
"חוות הבוקרים" והשף מאיר אדוני, היועץ הקולינרי שמלווה את מותג הבשר בשנתיים האחרונות משיקים את "על האש", סדרת בשרים טחונים ומתובלים חדשה שעליה שקדו במהלך השנה האחרונה. הסדרה כוללת שני מוצרים בשר האהובים ביותר על הצרכן הישראלי - המבורגר וקבב
מישו פיגנבאום, מלך הקבב הרומני של יפו, הלך אמש לעולמו. ניר קיפניס נפרד בהספד אפוף עשן של גריל
סעו קצת יותר לאט, אל תפספסו את השלט, וקחו ימינה. כל השאר כבר יסתדר מעצמו
בשיתוף סטקיית הבוקרים, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כמעט שלושה עשורים של סועדים מרוצים בחיפה הפכו את "סטקיית הבוקרים" לבית משפחתי חם וטעים. סניף חדש שלה רוצה לעשות בדיוק אותו דבר גם באזור המרכז
עראייס פיתה עם בשר עסיסי בלי להדליק את הגריל? מסתבר שזה אפשרי, והכל בזכות הטוסטר. נשנוש מהיר לילדים בחופש הגדול
יש דברים שהמגיפה החריבה. יש דברים שהמגיפה הולידה
כשחושבים על זה, האם יש שלט בסיסי ועם זאת קולע כל כך כמו "פינת הקבב"?
יום העצמאות, חג הפיקניקים והמנגלים, מאופיין בביקוש גבוה למוצרי בשר. בשנים האחרונות, עם העלייה במספר המפחיתנים, הצמחוניים, הטבעוניים ושוחרי הבריאות, חלה עלייה גם בביקוש לתחליפי בשר. כמה מאתנו יסכימו להחליף את הסטייקים ושיפודי הפרגית, ומהן האפשרויות?
לא משנה אם אתם מדליקים מנגל ביום העצמאות, או מבשלים ארוחה על המחבת בבית - קבב טוב ועסיסי, חייב להיות שם. אז אספנו עבורכם 10 מתכוני קבבים אהובים ומוצלחים במיוחד, ולכם רק נותר לבחור
בשיתוף רמי לוי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מנת סינייה עסיסית ומושלמת לאירוח, לא רק בגלל שהיא אהובה על כולם - מילדים עד מבוגרים, אלא גם בגלל שניתן להכין את הקבבים והטחינה מראש ורגע לפני ההגשה רק להכניס לצלייה אחרונה בתנור
עוד לא נרגענו מארוחות החג - ובאופק כבר מנצנצים אורות המנגל של יום העצמאות. ברשתות הבשר נערכים לשיא של ביקושים, שכן למרות שישראל היא אלופת העולם בטבעונות, צריכת הבשר הטרי בשנים האחרונות דווקא נמצאת בעלייה
אחד משידוכי האוכל הכי רומנטיים בעיר הוליד מנגל פחמים, פיתות עבות, תפריט קטן ותמחור שפוי. אתם עוד פה?
הג'בטות נגמרו באחת, הרוטיסרי מפסיק להסתובב בארבע, ואתם פשוט צריכים לבוא מוקדם, ולנצח
מיועד לכל מי שהתלונן שהוא לא יכול לאכול את מנת הדגל, אבל לא רק
יש כאן אוכל רחוב ירושלמי שחזר מטיול ארוך באיסטנבול, שף עם גב רחב ולב רחב עוד יותר, ואש שמלהיטה את כל זה לביס מושלם. תנו לכולם להסתבך בשוק, אתם יודעים יותר טוב
בואו ננצל את ההזדמנות הזאת לפני ששוב יהיה מאוחר מדי לארוחות שחיתות בשריות שכאלה
כל מה שאתם צריכים לעשות זה ללכת לכיוון העשן שמתרומם מקצה הרחוב, ולהזמין
יותר מעשור של ריח בשר מעושן על הבגדים, והמשאית הזאת עדיין מתניעה כל בוקר בשמונה וחצי, ומבקשת לדעת אם "המחיר בסדר"
בשיא הקורונה אכלנו פה מעולה והתפללנו לטוב. עכשיו אנחנו יכולים לאפסן את הפסימיות ולשתות משהו
זה לא בדיוק אוכל טורקי, אבל הלב והכוונות במקום הנכון, וחלק מהמנות עושות הרבה יותר מזה. עכשיו רק נשאר לטפל בשירות
קציצות קטנטנות מהמטבח הטורקי שאוכלים מעל ממרח שעועית ותערובת פיקנטית של צנוברים ופלפל חריף. רק אל תשכחו פיתות או חלה
חבורה של חובבי מכוניות ניסו לנצל את חום המנוע והלהבה האחורית כדי להשביע את הרעב שלהם. אלא שבתוך שניות רכב הפאר היוקרתי העלה עשן ונוזל הקירור נשפך על הרצפה. צפו בתעלול הטיפשי שכמעט נגמר באסון
יש כאן קבב אדנה וקבב אורפלי, צלוחיות קטנות ומסוכנות של מאזטים, כנאפה לוהטת וגם את פיני בלילי כלקוח שיודע משהו על אוכל טורקי: כל הפרטים על "מאריס"
כי יום העצמאות לא צריך לתפוס אתכם מתלבטים מעל המנגל, נכון?
לא משנה כמה נתחים תביאו לחגיגת יום העצמאות הקרובה. בסוף תמיד נחזור לכוכבים האמיתיים של כל על האש
התערובת טעימה גם ככה, אבל אנחנו לא מתכוונים לשלוח אתכם למנגלים בלי טוויסט
תנור שלא מפסיק לעבוד, אנשים שלא מפסיקים לעבוד וגריל שלא מפסיק לעבוד - מדובר בדוכן פיתות עם סיפור פשוט
ארוחה לילית שחזרה לחיים, מעדניה איטלקית שמתה לפיקניק, גבינות שמתגעגעות ליוון ומשלוח ירקות ופירות עם התחייבות מאתגרת: הכותרות הטעימות של השבוע
הקורונה סגרה, פתחה ושוב סגרה, אבל יש אוכל שאי אפשר לעצור, ויש בשר שחייב לעלות כמה שיותר מהר על הגריל
שני ענפים של אחת ממשפחות הבשר המפורסמות בישראל החליטו להרים מנגל ולמכור שיפודים, ואנחנו נכנסנו לתוך הבלגן הזה רעבים
הדונר קבב נחשב לאוכל רחוב מאוד פופולארי בחו"ל (גם אם הוא לא הכי בריא). פוסט של בשלנית בבפייסבוק חושף כיצד ניתן להכין אותו בעצמכם בבית והתגובות היו נלהבות. כנסו ותכינו גם אתם
קובי רובין מגיע אל הבגט הלוהט בטירת הכרמל וסוף סוף לא מרגיש שחוסכים עליו בקבבים; כאן הקבבים רבים על המקום בבגט, ובסוף מתחברים בהרמוניה מושלמת
בשיתוף הקבב של אמא, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
השוק בנתניה הוא חווייה ישראלית רועשת ונהדרת, והוא מסתיר בתוכו גם את דוכן האוכל עם הבשר מהטובים בארץ שאסור לעבור בעיר בלי לנסות אותו
דוחול ספדי, השף שהפך את מסעדת דיאנא בפרט, ואת נצרת בכלל, למוקד עלייה לרגל, חוזר כעת עם מסעדה ערבית חדשה בכפר תבור, ונחסוך לכם את המתח - הקבב המיתולוגי נמצא שם
נסיעה מקרית במבשרת ציון חושפת בפני המונה בוטקה קטנטן על גלגלים שמוציא את שיפוד הקבב המפנק ביותר שאכל בתקופה האחרונה, ויש לו גם הסבר משכנע למה צריך להזמין שם רק קבב אחד
נסיעה מקרית לחיפה חושפת בפני המונה את יעקב קבב, המקום בו מפנקים בפיתה דשנה שסוחבת גם קבב וגם מרגז, יחד עם סלטים נהדרים, והכי חשוב - לא גורמים לך להרגיש פראייר