פונדק אסא, בית דגן: בשר טעים למות וחוויה מצוינת (רק אם אתם יושבים)
חוק רוזי עומד למבחן, ונכשל
חוק רוזי עומד למבחן, ונכשל
שיפוד אחד הצגה, שיפוד שני טרגדיה
נתראה עוד 35 שנים
חיבוק טעים בילט-אין בתקופה שבה כולנו זקוקים לאחד
השף דור זגורי מפרנה בשוק במתכון שלם לארוחה מופלאה על האש, עם טיפ להכנת קבב אדיר שלא יתפרק
ביי ביי פיתה, ביי ביי האפינס
לא משנה אם אתם מדליקים מנגל ביום העצמאות, או מבשלים ארוחה על המחבת בבית - קבב טוב ועסיסי, חייב להיות שם. אז אספנו עבורכם 7 מתכוני קבבים אהובים ומוצלחים במיוחד, ולכם רק נותר לבחור
שילמתי פאקינג 98 שקל ונשארתי רעב, מה עוד אתם צריכים לדעת?
לקנות מפלצת ב-59 שקלים
בילוי שבת ישראלי עם הרבה מגבונים ושומרת כשרות מוזרה
קציצות קטנטנות מהמטבח הטורקי שאוכלים מעל ממרח שעועית ותערובת פיקנטית של צנוברים ופלפל חריף. רק אל תשכחו פיתות או חלה
ראו הוזהרתם! המנה הזו בהחלט מאיימת על סיר הקציצות הביתי שלכם. אליאס איוב מכין לנו פיתה ביתית שמסתירה קדירת קבבים עסיסית עם ירקות חרוכים ולא תאמינו באיזו קלות
על הגריל, בקציצה, או נא לגמרי. עומר מילר חושב שהגיע הזמן שתפסיקו לפחד ותתחילו לאהוב לבשל עם דגים ולהרשים את האורחים
ארבע שנים לאחר סגירתה של המסעדה המיתולוגית, החזירה בתם של הבעלים המקוריים את ריח האוכל הרומני לרחובות
מומלצי סוף השבוע של סנהדרינק: פופ אפ במבשלת קראפט, סינגל מאלט מחביות יין רימונים ויינות חדשים מפורטוגל. תבלו
האוכל, כן, המחיר גם. אבל אין סיפור כמו הסיפור של חמודי
לעשות את הדברים פשוט וטוב, הקהל כבר ימצא אתכם
חמישים שנה של אוכל, שלושים שנה של סכין, והאגדה עדיין כותבת את עצמה מדי יום
פליקס רוזנטל מכין לנו קציצות קבב מהמטבח הלבנוני, עמוסות עשבי תיבול ברוטב עדין שמוסיף להן עסיסיות וטעמים נפלאים. מסוג המנות שטועמים ומבינים דבר או שניים על החיים
שמחת חיים שכבר בקושי רואים כאן, עם דיל בשר שכבר ממש לא רואים כאן
השף הפרטי רונן ורה חושף את הסוד לקבבונים מושלמים. לכם נשאר רק להדליק את המנגל ולהכין טחינה טובה בצד
כי הוא לא רק אחד שיודע, הוא האחד שהכי יודע
איזה סוג בשר, טחינה דקה או גסה? מהו יחס השומן המושלם ואיך הכי נכון לתבל? אחרי שתקראו את הטיפים של שמואל המפורסם משוק הכרמל, תבינו איך מכינים את הקבב המושלם
כולם שמעו על הסטקייה הוותיקה הזאת חוץ ממנו. אחרי שהגיע לשם, דוד רוזנטל סופסוף מבין מה הוא פספס
חם מספיק בשביל לנפנף בחוץ, קר מספיק בשביל להתחיל לחשוב על חורף: טועמי "חדש על המדף" מחליפים ארונות
שלוש משפחות הגיעו לארוחה משותפת עם רון יוחננוב בסטקיית הבוקרים: "החיבור היה מרגש". מה הם חשבו על הבשר במסעדה? צפו בכתבה
"חוות הבוקרים" והשף מאיר אדוני, היועץ הקולינרי שמלווה את מותג הבשר בשנתיים האחרונות משיקים את "על האש", סדרת בשרים טחונים ומתובלים חדשה שעליה שקדו במהלך השנה האחרונה. הסדרה כוללת שני מוצרים בשר האהובים ביותר על הצרכן הישראלי - המבורגר וקבב
מישו פיגנבאום, מלך הקבב הרומני של יפו, הלך אמש לעולמו. ניר קיפניס נפרד בהספד אפוף עשן של גריל
סעו קצת יותר לאט, אל תפספסו את השלט, וקחו ימינה. כל השאר כבר יסתדר מעצמו
כמעט שלושה עשורים של סועדים מרוצים בחיפה הפכו את "סטקיית הבוקרים" לבית משפחתי חם וטעים. סניף חדש שלה רוצה לעשות בדיוק אותו דבר גם באזור המרכז
עראייס פיתה עם בשר עסיסי בלי להדליק את הגריל? מסתבר שזה אפשרי, והכל בזכות הטוסטר. נשנוש מהיר לילדים בחופש הגדול
יש דברים שהמגיפה החריבה. יש דברים שהמגיפה הולידה
כשחושבים על זה, האם יש שלט בסיסי ועם זאת קולע כל כך כמו "פינת הקבב"?
יום העצמאות, חג הפיקניקים והמנגלים, מאופיין בביקוש גבוה למוצרי בשר. בשנים האחרונות, עם העלייה במספר המפחיתנים, הצמחוניים, הטבעוניים ושוחרי הבריאות, חלה עלייה גם בביקוש לתחליפי בשר. כמה מאתנו יסכימו להחליף את הסטייקים ושיפודי הפרגית, ומהן האפשרויות?
מנת סינייה עסיסית ומושלמת לאירוח, לא רק בגלל שהיא אהובה על כולם - מילדים עד מבוגרים, אלא גם בגלל שניתן להכין את הקבבים והטחינה מראש ורגע לפני ההגשה רק להכניס לצלייה אחרונה בתנור
עוד לא נרגענו מארוחות החג - ובאופק כבר מנצנצים אורות המנגל של יום העצמאות. ברשתות הבשר נערכים לשיא של ביקושים, שכן למרות שישראל היא אלופת העולם בטבעונות, צריכת הבשר הטרי בשנים האחרונות דווקא נמצאת בעלייה
אחד משידוכי האוכל הכי רומנטיים בעיר הוליד מנגל פחמים, פיתות עבות, תפריט קטן ותמחור שפוי. אתם עוד פה?
הג'בטות נגמרו באחת, הרוטיסרי מפסיק להסתובב בארבע, ואתם פשוט צריכים לבוא מוקדם, ולנצח
מיועד לכל מי שהתלונן שהוא לא יכול לאכול את מנת הדגל, אבל לא רק
יש כאן אוכל רחוב ירושלמי שחזר מטיול ארוך באיסטנבול, שף עם גב רחב ולב רחב עוד יותר, ואש שמלהיטה את כל זה לביס מושלם. תנו לכולם להסתבך בשוק, אתם יודעים יותר טוב
בואו ננצל את ההזדמנות הזאת לפני ששוב יהיה מאוחר מדי לארוחות שחיתות בשריות שכאלה
כל מה שאתם צריכים לעשות זה ללכת לכיוון העשן שמתרומם מקצה הרחוב, ולהזמין
יותר מעשור של ריח בשר מעושן על הבגדים, והמשאית הזאת עדיין מתניעה כל בוקר בשמונה וחצי, ומבקשת לדעת אם "המחיר בסדר"
בשיא הקורונה אכלנו פה מעולה והתפללנו לטוב. עכשיו אנחנו יכולים לאפסן את הפסימיות ולשתות משהו
זה לא בדיוק אוכל טורקי, אבל הלב והכוונות במקום הנכון, וחלק מהמנות עושות הרבה יותר מזה. עכשיו רק נשאר לטפל בשירות
חבורה של חובבי מכוניות ניסו לנצל את חום המנוע והלהבה האחורית כדי להשביע את הרעב שלהם. אלא שבתוך שניות רכב הפאר היוקרתי העלה עשן ונוזל הקירור נשפך על הרצפה. צפו בתעלול הטיפשי שכמעט נגמר באסון
יש כאן קבב אדנה וקבב אורפלי, צלוחיות קטנות ומסוכנות של מאזטים, כנאפה לוהטת וגם את פיני בלילי כלקוח שיודע משהו על אוכל טורקי: כל הפרטים על "מאריס"
כי יום העצמאות לא צריך לתפוס אתכם מתלבטים מעל המנגל, נכון?
לא משנה כמה נתחים תביאו לחגיגת יום העצמאות הקרובה. בסוף תמיד נחזור לכוכבים האמיתיים של כל על האש
התערובת טעימה גם ככה, אבל אנחנו לא מתכוונים לשלוח אתכם למנגלים בלי טוויסט