מוגרביה, עוף עם גרגירי חומוס ומפתול
זה לא קוסקוס וגם לא ממש פתיתים, אבל זה מאוד טעים
זה לא קוסקוס וגם לא ממש פתיתים, אבל זה מאוד טעים
השף עומר עילואן מחמם אותנו עם תבשיל עדשים, אטריות וערימות בצל מטוגן בשם חוראג' באסבעו ("שורף בקצות האצבעות"), על שם כל אלה שלא הצליחו להתאפק
ראו הוזהרתם! המנה הזו בהחלט מאיימת על סיר הקציצות הביתי שלכם. אליאס איוב מכין לנו פיתה ביתית שמסתירה קדירת קבבים עסיסית עם ירקות חרוכים ולא תאמינו באיזו קלות
השף אוסאמה דלאל מגלה את הסודות לפטאייר המושלם - כיסוני בצק אווריריים וטעימים מהמטבח הערבי, במילוי מפתיע של זעתר טרי
אם שבעתם מאוזני המן בשלל מילויים מתוקים עוד לפני שהתחיל החג, יש לנו אלטרנטיבה משובחת במיוחד - הפטאייר, מאפה שמרים מבצק דקיק ומושלם במילוי תרד חמצמץ שלא תוכלו לעמוד בפניו
ארוחה חגיגית בפיתה. כן, יש דבר כזה וקוראים לו מסאח'ן - עוף שנצלה בתנור בים של בצלים מתובלים עם הרבה סומק חמצמץ, ומוגש על פיתה שסופגת לתוכה את כל הטעמים המופלאים יחד
לאור המתיחות בין העמים, מה יעלה בגורלו של המטבח הערבי בשנה הבאה? נראה כי שנת 2016 לא הולכת להיות פשוטה יותר עבור המסעדנים הערבים, אך מאידך חוקרים מאמינים בכוחו של האוכל לגשר על העוינות