מסאחן עוף על פיתה
איוב אליאס החיפאי עם מתכון מופלא וחגיגי לפיתות חמימות שיצאו מהתנור, ועליהן מונח בשר עוף עסיסי
איוב אליאס החיפאי עם מתכון מופלא וחגיגי לפיתות חמימות שיצאו מהתנור, ועליהן מונח בשר עוף עסיסי
מסעדת אל באבור ביוקנעם חוגגת עשור בשבוע של ארוחות חד פעמיות, בהן יבשלו יחד שפים ערבים ויהודים מהשורה הראשונה; לכבוד המאורע, השף חוסאם עבאס מפנק אותנו במתכון לאחת המנות הכי אהובות במטבח הערבי - מוסחאן עוף - דרך טעימה במיוחד לפנק את המשפחה בסופ"ש הקרוב
ארוחה חגיגית בפיתה. כן, יש דבר כזה וקוראים לו מסאח'ן - עוף שנצלה בתנור בים של בצלים מתובלים עם הרבה סומק חמצמץ, ומוגש על פיתה שסופגת לתוכה את כל הטעמים המופלאים יחד