טורטליני במילוי בשר, הום מייד
אמנם המתכון הזה דורש מעט יותר עבודה, אבל נשבעים שההשקעה שווה כל ביס. קבלו פסטה ביתית במילוי תבשיל ארוך וארומטי של שפונדרה, המוגשת בציר הבשר
אמנם המתכון הזה דורש מעט יותר עבודה, אבל נשבעים שההשקעה שווה כל ביס. קבלו פסטה ביתית במילוי תבשיל ארוך וארומטי של שפונדרה, המוגשת בציר הבשר
פליקס רוזנטל משתף אותנו לכבוד שבועות במתכון למנת כיסוני הסלק שלו, כזאת שעושה שילוב גאוני בין המטבח המזרח אירופאי עליו גדל, למטבח המקומי-ערבי שהוא כ"כ אוהב. התוצאה: אחת המנות הכי יפות וטעימות שנתקלנו בהן לאחרונה
ארז קומרובסקי מכין במטבחו במתת מאפי ביצ'ק משולשים במילוי דלעת ובשר, שיככבו במשתה הפורים שלכם - פשוט כי הם מושלמים לצד כוסית אכוהול (יותר מכל אוזן המן שאנחנו מכירים)
הסוד של המרק הזה הוא בשילוב נכון של כל המרכיבים. עבודה קשה לא תמצאו פה, רק עושר של טעמים ומרקמים
עשרים הדקות מהרגע שההזמנה יוצאת לדרך הן גם ארוכות מאוד, וגם משמחות מאוד
חננאל אדרי טייל, התאהב, התמכר והיה חייב לשדרג. התוצאה היא שידוך טעים, מנחם וביתי
מעט תשומת לב לטכניקה, פוקוס על הסיומת ואתם מסודרים עם מתכון מדויק, טעים וממכר
הסוד לכיסוני אמפנדס מוצלחים הוא בבצק. איילה ג'ני עם מתכון מעולה, פשוט וקל למאפה הכי מפורסם מארגנטינה - אתם בוחרים אם לטגן ולאכול ישר או לאפות. כל הטיפים בפנים
המקומות שבהם אפשר למצוא את פלא הבצק הזה הולכים ומתמעטים, והגיע הזמן שמישהו יפתח פה כבר את האור
שום דבר לא הכין אותנו לקראת הביס הנפלא הזה - ציפוי פירורי פנקו פריך וזהוב מבחוץ, מילוי ממכר של קורנביף מטוגן עם בצל ובצק עדין שמחבר הכל. אינס שילת ינאי עושה זאת שוב והפעם עם כיסונים מטורפים שפשוט שווים את מעט ההשקעה
הרומנטיקה לא מתה, וגם אם את ערב ט"ו באב הנוכחי בחרתם לחגוג בבית, לפחות תעשו את זה כמו שצריך, קבלו ארוחה של 3 מנות, שתעניק לכם לא מעט נקודות זכות
אחרי תקופה ארוכה של ריחוק חברתי, בעיקר מהסבים והסבתות היקרים ללבנו, חג שבועות הנוכחי הוא מבחינתנו בסימן חזרה לבית סבתא. אז קפצנו לבית גיל הזהב בקריית אתא ויצאנו עם שלושה מתכונים חגיגיים ומסורתיים לחג
נמאס לכם כבר מסופגניות ולביבות? רות אוליבר מוצאת דרך קלילה וטעימה לשבור את השגרה עם מעטפות בצק פילו מטוגנות, במילוי בשר, שאי אפשר להפסיק לנשנש
בסוף שבוע הקרוב יחזור לחיינו שוק אוכל עולם המופלא בדרום תל אביב. מכיסוני מומו נפאלים, דרך מלפפון חמוץ מטוגן ועד לוופל בועות משוגע - הנה 9 דוכנים שחובה לפנות מקום בבטן עבורם
צחי ארנבייב בן ה-17 הגשים חלום של בשלנים ופודיז רבים, כשמנה שלו נכנסה לתפריט של מסעדות מחניודה ויודלה בירושלים, וכל זה עוד לפני שסיים את התיכון. מתכון לסמוסה בוכרית מדהימה שקשה לעמוד בפניה
כיסי בצק ממולאים בגבינות הם מרכיב חובה בכל שולחן חג. מיקי שמו מעניק מתכונים לאמפנדס דרום אמריקאיים ולקלסונס הספרדים
לחמניות שמרים במילוי תפוחי אדמה הוא בדיוק מה שאתם צריכים לאפייה מנחמת של סוף השבוע, מה גם שהמאפה הזה יקצור שלל מחמאות. שאנישקי - תתחילו לשנן את השם
פירושקי כמו אלה של אלמירה לא טעם המונה מימיו. לצד המילוי המפתיע מחירם יגרום לכם להעמיס כמויות מהכיסונים המושלמים האלה, ואוי ואבוי אם תחזרו הביתה בלי סטוקים
השף אוסאמה דלאל מגלה את הסודות לפטאייר המושלם - כיסוני בצק אווריריים וטעימים מהמטבח הערבי, במילוי מפתיע של זעתר טרי
צ'יבורקי גרוזיני, דמפלינג אסיאתי, אמפנדס או קרפלעך - המלצה על שלל מנת כיסונים שוות ברחבי הארץ, כמחווה לפורים ואוזני ההמן
בקפה שרגא חוגגים את הנובי גוד, החגיגה הרוסית לציון השנה החדשה ואנחנו הרווחנו מתכון לפירושקי - כיסונים מטוגנים במילוי תפו"א שאי אפשר להפסיק לאכול
בלי סלסלות אידוי והסתבכויות מיותרות, כיסוני הגיוזה אסיאתיים הרבה יותר קלים להכנה ממה שחושבים. ואם אתם מתעצלים אפשר לקנות את הבצק ורק למלא בעוף וירקות
חמושה בדרכון, מזוודה ומטרפה, יוצאת הקונדיטורית ליאור משיח לגלות את העולם ואת חטאיו המתוקים. השבוע במדור - כיסונים מתוקים במילוי מרציפן בניחוח דנמרק
ביקור במסעדת טוטומה של דליה אלחדף ממאסטר שף עשה לאבי ביטוןן חשק לאמפנדס. בהשראתם הוא מכין כיסונים ברגע על מחבת, העשויים מבצק שק"מ הכי פשוט שיש
בלי אף מילה על פלאפל: סצנת אוכל הרחוב בישראל עוברת בתקופה האחרונה שינוי משמעותי. כבודם של החומוס, השווארמה והבורקס במקומו מונח, אך לצדם רחובות ישראל חווים מהפך קולינרי
גם אם אין לכם קשר גיאוגרפי או תרבותי למנה הזאת, לסוף שבוע גשום ממליצה מירב שיינר לאפות כיסוני פירושקי עם בשר - 'כריות' רכות, וחמות לחורף נוסטלגי
תכירו את הטרלוצ'י, קינוח ממכר בטעמיו האופייני לחבל אברוצו שבאיטליה - כיסוני בצק המורכב מיין ושמן זית, מקופל לצורת חצי סהר וממולא בריבה
השף עומר מילר לא נכנע לסופגניות, אבל כן לטיגונים ומכין בצק מטוגן וממולא בקרם שקדים ואגוזים עם קינמון וסוכר
מאפה של בצק פריך במילוי חצילים קלויים יהיה מוצלח לאירוח. ערן ירוחם מכין כיסונים אפויים
פעם דנה פחדה מבצק, היום כבר לא ואת זה אפשר לראות לפי הכיסונים המעולים שיצאו לה. פחד ממצלמות הוא כבר עניין מסובך הרבה יותר