האמפנדס של מילי - הטעם המקורי בנגיעה אישית
אם חשבתם שאי אפשר יהיה להפתיע אתכם יותר בכל הנוגע למסעדות ומאכלים, לפני מספר חודשים צץ לו בתל אביב להיט שמסעיר את ההמונים, האמפנדס של מילי
בשיתוף האמפנדס של מיליאם חשבתם שאי אפשר יהיה להפתיע אתכם יותר בכל הנוגע למסעדות ומאכלים, לפני מספר חודשים צץ לו בתל אביב להיט שמסעיר את ההמונים, האמפנדס של מילי
בשיתוף האמפנדס של מיליקיקה אנזרוט קם כל בוקר בשבע, חוטף משהו קטן לאכול ונכנס למטבח. כשהוא יוצא ממנו בערב, כדאי שתהיו ליד איזו תבנית
הסוד לכיסוני אמפנדס מוצלחים הוא בבצק. איילה ג'ני עם מתכון מעולה, פשוט וקל למאפה הכי מפורסם מארגנטינה - אתם בוחרים אם לטגן ולאכול ישר או לאפות. כל הטיפים בפנים
כיסי בצק ממולאים בגבינות הם מרכיב חובה בכל שולחן חג. מיקי שמו מעניק מתכונים לאמפנדס דרום אמריקאיים ולקלסונס הספרדים
גם אם לא גדלתם בארץ הקרניבורים הלטינית ארגנטינה, הבשלנית גלאדיס גוטנמכר תגלה לכם את כל הסודות להכנת האמפנדס, כיסוני הבצק המטוגנים שפותחים כל ארוחת בשרים
צ'יבורקי גרוזיני, דמפלינג אסיאתי, אמפנדס או קרפלעך - המלצה על שלל מנת כיסונים שוות ברחבי הארץ, כמחווה לפורים ואוזני ההמן
הוא נולד בתקופת הצנע ושמו הוא ראשי תיבות של שלושת מרכיביו הנגישים. מדריך אפייה לבצק השק"מ ומתכונים בשלוש דרגות קושי לעוגה, עוגיות ואמפנדס
המאפה הכי מפורסם של דרום אמריקה, האמפנדס, הוא נשנוש טעים במיוחד. השף הראשי של אל גאוצ'ו, ניקי גרנר, מעניק מתכון לאמפנדס ממכר במילוי בשרי וצמחוני