פלפל קלוי ממולא אורז ובשר, קצת אחרת
תשכחו כל מה שידעתם על פלפל ממולא, כי כאלו ממולאים עוד לא טעמתם. איילה ג'ני מכינה סיר מהפנט של גלילות פלפל קלוי ממולאות, בהשראת הזקנה מאשדוד
תשכחו כל מה שידעתם על פלפל ממולא, כי כאלו ממולאים עוד לא טעמתם. איילה ג'ני מכינה סיר מהפנט של גלילות פלפל קלוי ממולאות, בהשראת הזקנה מאשדוד
תבנית חמה ונפלאה של חצילים ממולאים בשר מתובל ומעל הכול רוטב עגבניות משגע. אחרי צלייה בתנור, הרוטב מצטמצם ונספג בפרוסות החציל השמנמנות וטעמי הבשר והתבלינים נטמעים בו בחזרה ויוצרים סימביוזה מופלאה של טעמים
זה קל להכנה, טעים לאכילה, ממלא את הבית בניחוחות ביתיים ומנחמים והכי כיף שאין הרבה כלים אחרי
יש כל כך הרבה שלבים במתכון הזה שאפשר להכין מראש ולחסוך זמן, שאין מה לפחד ממנו. התוצאה - מעדן אמיתי של בצלים ממולאים בבשר אונטריב עם אורז
כרוב ממולא הוא אחת ממנות הממולאים האהובות עלינו ויתאים לארוחה המפסקת. איילה ג'ני מכינה סיר של עלי כרוב במילוי בשר ואורז ורוקחת רוטב משובח ועשיר במיוחד לפי מתכון סורי חלאבי
במסעדות גרקו מספקים בריחה קטנה ליוון על הטברנות הצבעוניות שלה והאוכל הים תיכוני השמח. השף אליאב גולדנברג ממלא את הבית באותם ריחות וטעמים עם תבנית בצלים ממולאים אורז ובשר שנצלים בתנור ברכז רימונים ויין
לחמניות מעטפה רכות מתובלות בדבש במילוי פרגיות ופירות יבשים. אינס שילת ינאי במתכון שיגנוב את ההצגה מכל המנות בשולחן החג
המנה הזו יכולה להיות בקלות ארוחה שלמה לסוף השבוע ואפילו לחג המציץ עלינו מהעתיד, או סתם בישול של יום חול. ויש גם גירסה טבעונית ונטולת גלוטן
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
האורז הוא אחד המאכלים האהובים והוורסטילים ביותר, שימו לב כמה - עז תלם ממלא איתו עוגת עלי מנגולד מרשימה, שתוסיף הרבה חגיגיות לכל שולחן, מכין איתו תבשיל ריזוטו מקוצר עם עגבניות ושעועית ירוקה וגם קערת אורז סושי עם ירקות מוקפצים לארוחה קלילה ומשביעה
עינב חקון במתכון לסיר ממולאים גם של פלפל שושקה המתוק במיוחד וגם של חצילים ממולאים בבשר נהדר
מתכון מלא רגש וחומרי גלם מקומיים, שהוא מחווה לפשוט, לארצי ולשורשי. מירב שיינר מכינה מאפה פילאס עם עלי גפן ממולאים, צנוברים ויוגורט - חגיגה טעימה ויפה לסוף השבוע
חן מזרחי סוגרת לנו את השבוע עם קישואים ממולאים באורז, נחים בתוך רוטב של רכז רימונים וסילאן, מסוג המנות שמשאירות בפה טעם של עוד
יוגב ירוס נזכר בחרשוף מחשי - סיר ארטישוק ממולא כמו שאכל מידי הזהב של הבשלנית המצרייה ג'ולי אוזון ומכין בהשראתה סיר ממולאים ברוטב אביבי של פול ירוק ומגולד
עינב חקון ממלאת את הבית באהבה עם תבנית יפהפיה ומסודרת למופת של פלפלים קטנים ומתוקים ממולאים בשר מתובל ובורגול
מסביב יש לא מעט מלכודות תיירים מפתות. אתם מוזמנים לדלג עליהן ולהיכנס לכאן
בקפה אסיף יש מסורת חדשה - בכל יום שלישי מתארחים בשלנים ובשלניות ביתיים או מקצועיים מכל רחבי הארץ ומכל תרבויות האוכל בישראל לסרוויס צהריים. אנחנו השגנו את המתכון לסיר מדיאס החצילים של הבשלנית סיגי מנטל שלמדה את הסוד להכנתו מסבתה
אם אתם מרגישים שאין לכם יותר אוויר או מקום בבטן, ובכל זאת מצאתם את עצמכם מארחים בסופ"ש-חג הקרוב, קבלו 5 מתכונים לארוחות קלילות ופשוטות להכנה בתבנית אחת, שמתאימות מאוד לאירוח בסוכה ובכלל
בלי יותר מדי ברדק יש סיר ענק! לייזה שוב מבריקה, והפעם לא פאנלים
פשטידת מעקוד שמנמנה ושחומה, עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד עם עלי כרוב ממולאים שסופגים את כל הרוטב וסלט סתוי של שומר ותפוזים. חן ואלון קורן עם מתכונים לארוחה מפסקת שתשאיר אתכם שבעים שעות ארוכות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יש לא מעט אנשים בשולחן החג שלכם שהולכים להתמוגג מאושר מהממולאים האלה
אתם לא באמת צריכים לחכות עד ראש השנה בשביל להכין את מנת הדגים הנפלאה הזאת, כן?
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
את המנה הזו אתם הולכים להכין בחג עבור האורחים הטבעוניים, אבל מהר מאוד תגלו שגם הקרניבורים הכי גדולים סביב השולחן יתאהבו בסיר השחום עם הבצלים הממולאים
את רוטב הבולונז האהוב ביותר בכל הזמנים, הכנסנו לתוך תפוח אדמה צלוי מהתנור - התוצאה מפחידה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אם גם בשבילכם אוכל טעים ומושקע הוא הדרך לבטא אהבה, הסיר הזה הוא בשבילכם
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עם מינימום בזבוז ומקסימום טעם, פרוייקט ארבעה מתכונים משקית אחת יוצא לדרך. בכל חודש תקבל לידיה אולגה טוכשר חומר גלם זמין ומזין, ממנו תכין ארבע מנות שונות, עשירות ומשביעות שכולנו היינו רוצים לאכול, מתחילים עם הבורגול
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הוא עסיסי, מגרה ונראה סופר מושקע אבל את הפלפל הממולא המושלם הזה במילוי ים תיכוני של בורגול מתובל מכינים בקלי קלות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
יונית צוקרמן הידועה כ"מלכת המטבח" עם מתכון לארוחה טעימה וחגיגית בתבנית אחת שיש בה הכל
ב-3 שלבים פשוטים מכינה איילה ג'ני פלפלים חריפים ממולאים בשר, שאפשר להגיש על צלחת אבל הכי מפנק להכניס אותם לסנדוויץ' של שישי בצהריים
ב-3 שלבים פשוטים מכינה איילה ג'ני פלפלים חריפים ממולאים בשר, שאפשר להגיש על צלחת אבל הכי מפנק להכניס אותם לסנדוויץ' של שישי בצהריים
יש כאן מסבחה קלה, סלט חצילים אדיר, סיר ממולאים, בטטות בתנור וקינוח כמובן - הרכבנו לכם ארוחת שישי מושלמת
למי שרגיל למלא את תפוחי האדמה, בסגנון מפרום ולטגן בביצה וקמח,יש לנו תפנית בעלילה: סיר תפוחי אדמה ממולאים בשר ואורז שמתבשלים ברוטב עשבי תיבול לימוני. את הטיגונים נשאיר לחנוכה
איילה ג'ני מכינה סיגרים מרוקאים במילוי פיקנטי של בשר ופרגיות שאי אפשר להפסיק לאכול. ואם אתם גם ככה בבית, למה שלא תגלגלו לעצמכם איזה סיגר?
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המתכונים של סבתא שלי הם תמיד הכי פשוטים והכי טעימים. בלי לסבך תהליכים ובלי חומרי גלם שקשה למצוא בבית (טוב, לפחות בבית בולגרי)
הסוד לארטישוק הממולא של אילה ג'ני טמון במילוי הבשר העשיר ובמעטפת הסולת שמעשירה אותן ואת מרקמן ומאפשרת ספיגה מושלמת של הרוטב
לא קל ליפול על יום של חורף אמיתי בישראל, אז בואו לפחות נאכל כאילו הגשם שוטף את הכול
אין אוכל של בית אהוב יותר מממולאים; אינס שילת ינאי מרוקנת עגבניות בקלות רבה וממלאת אותן בבורגול ועוף טחון, עסיס העגבניות נספג במילוי והתוצאה מענגת ונפלאה
אין אוכל של בית אהוב יותר מממולאים; אינס שילת ינאי מרוקנת עגבניות בקלות רבה וממלאת אותן בבורגול ועוף טחון, עסיס העגבניות נספג במילוי והתוצאה מענגת ונפלאה
איילה ג'ני מעמידה סיר שכל כולו זיכרון ילדות טעים ומנחם של סירות קישואים ממולאות קציצות בשר, ברוטב עגבניות עשיר. מתכון פשוט וקל להכנה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הכרוב הוא אחד הירקות שהכי כיף וקל למלא, ואורלי פלאי - ברונשטיין מחביאה בתוך עליו מילוי ביתי ונפלא של בשר ואורז עגול מלא ועוטפת אותם בטעמים חמצמצים
פסטיבל הלאדינו בצפת מציע שלושה ימים מסחררים של אירועים, אבל אנחנו בחרנו להתמקד באוכל כמובן
המנה הזו יכולה להיות בקלות ארוחה שלמה לסוף השבוע ואפילו לחג המציץ עלינו מהעתיד, או סתם בישול של יום חול. ויש גם גירסה טבעונית ונטולת גלוטן
המנה הזו יכולה להיות בקלות ארוחה שלמה לסוף השבוע ואפילו לחג המציץ עלינו מהעתיד, או סתם בישול של יום חול. ויש גם גירסה טבעונית ונטולת גלוטן
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כמה זמן צריך לבשל עדשים שחורות? איך מנביטים אותן? ולמה מומלץ לבשל אותן בנפרד? הזמנו את רותם ליברזון לעשות לנו בית ספר לקטניה הכי אלגנטית על הצלחת וגם זכינו ממנה למתכון לקארי עדשים שחורות ולעלי מנגולד ממולאים בעדשים ואורז
בית קפה משפחתי וירוק, בשלנית שלימדה את כולם לקח, סלון אלכוהולי ועכואית שתכניס אתכם למטבח: המלצות שוות בגליל
הממולאים אדירים, הכיסונים מושלמים והכנאפה גרמה לנו לחשוב על מעבר דירה: אבי אפרתי מצא דיל אוכל מטורף (ולא רק בגלל המחיר שלו)
הדיי עפאים מקבל את האביב בדרך הכי טעימה שאפשר, וגם אתם יכולים
איילה ג'ני רצתה משהו קצת אחר לפסח, ואנחנו קיבלנו מתכון מושלם
האנשים הטובים של הגרקו דלי לקחו את הלחנו דולמדס לסיבוב בשולחן ליל הסדר. אתם יכולים לנצל את זה כל השנה
אינס שילת ינאי מסתובבת בימים אלה בשווקים ותרה אחר כל עלה ירוק בנמצא. התוצאה היא ארוחות סוף שבוע חלומית
זה לא מתכון "על הדרך", זה לא עסק לממהרים וזה בטח לא משהו שמאלתרים פתאום, אבל אוי כמה שזה שווה את הכול