עדיף לתת להם לנוח, אבל בואו לא נגזים: סיר ממולאים מושלם לסוף השבוע
זה לא מתכון "על הדרך", זה לא עסק לממהרים וזה בטח לא משהו שמאלתרים פתאום, אבל אוי כמה שזה שווה את הכול
זה לא מתכון "על הדרך", זה לא עסק לממהרים וזה בטח לא משהו שמאלתרים פתאום, אבל אוי כמה שזה שווה את הכול
הילה אלפרט מפנטזת על השווקים הכי טעימים בעולם, ובינתיים מגשרת על הפער עם הביס של החיים
התוצאה הסופית קצת מטעה, אז בואו נגיד את זה ככה: מדובר בתבשיל מושלם שדורש מינימום עבודה ורק קצת סבלנות
מחפשים מתכון לממולאים מדהימים? נוף עתמאנה במתכון לכדורים עדינים, עשויים פלפל קלוי, ממולאים אורז ושעועית אדומה ומזוגגים בסילאן ורכז רימונים
בשיתוף סוגתמתן שופן הביט במזג האוויר בחוץ ונכנס למטבח. אתם רק צריכים לעקוב אחריו, להישאר רגועים ולהתחיל לגלגל
מפגשים משפחתיים עם פרחיה שרהבני הולידו חזרה למתכוני ילדות קסומים, ואת אחד מתפריטי האוכל הטובים בישראל כרגע
הסוד לכיסוני אמפנדס מוצלחים הוא בבצק. איילה ג'ני עם מתכון מעולה, פשוט וקל למאפה הכי מפורסם מארגנטינה - אתם בוחרים אם לטגן ולאכול ישר או לאפות. כל הטיפים בפנים
לחמניות רכות ממולאות הן פינוק מושלם תמיד, במיוחד כשמתחיל להתקרר. מאסטרית הבצקים בת חן דיאמנט מלמדת איך עושים את זה נכון ובוחרת במילוי מפתיע של בצל וכרישה מטוגנים עם קבנוס, שמוסיף להן ניחוח חורפי משגע
בשיתוף עוף טובתשכחו כל מה שידעתם על פלפל ממולא, כי כאלו ממולאים עוד לא טעמתם. איילה ג'ני מכינה סיר מהפנט של גלילות פלפל קלוי ממולאות, בהשראת הזקנה מאשדוד
דיוויד פרנקל מכין סיר צמחוני של בצלים ממולאים בתרד ושלושה סוגי חיטה, מושחמים בתנור עם יין לבן ושום. מחפשים מתכונים בריאים, מחומרי גלם לא יקרים? זה האחד בשבילכם
השף עודד טלמור מוותר גם בערב ראש השנה על הפחמימות ומגיש רולדות שחומות של סטייק פרגית ממולאות כבדי עוף, בשר טחון וצנוברים עם רוטב חם של אריסה וטחינה
לחמניות מעטפה רכות מתובלות בדבש במילוי פרגיות ופירות יבשים. אינס שילת ינאי במתכון שיגנוב את ההצגה מכל המנות בשולחן החג
בחג הזה מקשט מתן שופן את השולחן במנה יפיפייה וטעימה של דלעת ערמונים ממולאת פרגיות, אורז, עשבי תיבול ופיסטוקים. מנה חגיגית ומרשימה שלא דורשת הרבה עבודה
בשיתוף עוף טובתבנית חמה ונפלאה של חצילים ממולאים בשר מתובל ומעל הכל רוטב עגבניות משגע. אחרי צלייה בתנור, הרוטב מצטמצם ונספג בפרוסות החציל השמנמנות וטעמי הבשר והתבלינים נטמעים בו בחזרה ויוצרים סימביוזה מופלאה של טעמים
מתכון מלא רגש וחומרי גלם מקומיים, שהוא מחווה לפשוט, לארצי ולשורשי. מירב שיינר מכינה מאפה פילאס עם עלי גפן ממולאים, צנוברים ויוגורט - חגיגה טעימה ויפה לסוף השבוע
עז תלם מכין לנו שלוש מנות קוסקוס שמראות את הרבגוניות של חומר הגלם הנהדר והכיפי הזה: סלט עשיר, קציצות במרקם מושלם וממולאים נהדרים
בשיתוף סוגתהאורז הוא אחד המאכלים האהובים והוורסטילים ביותר, שימו לב כמה - עז תלם ממלא איתו עוגת עלי מנגולד מרשימה, שתוסיף הרבה חגיגיות לכל שולחן, מכין איתו תבשיל ריזוטו מקוצר עם עגבניות ושעועית ירוקה וגם קערת אורז סושי עם ירקות מוקפצים לארוחה קלילה ומשביעה
בשיתוף סוגתפרחי הארטישוק מסמלים יותר מכל את האביב, וגם אם השנה נחגוג את ליל הסדר בהרכב מצומצם לא צריך לוותר על מנה של ארטישוקים ממולאים. את לבבות הארטישוק שנוהגות הסבתות למלא בבשר, ממלא הפעם תומר טל דווקא בדג ים קצוץ, שטעמו העדין משתלב נהדר ברוטב מלא בירוקים עונתיים
לא צריך לקנות קפואים - זו שיא העונה עכשיו! אבל גם לא צריך לעבוד שעות בקילוף שמסתיים בידיים שחורות. רונית אבידן-שיינפלד עם טריק לארטישוק ממולא קצת אחרת - למלא את הארטישוק ולהשאיר אותו שלם
מסעדת ג'ורג' וג'ון אמנם סגורה מכורח הנסיבות, אבל דווקא בימים אלה המתכונים המשפחתיים שיצר טל במיוחד עבורנו, מתאימים מתמיד. הפעם הוא משתמש בעלי מרוות ירושלים וממלא אותם באורז עשיר בעשבי תיבול בתוספת צימוקים אוזבקיים, והכל מתכנס לסיר משפחתי מענג
עם חצי מכמות הקלוריות ועם תוספת חיזוק של ערכים תזונתיים, אודי ברקן ואושר אידלמן, שפים ודיאטנים קלינים, מכינים מפרום מקולרבי במילוי עשיר במיוחד. החלק הכי טוב - זה דורש הרבה פחות התעסקות ועבודה מהמפרום הקלאסי
בשיתוף רמי לויאורלי פלאי ברונשטיין ממלאה סלקים סגולים ויוצרת מנה עזת צבע, עשירה בטעמים ובחלבון בזכות השילוב של עדשים כתומות ובורגול במילוי
בשיתוף סוגתגם השבוע נכנסנו למטבח של פליקס רוזנטל ויצאנו עם מתכון מושלם למלפוף - כרוב ערבי בלאדי ממולא במילוי חלומי של אורז, בשר טחון, עם המון ירוקים ורכז רימונים, מי שאמר שאין יתרונות לחורף, עוד לא ראה את המתכון הזה
זה קל להכנה, טעים לאכילה, ממלא את הבית בניחוחות ביתיים ומנחמים והכי כיף שאין הרבה כלים אחרי. אספנו לכם כמה מתכונים מוצלחים במיוחד שהם ארוחה שלמה בסיר אחד
שף חמי פסקה הוא דור שביעי בארץ וסבתו שולה נולדה על גדות הכנרת. המסעדה החדשה שלו היא מחווה למשפחתו ולמטבח הטברייני עליו גדל, ולא, היא לא בטבריה
עלי גפן ביתיים הם פינוק אמיתי, אבל כאלה שבושלו ברוטב סמיך וקרמי של יוגרט חמצמץ, זו כבר ליגה אחרת. ברק יחזקאלי לוקח מתכון עות'מני מפואר ומלמד איך להכין אותו בבית
בשיתוף שטראוסמרק עוף עם כופתאות בטעם של בית? או מוסקה חמה עם ניחוחות של נוסטלגיה ותבלינים? לא משנה מה המאכל שגדלתם עליו, אספנו עבורכם 8 הצעות בטוחות לאוכל שיעזור לכם להתמודד עם החורף ולהרגיע את הנפש
לחם אנטפסטי חגיגי וצבעוני למרכז השולחן כמנת פתיחה, סיר של בצלים ממולאים ושחומים עם בורגול ופירות יבשים לעיקרית ותוספת משגעת אחת. אם רק עכשיו נכנסתם לאווירת החגים ואתם מרגישים שפספתם, ריכזנו עבורכם 3 מתכונים מנצחים
סוגתאת המנה הזו אתם הולכים להכין בחג עבור האורחים הטבעוניים, אבל מהר מאוד תגלו שגם הקרניבורים הכי גדולים סביב השולחן יתאהבו בסיר השחום עם הבצלים הממולאים
סוגתרוצים להכין ממולאים אבל נרתעים מההשקעה? רות אוליבר מתקתקת עגבניות ממולאות ביתיות שדורשות 5 דקות אפייה בתנור ומוגשות עם יוגורט
שמן עץ הזיתהקיץ הוא הזמן הטוב ביותר למצוא קישואים מוצקים ויפים. השפית נוף עתמאנה מכינה אתם את אחת ממנות הדגל של המטבח הערבי -קישואים ממולאים בבשר וצנוברים
במסעדות גרקו מספקים בריחה קטנה ליוון על הטברנות הצבעוניות שלה והאוכל הים תיכוני השמח. השף אליאב גולדנברג ממלא את הבית באותם ריחות וטעמים עם תבנית בצלים ממולאים אורז ובשר שנצלים בתנור ברכז רימונים ויין
לקראת שבת: נדיר למצוא צעיר שעוד לא מלאו לו 18 שמבשל כמו מאמא. מתכון ללקראת שבת של חצילים ממולאים בשר של אביהו שהרבני
ארוחה מרשימה לא בהכרח דורשת להגיע לשולחן החג עם הלשון בחוץ. יש לנו טיפ מנצח ומתכון חגיגי ובלתי נשכח אבל גם יאפשר לכם להגיע רגועים ונינוחים לקריאת ההגדה
תחתיות ארטישוק ממולאות בבשר הן דרך מצוינת להתחיל לתכנן את הבישולים לחג. רות אוליבר לוקחת את המנה המוכרת ומשדכת לה רוטב חמוץ-מתוק ריחני שמוסיף הרבה חגיגיות לשולחן
לארוחה מזינה של אמצע השבוע מכינה אורלי פלאי מנה צמחונית של בצלים ממולאים באורז אדום המשתכשכים ברוטב חמוץ מתוק. ויש גם אופציה בשרית
אוהבים עלי גפן אבל מתנזרים מפחמימות? לשפית עינב ברמן יש את המנה המושלמת בשבילכם - תבשיל בשר עם רוטב עגבניות עטוף בעלי גפן
פלפלים צבעוניים, קישואים עגולים ועגבניות, כולם עוטפים מילוי עשיר של אורז ובשר ונכנסים לתוך רוטב עגבניות מתובל במעט סילאן
פשטידת מעקוד, סיר של כרוב ממולא עם עוף ותפוחי אדמה וסלט סתוי של שומר ותפוזים - חן ואלון קורן מכינים ארוחה מפסקת כהלכתה ליום כיפור שתשאיר אתכם שבעים שעות ארוכות
סמבוסק במילוי בשר, תחתיות ארטישוק ממולאות וחלת כדורים חגיגית. הבשלנית סוליקה בוסקילה שאחראית על המטעמים במסעדת אווה סאפי מתחילה את השנה ברגל ימין עם מנות ראשונות למרכז השולחן שיעשו הרבה שמח
קוסה מחשי: קישואים קטנים ממולאים בחיטה ובשר טלה, מתובלים בבהרט ומבושלים ברוטב עגבניות פיקטני. מנה חגיגית ואלגנטית שמאפיינת את המטבח המקומי שלנו
סוגתלחמניה שמנמנה ורכה ממולאת בחלקי פנים צלויים עם פטל מיובש מוגשת בתוך קערה עם מעט טחינה. השף תומר אגאי הצליח להפוך את השילוב המושלם שנוצר בין לחם ובשר אפילו למושלם יותר
המתכונים של סבתא שלי הם תמיד הכי פשוטים והכי טעימים. בלי לסבך תהליכים ובלי חומרי גלם שקשה למצוא בבית (טוב, לפחות בבית בולגרי)
סוגתאיזה קישואים לבחור, מה הטריק שמונע מהיוגורט להשבר בבישול, וכיצד תהפכו את הבשר לעסיסי? אוסמה דלאל ממסעדת מאייר מדריך אתכם צעד אחר צעד בדרך למנת קוסא מחשי מושלמת
חודש האוכל הטורקי נפתח בתרועה רמה עם ממולאים קטנים וצבעוניים ברוטב עגבניות, שישתלבו בטבעיות בארוחה משפחתית או על שולחן החג
אוסף הלהיטים של שי-לי, אלבום זיכרונות מהמטבח הפולני, ספר קינוחים שסופר קלוריות, עשרות מתכוני ממולאים ואפילו גרסאות טבעוניות מהמטבח הערבי - מה תמצאו בספרי הבישול החדשים לשנת 2017?
בספר בישול חדש משתף השף רפי כהן (רפאל) בעשרות מתכונים של ממולאים, החל מהמטבח הביתי של סבתא עזיזה ועד לאוכל צרפתי העילי. בחרנו לכם שני מתכונים מעולים מתוכו לבויוס - כדורי בצק ממולאים ועוגת שושנים מלוחה
חשבתם שרק לנשים יש את המיומנות לגלגול עלי גפן? תחשבו שוב, השף מולי מגריסו ממסעדת אונזה משתף במתכון לעלי הגפן המופלאים שלו, בסגנון טורקי, עם תערובת אורז ועשבי תיבול
בניגוד לפלפל או קישוא ממולא, תפוחי אדמה ממולאים הם קונצנזוס. הבשלנית נורית עמנו מכינה תפוחי אדמה במילוי בשר ואורז כמיטב המסורת הטוניסאית
נגמרה עונת הטיגונים, אבל עונת תפוחי אדמה לנצח תישאר, רות אוליבר מציעה טוויסט: למלא אותם בבשר ואורז ולבשל ברוטב לימון עדין