קציצות עוף, קישואים ושקדים של חלי ממן
קציצות עוף משגעות עם קישואים, שקדים ונענע, מתוך ספר הבישול של כוהנת הדיאטות חלי ממן
קציצות עוף משגעות עם קישואים, שקדים ונענע, מתוך ספר הבישול של כוהנת הדיאטות חלי ממן
בריא, טעים, צבעוני וקל להכנה מאין כמותו - תמר כהן-צדק חולקת את כל הטיפים להכנת האנטיפסטי המושלם ומלהטטת בירקות מבטטה ועד כרובית
איילה ג'ני מעמידה סיר שכל כולו זיכרון ילדות טעים ומנחם של סירות קישואים ממולאות קציצות בשר, ברוטב עגבניות עשיר. מתכון פשוט וקל להכנה
כולנו מחפשים פתרונות קלים ונוחים שאפשר לשלוף מהמקרר בכל רגע, לחמם ולתת לילדים (ולעצמנו) משהו קצת מזין, את המאפינס המלוחים האלה אפשר לנשנש בבית או לקחת ליום טיול בחוץ. כך או כך, ההנאה מובטחת
לפעמים כל מה שצריך הוא מתכון גו-טו אחד לארוחת ערב מנצחת (וגם את אינס שילת ינאי לצידך)
זה קל להכנה, טעים לאכילה, ממלא את הבית בניחוחות ביתיים ומנחמים והכי כיף שאין הרבה כלים אחרי
כן, זאת לא טעות: כל ירק מגורר, קמח חומוס, מים וקצת תבלינים, ויש לכם קציצות ירק מטריפות שמתחסלות בשניות
בלי לעבוד קשה מדי ועם מצרכים שתמיד יש במזווה, הבשלן ארז גולקו שוב מוכיח לנו איך בזכות שילוב נכון של חומרי גלם איכותיים ופשוטים אפשר ליצור מנת פסטה נהדרת, מזינה ומפתיעה שמתאימה גם לטבעונים בשולחן החג
חן מזרחי סוגרת לנו את השבוע עם קישואים ממולאים באורז, נחים בתוך רוטב של רכז רימונים וסילאן, מסוג המנות שמשאירות בפה טעם של עוד
את העוף הוא מחליף בכתף טלה, בעלי הגפן הוא משתמש בתצורתם הטבעית (בלי למלא ולגלגל) ואת תפוחי האדמה הוא מחליף בכרשות וקישואים. יוגב ירוס מתחכם עם הסופריטו, ואנחנו מתים על זה
את העוף הוא מחליף בכתף טלה, בעלי הגפן הוא משתמש בתצורתם הטבעית (בלי למלא ולגלגל) ואת תפוחי האדמה הוא מחליף בכרשות וקישואים. יוגב ירוס מתחכם עם הסופריטו, ואנחנו מתים על זה
הזוקיני מככב במטבח היווני, ולצד גבינה משתלב נפלא בתוך קציצות קיציות חלביות. רק אל תשכחו להגיש אותן לצד יוגורט מתובל שיוסיף רעננות למנה
לא משנה איך תקראו להן, אבל אולי כדאי לשקול להכין מראש כמות כפולה
גוונו את ארוחת הערב שלכם עם מתכון פשוט וגאוני ללביבות זוקיני שמשתדרגות ברגע
מי אמר שלזניה חייבת להיות מלבנית? את דפי הלזניה האהובים והקלאסיים, החלטנו הפעם לגלגל יחד עם קישואים ורוטב עגבניות. בפני המנה הזאת - אף אחד לא יוכל לעמוד
רצועות קישואים דקיקות ופריכות, פסטה ארוכה, עלי נענע טריים, לימון ופילה ברמונדי קרוע לנתחים עסיסיים מעל - אצל הבלוגר וצלם האוכל גל זהבי כל המרכיבים חוברים יחד למנת קיץ קלילה ונפלאה
אודי ברקן ואושר אידלמן שובים את לב הילדים עם מתכון קל ופשוט למאפי מאפינס קישואים קטנים וזהובים בתוספת שיבולת שועל, לארוחת ערב משפחתית, קיצית ומאוזנת. הבונוס הנוסף - היא לא תעלה לכם יותר מ-20 שקלים
עכשיו כשהקישואים מציפים את המדפים, מתוקים וטעימים - מתחשק לנו להכניס אותם לקציצות, פסטה, ממולאים ואפילו להכין מהם ממרח קסמים
המטבח הישראלי מצטיין בשילובים ומנות שמחברות בין עולמות שונים- ברק יחזקאלי מוכיח לנו את זה במנת ריזוטו איטלקית בסגנון המזרח בתיכון עם יוגורט, קישואים נענע ולסיום גירור של אבן יוגורט. זה לא אותו ריזוטו מוכר, הוא טוב ממנו בהרבה
לא רק עוף טרי: השבוע נרשם בסופרמרקטים מחסור גם בירקות הירוקים, בעקבות חג הקורבן המוסלמי המביא להיעדר כ"א בקטיף. משרד החקלאות: המצב יחזור לקדמותו בימים הקרובים
הדוכסית מסקסס ממשיכה להכות גלים, והפעם המנה שהיא הכי אהבה להכין הפכה לשיחת היום בממלכה, כולל מבחן מיוחד שנעשה עבורה: "בדיוק כמו החתונה המלכותית, יש פה חתיכת בילדאפ, ואין אכזבה"
הקיץ הוא הזמן הטוב ביותר למצוא קישואים מוצקים ויפים. השפית נוף עתמאנה מכינה אתם את אחת ממנות הדגל של המטבח הערבי -קישואים ממולאים בבשר וצנוברים
קוסה מחשי: קישואים קטנים ממולאים בחיטה ובשר טלה, מתובלים בבהרט ומבושלים ברוטב עגבניות פיקטני. מנה חגיגית ואלגנטית שמאפיינת את המטבח המקומי שלנו
כשהמסעדנית ננה שרייר ממסעדת ננוצ'קה רוצה לפנק את האורחים שלה היא מכינה להם מנה שהיא מכנה 'אצבעות עונג'- גלילות זוקיני במילוי גבינת קשיו מתובלת ברוטב עגבניות מעט חריף. תענוג מושלם לא רק לטבעונים שבנינו
איזה קישואים לבחור, מה הטריק שמונע מהיוגורט להשבר בבישול, וכיצד תהפכו את הבשר לעסיסי? אוסמה דלאל ממסעדת מאייר מדריך אתכם צעד אחר צעד בדרך למנת קוסא מחשי מושלמת
הקור בלילות הזיק לגידולי המלפפונים והקישואים והמחיר הסיטוני שלהם זינק ל-7.8 שקלים לק"ג. משרד החקלאות התיר יבוא פטור ממכס מירדן וטורקיה
עונת החגים מספקת לנו הפסקה קטנה לחזור לשפיות. אנחנו מעדיפים להעביר אותה עם מנת ספגטי מחיטה מלאה, רצועות קישוא פריכות ושברי פיסטוקים ברוטב קרמי
הביקור של אבי ביטון במסעדת השף הירושלמית, ג'קו סטריט, בלב השוק הכי קולינרי שלנו, הוליד מנת קרפצ'יו קלילה ומרשימה של קישואים צרובים, גבינת פטה ואורגנו
מה עושים כשנמאס מהרטבים הארוכים לבישול, ועדיין רוצים להכניס עניין לפסטה? מוסיפים לה לימון, והמון. השבוע בת-חן דיאמנט צולה זוקיני ירוק, משדכת אותו לפסטה ומקפיצה ביחד עם כמות נדיבה של שמן זית, לימון ופרמזן
המושג "קונפי" מתייחס לבישול בשמן עמוק. בניגוד לטיגון, בשיטה זו הבישול נעשה על חום נמוך מאוד ולאורך זמן. הבשלן אלון בר מלמד כיצד מכינים קונפי של קישואים בלדי שמגישים עם יוגורט כבשים
סלט נהדר ומלא בערכים תזונתיים בזכות הקינואה שמככבת בו בשלושה צבעים: מוסיפים קישואים קלויים, נענע רעננה וכמה כפות גדושות של טחינה ויש לכם ארוחה שלמה ומזינה
הקישואים נמצאים בשיא עונתם, והם שמנמנים ומתוקים. אורלי פלאי ברונשטיין מנצלת את השעה, ומכינה מהם ממולאים משגעים עם אורז ונענע ורוטב עגבניות ריחני
ממרח הקסמים המהיר הזה יגרום לכל לילדי השכונה לאהוב ירקות ויוסיף טעמים משובחים לכל ארוחת ערב שגרתית. אורלי פלאי מארחת את נטע שפורן
שיא הקיץ מאופיין באינספור זני קישואים שמציפים את השווקים. השף אסף שנער מחוות צוק המעדנייה בתל אביב מכין מנות קישואים מזנים שונים
ירוקות, אביביות וקלות לעיכול אורלי פלאי ברונשטיין רוקחת תוך דקות קציצות אביביות חלביות בלי מאמץ, ומציעה טוויסט שיוסיף אווריריות במקום פירורי לחם
אורלי פלאי-ברונשטיין התרשמה מהזוקיני, שבאחרונה מככב בארגז הירקות השבועי שהיא מקבלת, והכינה ממנו מעין פשטידה, רק בלי הבצק המשמין
על קישואים נוטים לומר, שהם הטיוטה של המלפפון. אבל בשל טעמם הנייטרלי, אפשר לשלב אותם בהמון מנות. קבלו כמה עובדות על הירק הכי צנוע בערוגה
השף עומר מילר מת על ממולאים, והפעם הוא מרוקן קישואים וממלא אותם בבורגול וקינואה שמכינים בצ'יק צ'ק בתנור
לא חייבים לקלות לחם על גחלים כדי להגיע לברוסקטה מושלמת. צבי טריגר חוזר לבית אמא