רושטי זוקיני עם ביצת עין
זאת מנה קלאסית של בוקר, אבל לא נתנגד לנשנש אותה גם לארוחת צהריים או ערב. הבאנו לכם טייק אוף מושלם לרושטי הקלאסית בזכות זוקיני ירוק ושובב
זאת מנה קלאסית של בוקר, אבל לא נתנגד לנשנש אותה גם לארוחת צהריים או ערב. הבאנו לכם טייק אוף מושלם לרושטי הקלאסית בזכות זוקיני ירוק ושובב
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתכון ביתי מלא באהבה לממולאים שנאפים ברוטב מושקע
אין פה באמת פסטה או קמח, יש פה גלילות יפהפיות של זוקיני ממולאות בכל טוב
לפעמים כל מה שצריך הוא מתכון גו-טו אחד לארוחת ערב מנצחת (וגם את אינס שילת ינאי לצידך)
השף אלון ליפנסקי עם מתכון לסלט קליל, רענן וקרנצ'י והכל בניחוח דרום אסייתי
יש פה את כל הירוק המוכר והטוב, ריקוטה במקום שמנת, שמן זית במקום חמאה וגם הרבה תשומת לב
הזוקיני מככב במטבח היווני, ולצד גבינה משתלב נפלא בתוך קציצות קיציות חלביות. רק אל תשכחו להגיש אותן לצד יוגורט מתובל שיוסיף רעננות למנה
לא משנה איך תקראו להן, אבל אולי כדאי לשקול להכין מראש כמות כפולה
גוונו את ארוחת הערב שלכם עם מתכון פשוט וגאוני ללביבות זוקיני שמשתדרגות ברגע
בשיתוף ברילה, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
היא אמנם נראית חגיגית ומרשימה, אבל אתם ממש לא חייבים להתאפק עם מנת הפסטה הזו של תמרה וישראל אהרוני עד שבועות. היא טעימה בצורה בלתי רגילה, לא דורשת יותר הכנה מכל פסטה אחרת והיא תהיה מושלמת לארוחת הערב הקרובה
יש פה את כל הירוק המוכר והטוב, ריקוטה במקום שמנת, שמן זית במקום חמאה וגם הרבה תשומת לב
זאת יכולה להיות ארוחה של ממש או תוספת מושקעת, אבל אנחנו הכי אוהבים להביא כף ולשלוף את הסיר ישר מהמקרר
כשהמסעדנית ננה שרייר ממסעדת ננוצ'קה רוצה לפנק את האורחים שלה היא מכינה להם מנה שהיא מכנה 'אצבעות עונג'- גלילות זוקיני במילוי גבינת קשיו מתובלת ברוטב עגבניות מעט חריף. תענוג מושלם לא רק לטבעונים שבנינו
סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בקיץ מחפשים לאכול מעט ולשבוע הרבה, ובדרך לשלב גם לא מעט ירקות. אורלי פלאי מכינה סיר של פסטה עם זוקיני, שום ופטריות
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מה עושים כשנמאס מהרטבים הארוכים לבישול, ועדיין רוצים להכניס עניין לפסטה? מוסיפים לה לימון, והמון. השבוע בת-חן דיאמנט צולה זוקיני ירוק, משדכת אותו לפסטה ומקפיצה ביחד עם כמות נדיבה של שמן זית, לימון ופרמזן
לקראת סוף החגים הולכת ופוחתת הסבלנות לארוחה כבדה. דן זוארץ ממסעדת דלידה בת"א פותח שולחן מגוון וקליל מחמש מנות קטנות שאפשר ללוות בהרבה שתייה
גינת אוכל: בשביל מה בריאות יום א' מטפחת גינה לתפארת, אם לא כדי לקטוף ממנה זוקיני, דלעת ונענע שייכנסו לסלט?
דנה מלמד יוצאת לשיט, חוטפת מחלת ים קלה, קופצת למים ושם מוצאת השראה לפילה דניס מיוחד לסוף השבוע