הלחם הזה הוא הפינוק האולטימטיבי לערב חורפי, והוא ידרוש מכם 10 דקות עבודה
לחם בטטה רך, מתקתק וריחני בפחות מעשר דקות הכנה. ואפילו ללוש אתם לא צריכים
לחם בטטה רך, מתקתק וריחני בפחות מעשר דקות הכנה. ואפילו ללוש אתם לא צריכים
מחמם, טעים ומלא בערכים תזונתיים: מתן שופן מכין לאמצע השבוע סיר מלא אנרגיה, שגם נארז מעולה לעבודה
אם יש לכם קצת זמן פנוי בשביל לאפות את הבטטה כמו שצריך, אחרי שתוסיפו אליה את הפטריות תקבלו מהמתכון הזה חומוס שהיה שווה כל שנייה של השקעה
בשיתוף מאלטיאינס שילת ינאי מכינה מגש משפחתי וצבעוני שכיף להתקבץ סביבו בימי הסגר, עם לביבות ירק ועשבי תיבול, קוביות בטטה מתובלות וצ'יפס אפוי
יש לכם כבר תפריט לחג אבל חסרה לכם תוספת חגיגית וייחודית? לאיילה ג'ני יש מתכון מנצח - ירקות כתומים צלויים עם תמרים צהובים, בצלי שאלוט, דבש וטרגון. סיר יפיפה, מתובל במתיקות לשנה החדשה
באים אורחים במפתיע או שהילדים מגיעים עם ערימת חברים? לאינס ינאי יש תמיד בצק עלים בשלוף שהופך למאפה בורקס ענקי ומפנק
אם יש גילטי פלז'ר שאף אחד מאיתנו לא היה מוכן לוותר עליו, זה כמובן ה'ציפס. השילוב הפשוט בין תפוח האדמה לשמן והתוצאה הזהובה והפריכה שהשניים יוצרים, היא אחת ההמצאות הקולינריות החשובות שנוצרו. לכבוד יום הצ'יפס הבינלאומי, הכנו לכם אוסף של 5 מתכונים מנצחים
אולי זה החום שעשה לנו חשק למשהו קליל וטוב או הגעגוע לתקופה קצת אחרת ואולי שניהם גם יחד, אבל קמנו עם קרייב ללביבות בטטה, סלט הכול, סינייה כרובית וגרנולה ביתית אמיתית
השורש הכתום מכיל יותר פחמימות מירקות אחרים, אבל יש בו גם המון רכיבים תזונתיים ואם תבחרו בדרך הבישול הנכונה, בטטה יכולה להיות מרכיב חשוב ומשביע מאוד בדיאטה שלכם
מנה אלגנטית וחגיגית בזכות השימוש בפסטה טליאטלה משובחת, צנובריים קלויים וגילופי פרמז'ן. קרם הבטטות העוטף אותה, אהוב גם על הגדולים וגם על הקטנים ולכן מדובר במתכון מנצח
בשיתוף ברילהבין שלל המתכונים הנהדרים בספרה החדש "קל, קל, קל" של לייזה פאנלים (או בשמה המקורי חגית ביליה), התאהבנו במיוחד בזה של הבטטה בולס, הגרסה הטבעונית, והלא פחות שווה ומגניבה לקציצות הקיפודים הידועות - מתכון מושלם במיוחד לימים אלו
מלכת המטבח רות סירקיס בקאמבק מרגש במיוחד עם ספר מתכונים לחנוכה - והפעם, הקלאסיקה הנצחית והאהובה - לביבות בטטה מתקתקות
כולם יודעים שעגלה מפוצצת בחטיפים זולה משמעותית מעגלה של אוכל אורגני ומוצרי בריאות, אבל האמת היא שיש גם לא מעט מזונות בריאים שזולים אפילו יותר משקית צ'יפס ויכולים לחולל שינוי משמעותי בהרגלי התזונה שלכם
היא רכה, חמאתית ומעולה לבריאות שלכם. תגידו שלום לבטטה. אם חשקה נפשכם בשלל מינרלים וויטמינים שיטיבו עם העיניים, העור והשרירים שלכם כדאי שתסורו לירקן ותשימו ידכם על הירק הכי כתום שיש
בניגוד לתדמית שלו כנתח מורכב לעבודה, המתכון הנוכחי מוכיח שצוואר הטלה הוא נתח די פשוט, כזה שאחרי כמה פעולות פשוטות אפשר לזרוק לתנור ולשכוח אותו בפנים לכמה שעות טובות, אליו משתדכים ירקות כתומים בתערובת של שמן זית ותבלינים איכותיים. התוצאה: נימוחה ומפנקת
בשיתוף שרונה מרקטרגע לפני שחג הטיגונים נכנס בדלת ואופף את המטבח באדים של שמן, קבלו את הגרסה של הבשלן ארז גולקו ללביבות בטטה ושיבולת שועל, שאופים בתנור, והן אפילו מתאימות גם לטבעונים. מסתבר שגם בחנוכה אפשר להיות בריאים
יש סודות בבישול שלא תמיד מגלים לנו, מה שבטוח, פעמים רבות הצלחת המנה תלויה כבר בשלב בחירת חומרי הגלם. השף נועם כהן מפישופ בשרונה מרקט בדק 30 דגים שונים עד שהגיע לסוג הבשרני והעסיסי ביותר לפיש אנד צ'יפס למושלם
שרונה מרקטאבי ביטון קופץ לפרגן למונאר, אחת מהמסעדות ההודיות הכי תוססות בארץ ומקבל מתכון לבטטה מסאלה - מנה קלה לביצוע, ועשירה בטעם
לכבוד יום הצ'יפס הבינלאומי שחל היום, אספנו עבורכם 6 מתכונים להכנת הטוגנים המושלמים בבית כולל אחד שלא דורש חיתוך וקילוף
בחופש הגדול מכניסים את הילדים למטבח. יולי לשם, בת 11 מראה איך עושים את זה בקלות ומכינה מאפינס תירס ובטטה
לביבות בטטה כיף לאכול ולנשנש כל השנה. אורלי פלאי מתקתקת מתכון קסם מהיר וקל להכנה, שלא מצריך אפילו ביצים
עז תלם מלמד איך מוציאים את המקסימום מהשורש הכתום, ונותן טיפים כדי שגם לכם יצאו בטטות אפויות מושלמות עם שוליים פריכים מקורמלים ופנים נימוח
פותחים את השבוע עם מתכון שמשלב שתי אהבות גדולות: בטטה ולחמעג'ון. רות אוליבר מלמדת כיצד להכין בטטות צלויות במילוי בשר כבש עסיסי, וממליצה להגיש אותן עם טחינה טובה מעל
אם יש מנה אחת שנמצאת עמוק בקונצנזוס לכל אירוע, אירוח, ארוחת צהריים או נשנוש בין ארוחות, זאת ללא ספק מנת הקיש. רות אופק מעניקה את הגרסה הפשוטה והטעימה ביותר למאפה שהוא קלאסיקה
עלי השלכת שממלאים אט אט את המדרכות והמדשאות הם סימן מספיק טוב בשבילנו להכריז באופן רשמי על פתיחת עונת המרקים. השף צביקה בסרמן מלחם ארז עם המתכון שלו למרק הכי סתווי שיש
ממשיכים בהכנות לשבועות עם קיש בטטה וגבינת רוקפור של בית הקפה Buy the way שמכינים באמצעות טריק סודי שמקצר תהליכים. בונוס: אפשר לגוון עם איזה מילויים שרוצים
רוצים להכין בטטות ממולאות ומתבטים במה למלא אותן? לא צריך ללכת רחוק - בתוספת טעימה אפשר להשתמש בבטטות עצמן כמילוי מעולה. השף והיועץ הקולינרי אריק ברגר מראה איך למלא בטטה בעצמה ולהוציא אותה טוב
שכבות של תפוחי אדמה, בטטות וגבינת ברי אפויות בתנור בתוספת שמנת מתוקה וטעימה. חג שבועות הוא הזדמנות ליהנות מהתבשיל הצרפתי, והמתכון של השף והיועץ הקולינרי אריק ברגר מראה איך תעשו זאת נכון
פורים אמנם סובב סביב אזני המן, אבל למי שמאס במתוק אפשר לאפות את המשולשים הפריכים בגרסתם המלוחה, ולמלא בטטה עם גבינת עיזים ואגוזי מלך, למשל. מאפיית לחמים מעניקים את המתכון שלהם לקסם המלוח
רות אופק ממלא את הבית בניחוחות של לחם טרי עם ארומה של בטטות צלויות ורוזמרין שיגרום לכל בני המשפחה להתנחל במטבח
אתם אולי עדיין מסתובבים עם שרוול קצר, אבל על מדפי הירקות הסתיו חוגג. במקום להתאבל על לכתם של האבטיחים והענבים, למה שלא תתחילו לאכול את מאכלי הסתיו שיעשו אתכם בריאים יותר?
בנצי ארבל ממפגש אושר בתל אביב, חולק איתנו את המתכון שלו לסביטטה- סביח מפרוסות דקיקות ומטוגנות של בטטה מתובלות בקארי וכמון, שנכנסות לפיתה עם סלט ירקות קצוץ, ביצים חומות, טחינה ושמנת חמוצה- אם זה לא אושר, אז מה כן?
אתם חושבים שרק בשוקולד או בקפה של הבוקר יש סוכר, אבל כל כך הרבה מאכלים שאתם מכניסים לפה מכילים את האבקה הלבנה, ובכמויות. הדיאטנית שלנו באה לעשות סדר. וגם קצת לבאס
הפעם מצרף מסימליאנו למנת הפסטה כוכבת אהובה על כולם - הבטטה. יחד עם גבינת פרמזן תתקבל ברגע מנה עשירה שאי אפשר לסרב לה
גם בטוסטים יש טרנדים: אחרי שטוסט האבוקדו הפך למתכון הפופולארי ביותר בפינטרסט, יש לו עכשיו מתחרה חדש שכבר מסתמן כמחליפו. מנחשים מהו?
בזכות מתיקותה ומרקמה רכשה לה הבטטה אוהדים רבים. עם בוא הקיץ, שילובה בסלט ירוק ומרענן בתוספת אגוזי פקאן וגבינה מלוחה יהפכו אותה לחגיגה צבעונית וקלילה
אתם אוכלים אותם כמעט מדי יום, אבל האם אתם יודעים מה בננה או ביצים באמת עושים לגוף שלכם? אספנו 9 מאכלים שאתם נתקלים בהם לא מעט, ואלה התוצאות
שוברים את הראש כל יום לגבי מה לאכול במשרד? אורלי פלאי מציעה מאפה בטטה מהיר שבתוכו חלבון פחמימה וירק, בלי טיפת קמח, שנוח מאוד להביא למשרד
כמחווה לליל כל הקדושים האמריקאי אופה מירב שיינר את השחיתות האמריקאית האולטימטיבית של כל הזמנים: פאי בטטה עם קרמל
למרות התשוקה לפחמימה שמביא עמו הסתיו שבדרך, נעמה נויהאוז מכינה קישים קטנים וחינניים במילוי הרמוני שמתאים לכל אירוח: בטטה, פולנטה, פרמזן ואגוזים
במשך שישה חודשים ערך שף ניר צוק אין ספור נסיונות על המוני בטטות, עד שהצליח להגיע למרקם המושלם של צ'יפס בטטה. מסתבר שאחד הסודות החשובים ביותר הוא טיגון פעמיים, ותיבול מדויק
בשיתוף סוגתרוצים לשפר את הזיכרון? ישנם מאכלים שמכילים את אבות מזון החשובים ליצור את הכימיקלים במוח שמשפרים זכרון, ריכוז וזמן תגובה. פיליס גלזר מעניקה מתכונים לחשיבה חדה
ירקות בתנור הם המנה הכי פשוטה וטעימה להכנה. כשמערבבים אותם עם גבינות ומניחים על בצק זו כבר אליפות. מנה שתגרום לכם לגרגר מהנאה עם כל ביס
היא מתקתקה בטעמה, קלה מאד לעיכול, עתירת ויטמינים ויעילה בסילוק שאריות מתכות רעילות מהגוף. פיליס גלזר מבשלת עם הבטטה הענוגה מרק כתום, צ'יפס בריא ואפילו קאפקייקס
מחפשים מנה טעימה ומרשימה אבל כזאת שלא תגרום לכם לייסורי מצפון? רות אוליבר מנצלת את בצק העלים שבמקפיא ומצרפת אליו סלמון, בטטה ותרד
כרישה ובטטה הן שילוב מנצח תמיד, ובכוחן להפוך לביבה פשוטה למעדן מלכים. אוראל קמחי מטגן את הנשנוש המושלם לחנוכה, שחובה לטבול ביוגורט
ברוח חג האורים המתקרב אופה מירב שיינר לביבות בטטה עם עקצוץ של גבינת גאודה ומרווה ונזכרת בפעם הראשונה בה ניסתה להכין לביבות
השוק מוצף באשכולות של ענבים מתוקים. מעבר לאפשרות לנשנש אותם סתם כך, אפשר להכין מהם מנות קלילות שמתאימות לימים החמים. מאיה לביא ממסעדת BROWN בת"א מציעה מתכונים
נמאס לכם ממרק כתום? אוהד קורי, שף רשת קפה לואיז, מציע כמה שימושים אחרים לבטטות: קישוא ממולא בבטטות ואצות, לביבות טבעוניות וסלט מעניין
מחפשים פחמימה להתנחם בה בחורף? לכו על הבטטה שעשירה בוויטמינים ומשתלבת בטבעיות עם שלל חומרי גלם. השף איציק אסולין מלולו בת"א ומגדל הבטטות גיא דוד מספרים על נפלאותיה