5 מרכיבים פשוטים, וזהו: לביבות תפוחי אדמה שנחטפות מהמחבת
אורלי פלאי-ברונשטיין מתכוננת לחג עם מתכונים קלים ופשוטים, בלי יותר מדי מרכיבים. והפעם - לביבות מושלמות שאי אפשר להגיד להן לא (וגם לא צריך)
אורלי פלאי-ברונשטיין מתכוננת לחג עם מתכונים קלים ופשוטים, בלי יותר מדי מרכיבים. והפעם - לביבות מושלמות שאי אפשר להגיד להן לא (וגם לא צריך)
איילת לטוביץ' עם מתכון לעוף צלוי בטעם לימוני עם תפוחי אדמה, הפתעה טעימה, מרעננת ומשביעה
מתכון לתבשיל בבישול ארוך בסיר נדיב ומלא בשר, תפוחי אדמה ותרד, מתוך תפריט "סירי לידה" של איילת לטוביץ' מביתא קפה, שלא חייבים ללדת כדי להתפנק עליו
אתם שומרים את תפוחי האדמה במקרר או בארון? מסתבר שזו טעות. מומחה למזון חשף ברשת כמה טיפים שישמרו על תפוחי האדמה שלכם טריים עד 10 שבועות לפני השימוש
לא משנה איך תקראו להן בנטאז', בסטיל, פסטל או קובות, הקציצות הנפלאות האלו עשויות בצק רך על בסיס תפוחי אדמה, ומלית עשירה של בשר, הן הפינוק האולטימטיבי של חג הפסח
מי שהאכיל במשך שנים את המלכה אליזבת' השנייה חשף לרגל חג המולד חמישה טיפים שיעזרו לכם להכין בתנור תפוחי אדמה קריספיים, נימוחים וטעימים - החל מתהליך הבחירה שלהם, דרך מה לעשות לפני הכנסתם לתנור ועד איך מסדרים ומתי מוציאים
אין ילד שלא ישמח לאכול שניצל לארוחת צהריים, עכשיו רק נשאר לשבור את הראש לגבי התוספת - בת חן דיאמנט מלמדת אותנו להכין תפוחי אדמה מושלמים - תוספת פשוטה, קלה וטעימה שתעיף את השניצל שלכם לשמיים
מתכון אחרון מסדרת המתכונים שפירגנו לכם ממסעדת לה רפובליקה, הפעם לעוף אפוי במרינדה ותפוחי אדמה משובחים
למי שאין סבלנות לחכות שתפוחי האדמה יצאו מהמדורה, או שרוצה להגיע מוכן מהבית, הנה מתכון קל ופשוט להכנת נשנושי תפוחי אדמה טעימים ומשביעים במיוחד