רגע, באמת שוב הגיע יום שישי???? ארוחת שלוש מנות קלה אך מושלמת
מרק עם דברים שיש בבית, סופריטו עוף ותפוחי אדמה עם הרבה בצל שחום וחלת קינמון מתוקה לסיום. בתיאבון!
מרק עם דברים שיש בבית, סופריטו עוף ותפוחי אדמה עם הרבה בצל שחום וחלת קינמון מתוקה לסיום. בתיאבון!
איך לא חשבנו על זה קודם? השף יוגב ירוס לוקח את סיר הסופריטו האהוב מהמטבח היהודי-ספרדי ומחבר אותו לים עם קדרת פילה לברק, תפוחי אדמה, זיתים ויין לבן שהולכת לכבוש את שולחן השבת
קשה מאוד להיכשל בהכנה של סופריטו ובטח שאי אפשר שלא להתאהב בו - סיר עם עוף ותפוחי אדמה שחומים ועסיסיים עטופים רוטב סמיך. לכבוד החג אינס שילת ינאי מוסיפה למנה האהובה גם ערמונים שיהפכו אותו לחגיגה אמיתית
בשיתוף עוף טובבסיר הסופריטו של מתן שופן יש את כל מה שאנחנו חולמים עליו: תפוחי אדמה שעברו הזהבה, קציצות בשר מתובלות עם פריקי ורוטב צהוב וסמיך שעוטף את הכל - הוא קורא לזה סופריטו 'מזויף', אנחנו מעדיפים לכנות אותו- הברקה
עכשיו כשכל המשפחה מכונסת יחד, צריך גם לדאוג לארוחת צהריים לכל בני הבית. אינס שילת ינאי מכניסה לסיר אחד את כל הארוחה ויוצרת סופריטו עוף עם פלפלים, תפוחי אדמה ותרד שיכניסו הרבה טעם וצבעוניות משמחת
עוף, תפוחי אדמה ובצל, זה כל מה שצריך בשביל סיר הסופריטו המושלם של השף פליקס רוזנטל, אתם הולכים להתאהב ובגדול
גם את השבוע הזה אנחנו פותחים עם תבשיל משפחתי ומפנק של חן מזרחי, והפעם - הגרסה שלה לסופריטו, ביתי ועשיר מעוף מושחם עם תפוחי אדמה ובטטות. אין כמו אוכל של בית
המונה מקבל את אחד הטיפים הטובים ביותר שקיבל בחייו ומזמין את הקוראים לעלות דחוף לירושלים, שם, בקמפוס גבעת רם, מתקבצים מדי יום יודעי דבר ואוכלים את הסופריטו שנותן בראש לכל המסעדות הירושלמיות
מתכון לתבשיל בבישול ארוך בסיר נדיב ומלא בשר, תפוחי אדמה ותרד, מתוך תפריט "סירי לידה" של איילת לטוביץ' מביתא קפה, שלא חייבים ללדת כדי להתפנק עליו
אין מי שלא מתאהב בסיר הסופריטו הזה. פלחי תפוחי אדמה עם בשר והרבה שום ובצל שמתבשלים שעות במעט מאוד נוזלים ששומרים על עסיסיות, אבל גם על טעמים חזקים. ויש פלוס נוסף, את תפוחי האדמה משחימים בתנור במקום לטגן
הגשם שיגיע לכאן מחר הוא הזדמנות מושלמת לתבשיל סופריטו ירושלמי עם עוף ותפוחי אדמה בבישול ארוך. השף אסף סרי ממסעדת יודל'ה מסביר איך עושים את זה נכון
המעבר של אלרן שרפלר מירושלים לתל אביב הוליד מנה חדשה ששוברת שיאים חדשים- סופריטו בשר טלה עם חצילים, תפוחי אדמה ותרד
הסתיו, העונה בה האדמה מתעוררת שוב לחיים, הוא הזמן להוסיף למנות שלנו שורש מופלא ועדין וטעמים בגוון אגוזי. כל מה שרציתם לדעת על הארטישוק הירושלמי ומתכונים למרק, אנטיפסטי, סופריטו עוף וסלט
לארוחה המפסקת של צום תשעה באב מכין השף עופר בן גיגי ממסעדת רוזמרין מרק חרירה מרוקאי, סופריטו אטריות ספרדי ומג'דרה בסגנון מזרחי
מעל לעשור מאז יצא אחד מספרי הבישול הכי חשובים בישראל, יוצא ששת בגרסה דיגיטלית מחודשת. לרגל החגיגה, קבלו מתכונים למג'דרה, חציל רומני, גולאש וסופריטו
קוקלאות מבשר טחון וקמח מצה, מרק פול עדין ותבשיל שכבות צמחוני עם חצילים ועגבניות - השפים אור ברי ורועי ענתבי ממסעדת ברטי בת"א מגישים: ארוחת חג בסגנון סורי
המאסטר שף אבי לוי מכין לחם מקאלי - מעין סופריטו בשר אלג'יראי על בסיס עריסה חריפה המעניקה לתבשיל טעמים עזים. לא לשכוח לטבול חלה ברוטב
השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה רקח שלושה מתכונים שמזוהים במיוחד עם בירת ישראל: סופריטו ירושלמי, שקדי עגל ממחנה יהודה ודג ברוטב ירושלמי. מיוחד ליום ירושלים
יש הרבה דרכים להכין עוף ותפוחי אדמה, אבל סופריטו ספניולי בן 23 דורות כמו זה של דרור פינטו יש רק אחד. מבשלים בבית