סופריטו בשר אלג'יראי של אבי לוי
אבי לוי מכין לחם מקאלי, מעין סופריטו בשר אלג'יראי על בסיס אריסה חריפה המעניקה לתבשיל טעמים עזים. לא לשכוח לטבול חלה ברוטב
אבי לוי מכין לחם מקאלי, מעין סופריטו בשר אלג'יראי על בסיס אריסה חריפה המעניקה לתבשיל טעמים עזים. לא לשכוח לטבול חלה ברוטב
אינס שילת ינאי מכניסה לסיר אחד את כל הארוחה ויוצרת סופריטו עוף עם פלפלים, תפוחי אדמה ותרד שיכניסו הרבה טעם וצבעוניות משמחת
איך לא חשבנו על זה קודם? השף יוגב ירוס לוקח את סיר הסופריטו האהוב מהמטבח היהודי-ספרדי ומחבר אותו לים עם קדירת פילה לברק, תפוחי אדמה, זיתים ויין לבן שהולכת לכבוש את המטבח שלכם
כל מה שרציתם לדעת על הארטישוק הירושלמי ומתכונים למרק קרמי ועשיר עם אגוזי מלך, סופריטו עוף וארטישוק ירושלמי, סלט מהשורש הטרי וגם פשוט צלוי בתנור
עוף, תפוחי אדמה ובצל, זה כל מה שצריך בשביל סיר הסופריטו המושלם של השף פליקס רוזנטל, אתם הולכים להתאהב ובגדול
מתכון לתבשיל בבישול ארוך בסיר נדיב ומלא בשר, תפוחי אדמה ותרד, מתוך תפריט "סירי לידה" של איילת לטוביץ' מביתא קפה, שלא חייבים ללדת כדי להתפנק עליו
עוף! שוקיים, כרעיים, פרגיות או שלם - הכל הולך והכל בתבנית אחת או סיר. בלי להסתבך ובלי להתחכם, תמיד טעים, ובהגשה הנכונה - גם הכי חגיגי שיש
את העוף הוא מחליף בכתף טלה, בעלי הגפן הוא משתמש בתצורתם הטבעית (בלי למלא ולגלגל) ואת תפוחי האדמה הוא מחליף בכרשות וקישואים. יוגב ירוס מתחכם עם הסופריטו, ואנחנו מתים על זה
את העוף הוא מחליף בכתף טלה, בעלי הגפן הוא משתמש בתצורתם הטבעית (בלי למלא ולגלגל) ואת תפוחי האדמה הוא מחליף בכרשות וקישואים. יוגב ירוס מתחכם עם הסופריטו, ואנחנו מתים על זה
הטופו סופג לתוכו את כל הטעמים של הבצל המקורמל והרוטב הסמיך והמתובל ולצד תפוחי אדמה ופרוסות חציל מתקבלת קדירה עשירה ונפלאה שמתאימה גם לאמצע השבוע
סיר של עוף עסיסי ורך שנופל מהעצם שמתבשל יחד עם בטטות ותפוחי אדמה שחומים מבחוץ ורכים מבפנים ברוטב סמיך בעל טעם עמוק ועשיר. חן מזרחי מגלה את הסוד לסיר הסופריטו שלה
בסיר הסופריטו של מתן שופן יש את כל מה שאנחנו חולמים עליו: תפוחי אדמה שעברו הזהבה, קציצות בשר מתובלות עם פריקי ורוטב צהוב וסמיך שעוטף את הכל - הוא קורא לזה סופריטו 'מזויף', אנחנו מעדיפים לכנות אותו 'הברקה'
יש כאן אוכל רחוב ירושלמי שחזר מטיול ארוך באיסטנבול, שף עם גב רחב ולב רחב עוד יותר, ואש שמלהיטה את כל זה לביס מושלם. תנו לכולם להסתבך בשוק, אתם יודעים יותר טוב
סיר סופריטו כזה עוד לא טעמתם, אלא אם כן יצא לכם לבקר בעזורה תל אביב - נתחי טלה ריחניים ונימוחים שמתבשלים עם קוביות חצילים, תפוחי אדמה ותרד והופכים לקדירה טעימה באופן בלתי רגיל
לא, אין כאן שניצל. עכשיו בואו נדבר על כל הדברים שכן אפשר להכניס לתוך הסנדוויץ' הענקי הזה
תפוחי אדמה זהובים ונימוחים, נתחי עוף שנופלים מהעצם וביניהם אושר צרוף ואפילו כשר לפסח: איילה ג'ני מנצחת את ליל הסדר
מרק עם דברים שיש בבית, סופריטו עוף ותפוחי אדמה עם הרבה בצל שחום וחלת קינמון מתוקה לסיום. בתיאבון!
קשה מאוד להיכשל בהכנה של סופריטו ובטח שאי אפשר שלא להתאהב בו - סיר עם עוף ותפוחי אדמה שחומים ועסיסיים עטופים רוטב סמיך. לכבוד החג אינס שילת ינאי מוסיפה למנה האהובה גם ערמונים שיהפכו אותו לחגיגה אמיתית
המונה מקבל את אחד הטיפים הטובים ביותר שקיבל בחייו ומזמין את הקוראים לעלות דחוף לירושלים, שם, בקמפוס גבעת רם, מתקבצים מדי יום יודעי דבר ואוכלים את הסופריטו שנותן בראש לכל המסעדות הירושלמיות
אין מי שלא מתאהב בסיר הסופריטו הזה. פלחי תפוחי אדמה עם בשר והרבה שום ובצל שמתבשלים שעות במעט מאוד נוזלים ששומרים על עסיסיות, אבל גם על טעמים חזקים. ויש פלוס נוסף, את תפוחי האדמה משחימים בתנור במקום לטגן
הגשם שיגיע לכאן מחר הוא הזדמנות מושלמת לתבשיל סופריטו ירושלמי עם עוף ותפוחי אדמה בבישול ארוך. השף אסף סרי ממסעדת יודל'ה מסביר איך עושים את זה נכון
לארוחה המפסקת של צום תשעה באב מכין השף עופר בן גיגי ממסעדת רוזמרין מרק חרירה מרוקאי, סופריטו אטריות ספרדי ומג'דרה בסגנון מזרחי
מעל לעשור מאז יצא אחד מספרי הבישול הכי חשובים בישראל, יוצא ששת בגרסה דיגיטלית מחודשת. לרגל החגיגה, קבלו מתכונים למג'דרה, חציל רומני, גולאש וסופריטו
קוקלאות מבשר טחון וקמח מצה, מרק פול עדין ותבשיל שכבות צמחוני עם חצילים ועגבניות - השפים אור ברי ורועי ענתבי ממסעדת ברטי בת"א מגישים: ארוחת חג בסגנון סורי
השף אוראל קמחי ממסעדת פופינה רקח שלושה מתכונים שמזוהים במיוחד עם בירת ישראל: סופריטו ירושלמי, שקדי עגל ממחנה יהודה ודג ברוטב ירושלמי. מיוחד ליום ירושלים
יש הרבה דרכים להכין עוף ותפוחי אדמה, אבל סופריטו ספניולי בן 23 דורות כמו זה של דרור פינטו יש רק אחד. מבשלים בבית