ארוחת הצהריים הבאה שלכם: מתכון מעולה לפרגיות צלויות
רגע לפני שעונת התאנים מגיעה לקיצה, ארז גולקו צולה את הפרי הסקסי בתבנית אחת עם פרגיות ופלפלים חריפים ברוטב סילאן מתקתק, ויוצר מנה מעוררת תיאבון ותאווה
בשיתוף עוף טוברגע לפני שעונת התאנים מגיעה לקיצה, ארז גולקו צולה את הפרי הסקסי בתבנית אחת עם פרגיות ופלפלים חריפים ברוטב סילאן מתקתק, ויוצר מנה מעוררת תיאבון ותאווה
בשיתוף עוף טובבסוף חודש אוגוסט מתחיל גדיד התמרים בערבה התיכונה והשנה מבטיחים לנו החקלאים תוצרת מתוקה במיוחד. יעל ואיתמר חביב מ"משק חביב" המייצר סילאן טבעי, ממתיקים לנו את סוף הקיץ עם 3 מתכוני סילאן מיוחדים וקלילים
בשנים האחרונות ברור לכולם שסוכר מזיק לבריאות. ארגוני בריאות שונים המליצו להפחית את צריכתו, ובאופן טבעי התעשייה התחילה לספק סוגי סוכר "שונים" ותחליפי סוכר. מה ההבדל ביניהם? הנה כל התשובות
התשובה של מירב שיינר -דנצ'נקו לבעיות במזרח התיכון מתחילה בקאפקייקס מתובלים סילאן וממולאים בקרם קפה מפנק מעוטר חלבה ושוקולד. וגם אם זה לא יביא את השקט האזורי זה בטוח יגרום לשלווה והנאה רבה בבית
עוגת סילאן לחה ועסיסית, המשלבת תמרים ועשירה בתבלינים. צורתה החגיגית מתאימה לקינוח מושלם וקליל לארוחת החג
בשיתוף שמן עץ הזיתמי אמר שצריך לטרוח כל כך הרבה לפני החג? אבי ביטון מבקר את החבר'ה במחניודה וחוזר עם מנה חגיגית שמתקתקים רגע לפני שמתיישבים לשולחן - מחבת לוהטת של נתחי אנטריקוט, תפוחים וסילאן
קצת אחרי שפותחים כפתור סביב שולחן החג מגיעים הקינוחים, עבורם תמיד יש מקום. שי לי ליפא מכינה שתי עוגות פרווה מושלמות לסיום הארוחה מתוך הספר 'שי לי מבשלת: חגי תשרי'
לצד הדבש על שולחן ראש השנה אל תשכחו גם את הסילאן, גאווה מקומית כחול לבן. השף יונתן בורוביץ' ממסעדת m25 מעניק מתכון לעוף צלוי חגיגי עם סילאן ומשלב אותו בקינוח הכי פשוט שיש
הסלט שכל ילד ירצה לקבל: אבי ביטון הלך לפרגן למסעדה החיפאית כולא של השף עודד חצבני וחזר משם עם רעיון למנה מושלמת, לחג הפסח ולשאר השנה: נתחי פרגיות צלויות עם סילאן וערמונים המוגשים על עלי חסה פריכים
כבר בתקופת התנ"ך הוא כיכב וממוצאו הוא ככל הנראה מעיראק. איך בוחרים סילאן משובח, מה מבשלים אתו ואיך מכינים לבד בבית?
בעדות שונות בארץ הסילאן מחליף את הדבש בראש השנה - במאפיית לחם יין מנפקים שלושה מתכוני עוגות ועוגיות סילאן שוות במיוחד
ההורים לא כל כך מרוצים, המעסיקים כל הזמן מפטרים והתואר נמשך כבר חמש שנים, אבל לחברי להקת "סילאן" מירושלים זה לא אכפת - הם באו לעשות מוזיקה. מוטי עמיר, הסולן, מספר. "מבחן סאונד", מדור חדש
הכנת החרוסת הביתית הזכירה לרוני קדר את הימים שבהם בנתה פירמידות. מצד שני, אם תתאמצו, תהיו הלהיט של המשפחה. אז לעשות או לקנות חרוסת?
הבלוז של צבי טריגר הביא אותו לשדרג מנה של חזה עוף בעזרת חרדל, סילאן וסויה עם מעט עזרה מדלורית ותפוז
אנשים עם חולשה לשחומיות העגולות, חייבים לנסות להכין אותן לבד. אנשים עם חולשה לרטרו - ימשיכו לרכוש דובשניות בסופר