פרעצל של מיקי שמו
הגבינה והזיתים כבר בפנים. מיקי שמו חוסך את ההתלבטות מה לשים בבוקר בכריך ומכין לחמניות פרעצל ביתיות בגירסה מקוצרת עם זיתים וקוביות גבינה שנטמעים בבצק והופכים אותו לעשיר בטעם ומרקם
הגבינה והזיתים כבר בפנים. מיקי שמו חוסך את ההתלבטות מה לשים בבוקר בכריך ומכין לחמניות פרעצל ביתיות בגירסה מקוצרת עם זיתים וקוביות גבינה שנטמעים בבצק והופכים אותו לעשיר בטעם ומרקם
סופר רכות ואקסטרה אווריריות: דינר רולס אמריקניות שתרצו להכין (ולאכול כל היום). ראו הוזהרתם
לחמניות כפריות אמיתיות וחמות עם זיתים, מהרו לפני שייגמר
הם רכים, נימוחים בזכות הדבש בבצק, מתקתקים וטעימים וגם יעניקו את הטאץ' המושלם לשולחן החג
לחמניות אדירות של קובי אדרי, מתוך פרויקט החג של חברת Humanz
לאינס שילת ינאי יש סוד ללחמניות המבורגר רכות וטעימות במיוחד שאתם חייבים לנסות - זה הזמן לצרוב כמה קציצות שמנמנות, להזמין חברים או סתם לפנק את בני הבית וליהנות מארוחת המבורגרים מפנקת מעשה ידכם
אחד המתכונים הפשוטים והידועים ביותר הוא למאפים רכים ואווריריים שזכו בצדק לכינוי לחמניות חלום. מירב שיינר אופה את הלהיט הבטוח של ארוחת שבת
לסלטים של ארוחת שישי או לבראנץ' של שבת בבוקר, מירב שיינר-דנצ'נקו נזכרת בריח הבישולים וההכנות לסוף השבוע שמילאו את השכונה שבה גדלה ברמלה, ומכינה בהשראתם לחמניות רכות ותפוחות שכורכות פרחי כרובית זהובים. מושלם עם טחינה ועגבניות טריות
במקום להכין עוד לחמניות, מירב שיינר עושה נשנוש בלתי נשכח. תתחילו לשנן, קוראים להן קונצ'אס, והן לחמניות מקסיקניות מתוקות בצורת צדפה
הלחמניות הממולאות של בתיה שורק הן כל מה שאתם זקוקים לו עכשיו, בטח אם מתחשק לכם לפנק את עצמכם או את המשפחה בשבת. הן מושלמת לצד טחינה, סלט מטבוחה ביתי, או משוויה, אבל גם פשוט כמו שהן
הסקונס הן ללא ספק אחת ההמצאות המנצחות שיצאו מהמטבח הבריטי - לחמניות רכות ונהדרות, הפעם בגרסה מתוקה עם פירות יער ושוקולד לבן
לחמניות קינמון מושלמות, שושני בצק במילוי פיצה וגם סהרוני גבינה מושלמים, את כולם אפשר להקפיא לפני החג ולהרשים את כולם בחג השבועות
מתכון ללחמניות פיצה שבתוכן מחכים רוטב עגבניות, גבינה וזיתים. מושלם לחג השבועות ובכלל
מקמח תירס, או מקמח שקדים, מקמח מצה או אפילו מחמאת קשיו. קבלו את המתכונים הכי טעימים, שווים וקלים להכנה של לחמניות כשרות לפסח ולחמים כשל"פ
לחמניות רכות, תפוחות, אווריריות ומתוקות הן מתכון בדוק ליציאה מדיכאון חורף. מיכל בוטון אופה לכם פינוק שמרים ריחני וממכר, שיצליח גם לאופים מתחילים
הספר "חדרוכל - סיפורים, מתכונים, קיבוץ" כולל גם את סיפור שטפונות 1989 שהטילו מצור על קיבוץ עין גדי, וכיצד הפך המצור הזה לתבניות מאפים חמימות ומשגעות
הלחמניות הללו ממולאות במילוי עשיר ומושחת של מרציפן וקצפת ונחשבות למעדן בעונת החורף. הקור שהגיע למחוזותינו מחייב לאפות אותן ולהתמוגג
אין מאפה אהוב יותר מאשר לחם חם שאך יצא מהתנור, וליאור משיח אופה את הפחמימה הטעימה מכולם
לחמניות מעטפה רכות מתובלות בדבש במילוי פרגיות ופירות יבשים. אינס שילת ינאי במתכון שיגנוב את ההצגה מכל המנות בשולחן החג
מסוכנות, נעלמות, מתחסלות, מושלמות: קרן אגם חוגגת את ספר המתכונים החדש שלה ("מה אופים היום?", בהוצאת מודן), ואנחנו מיישרים
הילדים בבית? קחו אותם למטבח ותחוו ביחד את קסם הלחמניה שיוצאת חמה מהתנור מלאה בזיתים טעימים
הן מתקתקתות, הן אווריריות, הילדים מתים עליהן ומכינים אותן מקמח כוסמין. מה עוד צריך?
לקראת שבת מירב שיינר-דנצ'נקו אופה לנו את הלחם המפורסם מסיציליה - לה מפלדה, לחם בעל מעטה זהוב פריך ומרקם פנימי רך מאוד עם נוכחות מכובדת של שומשום, מעין לחמניות חלה אישיות שיככבו על שולחן השבת, כמו גם בשאר ימות השבוע
איילה ג'ני אופה לחמניות נפלאות במילוי פרגיות, שאי אפשר לסרב להן. ויש לה טיפ קטן, שגם מקצר את זמן ההכנה וגם הופך אותן לרכות במיוחד
מבפנים הם מפנקים ונימוחים, מבחוץ הם קראנצ'יים ושומשומיים, ובאופן כללי מדובר בפצצת טעם
אם עוד אין לכם מתכון מנצח ללחמניות פסח מקמח מצה, המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכם
ארז קומרובסקי מארח את הבשלנית המרוקאית יונית צוקרמן שמלווה אתכם צעד צעד עד שמתקבלות לחמניות מרוקאיות חמות ומטריפות בשני מילויים: מילוי בשר צבעוני ובמילוי בצל ממכר
ילדים ישתגעו ממנו, מבוגרים יתענגו עליו והוא לא רק יסגור לכם פינה עם ארוחת ערב מפנקת אלא גם יחסוך לכם את ההתלבטות - מה לשים בכריך בבוקר?
מאפה לחמניות ביס רכות וענניות מקמח כוסמין שמניחים במרכז השולחן וכל אחד תולש
רכות, כתמתמות, מתובלות בכורכום ועם מתיקות עדינה, אתם לא באמת צריכים תירוץ בשביל להכין אותן
אחרי החגים, לפני החורף האמיתי, ארוחת שבת עם קלאס ובלי הרבה מאמץ
איילה ג'ני נוהגת להכין בתקופת החגים ובמיוחד לשבירת הצום של יום כיפור, לחמניות בולו - לחמניות מתוקות, מתובלות זרעי שומר ושומשום. איך הן יוצאות לה כל כך יפות וחגיגיות? הסבר במתכון
הן גם פחות טעימות בגובה רב וגם יגרמו לכם לעייפות קשה לאחר הנחיתה. מצד שני, יש כמה טריקים שיגרמו לארוחות במטוס להיות טעימות יותר. חבישת אוזניות למשל...
חלות הכוסמין הרכות האלו טעימות בטירוף ומשרות תחושת שובע, הן יעלו בשמחה על שולחן השבת ואם תכינו כמות כפולה ותאחסנו אותן היטב, הן יהיו מושלמות עבור כריכים לכם ולילדים להמשך השבוע
תמרה אהרוני מכינה סקונס אוכמניות, לחמניות בגרסה זריזה ומתוקה, ארוחת בוקר כיפית לחופש הגדול
מתכון גאוני, תעסוקה לילדים, ארוחת ערב טעימה ואחד הנשנושים הכי שווים שיש, אתם עוד כאן?
לא משנה אם תכינו את הלחמניות האלו בבוקר, בצהריים או בערב, בשניה שתוציאו את התבנית מהתנור ותניחו על השולחן הן יתלשו להן בהנאה ויזללו ברגע
רגע לפני שתם קסם הדובדבן לשנה הנוכחית, מכינים לחמניות מרציפן רכות ועסיסיות ללא שמרים, במילוי חמצמץ של דובדבנים
לא רק ג'חנון או אבטיח - 10 רעיונות מדליקים שישיארו אתכם ואת הילדים שבעים ומרוצים בבילוי השבת הקייצית
רגע לפני החג זה בדיוק הזמן לסגור את הפינות הכי חשובות עם שלושה מתכונים קלילים ופשוטים מספרה של שי-לי ליפא: חרוסת שמשודרגת בזכות קליפת תפוז, לחמניות מלוחות ומשגעות וחזרת ביתית שהיא הכי הכי
אין הרבה דברים שמשתווים לבייגל טרי שזה עתה יצא מהתנור, אז גייסנו את בתיה שורק עם מתכון פשוט וקל שייקח אתכם כל הדרך לבייגל אמריקאי תוצרת בית כמו בניו יורק
הלחמניות שלפניכם רכות ומופלאות, מבוססות על בצק שמרים מעולה של מרתה סטיוארט, והכי כיף למלא אותן בנוטלה ולעצב בצורת לבבות. פינוק מתוק לאהובים
לחמניות רכות רכות מתובלות בבצל מטוגן ומגולגלות לקרואסונים קטנים, שימלאו את כל הבית בריחות אפייה נעימים
אין כמו לחמניות חמות וטריות שמכינים בבית, וזה אפילו לא עניין כל כך מסובך. אינס ינאי מכינה לחמניות פרעצל שחומות וריחניות, עם טריק קטן של תיבול שמשדרג אותן פלאים
טיפ מאיתנו: לכו מראש על כמות כפולה ותחסכו מבוכה מכל המתנפלים
המתכון הזה גם קל, גם זריז וגם עושה בבית ריח של מאפייה, אבל אלה אפילו לא היתרונות הכי גדולים שלו
יש ברשת לא מעט מתכונים לפלא האסייתי הזה, אבל אתם קיבלתם את הכי טוב
הן קטנות, מלוחות, גבינתיות וחמאתיות, קלות להכנה ומושלמות לארוחת ערב או לאירוח
יש לכם חצי חבילת קוטג' שנשארה במקרר? שאריות של גבינות קשות שקישטו את שולחן החג ועכשיו מונחות מוזנחות במגירת הגבינות? זה הזמן לערבב את כולן וליצור לחמניות זהובות וריחניות עם זיתים ושומשום
"מאפיות לא ייפתחו בצאת החג מחשש להתקהלויות", נבהלתם? זה היה המצב אשתקד, אבל הערב, בתום פסח שהיה בסימן חזרה לשגרה, המאפיות נערכות בהתאם לביקוש הגבוה