כבדים צלויים ברוטב יין אדום עם בלסמי ודבש
כבדי עוף צלויים עם הרבה בצל מטוגן ורוטב יין אדום מתובל. מתכון פשוט וקל למנה כמו במסעדה, שלוקחת פחות מ-20 דקות הכנה
כבדי עוף צלויים עם הרבה בצל מטוגן ורוטב יין אדום מתובל. מתכון פשוט וקל למנה כמו במסעדה, שלוקחת פחות מ-20 דקות הכנה
התאנים המתוקות זוכות לעונה קצרה במיוחד בשווקים והעונה הזו היא בדיוק עכשיו. זה הזמן לנצל את כל המתוק המופלא הזה ולהכין ממנו מגוון של מטעמים
לדוד ויוסף יש מתכון מושלם לכבדי עוף, צרובים בול במידה, עם המון בצל שחום, עלי תרד טריים וצנוברים, מנה נפלאה שמשלבת בין קר לחם ובין צלוי לטרי
השבוע אבי ביטון מגיע למסעדה היוונית השמחה גרקו. שם הוא פוגש את השף מאיר קלדרון והבעלים צביקי עשת שמלמדים אותו להכין את הממרח המפורסם שאף טברנה אינה שלמה בלעדיו